Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7279876 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı onder23

o parayı harcadık ama biz oyuncuların primlerini ödemelerini yaptık.

Ben onu demiyorum sonuçta oyuncu satıp oyuncu olabiliyoruz. Biz 7m luk oyuncu sattığımız için 7m luk oyuncu alabiliriz onu söylüyorum

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Gunaydin millet. Bana gün pek aymadı ne yazık ki. Güne üzgün ve umutsuz başladım. Uyanır uyanmaz tolga, ismail ve alexis e sövdüm...

Hala da sövüyorum...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben onu demiyorum sonuçta oyuncu satıp oyuncu olabiliyoruz. Biz 7m luk oyuncu sattığımız için 7m luk oyuncu alabiliriz onu söylüyorum

onu anladım Stad geliri kartal yuvası gelirini harcadığımızın yerine koyup şuanda 7 milyon € luk oyuncu alabiliriz :)

Çevrimdışı Kemal

Şimdi susalım sezon sonu konuşuruz..

Dememi bekleyenler olabilir, ama söyleyeyim, bu beşiktaşa en büyük ihanet olur.

Eğer şimdi susarsak, herhangi bir galibiyetin ertesi günü, vasat dahi olamayan oyuncularla ölümüne sözleşme imzalar bu yönetim, kaşla göz arası yapar, coşkumuzun mutluluğumuzun o "savunmasız" anında bizi yakalar.

İddia ediyorum, Tolga efendinin yaptıklarını italyada bir kaleci yapsa, tesislere girerken 1 posta çıkarken 2 posta dayak yer.
Roma-Lazio gibi kuluplerde yapsa bunu, tesislere kadar bile beklemez taraftar.
Biz ise, aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın modundayız senelerdir.

Tolganın bize maliyeti minimum 12-15 milyon euro arasıdır 2 sezondur yaptığı yanlışlar yüzünden. Bakın hata demiyorum, hata olur 1 olur 2 olur ama sonrası yanlışa girer..

İsmail iyi çocukmuş hoş çocukmuş, adammış falan. Ya kardeşim Beşiktaşız biz, adam madam bilmem ben. Diyanet işleri başkanlığına adam aramıyoruz, futbolcu arıyoruz, o yüzden caner de gelebilir, bildiğiniz en çirkef "(Küfür Yasak)" adam da gelebilir.
İyi niyet bir ihtimal maç kazandırır ama iyi oyuncular sezon kazandırır, bunu görmemekte ölümüne ısrarcıyız.

Sabote etmeyin, uefa ya gidelimlerin sonucudur bu, aman laf etmeyin, onlar bize lazımlar..
Seneye de izlersin tolganın absürdlüklerini, yediğimiz her gol de ismailin yanlış yerde beklediğini falan sonra ağlamayın ama.

İddaa ediyorum seneye eylülde bu mesajı alıntı yapın , seneye ismail ve Tolga yeni sözleşmeleriyle devam edecek . İsteyenle istediği iddaaya girerim varsa iddaa isteyen 1 adım öne çıksın .

Gunaydin millet. Bana gün pek aymadı ne yazık ki. Güne üzgün ve umutsuz başladım. Uyanır uyanmaz tolga, ismail ve alexis e sövdüm...

Hala da sövüyorum...

sövücek birşey yok 1 tane beraberlik hakkımız vardı onuda bu maçta kullandık 1 tane beraberlik hakkımız kaldı.Ha olurda ts fb'ye çelme takarsa berabere kalırlarsa 2 tane beraberlik hakkımız olur :)

Yada ts fb'yi yenerse 3 tane beraberlik hakkımız olur üzülecek birşey yok vardır herşeyde bir hayır.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İddaa ediyorum seneye eylülde bu mesajı alıntı yapın , seneye ismail ve Tolga yeni sözleşmeleriyle devam edecek . İsteyenle istediği iddaaya girerim varsa iddaa isteyen 1 adım öne çıksın .

etmesinler diye ses çıkartmak lazım zaten, sözleşme imzalandıktan sonra takla atsan ne fayda.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

TOSIC stoper bölgesinde bana Marcelodan da Alexistende daha cok guven veriyor

Tosice Stoperde sans verilmeli artik

Marcelonunda aklini basina toplamasi gerekiyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ya olay çok basit , hiç birşey istemiyoruz , topu dan dun vurun taca gitsin , lanet olsun pas bile yapmayın.
SIMON KJAERI topu surekli taca veya ileri vuruyor diye eleştiriyorlar adam en dogrusunu en temizini yapiyor Sifir Risk aliyor

Cok beğeniyorum Bu ligin üzerinde bir Stoper kesinlikle..

etmesinler diye ses çıkartmak lazım zaten, sözleşme imzalandıktan sonra takla atsan ne fayda.

facebook'ta erdal torunoğullarının hesabı var ekleyin duvarında yazın.

Dün birçok kişi yazdı bu kadar kişiye rağmen imzalarlarsa kendileri düşünsünler.

ya olay çok basit , hiç birşey istemiyoruz , topu dan dun vurun taca gitsin , lanet olsun pas bile yapmayın.

bizim oyuncuların topu taca atma özelliği yok.

bizim oyuncuların topu taca atma özelliği yok.
Bu Furya Serdar ile baslayip , Necip , Ismail ve Alexisle devam etti cok mu zor Riske girmeyip su topu taca atmak :akuma:

Çevrimdışı LuceGel

Ersan avrupa da devre arası transfer döneminde satıldığı için o satıştan gelen para gelecek seneye aktarılıyor. Yani gelecek sene 7milyon bonservis verme hakkımız var.
Yanlış biliyorsun 2015-2016 transfer dönemine ait bir transferdi Ersan transferi gelen parayı f.fair playde kullanamayacağız önümüzdeki transfer döneminde girdi olarak.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı AigleBordeaux

Kume dusmeyi oynuyan takimlardan oyuncu alirsan defansa boyle olur hepsi looser defanstaki oyuncularin Marcelo desen hava topundan baska birsey yok rize maçindaki saçma penaltisi , alexis zaten bir gram umudum yok , ismail desen beyin yok. Defansta 3 adamda is yok hic bir umut yok. Ve en buyuk soruna gelelim Pastaci Tolgaya o topu nasil iskalar bilmem , degaj desen her top rakibe adamin bacaklari beyinle birlikte çalismiyor. Yonetim seneye uyumasin adam gibi lider defans oyuncu alsin su takima. Dunku maçta solbek caner ve defansta Rhodolfo olsa çok degisik maç olurdu. Kalede artik hiç umudum yok istemedigim bir Boyko geldi ve elimizde patlayacak adam mental olarak sifir.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Bu Furya Serdar ile baslayip , Necip , Ismail ve Alexisle devam etti cok mu zor Riske girmeyip su topu taca atmak :akuma:

zor ben bir defans oyuncusu olsam bek veya stoper 2 kalecimizin 2'sininde ayağı kötü tolga ve boyko sürekli ısrarla kaleciye dönüyorlar sürekli rakibe atıyor hata yapıyorlar dün ısrarla kaleciye dönüyorlardı tolga'da ısrarla hata yapıyordu diyorum malasef savunma hattının komple değişmesi gerekiyor bunu hep yazıcam.Yıllardan beri yama yapa yapa artık kaldırmıyor defans yamayı.

Şenol hocanın oyun tarzına uymuyor zaten çoğu oyuncu defans oyununu oynasak peirara gibi belki çoğu sırıtmaz ancak önde oynadığımız için hata üstüne hata yapıyorlar.Yönetim inşallah böyle bir hataya düşmez.

Kume dusmeyi oynuyan takimlardan oyuncu alirsan defansa boyle olur hepsi looser defanstaki oyuncularin Marcelo desen hava topundan baska birsey yok rize maçindaki saçma penaltisi , alexis zaten bir gram umudum yok , ismail desen beyin yok. Defansta 3 adamda is yok hic bir umut yok. Ve en buyuk soruna gelelim Pastaci Tolgaya o topu nasil iskalar bilmem , degaj desen her top rakibe adamin bacaklari beyinle birlikte çalismiyor. Yonetim seneye uyumasin adam gibi lider defans oyuncu alsin su takima. Dunku maçta solbek caner ve defansta Rhodolfo olsa çok degisik maç olurdu. Kalede artik hiç umudum yok istemedigim bir Boyko geldi ve elimizde patlayacak adam mental olarak sifir.
Skertel icin butun Sartlar zorlanmali o olmazsa Kamil Glik icin sartlar zorlanmali

Keske ikisini birden alabilsek defans Canakkale Gecilmez olur Avrupanin da en iyi stoper tandemlerinden birine sahip oluruz ama Tabi bu Hayaller :by2:

Hayatlar 2 si icin Bonservis tahmini 20 milyon € civaridir :by2:

zor ben bir defans oyuncusu olsam bek veya stoper 2 kalecimizin 2'sininde ayağı kötü tolga ve boyko sürekli ısrarla kaleciye dönüyorlar sürekli rakibe atıyor hata yapıyorlar dün ısrarla kaleciye dönüyorlardı tolga'da ısrarla hata yapıyordu diyorum malasef savunma hattının komple değişmesi gerekiyor bunu hep yazıcam.Yıllardan beri yama yapa yapa artık kaldırmıyor defans yamayı.

Şenol hocanın oyun tarzına uymuyor zaten çoğu oyuncu defans oyununu oynasak peirara gibi belki çoğu sırıtmaz ancak önde oynadığımız için hata üstüne hata yapıyorlar.Yönetim inşallah böyle bir hataya düşmez.
Fb maclarini izlerken hep Su Kjaer bizde olsyadi suan Sampiyonlugu İlan etmistik diyorum gercekten cok temiz oynuyor hic riske girmiyor ya taca atıyor yada ileri vuruyor

Hizi iyi , Fizik olarak diri , Kademesi de iyi Genel olarak kesinlikle iyi stoper bu lige fazla..

Ha Tutup da Skertel veya Kamil Glik ten birini getiremedigimiz surecede Ligin en iyi stoperi olmaya devam edecektir..

Çevrimdışı AigleBordeaux

Skertel icin butun Sartlar zorlanmali o olmazsa Kamil Glik icin sartlar zorlanmali

Keske ikisini birden alabilsek defans Canakkale Gecilmez olur Avrupanin da en iyi stoper tandemlerinden birine sahip oluruz ama Tabi bu Hayaller :by2:

Bu sene sampiyonuz bu defansla  sampiyon liginde gidersek yeni rekorlar kirariz.  Y

Çevrimdışı LuceGel

Ersan Rhodolfo tandeminde İsmail idare ediyordu iyi kötü Ersan gittikten sonra telafi edilmeyecek boyutlara geldi defansımızın solu.Şenol hocanın daha öncede yazmıştım önde Cenk arkada Olcay sol koridoru denemesi gerekirdi şu ana dek.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

2 tane sağlam stoper lazım yunus seneye bütün bütçeyi savunmaya yatırmamız gerekiyor.

Ersandan gelen 7 milyon €'yu transferde kullanabiliyoruz herhalde yanılmıyorsam o para ile oyuncuların primlerini ödedik ancak stad gelirinde kartal yuvası gelirinden o parayı yerine koyup harcıyabiliriz.

Boyko,Tolga,Tosic,Franco,Milosevic,Alexis,Beck,Veli,Pektemek satılmalı.İsmail,Serdar ile sözleşme uzatılmamalı.Marcelo'nunda bonservisi alınmamalı.Bu oyuncular çok para etmez ancak yinede Ersanın parası ile 2 tane iyi stoper çıkartır.

2 tane sağlam stoper lazım yunus seneye bütün bütçeyi savunmaya yatırmamız gerekiyor.

Ersandan gelen 7 milyon €'yu transferde kullanabiliyoruz herhalde yanılmıyorsam o para ile oyuncuların primlerini ödedik ancak stad gelirinde kartal yuvası gelirinden o parayı yerine koyup harcıyabiliriz.

Boyko,Tolga,Tosic,Franco,Milosevic,Alexis,Beck,Veli,Pektemek satılmalı.İsmail,Serdar ile sözleşme uzatılmamalı.Marcelo'nunda bonservisi alınmamalı.Bu oyuncular çok para etmez ancak yinede Ersanın parası ile 2 tane iyi stoper çıkartır.
Ben Zapata - Skertel ikilisine de raziyim Gulhan

Ama Tutup da Rhodolfoya guvenip sadece Zapatayi alirsak yine hayal kirikligina uğrarız

Fb maclarini izlerken hep Su Kjaer bizde olsyadi suan Sampiyonlugu İlan etmistik diyorum gercekten cok temiz oynuyor hic riske girmiyor ya taca atıyor yada ileri vuruyor

Hizi iyi , Fizik olarak diri , Kademesi de iyi Genel olarak kesinlikle iyi stoper bu lige fazla..

Ha Tutup da Skertel veya Kamil Glik ten birini getiremedigimiz surecede Ligin en iyi stoperi olmaya devam edecektir..

Bizde de rhodolfo böyleydi boyuna rağmen bütün hava toplarını alıyordu riske girmiyordu hiç riske girdiğini görmedim.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bedava Zapata var Alexis ve Marcelodan iyidir. Yanina parayla bir defans oyuncusu tamamdir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2016, 12:17:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
4-4-2'nin avantajlarından biri de rakibin hücuma daha temkinli çıkmasını sağlamak, takımca hücum etmek konusunda korku yaşamasını sağlamak değil midir? İleri ikilinin kaybedilen toplarda rakibe baskı yaparak rakibi tedirgin etmek ve etkili bir şekilde oyun kurmasını, atak başlatmasını engellemek değil midir? Rakibi biraz daha genel oyun anlamında geri çekilmeye, gömülmeye zorlamak değil midir? E bizim tek sıkıntımız zaten defansımız. Rakibi bizim kaleden uzak tutmak konusunda en iyi sistem hangisiyse o sistemi oynamak mantıklı olmaz mı? Önliberolu sistemimizde rakibi zaten birşekilde karşılayamıyoruz. Atiba bireysel olarak iyi olsa da önlibero mevkii'sinin bize defansif olarak kattığı birşey yok gibi son haftalarda. 4-4-2'ye dönüp rakibi daha önde karşılasak ve takım savunmasını ön plana çıkarsak daha iyi olmaz mı?

Cenk Tosun'un nekadar iyi bir şokpres uygulayıcısı olduğunu biliyoruz ayrıca...

@atalay @Çağrı

Mevcut ortasaha ve kanat oyuncuları 4-4-2'ye uygun değil. Ortasaha kaldırmayacağı gibi 4-4-2 kanatları kondisyonu çok yüksek savunması çok iyi kanatlar olmak zorunda ortasahayı savunmak için.

4-1-4-1 dek, ön liberonun asıl işi kanatlar dönmediğinde hangisi dönmediyse onun tarafını desteklemek oluyor savunmada. 4-4-2 de bu da olmaz çok daha fazla gol yeriz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bizde de rhodolfo böyleydi boyuna rağmen bütün hava toplarını alıyordu riske girmiyordu hiç riske girdiğini görmedim.
Kjaer fizik ,Guc ve Hiz olarak Rhodolfodan daha ustun
Lakin Rhodolfo Zekasi ve pozisyon bilgiyle bu defolarini kapatiyordu buyuk kayip oldu bizim icin :s20:
Rhodolfo

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Gelecek sezon geri dörtlü ve kaleyi mutlaka yenilemeliyiz ama öyle yama oyuncularla değil. Hepsi tartışmasız isimler olmalı. İsmail için sözleşme yenilenecek haberini gördükten sonra iyi bir yedek olur demiştim fakat dün akşamdan sonra kararım değişti, yok arkadaş ben bunu top toplayıcı bile yapmam. 7 senedir bu takımda oynuyorsun insan kendini hiç mi geliştirmez, ileri çıkıp sıfıra kadar iniyor ama sonrası fos, bir kere bile iyi orta açtığını görmedim, savunması zaten rezalet, böyle amatör oyuncular senelerdir bu kulüpte top oynuyor kafayı yememek mümkün değil.

Tolga, Boyko, Marcelo, Alexis, Beck İsmail ve Pektemek seneye bu takımda olmamalılar.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal