Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7277360 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi 38life

32. hafta bu ligin en önemli haftası. 32. hafta sonunda şampiyonluğumuzu ilan edebiliriz. Ya da şampiyonluğa inancımız %10'lara düşebilir...

Çevrimdışı TheGenc61

dünkü Akhisar maçında olmayacaklar oldu imkansızlıklar mümkün hala geldi. ligin ilk yarısı ve 2. yarısını karşılaştırdığımızda Kayseri maçlarına kadar topladığımız puan sayıları aynı. Bu demektir ki takım ilk yarıdaki gibi devam ediyor. İlk yarı tsye yenilip feneri yenmiştik bu devre fenere yenilip tsyi yendik değişen bir şey yok. Kalan 4 maçımızı da kartallar gibi oynayıp kazandık. 4 maçı da kazandık. Bugün yapmamız gereken sadece ilk yarıda yaptığımızı tekrarlamak. Unutmayın Cenk'in attığı o gol bize bir puan kaybı hakkı daha verdi ve bu psikolojik olarak büyük bir rahatlık. Gönül ister ki o beraberliğe hiç ihtiyaç kalmasın ki kalmayacak ben inanıyorum. Sadece biraz daha performans veren bir kaleci ve daha konsantre bir savunma ihtiyacımız olan tek şey bu.
Bu kritik dönemde takımına inanmayan kim varsa lütfen lig sonuna kadar gölge etmesin. İnsanların şevkini kırmasın.
Ayrıyetten bu hafta ilan edilen "Beşiktaş Şampiyon" algısına önümüzdeki haftalarda kanmayalım.
Eğer bu sene şampiyon olursak ve kadroyu koruyabilirsek ben yürekten inanıyorum bu deplasman alışkanlığıyla yeni evimizin coşkusuyla en az 2 daha şampiyon oluruz.
İNANALIM!!!
Canımın Canısın BEŞİKTAŞ
Ömrümün Yarısı BEŞİKTAŞ
Sen Benim Vazgeçemediğim
Tek Aşksın Sensin BEŞİKTAŞ..!

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı Çağatay

4 maçı da kazanıp, şampiyon olacağız!

4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alıp şampiyon olacağız
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı hic2222

Bir şekilde kayseriyi yeneriz
Mesele sözde düşman sarı kızlardan gsyi yenmek.
Onlar Beşiktaş bitsin, ikimiz kalalım derdinde .
Gsyi yenersek Osmanlı içerde, Öyle böyle kazanırız. Final konyaya kalırsa artık, ölür biter o maçı alırız, Ama Allah korusun, kayseriyi yenip Gs ile berabere kalırsak stresi kaldıramaz bu takım
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimiçi 38life

Hayır 4 maçı kazanıp şampiyon olalım  :D Çünkü o 1 maçın hangi maç olacağı psikolojisi bizi mahvedebilir.

Net ve temiz 4 galibiyet!

Çevrimdışı Çağatay

32. hafta bu ligin en önemli haftası. 32. hafta sonunda şampiyonluğumuzu ilan edebiliriz. Ya da şampiyonluğa inancımız %10'lara düşebilir...

Bir kac hafta once bende aynini yazmistim.
32. Hafta her seyin buyuk oranda belli olacagi hafta olacak.

Çevrimiçi 38life

Bir kac hafta once bende aynini yazmistim.
32. Hafta her seyin buyuk oranda belli olacagi hafta olacak.

Kalp dayanmayacak o hafta kalp...

Çevrimdışı mülkübey

Demiştik dünkü maçı ne yapıp edip kazanmaliyiz diye. O iki puanı lig sonunda aramayiz insallah. Ah tolga ve ismail ne denir ki size. Yine yaktınız içimizi
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı yigiter38

benim Tahminim....fb bu saaten sonra mac kaybetmez,biz gs ile berabere kaliriz ve son konya maci Final olur ...buna kalp dayanmaz

Çevrimdışı tayfun_bjk

Fb nin puan  kaybedebilecegi tek maç var gençler maci , onun dışında biz gs ile beraberlik yapıp 3 maçı alamazsak transfer hataları yüzünden şampiyonluk gider . Dost acı söyler kusura bakmayın .
fenerin de en az bir macta puan kaybı var hocam. o macta yenilirlerse dediğin gibi gençler maçı olur bu, o zaman biz kesin şampiyonuz ama gençler maçında yenilmeden ya da herhangi bir maçta yenilmeden bir beraberlikle gelirlerse kotu senaryo olabilir o zaman bizim için..

Çevrimdışı AigleBordeaux

Tolga ve Ismail gittigi gun taraftar nevzat demire gitsin kutlama yapsin. Adamlar bize ne duruma soktular ya
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı murat

@MURAT sen İzmire geldiğinde ben sana bir kokoreç yedireyim şimdiye kadar ben kokoreç yememişim diyeceksin  :)
İnşallah abi birgün kısmet olursa yeriz.senin söylediğinide ekleyelim kokoreçi beraber yedik sen kokoreçi vasat bulmuştun çok daha iyilerini izmirde yediğini söylemiştin.dönüş yolunda yemiyen arkadaşlar için akhisarda bir kokoreç yedik.beterin beteri vardır sözünün ne kadar doğru olduğunu gördük.@Sedat.Y

Çevrimdışı Çağatay

Kalp dayanmayacak o hafta kalp...

O maclara bu puan durumuyla gidilmesi halinde bizim ve fb nin maclarinin ayni anda baslamasi lazım bakalim federasyon ne zaman böyle bir karar alacak...

Çevrimdışı Orhan_

4 maçı da kazanıp, şampiyon olacağız!
Hissettiğin bir şey mi yoksa bir açılım var mı? Ya da ikisi birden mi :D

Çevrimdışı cursedofdragon

ya 4 maç kaldı 2 si evimizde o atmosferden ne kayseri ne osmanlı çıkamaz rahat olun.

Gs maçıda bol gollü geçer kazanırız.Fener 1 kere takılırsa başakşehir gençler maçından birinde son maç öylesine olur rahat olun.

Önümüzde ki kayseri maçına konstre olun top kayserideyken öyle bir baskı altına alıcaz ki rakip oyuncular altına s.cacaklar. :)

Çevrimdışı Orhan_

ya 4 maç kaldı 2 si evimizde o atmosferden ne kayseri ne osmanlı çıkamaz rahat olun.

Gs maçıda bol gollü geçer kazanırız.Fener 1 kere takılırsa başakşehir gençler maçından birinde son maç öylesine olur rahat olun.

Önümüzde ki kayseri maçına konstre olun top kayserideyken öyle bir baskı altına alıcaz ki rakip oyuncular altına s.cacaklar. :)

Bu baskı işini içerdeki iki maçımızda da sesimiz kaybolup gidene kadar yapmamız lazım. Rakip hakem falan kalmamalı saha içinde. Lay lay lom bir kere bile yapılmamalı. Islık çalınca rakip takımın dizleri titremeli. Bunu yaparsak 2 maç cepte diyebiliriz. Taraftara çok büyük iş düşüyor.

Çevrimdışı Tolga

Yapmamız gereken şey ; Kayseri, Gs ve Osmanlı maçlarından 3 puan, Konya maçından 1 puan çıkartmak....

80 puan şampiyonluk demek :eyes
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Orhan

Yarin genclerin Antepi yenmesi lazim.Deli Ibo gerekeni yapar insallah.Basimiza 2.Riza kesilmez.

Çevrimiçi 38life

Bu baskı işini içerdeki iki maçımızda da sesimiz kaybolup gidene kadar yapmamız lazım. Rakip hakem falan kalmamalı saha içinde. Lay lay lom bir kere bile yapılmamalı. Islık çalınca rakip takımın dizleri titremeli. Bunu yaparsak 2 maç cepte diyebiliriz. Taraftara çok büyük iş düşüyor.

Bursa maçında 1 kere top rakipteyken laylaylom yaptık o pozisyon gol oldu.

Çevrimdışı can1903

BU TAKIM GALATASARAYI FARKA BOĞACAK! DAYANAMAYACAKLAR!

ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı canergiray77

Dün demiştim penaltıyı vermedi hem verseydide 1 gol anca böyle atardı trabzon maça niye çıkmışlar onuda anlamadık garip bi futbol vardı resmen febe'ye maç böyle verilir dediler @Efe
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı atalay

O da olumlu.  :D

Hissettiğin bir şey mi yoksa bir açılım var mı? Ya da ikisi birden mi :D

Kazanacak kalitedeyiz ve kazanmalıyız. Gayet net.  :D

Çevrimdışı TheGenc61

başakşehir maçı var bir de üstüne Deli faktörü var. 4 maç 12 puan sonuç belli. Biraz daha sabır "o gün" geldiğinde bütün bu birikmişliğin acısını çıkaracağız. SAbır.
Canımın Canısın BEŞİKTAŞ
Ömrümün Yarısı BEŞİKTAŞ
Sen Benim Vazgeçemediğim
Tek Aşksın Sensin BEŞİKTAŞ..!

Çevrimdışı murat

Yarin genclerin Antepi yenmesi lazim.Deli Ibo gerekeni yapar insallah.Basimiza 2.Riza kesilmez.
Benide en çok eski beşiktaşlılar endişelendiriyorlar.rakipleri olarak beşiktaşı görüyorlar en çok bizimle oynayacakları maça motive oluyorlar.diğer maçları sıradan bir maç olarak görüyorlar.sadece bize oynadıkları kadar oynasalar yeterli fazlasını istemiyoruz.