Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7280117 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Yediğimiz 3. Gol gercekten derslik gol. Bir oyunda defans oyunculari neler yapmamali diye ders niyetine okutulmali. Bir tanesini anlarım hadi iki de olur. Ulan 4'unuz birden nasil hata yaparsiniz?

Marcelo yanlis indirdi. Onunde Oğuzhan bos indirsene ona. Ismail zaten pasi saçmasapan biyere attı. Alexis almasi gereken topu kaleciye birakti. Kaleci de ıskaladı. Komedi gibi.

Akilli bi defans o topa kafayi one vurur yana degil. -Marcelo
Akilli bi defans oyle bir geri pasi atmaz. Ya kaleciye tam doner ya defansina atar. -İsmail
Akilli bi defans geriye dogru atilan bi topu ya taca atar ya kaleciye ittirir. - Alexis
Akilli bi kaleci narin narin vurucam demez. Oyle bi girer ki o topa yanındaki iki adami da götürür. - Tolga

Beşiktaş tarihinde böyle salak sacma bir gol daha yemez. Bir tane yer, o da bize denk gelir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Gercekten bi bitin. Yillardir (Küfür Yasak)₁₃ takimin bu zihniyet. Topu kaval kemigiyle kontrol eden adamlar yillarca oynadi bu takimda. Oynamaya devam ediyor. Yok bizim evladimiz, yok efendi adam, yok oyle yok boyle. Iyi de futbolcu degil napacaz? Tolga'nin daha ne yapmasi gerekiyor defolup gitmesi icin? Agzina sicti takimin 2 yildir Avrupa'da. Sampiyonlugu da versin rahatliyalim. 3-2 iken attigi pasa bak. Adam 2 adim oteye top atmaktan aciz. 4-2 olsa nolcak?

Aynen katılıyorum adam her yıl uefa dan eder şampiyonluktan eder hep aynı söz : aman sezon sonu söyleyelim , ulan söylüyoruz sezon sonuna noluyor adam Trabzonlu başkan Artvinli asbaşkan Trabzonlu TD Trabzonlu ; sonuç adam dokunulmaz. Ulen takım renklerine bordo mavide ekleyin bari o olsun.

1 değil 2 değil 3 değil ya , ilk olur insandır hata yapar dersin laf söyleyen (Hakaret Yasak)₅ ama bu ne 1 ne 2 ne 3 , yeter be . Hala bu adamla anlaştık sözleşme imzalayacaz sözleri çıkıyor .

Çevrimdışı ozankarakoc

Gercekten bi bitin. Yillardir (Küfür Yasak)₁₃ takimin bu zihniyet. Topu kaval kemigiyle kontrol eden adamlar yillarca oynadi bu takimda. Oynamaya devam ediyor. Yok bizim evladimiz, yok efendi adam, yok oyle yok boyle. Iyi de futbolcu degil napacaz? Tolga'nin daha ne yapmasi gerekiyor defolup gitmesi icin? Agzina sicti takimin 2 yildir Avrupa'da. Sampiyonlugu da versin rahatliyalim. 3-2 iken attigi pasa bak. Adam 2 adim oteye top atmaktan aciz. 4-2 olsa nolcak?

Tamam peki...

Son 4 maça Boyko - Tosic - Necip - Marcelo - Beck beşlisiyle çıkıyoruz.

Yalnız kornerden gelen top Boyko'nun kulağına çarpıp gol olunca, Tosic kendi kalesine gol atınca, Necip ıska geçince geri dönmek yok!

Hepiniz Şenol Güneş'ten daha iyi teknik direktörsünüz. E o zaman yiyin birbirinizi, ne diyeyim...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kemal

Tamam peki...

Yalnız kornerden gelen top Boyko'nun kulağına çarpıp gol olunca, Tosic kendi kalesine gol atınca, Necip ıska geçince geri dönmek yok!

Hepiniz Şenol Güneş'ten daha iyi teknik direktörsünüz. E o zaman yiyin birbirinizi, ne diyeyim...

Evet hepimiz demek ki Şenol hocadan daha realist misiz,  daha yazın bas bas bağırdık alın kaleci kaleci kaleci diye . Yok Tolga yeterli dedi , niye o zmn devre arası akşam pazarının son mali alındı . Evet daha iyi analiz etmisiz Besiktasi yıllardır  söylemişim.

Çevrimdışı Ensar

Allahım ne uyuyabiliyorum ne gulebiliyorum mahvoldum. Sebep olanların Allah belasını versin ben artık başka şey diyemiyorum 3 senedir bıktık be kardeşim şu defans kaleci sorunundan.
+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet hepimiz demek ki Şenol hocadan daha realist misiz,  daha yazın bas bas bağırdık alın kaleci kaleci kaleci diye . Yok Tolga yeterli dedi , niye o zmn devre arası akşam pazarının son mali alındı . Evet daha iyi analiz etmisiz Besiktasi yıllardır  söylemişim.
Katılıyorum

Bas bas bagirdi 17 milyon Beşiktaşlı kaleci kaleci diye

Ama Hoca ne dedi Eldekiler yeter oncelik onlarin !

Bu sampiyonluk giderse Bas sorumlu Yönetim

2.ci sorumlu Kaleci aldirmayip Tolgasini oynatan Senol Hoca

En son ise futbolculardir
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kartal43

Ben Şenol hocaya kızamıyorum. Ne Tolga'nın ne alexsisin ne de ismailin alternatifleri onlardan iyi değil hatta daha vasat. Şampiyon olmak için gidip üst düzey kaleci stoper almaya gerek yoktu. Ama marcelo dahil aldığımız isimler vasat altı olunca 3 gol atsanda yenemiyorsun işte. İşin kötüsü bunları alanlar transfer sihirbazı olup çıkıyorlar başımıza.şampiyonluk giderse bize lazım olan 6 7 oyuncudan en fazla 3 ü gelir. Bakalım bizim kadar istiyorlarsa çıkıp 4 maçıda kazanırlar.

Çevrimdışı wbishop82

dün akşam Beşiktaş tarihinin klasikleşen eseri,''taraftar ağlıyor muyuz ? nası eğleniyor muyuz ? '' 2015 2016 versiyon oyununu izledik.Özellikle TOLGA İSMAİL VE ALEXİS performanslarıyla zirveye çıktılar.o kadar ki taraftarı ağlatmakla kalmayıp yedek kulübesinde bulunan serdar ı bile ağlattılar. o kadar yaşayarak oynadılar.Büyük oyunlarından dolayı kendilerini kutluyorum.yaşım 34,en iyi dönemimiz maf döneminde bile buna benzer çok maç hatırlarım.özellikle avrupa da.mesela psv maçı.o zamanda bako vardı kalede.bak anılar hemen canlanıverdi gözümün önünde.bu maçta aynen öyle anı olarak ilerde gözüme gelecek ve '' o zamanda kalede tolga vardı '' diyeceğimden eminim.yok abi bu takıma birilerinin ahı tutmuş.doğaüstü bir bahtsızlık var.ben açıklayamıyorum artık.maç öncesi 1 puan normal diyordum.yaw adamlar kaleye gelemeden 3 gol nasıl yer bir takım.bunlar 4-4-2 ile 3-5-8 le açıklanamaz.tmm bakıyorum tolga-ismail-alexis hataya açık oyuncular doğaüstü falan değildir diyorum önce.ama arkadaş ne olursa olsun HER MAÇ bu kadar hata nasıl yapılır ??????????? ateyizler açıklasın abi.ben kayışı kopardım artık.hep bir arabesk yaşamak zorundamıyız ? hep mi müslüm baba be arkadaş.arada mezdeke kıvamında şeyler isterük.hadi canım sende yaa.gerçekten YAZIKLAR OLSUN :claps:

Çevrimdışı mellfred

"bizim takım rakip ataklarını gol yiyerek savuşturuyor" akif gamsız.   :ebebe:

Çevrimdışı Yusuf03

Arkadaşlar herkes şampiyonluktan emin ama bende hala sitres var konya maçından hiç ümidim yok, puan farkını şimdiden 2 olarak görüyorum. Eğer fener trabzonu yenerse sitresten geberirim, bu 4 maçın birinde puan kaybedersek şampiyonluğun gidiceğini düşünüyorum. Şampiyonluğu düşünmekten kafayı yemek üzereyim olumlu birşeyler söyleyin rahatlatın beni yarın okula gidicem uyumam lazım.

Şom ağızıma edeyim. Dediklerim bir bir tutuyo, fener trabzonu yenerse kalp krizi geçiririm :s20:

Çevrimdışı wbishop82

OLCAY ŞAHAN  a ayrıca TEŞEKKÜRLER.Dün akşam herşeyini ortaya koydu bu çocuk.hakkını teslim etmek gerek. :claps: :claps:

Çevrimdışı Ensar

OLCAY ŞAHAN  a ayrıca TEŞEKKÜRLER.Dün akşam herşeyini ortaya koydu bu çocuk.hakkını teslim etmek gerek. :claps: :claps:
tolga alexis ismail dışında hepsi alinlarindan öpülür , hele o cenk , bize quaresmanin sacma sapan kart görüp ve buna hırs denmesi değil bize cenkin hırsı lazım quaresmanin değil.

Çevrimdışı EagleForce

Tamam peki...

Sezon basi Tolga'nin gecmisi ortadayken kaleci istemeyen Senol hoca da olsa Alex Ferguson da olsa hatalidir. Daha iyi teknik director degiliz ama bunu gormeyecek (ya da baska sebeplerden gormek istemeyecek) kadar da suurumuzu yitirmedik. Eldeki alternatiflerin de kotu olmasi yonetimin basarisizligi. Boyko transferde son tercihimdi (mesajlarim duruyodur) ama Tolga oynayacagina Boyko oynasin. Evet sansini cok kotu kullandi ve kotu 2-3 mac cikardi. Yine de Tolga'ya tercih ederim. Cunku Tolga'nin noldugunu biliyoruz. Final'e gelip is dustu mu bizi yakacagi garanti. Cok izledik ayni filmi. Ya da sakatligi cikar birden yalniz birakir takimi. Bir umut Boyko sampiyonluk gazina gelir iyi oynar. Ayni sekilde Ismail yerine bin kere Tosic oynasin. Isterse kendi kalesine gol atsin. En kotu 1 tane atar. Ismail'in rakibe 3 tane attirmasindan ustune bir de atakta toplari ezmesinden sacma sapan ortalar acmasindan iyidir. Tosic 2-3 macla kenara cekildi. Ismail zulmunu 7 yildir yasiyoruz. Bitmiyor cezamiz. Bir de oynar kazara ayagina top carpar gol olur al sana 4 yillik yeni sozlesme. Necip bizim evladimiz kadrosundan oynayanlar listeme giriyor. Zaten diyecek bisey yok.

Çevrimdışı Scout

Yaşama Sevincim Kalmadı Teşekkürler Beşiktaş  :s20:
Pika Pika

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı eaglekartal

cenk bir şekilde oynamalı ilk 11 de artık.inanılmaz hırs ve istek katıyor takıma ve her an birşey yapabilecek güçte.kanatta forbet arkası forbet neyse ne cenk mutlaka görev almalı.ve ik devre son 4 maçı kazanmıştık.yeniden yapabiliriz.biraz dikkat lütfen bizim hücüm hattımızı engelleyemez hiçbiri yeterki şu defans biraz daha dikkatli nolur ya

Çevrimdışı cursedofdragon

Oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz. O adamlardan 1 tanesinin bonsvervisi de en kotu 8 milyon...

balkonunuza camınıza bayrak asın..

satılacak oyuncuları yazdık ya işte.

Caner,gökhan beleş.
Fabio Coentrarao,debuchy kiralık satın alma opsiyonlu çok para tutmaz.
Zapata 1.5 milyon € kapatırız.
Kamil glik,skertel orda en çok para tutacak oyuncu.

Bırakalımda artık bi senede en çok parayı savunma tutsun yeter.

Yeniden yapabiliriz.

Topu kalemizin önünde uzak tutarsak yaparız.

Önde baskı yapıp topu kalemizin önüne getirmemiz gerekiyor.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şimdi susalım sezon sonu konuşuruz..

Dememi bekleyenler olabilir, ama söyleyeyim, bu beşiktaşa en büyük ihanet olur.

Eğer şimdi susarsak, herhangi bir galibiyetin ertesi günü, vasat dahi olamayan oyuncularla ölümüne sözleşme imzalar bu yönetim, kaşla göz arası yapar, coşkumuzun mutluluğumuzun o "savunmasız" anında bizi yakalar.

İddia ediyorum, Tolga efendinin yaptıklarını italyada bir kaleci yapsa, tesislere girerken 1 posta çıkarken 2 posta dayak yer.
Roma-Lazio gibi kuluplerde yapsa bunu, tesislere kadar bile beklemez taraftar.
Biz ise, aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın modundayız senelerdir.

Tolganın bize maliyeti minimum 12-15 milyon euro arasıdır 2 sezondur yaptığı yanlışlar yüzünden. Bakın hata demiyorum, hata olur 1 olur 2 olur ama sonrası yanlışa girer..

İsmail iyi çocukmuş hoş çocukmuş, adammış falan. Ya kardeşim Beşiktaşız biz, adam madam bilmem ben. Diyanet işleri başkanlığına adam aramıyoruz, futbolcu arıyoruz, o yüzden caner de gelebilir, bildiğiniz en çirkef (Hakaret Yasak)₅" adam da gelebilir.
İyi niyet bir ihtimal maç kazandırır ama iyi oyuncular sezon kazandırır, bunu görmemekte ölümüne ısrarcıyız.

Sabote etmeyin, uefa ya gidelimlerin sonucudur bu, aman laf etmeyin, onlar bize lazımlar..
Seneye de izlersin tolganın absürdlüklerini, yediğimiz her gol de ismailin yanlış yerde beklediğini falan sonra ağlamayın ama.

Çevrimdışı Ensar

ya olay çok basit , hiç birşey istemiyoruz , topu dan dun vurun taca gitsin , lanet olsun pas bile yapmayın.

Çevrimdışı BelekKartaLı

Beşiktaş'ın dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları’na menajerler aracılığıyla önerilen 30 yaşındaki savunmacı Thomas Vermaelen için, Beşiktaş Yönetimi’nin sıcak baktığı ve girişimlerin başladığı öğrenildi.

2 sezon önce İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’den 19 milyon Euro’luk bonservis bedeli karşılığında Barça’nın yolunu tutan tecrübeli futbolcu, üst üste yaşadığı sakatlıklar sonrasında teknik direktör Luis Enrique’nin gözünden düşmüştü.

Bu sezon Barcelona formasıyla 19 maça çıkan Vermaelen’in kulübüyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

La Liga devinin sezon sonunda bu oyuncusunu kiralık olarak göndermeye sıcak baktığı konuşuluyor.

Gayet güzel satış opsiyonlu alınabilir.Ama mutlaka beşiktaş kale direği ile sözleşme yenilemesi lazım
Tolga gitsin direk kalsın bence daha yararlı.
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı onder23

Ersan avrupa da devre arası transfer döneminde satıldığı için o satıştan gelen para gelecek seneye aktarılıyor. Yani gelecek sene 7milyon bonservis verme hakkımız var.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kayserispor macinda Senol hocanin RADIKAL bir kararla NECIP - TOSIC tandemine geri donmesi gerekiyor bu ikili Ts ve Mersin maçlarinda cok iyi oynamıştı..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ersan avrupa da devre arası transfer döneminde satıldığı için o satıştan gelen para gelecek seneye aktarılıyor. Yani gelecek sene 7milyon bonservis verme hakkımız var.

o parayı harcadık ama biz oyuncuların primlerini ödemelerini yaptık.