Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7279190 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kartalizm06

takımda Daniel Opare olsa bu tip maçlarda çok faydalanabilirdik.. takım öne çıktığı zaman bırak arkada tek başına geleni gideni süpürsün arkaya atılan topları...

zenci hızlı oyuncuları olan takımlar bu sene bizi mahvetti.. Osmanlı maçından çok korkuyorum  :bawling:

Aslında bizim en büyük sorunumuz Yugoslav faulu yapmamak bazen risk almak gerek ancak ortasaha ve geri 4lü rakibi karşılamada çok yumuşak davranıyorlar.

100. yılda Zago, Giunti, Tayfur, Deli İbrahim  bu işi iyi yapıyordu. Rakibi korkutmak gerek.  Mesela bugün Tolga öyle bir çıktı ki Hugo çok rahat ayağını uzattı.  Kaleci böyle pozisyonlarda atacak kendini topa bak bakalım uzatabilir mi o ayağını rakip.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı 38life

Kayseri ve Osmanlı maçlarını seyirci avantajıyla kazansak gs ve konya deplasmanlarından 1'er puan alsak puanımız olur 78
Fener Trabzon deplasmanı, Başakşehir deplasmanı, Gençlerbirliği maçı gibi zorlu maçlardan sadece bir tanesinde berabere kalsa diğerlerini kazansa puanları oluyor 77

Her ne kadar ben de karamsarlığa düşenlerden olsam da hala avantajın bizde olduğu aşikar.

Bizim için tıpkı bu akşam olduğu gibi gelecek maçlarda da "kaybetmemek" çok önemli. Berabere kalabiliriz ama kaybetmemeliyiz!
Konya deplasmanında da, Gs deplasmanında da 1 puanı rahat alabilecek güçteyiz. Çünkü gol atıyoruz!

Hücum oynamaya devam etmeliyiz. Biz beraberlikleri bile hücum oynayarak alabiliriz. Ve artısı da hücum oynarken hiçbir maçı kazanmamız sürpriz değil. Bütün maçlara kazanmak için çıkacağız ama kazanamasak da gollü beraberlik ile bitireceğiz. Asla kaybetmeyeceğiz. Parola bu olmalı.

Olabildiğince çok gol atmalıyız. Kalmış 4 hafta. Bu saatten sonra savunmada hiçbirşeyi iyileştiremeyiz. Böyle geldi böyle gidecek 4 hafta daha. Oyüzden rakiplerimizi şokpres ile bunaltıp sürekli saldırmalıyız. olabildiğince gol atmalıyız. Rakipten fazla gol attıysak kazanacağız, eşit attıysak berabere kalacağız. Ama asla rakipten az gol atmayacağız...

Oyunu hep ileride kurmalıyız. Rakiplerimiz bize sadece kontradan gol atmalı. Rakip hücumcularının ayağına top değmemeli.

Cenk Tosun'u sahneye sür artık Şenol Hoca!

Çevrimdışı Ogün

Moralimiz düzelsin:

Aslında bizim en büyük sorunumuz Yugoslav faulu yapmamak bazen risk almak gerek ancak ortasaha ve geri 4lü rakibi karşılamada çok yumuşak davranıyorlar.

100. yılda Zago, Giunti, Tayfur, Deli İbrahim  bu işi iyi yapıyordu. Rakibi korkutmak gerek.  Mesela bugün Tolga öyle bir çıktı ki Hugo çok rahat ayağını uzattı.  Kaleci böyle pozisyonlarda atacak kendini topa bak bakalım uzatabilir mi o ayağını rakip.
Kart görmeden maç bitiriyoruz. :s20:

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bu sene sattığımız stoperlerden 12 milyon Euro kazandık, yerlerine alınanlar kiralık Marcelo, 1.1 milyon Euro'ya Alexis. Bu iki oyuncunun bireysel hatalarından yediğimiz gollerin sayısını unuttum.

Takımın ön tarafı nasıl kaliteyse arkaya da öyle kalite lazım. İspanya'da, Almanya'da puan cetvelinin dibindeki takımların stoperleri bize yeterli olmaz.

Elbette her pahalı transfer iyi, her ucuz transfer kötü olacak diye bir kural yok ama takımın omurgası şakaya gelmez, hata kaldırmaz. Kjaer'in sezon başından beri yapmadığı bireysel hatayı bizim stoperler bir maçta yapıyor.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı MaDJeR

şu adamı bedava almadık.

İker Casillas

http://www.transfermarkt.com.tr/iker-casillas/profil/spieler/3979

aynen büyük tecrübe çok maç alırdı yapacak bişey yok yönetim şampiyonluk parasıyla defans ve kaleci hattını güçlendirecektir tabi lk şampiyon olalım sonra transfere bakarız

Casillas bu sezon Tolgadan beter en az 4-5 maçta tolganın yaptıgı dehşet hatalardan yaptı.. elindeki topu kaçırıp rakibin önüne atmalar mı dersiniz.. her türlü hatayı yaptı.. rezil oynuyor bu sezon... porto neden 3. sanıyorsunuz  :akuma:

Çevrimdışı Fikret

Bu sene sattığımız stoperlerden 12 milyon Euro kazandık, yerlerine alınanlar kiralık Marcelo, 1.1 milyon Euro'ya Alexis. Bu iki oyuncunun bireysel hatalarından yediğimiz gollerin sayısını unuttum.

Takımın ön tarafı nasıl kaliteyse arkaya da öyle kalite lazım. İspanya'da, Almanya'da puan cetvelinin dibindeki takımların stoperleri bize yeterli olmaz.

Elbette her pahalı transfer iyi, her ucuz transfer kötü olacak diye bir kural yok ama takımın omurgası şakaya gelmez, hata kaldırmaz. Kjaer'in sezon başından beri yapmadığı bireysel hatayı bizim stoperler bir maçta yapıyor.
almışken iyisini almak lazım.
son 4 senede kaç tane sol bek kaç tane stoper geldi geçti.
kaleci keza kanayan yara.

boyko yerine sonuna kadar ospina zorlanmalı diyordum ama yapmadık hata ettik.
al bir kere al iyisini al.
sene sonu 2 değil 1 stoper alınsın ama gomez gibi şampiyonluk getirecek kalitede olsun.

caner-gökhan bonservissiz 2 bekte alırsan tadından yenmez.

Çevrimdışı 38life

4-4-2'nin avantajlarından biri de rakibin hücuma daha temkinli çıkmasını sağlamak, takımca hücum etmek konusunda korku yaşamasını sağlamak değil midir? İleri ikilinin kaybedilen toplarda rakibe baskı yaparak rakibi tedirgin etmek ve etkili bir şekilde oyun kurmasını, atak başlatmasını engellemek değil midir? Rakibi biraz daha genel oyun anlamında geri çekilmeye, gömülmeye zorlamak değil midir? E bizim tek sıkıntımız zaten defansımız. Rakibi bizim kaleden uzak tutmak konusunda en iyi sistem hangisiyse o sistemi oynamak mantıklı olmaz mı? Önliberolu sistemimizde rakibi zaten birşekilde karşılayamıyoruz. Atiba bireysel olarak iyi olsa da önlibero mevkii'sinin bize defansif olarak kattığı birşey yok gibi son haftalarda. 4-4-2'ye dönüp rakibi daha önde karşılasak ve takım savunmasını ön plana çıkarsak daha iyi olmaz mı?

Cenk Tosun'un nekadar iyi bir şokpres uygulayıcısı olduğunu biliyoruz ayrıca...

@atalay @Çağrı

Çevrimdışı 38life

Beni umutlandıran birşey: hatalarımızı hep öndeyken ve avantajlıyken yapmış olmamız. Kazandığımız maçlarda da akıl almaz hatalar ile goller yedik. Yine saçma hatalar ile kaybettiğimiz puanları da fenerden puan farkıyla öndeyken kaybettik. Umarım avantajlıyken bütün hatalarımızı yapmışızdır ve artık kopma maçlarında yapacak hatamız kalmamıştır. Her tarzdan, her türden hatayı yapmış ve ders almışızdır. Artık yapacak yeni bir hatamız kalmamıştır. Umarım...

Çevrimdışı Kartalizm06

Bitime 4 hafta kala 6 puan öndeyken bile uykusuz bırakan takımsın Beşiktaş!
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimiçi murat baltacı

Benim asıl çözemediğim biz biliç ile geçen sene kompakt oynuyoduk rakibe pozisyon vermiyoduk stoperlerimizde ersan,pedro idi ama zaman zaman ilerde sıkıntı yaşıyoduk olcay gol katkısı veriyodu töre etkili oynuyodu ama sonunu getirip şampiyon olamadık haliyle biliçi yolladık şenol hoca geldi hucum futbolu oynuyoruz olcayın gol katkısı yok formsuz töre ortalarda yok bi ozi var bu sene artı katkı yapan.

Bence geçen sene gomez olsa biliçte şampiyondu. o oyun sistemi avrupadada iş yapıyodu şenol hocanın sisteminde defans kurgusunu oluşturmak çok sıkıntı hem hızlı hem çabuk hemde geriden oyun kuran stoperler bulmalıyız buda zor iş bende biliç gitsin diyenlerdendim derbilerde korkak oynatması ve takıntıları bende bu düşünceyi oluşturmuştu ama şimdi hak veriyorum kendisine sen adamın eline pektemeği değilde verim alacağı bi yedek golcü versen yada demba gibi sezon sonu düşen değilde gomez gibi sezonu bitirecek lider bi santrafor versen farklı sonuçlar çıkardı. adam gibi iki bek alıp hem defansı hem ofansı yapsalardı bazı maçlarda gol sıkıntısı çekmez öne geçtiğimiz maçlarda oyunu koparırdık.

Neyse olan oldu umarım şenol hoca yazın gönderilecek oyuncuları yollar adam gibi takviyeler yaptırır ideal defans hattını oluşturur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı AmaralGürses

Futbol ne kadar nankör... Özellikle de Türkiye'de...

Alexis, inanılmaz iki hata yaptı, takımı yakan adam oldu. Oysa çok kritik müdahaleler yapmıştı, çok önemli toplar kesmişti, maçın belki de en iyilerinden biriydi. Penaltıda refleksle eller havaya kalktı, topun da gidip oraya çarpası geldi, penaltı oldu... Diğer gol hepten akıllara zarar... Aynı yerden, aynı hızla bin tane top gelse bir tanesi daha o pozisyon gibi sonuçlanmazdı.

Tolga, haftalardır çok iyi oynuyordu. Birçok maçta bizi ipten aldı. Belki de bugünkü maça 5 puan önde çıkmamızın sebeplerinden biriydi. Bugün penaltıyı kurtardı, şans eseri top tekrar adamın önüne düştü. Düşmeseydi kahraman olacaktı. İkinci pozisyona yorum bile yapamıyorum. Tepeden tırnağa şanssız, anlamsız, insafsız bir pozisyon...

( Buyrun dünyanın en iyi kalecisi Manuel Neuer ve yaptığı inanılmaz hatalar: )

Şimdi Alexis '(Küfür Yasak)', Tolga 'namussuz'...

Çocukların her biri canla başla, kan ter içinde mücadele ediyorlar. Quaresma oyundan çıkmış, kenarda tırnaklarını yiyor. Son dakikada dizlerinin üzerine çökmüş, gol olsa dünyayı yakacak... Serdar ağlıyor... Gol için öl desen ölecek nerdeyse... 90 dakika yedek kalan Necip'in kalbi duracak heyecandan... Cenk, attığı golde utanmasa top çizgiyi geçmeden alıp santraya koşacak... İsmail yaka paça savaşıyor, kaybettiği topun peşinden 30 metre depar atıp topu alıyor... Olcay, haftalardır yemediği küfür kalmasa da ölümüne oynuyor...

Kimse demiyor ki 'Kardeşler... Bütün ligi deplasmanda oynayan bu takım 4 hafta kala ligin lideri... Şampiyonluğun en güçlü adayı... Ligin tartışmasız en iyi top oynayan takımı... En istekli, en hırslı, en inançlı oyuncu grubu...' Bunların hiçbiri önemli değil. Önemli olan hatayı yapana çullanmak, küfretmek...

Şu hayatta hiçbir gerçeküstü şeye inanmadım... Ama bu Beşiktaş camiası, beni bile 'pozitif enerji' olayına inandıracak sonunda! Hepimiz o kadar kötümser insanlarız ki, başımıza iyi bir şey gelmesini istemiyor gibiyiz sanki! Ve gelmiyor da kolay kolay...

Yalvarıyorum biraz sakin olalım. Şimdiden transfer konuşmayalım, oyuncularımızı yermeyelim, yıpratmayalım... 'Tolga gitsin Sirigu gelsin', 'Olcay gitsin Messi gelsin'... N'apıyoruz yahu! Biraz çapımızı bilelim, kendimize gelelim.

Bugün 95 dakika sahaya yüreklerini koyan bütün futbolcu kardeşlerimi alınlarından öpüyorum. Sonu şampiyonluk olsun!

Aman eyvahlar olsun Allah korusun. İşte bu mesajdaki zihniyettir 20 yılda 2 şampiyonluğun nedeni.

Sakin olalım, şampiyon olacağız, transfer konuşmayalım bunlara ben de katılıyorum tamam da...

Tam da vasatlara karşı acımasız olamadığımız için bu haldeyiz yıllardır. Her kritik maçta midemizin ekşimesi, sinir buhranları yaşamamızın sebebi tam da budur.

Çevrimiçi Samet Demir

şu savunma hattını kurmak o kadar zor değil.

Fábio Coentrão (kiralık satın alma opsiyonlu) Piyasa değeri 10 milyon €
Caner Erkin (Bonservissiz)
Skertel (Bonservisli) Piyasa Değeri 13 milyon €
Kamil Glik (Bonservisli) 11 milyon €
Rhodolfo
Zapata (Bonservisli) 2,80 milyon €
Gökhan Gönül (Bonservissiz)
Mathieu Debuchy (kiralık satın alma opsiyonlu) 7.5 milyon €
Oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz. O adamlardan 1 tanesinin bonsvervisi de en kotu 8 milyon...

balkonunuza camınıza bayrak asın..
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2016, 07:43:35 Samet DEMİR ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı OrhanAker

Artık sol beke beck mi geçer olcay mı geçer bilmiyorum ama lütfen ismaile tahammül edilmesin yeter.
Cenkte artık on birde olmalı ne yaptığı belli olmayan q7 azıcık otursun kenarda.
Şampiyonluk kaçacaksa işte kadro tercihlerindeki ısrarlardan gidecek.
Bir sözümde hocaya asist yapan adamı anında çıkarıp formsuz töreyi aldın hadi denk geldi diyelim bu töre q7 kanatta şans buluyosa kerimin daha ne yapması gerekiyor.
Olcay sol beke kanatlar cenk kerim.

Çevrimdışı Orhan

Bu aksam Trazbzon taksa bari Fenere.Az cok umudum var.

Çevrimdışı Ersoy

Bu aksam Trazbzon taksa bari Fenere.Az cok umudum var.
Bende 0 umut. Ts zaten bitik bide hakem eyyamiyla fbye verirler maçı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

Benim asıl çözemediğim biz biliç ile geçen sene kompakt oynuyoduk rakibe pozisyon vermiyoduk stoperlerimizde ersan,pedro idi ama zaman zaman ilerde sıkıntı yaşıyoduk olcay gol katkısı veriyodu töre etkili oynuyodu ama sonunu getirip şampiyon olamadık haliyle biliçi yolladık şenol hoca geldi hucum futbolu oynuyoruz olcayın gol katkısı yok formsuz töre ortalarda yok bi ozi var bu sene artı katkı yapan.

Bence geçen sene gomez olsa biliçte şampiyondu. o oyun sistemi avrupadada iş yapıyodu şenol hocanın sisteminde defans kurgusunu oluşturmak çok sıkıntı hem hızlı hem çabuk hemde geriden oyun kuran stoperler bulmalıyız buda zor iş bende biliç gitsin diyenlerdendim derbilerde korkak oynatması ve takıntıları bende bu düşünceyi oluşturmuştu ama şimdi hak veriyorum kendisine sen adamın eline pektemeği değilde verim alacağı bi yedek golcü versen yada demba gibi sezon sonu düşen değilde gomez gibi sezonu bitirecek lider bi santrafor versen farklı sonuçlar çıkardı. adam gibi iki bek alıp hem defansı hem ofansı yapsalardı bazı maçlarda gol sıkıntısı çekmez öne geçtiğimiz maçlarda oyunu koparırdık.

Neyse olan oldu umarım şenol hoca yazın gönderilecek oyuncuları yollar adam gibi takviyeler yaptırır ideal defans hattını oluşturur.
pektemek yerine verim alacağı yedek forvet verseydin dediniz ve tüm yorumunuz çöp oldu. cenk diyorum başka da bişey demiyorum cenk gereken cevabı veriyor. hadi eyvallah.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Uykusuzlugumun , Uyuyamamamin tek sebebi :akuma: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozankarakoc

Aman eyvahlar olsun Allah korusun. İşte bu mesajdaki zihniyettir 20 yılda 2 şampiyonluğun nedeni.

Sakin olalım, şampiyon olacağız, transfer konuşmayalım bunlara ben de katılıyorum tamam da...

Tam da vasatlara karşı acımasız olamadığımız için bu haldeyiz yıllardır. Her kritik maçta midemizin ekşimesi, sinir buhranları yaşamamızın sebebi tam da budur.

Peki, bitime 4 hafta kala vasatlara karşı acımasız olalım o zaman.

İsmail'e küfredelim, atsınlar takımdan. Büyük sol bek Tosiç oynasın orada.
Tolga'yı yerin dibine sokalım, sınırdışı ettirelim. Üç maçta oynayıp üçünü de yüzüne gözüne bulaştıran Boyko oynasın, güven versin.
Alexis allahından bulsun, yerine Necip hayatında üçüncü kez stoper oynasın.

Valla böyle kesin şampiyonuz (!)

Bizim başarısızlığımızın sebebi anormal duygusallığımız... Mantıklı düşünemiyoruz. Quaresma gibiyiz hepimiz. Dün Akhisar kalecisinin kafasına saat atıyor herif. Bugün, haftalardır iyi oynayan kalecimiz hata yaptı diye kellesini almaya çalışıyoruz, ligin bitimine dört hafta kala, en kötü ihtimalle 3 puan farkla liderken...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ensar

Peki, bitime 4 hafta kala vasatlara karşı acımasız olalım o zaman.

İsmail'e küfredelim, atsınlar takımdan. Büyük sol bek Tosiç oynasın orada.
Tolga'yı yerin dibine sokalım, sınırdışı ettirelim. Üç maçta oynayıp üçünü de yüzüne gözüne bulaştıran Boyko oynasın, güven versin.
Alexis allahından bulsun, yerine Necip hayatında üçüncü kez stoper oynasın.

Valla böyle kesin şampiyonuz (!)

Bizim başarısızlığımızın sebebi anormal duygusallığımız... Mantıklı düşünemiyoruz. Quaresma gibiyiz hepimiz. Dün Akhisar kalecisinin kafasına saat atıyor herif. Bugün, haftalardır iyi oynayan kalecimiz hata yaptı diye kellesini almaya çalışıyoruz, ligin bitimine dört hafta kala, en kötü ihtimalle 3 puan farkla liderken...
ya senin anlamadığın nokta ne biliyor musun , o haftalardır iyi oynayan kaleciN var ya o adam hep böyle göz boyayıp en önemli en kritik yerde ağzımıza sıcıyor. ve bunu istisnasız 2 senedir yapıyor.

+o herif bizi yakacağına günay oynasın yanacaksak o yaksın en azından kapasitesi belli adamın
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2016, 09:56:05 Ensar ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ya senin anlamadığın nokta ne biliyor musun , o haftalardır iyi oynayan kaleciN var ya o adam hep böyle göz boyayıp en önemli en kritik yerde ağzımıza sıcıyor. ve bunu istisnasız 2 senedir yapıyor.

+o herif bizi yakacağına günay oynasın yanacaksak o yaksın en azından kapasitesi belli adamın
+1903
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan mansız

[/quote savunmanın komple elden geçirilmesi gerekiyor. Dünaslında rakip bir şey oynamadı. Biz zorla 3 gol yedik, 4. de direkten döndü. Büyük takımların stresle baş edebilen oyunculara ihtiyacı var. Ayrıca neyin stresini yapıyoruz o da ayrı bir konu, 5 puan öndesin zaten sahaya çıkıp rakibi dağıtacaksın hepsi bu ama maalesef defans hattı o kadar sıkıntılı ki, şampiyonluğa giden bir takım zorla gol yer mi gerçekten inanılmaz.

Çevrimdışı ozankarakoc

Anlamayacak bir şey yok. Çocukça yorum yapmayın, küfür de etmeyin. "Göz boyayıp" ne demek... 5 haftadır yazdın mı herhangi bir yere "Tolga oynamasın haftaya" diye? Hata yapınca "hop, hain"... Quaresma asist yapar 'kahraman', kırmızı kart görür 'namussuz'...

Futbolu futbol gibi tartışamayacaksak karşılıklı bağırıp duralım herkese...

Bu çocuklar da insan... Biraz sakin olun.

Lig bitince imza toplarsınız, kulübe yürürsünüz, dilekçe verirsiniz, Tolga gitsin diye... Ama şimdi değil. Zarar veriyorsunuz herkese...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kemal

Allahım ne uyuyabiliyorum ne gulebiliyorum mahvoldum. Sebep olanların Allah belasını versin ben artık başka şey diyemiyorum 3 senedir bıktık be kardeşim şu defans kaleci sorunundan.

Çevrimdışı EagleForce

Anlamayacak bir şey yok. Çocukça yorum yapmayın, küfür de etmeyin. "Göz boyayıp" ne demek... 5 haftadır yazdın mı herhangi bir yere "Tolga oynamasın haftaya" diye? Hata yapınca "hop, hain"... Quaresma asist yapar 'kahraman', kırmızı kart görür 'namussuz'...

Lig bitince imza toplarsınız, kulübe yürürsünüz, dilekçe verirsiniz, Tolga gitsin diye... Ama şimdi değil. Zarar veriyorsunuz herkese...

Gercekten bi bitin. Yillardir (Küfür Yasak)₁₃ takimin bu zihniyet. Topu kaval kemigiyle kontrol eden adamlar yillarca oynadi bu takimda. Oynamaya devam ediyor. Yok bizim evladimiz, yok efendi adam, yok oyle yok boyle. Iyi de futbolcu degil napacaz? Tolga'nin daha ne yapmasi gerekiyor defolup gitmesi icin? Agzina sicti takimin 2 yildir Avrupa'da. Sampiyonlugu da versin rahatliyalim. 3-2 iken attigi pasa bak. Adam 2 adim oteye top atmaktan aciz. 4-2 olsa nolcak?

Çevrimdışı Ensar

çocukça yorum yapmıyorum.
küfür etmedim.
her daim tolganın oynamaması gerektiğini Beşiktaş formasının ona yakışmadığını söylüyorum. ve stada gittiğim zaman da alkışlamıyorum adlarına tezahürat yapmıyorum elimden gelen bu. he bir de buralarda tepkimi gösteriyorum.
insan olup olmamaları beni ilgilendirmiyor , hangi şirketi batıran eleman işte tutulur insan bu da diye ?