Şimdi susalım sezon sonu konuşuruz..
Dememi bekleyenler olabilir, ama söyleyeyim, bu beşiktaşa en büyük ihanet olur.
Eğer şimdi susarsak, herhangi bir galibiyetin ertesi günü, vasat dahi olamayan oyuncularla ölümüne sözleşme imzalar bu yönetim, kaşla göz arası yapar, coşkumuzun mutluluğumuzun o "savunmasız" anında bizi yakalar.
İddia ediyorum, Tolga efendinin yaptıklarını italyada bir kaleci yapsa, tesislere girerken 1 posta çıkarken 2 posta dayak yer.
Roma-Lazio gibi kuluplerde yapsa bunu, tesislere kadar bile beklemez taraftar.
Biz ise, aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın modundayız senelerdir.
Tolganın bize maliyeti minimum 12-15 milyon euro arasıdır 2 sezondur yaptığı yanlışlar yüzünden. Bakın hata demiyorum, hata olur 1 olur 2 olur ama sonrası yanlışa girer..
İsmail iyi çocukmuş hoş çocukmuş, adammış falan. Ya kardeşim Beşiktaşız biz, adam madam bilmem ben. Diyanet işleri başkanlığına adam aramıyoruz, futbolcu arıyoruz, o yüzden caner de gelebilir, bildiğiniz en çirkef (
Hakaret Yasak)₅" adam da gelebilir.
İyi niyet bir ihtimal maç kazandırır ama iyi oyuncular sezon kazandırır, bunu görmemekte ölümüne ısrarcıyız.
Sabote etmeyin, uefa ya gidelimlerin sonucudur bu, aman laf etmeyin, onlar bize lazımlar..
Seneye de izlersin tolganın absürdlüklerini, yediğimiz her gol de ismailin yanlış yerde beklediğini falan sonra ağlamayın ama.