Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7277369 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Dün sosa çok kötüydü evet ama yani sosaya bişey demeye hakkımız mı var? Adam kaç maç bizi kurtardı yani. Sosa' yla Quaresma bir değil Quaresma' nın zararıyla yararı neredeyse başa başken Sosa bu sene takıma rahat 10 puan yazdı. Yani sırf bu maç kötü oynadı diye burada linç edilmesini beklememeliyiz. He maç içinde kötü olduğu söylendi zaten.
Yok yanlis anladim kardesim ben sosaya tek kelime etmiyorum orda hatta topu kaptirmasini anlayisla karsiliyorum, riske giren bir oyuncu illaki top kaybi olacaktir. Ozetin o saniyesinden sonra ismaili seyret, abimiz janti jogging yapiyor sahada onu almislar ozete, ben maci izlerken elimde ne varsa firlatmaya baslamistim. Ismail torpilli futbolcu ozete almazlar diye dusunmustum ama almislar. Aheste aheste donuyor ismail efendi sanki cok matah bir futbolcuya, sergen sanki herkes kossun ismail atakta is bitiriyor. Sosa topu kaybediyor 50m depar atiyor adam, ismail ekranda yok hala

Bu kadar ileri cikan futbolcu erman guracar olsa ki ismailden sonra gordugum en kotu futbolculardan biridir daha cok takima katki verir. 7 senedir besiktasta oynayan bir futbolcu kamyonla top kullaniyor ve kariyeri 2 gol 2 asist. Hadi katkisini gectik butun takim arkadaslarinin elestirilmesine yol aciyor. Vur topa gitsin be adam. Bak alexis, tolga elestiriliyor hepsi senin yuzunden ismail.

Çevrimdışı mylife1903

gidene güle güle deriz gittiği yerde yedek kalır yine cenk te oynasaydı her maç 25 ten aşağı atmazdı çoğu maçta yokları oynuyor gomezimiz
Yok be hoca yedek kalacagi takima gitmez ama elimizde tutmamiz lazim bir sene daha en azindan.

Çevrimdışı mylife1903

habertürk resim var.
Abow kiminle gorustu acaba. Ben isterim etoyu ama gomezin yerine degil, mustafa pektemekin yerine.

Mustafa arti bir miktar paraya etoyu alalim

Marka futbolcu formasi satilir, kucuk cocuklar besiktasli olur. Cin de magaza acalim eto ve quaresma formasi satalim iyi gelir saglariz

Çevrimdışı cursedofdragon

Abow kiminle gorustu acaba. Ben isterim etoyu ama gomezin yerine degil, mustafa pektemekin yerine.

Mustafa arti bir miktar paraya etoyu alalim

Marka futbolcu formasi satilir, kucuk cocuklar besiktasli olur. Cin de magaza acalim eto ve quaresma formasi satalim iyi gelir saglariz

ben istemem 36 yaşında ki adamı.

Gomez-Falcao(Kiralık),Cenk tosun yeter  :bandit:

Çevrimdışı hic2222

Akşam fb trabzonu yenerse geçmiş olsun bir defa daha sonunda yok oluyoruz,

Şenol hoca artık kendine gelmeli, yönetimin umraniyeye taşınması işi sıkı tutması gerek ve tolganın bugüne kadar hiç beceremediği şeyi maçları belkide tek başına alması gerek,

Yani geçmiş olsun
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı mylife1903

ben istemem 36 yaşında ki adamı.

Gomez-Falcao(Kiralık),Cenk tosun yeter  :bandit:
Isteyecegi para da onemli falcao ucuz bir oyuncu degil. Istemeye kalsa ben de ariza balotelliyi istiyorum, tam bizlik ama gomezin durumu da onemli. Eto ayrica sempatik cocuk, taraftar sever onu, destek olur.
Ulan zaten bana kalsa pascal noumayi kadroya alirim sinerji olsun, vodafone arenadaki maclarda son 10 dakika falan oynar rahat oldugumuz maclarda taraftar makaraya saracagina pascali izler. Kil topcu varsa kafa atar falan iyi heyecan olur.

Çevrimdışı b.damatoglu

Isteyecegi para da onemli falcao ucuz bir oyuncu degil. Istemeye kalsa ben de ariza balotelliyi istiyorum, tam bizlik ama gomezin durumu da onemli. Eto ayrica sempatik cocuk, taraftar sever onu, destek olur.
Ulan zaten bana kalsa pascal noumayi kadroya alirim sinerji olsun, vodafone arenadaki maclarda son 10 dakika falan oynar rahat oldugumuz maclarda taraftar makaraya saracagina pascali izler. Kil topcu varsa kafa atar falan iyi heyecan olur.
Feyyazı alalım güzel atıyor

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Feyyazı alalım güzel atıyor

Feyyaz fit deeeelll.
Ilhan mansiz olabilir mesela. Otursun kulubede ismailden daha fazla faydasi olur.

Çevrimdışı brkntcnr

Yok yanlis anladim kardesim ben sosaya tek kelime etmiyorum orda hatta topu kaptirmasini anlayisla karsiliyorum, riske giren bir oyuncu illaki top kaybi olacaktir. Ozetin o saniyesinden sonra ismaili seyret, abimiz janti jogging yapiyor sahada onu almislar ozete, ben maci izlerken elimde ne varsa firlatmaya baslamistim. Ismail torpilli futbolcu ozete almazlar diye dusunmustum ama almislar. Aheste aheste donuyor ismail efendi sanki cok matah bir futbolcuya, sergen sanki herkes kossun ismail atakta is bitiriyor. Sosa topu kaybediyor 50m depar atiyor adam, ismail ekranda yok hala

Bu kadar ileri cikan futbolcu erman guracar olsa ki ismailden sonra gordugum en kotu futbolculardan biridir daha cok takima katki verir. 7 senedir besiktasta oynayan bir futbolcu kamyonla top kullaniyor ve kariyeri 2 gol 2 asist. Hadi katkisini gectik butun takim arkadaslarinin elestirilmesine yol aciyor. Vur topa gitsin be adam. Bak alexis, tolga elestiriliyor hepsi senin yuzunden ismail.
İsmail zaten evlere şenlik ona diyecek laf kalmadı be abi :D Umarım yönetim sözleşme imzalamak gibi bir hata yapmaz da rahat ederiz.

Çevrimdışı mylife1903

İsmail zaten evlere şenlik ona diyecek laf kalmadı be abi :D Umarım yönetim sözleşme imzalamak gibi bir hata yapmaz da rahat ederiz.
Olur mu bu adam kesik yiyene kadar devam. Dun ne kadar sakin izledim maci son gole bile bagirmadim, saat farkindan dolayi geceleri izliyorum ben maclari her besiktas macinda eve polis gelir, komsular sikayet ediyor sakin sakin izledim alkolun etkisi diyecem ama her mac kafayi cekiyorum, saglam kafayla ismail cekilmiyor. Benim yasadigim resmen ogrenilmis caresizlikti adamin sahada durusu bile yamik, bir sefer duzgun yerde dur be adam.

Ne seytan tuyuyse ismail disinda herkes suclu. Alexis suclu, tolga suclu ama ismail normal. Senol gunesin en buyuk hatasi. Ustune alexisi oyundan aliyor. Be adam ismaili cikart takim oynasin.

4-5 tane bindirmede ne kadar kotu top kullandi. Gol olan pozisyonda kestigi top hem kotu, hem kontrolsuz, hem de yanlis yere orada topu oguzhana oynamasi lazimdi ama balli herif defanstan sekti gomezin onune dustu top.

Çevrimdışı smyrna1903

Eto Beşiktaş'ta oynayacaksa bu Mario Gomez'in yerine olmaz.Kanat forvet olarak sağda oynar.Sow'un fenerde oynadığı gibi.

Seneye kadromuz hazır ben yaptım  :bandit:

Çevrimiçi 38life

Eto Beşiktaş'ta oynayacaksa bu Mario Gomez'in yerine olmaz.Kanat forvet olarak sağda oynar.Sow'un fenerde oynadığı gibi.

Cenk - Gomez - Eto 3'lüsü diyosun yani...

Cenk - Gomez - Eto 3'lüsü diyosun yani...

olmaz öyle 36 yaşında ki adamı alıncaya kadar genç siyahi forvet al gel daha iyi.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

eto gomezden çok çok daha hareketli bizde olsaydı 30 + olurdu asistleride cabası

eto gomezden çok çok daha hareketli bizde olsaydı 30 + olurdu asistleride cabası

36 yaşında çok çok hareketli hmm.

Çevrimiçi Mehmet57

Ben yas olayina takilmiyom. Rickie Lambert'i alsak yine bu ligde en az 25 tane atar gol krali olur.

Ama Eto'o siradan oyuncu degil. Kendisi yildiz futbolcu. Belirli bir kariyeri var ve yedekte kalmak istemez bence. Cenk'e yazik olur hem. Eto'o iyi. Oyun gorusu de yuksek futbolcu, pozisyon hazirliyor, ataklari kendisi olgunlastiriyor ama alinmamasindsn yanayim.

Çevrimdışı b.damatoglu

Etoo büyük takım temposunu kaldıramaz. kaç yaşında adam. Düşüncesi bile saçmalık.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

36 yaşında çok çok hareketli hmm.
36 evet 26 yaşındayken  rüyamızda bile göstermiyorlardı bize eto yu :bawling:

Çevrimdışı mylife1903

36 evet 26 yaşındayken  rüyamızda bile göstermiyorlardı bize eto yu :bawling:
26 yasindayken panina pinina mi nedir euro cup world cup yapistirma kitaplsri vardi ya orda gorurduk ancak zaten.

Gelsin yedek otursun yok bir pektemek degil diyorsaniz o baska

26 yasindayken panina pinina mi nedir euro cup world cup yapistirma kitaplsri vardi ya orda gorurduk ancak zaten.

Gelsin yedek otursun yok bir pektemek degil diyorsaniz o baska

eto yu yedek oturtamazsın sıkıntı orda.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

istersen kaleye koyalım.
Yok kaleye kaleci antrenorunu koymayi dusunuyorum, kendini ispat etsin ne bu kalecilerin hali

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Ismailin yerine oynasin
kulübe 100 bin dolar verip İsmail in yerine ben oynasam kabul ederler mi ?yaş kırk ama en azından ayağıma gelen topları taca atabilirim :tabe: