Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7279224 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

İsmail'in defans performansı zaten Güney Afrika 3.lig seviyesinde. Peki ya hücum? Bu adam ne için oynuyor? defans mı, ofans mı?

Şu pozisyonda Caner'in olduğunu düşünün. Gomez'in kafasına keserdi anında.

Çevrimdışı wbishop82

tolga alexis ismail dışında hepsi alinlarindan öpülür , hele o cenk , bize quaresmanin sacma sapan kart görüp ve buna hırs denmesi değil bize cenkin hırsı lazım quaresmanin değil.

aynen.takım kötü oynamıyor zaten.normal bir puan kaybı olsa burada kimse kahrolmayacak.quaresma bu maç resmen katletti kimse kusura bakmasın.2 kez ara pası verip gomezi karşı karşıya bırakacakken topu eveledi geveledi yine.bursa maçı ve bu maç ben kendimce bi sebep buldum.bu takım bu sene son 2 maçta bu kadar taraftar desteğini hissetti.adam taraftarı görünce tek başıma yapmalıyım psikolojisine giriyor sanırım.yok abi açıklanamaz bu maçta yenilen goller verilen puanlar.gerçekten yazık kere yazık

Çevrimdışı atalay

Bu takıma 90'da ileri uç oyuncusunun ayağına 30 metre top atan, tek dokunuşta diğer santraforuna top indiren oyuncular lazım. 5 puan öndeyken sahada suratı düşen, kenarda ağlayan kaptanlar değil.

Çevrimdışı 38life

Tolga gittikten sonra ona dair aklımda kalacak olan yegane kare.

Çevrimdışı RQ7_351903

Hoca Tosic'i köü oynuyor diye kesip İsmail'e şans verdi bence şimdi Tosic'in tekrar alması lazım formayı, İsmaiş'e artık tahammül edemiyorum, Tosic kendi  kalesine atıyordu, şanssızlık ama Allah için ben defansif anlamda sekteye uğrattığına rastlamadım, Bu İsmail'in dolaylı olarak'da olsa her golde hatası var.

Çevrimdışı 38life

İsmail etrafında zorlayan kimse olmamasına rağmen topu uzaklaştırmak yerine Gökyüzündeki meleklere şut çekiyor. ( Bu arada İsmail'in asıl mevkiisi olan sol taraf bomboş adam ordan akıyor resmen.)

Oğuzhan gökyüzünden düşen bu topu kontrol edemiyor. Ve görüldüğü üzere İsmail kendi mevkiisine geçmek, ordaki adamı savunmak yerine hala pozisyonu seyretmeyi tercih ediyor.

Ve klasik bir sahne. İsmail yine tutması gereken adamın peşinden koşuyor...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2016, 13:25:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu takıma 90'da ileri uç oyuncusunun ayağına 30 metre top atan, tek dokunuşta diğer santraforuna top indiren oyuncular lazım. 5 puan öndeyken sahada suratı düşen, kenarda ağlayan kaptanlar değil.

Teknik olarak söylediğine katılıyorum ancak ağlama olayı çok abartılıyor.

Bu oyuncular hiç şampiyonluk yaşamadılar ve çok erken yaştan beri Beşiktaş'ta oynuyor Serdar ve Necip. Duygusal boşalmalar olabilir. Ağlamayı güçsüzlük olarak algılarsan tamam ama orada konu güçsüzlük değildi.

Yani kaybettik bittik ağlaması değildi. Hırs, çok basit hataya karşı sinir her şey birbirine karıştı yoğun stres var. Gönül ister ki Gomez'in karakterinde olsun hepsi ama olmuyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2016, 13:26:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Alexis ön direkten 3. kez gol yedirdi bu arada. Sol stoper, bekte pozisyonunda değilse ne yapar?

Pozisyon alması o kadar kötü ki. Valencia'da da benzer çok hata yaptı alan kontrolü çok vasat.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2016, 13:28:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Galatasaray deplasmanında yıllardır maç kazanamıyoruz. Zira Osmanlı ve son maça kalırsa Konya maçları cok zor gececek. Güneş'li günler göreceğiz de bu taraftar şampiyon olmak istiyor Kanser değil.

2011'den beri Beşiktaş'ın doğru düzgün kadrosu ve hocası oldu mu? İstatistikleri atın bir tarafa onlara bakacak olsak şuanki durumumuzu, liderliğimizi de açıklayamayız.

Biz 60'tan fazla gol atamadık herhalde 7-8 yıldır. Bu sene atıyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Teknik olarak söylediğine katılıyorum ancak ağlama olayı çok abartılıyor.

Bu oyuncular hiç şampiyonluk yaşamadılar ve çok erken yaştan beri Beşiktaş'ta oynuyor Serdar ve Necip. Duygusal boşalmalar olabilir. Ağlamayı güçsüzlük olarak algılarsan tamam ama orada konu güçsüzlük değildi.

Yani kaybettik bittik ağlaması değildi. Hırs, çok basit hataya karşı sinir her şey birbirine karıştı yoğun stres var. Gönül ister ki Gomez'in karakterinde olsun hepsi ama olmuyor.

Hiçbir turnuvada bir tane oyuncum ağlamadı -ki bunlar çocuk- Yılda minumum 1 milyon € salt performans için verilmiyor. Duygu boşalması finalde olur. 5 puan öndeyken, ipler senin elindeyken ve hatta maç devam ederken olmaz. Bu oyuncuları severim, ne kadar istediklerini de görebiliyorum. Fakat yaptıkları kabul edilebilir bir şey değil. Bu takımın en kıdemli oyuncuları ve kaptanları bunlar...

Çevrimdışı Furkan5

arkadaşlar iyi günler öncelikle.Hepimizin moralleri bozuk farkındayım ama bu takıma olan inancınızı lütfen bozmayın.Akhisar maçından önce ben puan kaybı bekliyordum çünkü biraz geçmişteki maçlara baktığımızda beşiktaşımızın bizi kanser eden 2 maçı vardı akhisar ve kasımpaşa ikinci yarıda durum bundan ibarettir.Geriye kaldı 4 maçımız kayseri osmanlı içerde ki ben arenadan bu takımların değil çoğu avrupa klübünün çıkamayacağına inananlardanım,bunları sildiğinde 2 maçımız gs konya bitik bir galatasaray ile maç yapıcaz ama derbidir çok kolay olcağını savunmuyorum ama olacak!! ve son maç konya maçı ilk yarı 4 attığımız kupada hatalar ile kaybettiğimiz konya maçını ben kolay görüyorum ve konyanın medya tarafından şişirme bir takım olduğunu düşünüyorum o yüzden lütfen inancınızı sonuna kadar bu takıma gösterin her yerde desteğinizi esirgemeyin ..

Çevrimdışı cursedofdragon

İsmail etrafında zorlayan kimse olmamasına rağmen topu uzaklaştırmak yerine Gökyüzündeki meleklere şut çekiyor. ( Bu arada İsmail'in asıl mevkiisi olan sol taraf bomboş adam ordan akıyor resmen.)

Oğuzhan gökyüzünden düşen bu topu kontrol edemiyor. Ve görüldüğü üzere İsmail kendi mevkiisine geçmek, ordaki adamı savunmak yerine hala pozisyonu seyretmeyi tercih ediyor.

Ve klasik bir sahne. İsmail yine tutması gereken adamın peşinden koşuyor...

bursa maçında ben paylaşmıştım bu şekilde bana "siz oyuncuların buraya takip etmediğini mi düşünüyorsunuz" denilmişti sanada aynı söz gelebilir.

Bunları dillendirmek suç ancak şampiyonluğun bazı oyuncular yüzünden kaçması suç değil.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

"bizim takım rakip ataklarını gol yiyerek savuşturuyor" akif gamsız.   :ebebe:

+1903 :claps:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı onder23

Seneye ne yapılıp edilip caner alınmalı hiç maceraya gerek yok sınıf atlattırır bize
1.5 muş 1.7 ymiş artık kaçsa verilip adam gibi sol bekimiz olmalı

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Takım iyi giderken herşey yolunda gidiyor gibi davranıp eleştiriye, eleştirenlere kötü gözle bakarsan , onlara suçlu muamelesi yaparsan,var olan problemleri yok sayarsan , lay lay lom havasına girersen o zaman o yok saydığın gerçekler gelir senin yüzüne sert bir şekilde çarpar. Bu da hepimize ders olsun . Gerçekleri  inkar edebilirsin ama inkar ederek yok edemezsin.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

fenerin bugün berabere kalacağı hissi var içimde. Hadi hayırlısı.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

fenerin başında bilic vari bir hoca var.

Kasımpaşa maçını hatırlayın biz yenildik fenerde yenildi.

Biz berabere kaldık fenerde berabere kalıcak o baskıyı kaldıramaz fener'in hocası ve oyuncuları

+1 :)

Çevrimdışı Kemal

Akhisar maçına zaten 1 puan yazmistik,  şimdi 2 anadolu takımını yenelim fln diyen kardeşler dünkü maçı izlememisler sanırım .

Ben kendi adıma konuşayım Akhisarda 2 puan kaybettik diye üzülmuyorum,  adamların organize 1 golü yok zaten .

Ben bize karşı organize olarak gelmeyen takımdan 3 gol yersek,  top çeviren organize olan bir rakiple karsilasirsak ki açın Osmanlı maçını izleyin , açın kayseri maçını izleyin akhisardan farkları yok . Hadi son maçı saymiyorum . Ve nede olsa Galatasaray sneijder Muslera chedjou umut gibi isimler var , bunlara karşı ne yapacak Bu savunma  bunu düşünüp kahroluyorum .

Çevrimdışı mylife1903

Beck küçük bir düşüş ile kızağa çekiliyor ise İsmail'in haftaya oynamasının izahı yok. Oyuncu tiplemesiyle filan da açıklanamaz. Haftalardır rakip takımların 1 numaralı hücum planı İsmail'in koridoru...

@atalay 2 aydir ismail yaziyorum ben. Sadece ismail geri dortlunun en zayif halkasi. Ismail yerine baska bir bek olaa alexis ve marcelo bu kadar dagilmaz.

Senol hocanin inadi tuttu.
Necip cok iyi oynamismis diye kasimpasa macini cope attik. Ayni erteleme maclarinda tosic daha iyi oynamisti forma bulamadi.

Senol gunes suan dagilmis pozisyonda hakem sayiyor bizkm hoca icin. Ismailin oynamasinin hicbir aciklamasi yok.

Ayrica degisiklikleri de hatali. Ortasahanin ortasi bosaltilarak ileriyi 2leyip zaten ana baba gunu olan rakip ceza sahasindan gol cikartilmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Şimdi değil bunu daha önceden yapmak lazımdı. Tosic İsmailden kötü değil arkadaşlar Allah aşkına bunu nezamandır söylüyorum. Bunu görmemiz için İsmailin daha ne yapması lazım. Sadece yetenek, pozisyon alma bilmem ne cart curt bunlar değil ki herşey. İsmail mental olarak ölmüş durumda. Bu adamla hiçbir maça çıkılmaz!
Ismail futbolcu degil dedim diye beni linc ediyordu butun forum. Bugun farkli yaziyim ismail dunyanin en kotu futbolcusu olmaya calisan bir genc kardesimizdir.

Akhisar maçına zaten 1 puan yazmistik,  şimdi 2 anadolu takımını yenelim fln diyen kardeşler dünkü maçı izlememisler sanırım .

Ben kendi adıma konuşayım Akhisarda 2 puan kaybettik diye üzülmuyorum,  adamların organize 1 golü yok zaten .

Ben bize karşı organize olarak gelmeyen takımdan 3 gol yersek,  top çeviren organize olan bir rakiple karsilasirsak ki açın Osmanlı maçını izleyin , açın kayseri maçını izleyin akhisardan farkları yok . Hadi son maçı saymiyorum . Ve nede olsa Galatasaray sneijder Muslera chedjou umut gibi isimler var , bunlara karşı ne yapacak Bu savunma  bunu düşünüp kahroluyorum .

Kayseri maçına

Tolga
Beck
Necip
Marcelo
Tosic

defans hattıyla çıkacağımızı düşünüyorum kendi evimizde ilk defa gol yemediğimiz maç olabilir o maç :)
Gs ligde ilk 5'e giremeyeceğini biliyor o yüzden kupayı asılıyor bizim maçta deli gibi oynayacağını düşünmüyorum yine oynar o maçıda kazanırız kayserispor maçına çıkan defans hattı çıkar muhtemelen :)
Bu arada tabi fenerin ts,başakşehir maçlarının skorlarıda önemli biz kazandıkça onlar ne yapacak :)
Son maç konya maçı eğer o maçta konyasporun yeri garantileşirse zor maç olacağını zannetmiyorum.
Tek korktuğum maç osmanlı maçı 1 beraberlik hakkımız orda gidebilir.
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2016, 13:57:51 cursedofdragon ]

Çevrimdışı 38life

bursa maçında ben paylaşmıştım bu şekilde bana "siz oyuncuların buraya takip etmediğini mi düşünüyorsunuz" denilmişti sanada aynı söz gelebilir.

Bunları dillendirmek suç ancak şampiyonluğun bazı oyuncular yüzünden kaçması suç değil.

Peki bunları Şenol hoca anlatmıyor muymuş ümraniyede?

Çevrimdışı Efe

yenilecek :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Dr.Zeck

Takip edilse zaten bu tip hatalar olmaz.

İnsan hata yapar elbette ama bunların yaptıgı hatalar kabul edilemez artık özellikle İsmail ve Tolga'nın yaptıkları. Bazılarımız cocuklarının rızkından kısıp maca gidiyorlar biz zahmette topcular cıkıp işlerini yapsınlar sene sonu milyon yurolar almayı biliyorlar

Ben eminim ki sampiyonluk kacarsa onların uzulecek gun sayı ''1'' i gecmez. Kahrolan sadece biz oluruz

Çevrimdışı RQ7_351903