Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281204 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Arkadaş bu hakemler neden İsmail'e hiç sarı kart çıkarmıyor? Adam 10 haftadır kart sınırında oynuyor...

Adam sarı görür haftaya oynayamaz diye kritik pozisyona bile girmeyip kaçak dovusuyor ondan

Çevrimdışı sallapati

bu beraberliği haftaya kayseri maçında alsak bu kadar üzülmezdim.. FB ye hayat verdik gene TS maçı öncesi... FB , TS yi yenerse 4de 4 yapabilir

Çevrimdışı Savaş

Ben yıldım arkadaş. Senelerdir bu takımın defans hattından yaşadığı sıkıntıdan yıldım. Hep ama transferler hep 2. sınıf topçulardan yıldım.

Zago-Ronaldo tandeminden beri bir göbek tandemi yapamadık doğru düzgün. Senelerdir ne sağ bek ne sol bek bulabildik. Senelerdir adam gibi bir kaleci bulamadık Cordoba'dan beri.

Yahu herşey bu kadar alelade ortadayken senelerdir neden taş gibi adamlar alınmaz bu hatta? Neden hep taşıma suyuyla değirmen döndürmeye çalışırız? Neden hep 2. sınıf topçular koyarız şuraya? Y ben artık uçanı kaçanı yakalayan bi kaleci istiyorum, hadi yesin yese dahi saçma sapan hatalardan gol yiyen bi kaleci görmek istemiyorum. Ben tekmeye kafa sokan, çirkef, gerekirse yaka paça indirecek 2 tane defans istiyorum. Biraz beyni olan 2 tane bek istiyorum çok şey mi istiyorum?

Senelerdir ya senelerdir! Senelerdir bu takımın defans hattı sıkıntılı. Hep yama, hep saçma futbolcular vallaha yıldım ya.

Haftalardır rakipler maden bulmuş gibi ismail'in kanadından geliyor resmen. Bugün serdar'ın kanadından bir tane atak yok. E adamlar biliyor artık ismail'in nasıl topçu olduğunu yardırıp duruyorlar buradan haklılar. sonuna kadar haklılar ben olsam bende ordan gelirim. adam nasıl olsa saçmalayacak.

Ve biz bu adamlarla sözleşme yenileyeceğiz. Şaka gibi. Yeminle bıktım. Vallahi bıktım. Yeter!

Tolga-İsmail-Alexis-Serdar-Beck-Marcelo... 6'sı birden. Gitsinler arkadaş valla gitsinler. Yok bu adamların yeri benim Beşiktaşımda.

Çevrimdışı AmaralGürses

Kayseri'yi bir şekilde yeneriz. Fazla derin düşünmeye gerek yok.

Ondan sonra kalıyor 3 maç...

Galatasaray (D)  --> kupada finale de çıktılar artık tek konsantrasyonları orası bence.. bir de böyle şeylere bel bağlamak doğru değil ama fb düşmanı bir poldi reis var ve ne olursa olsun fener'e elleriyle 4.yıldızı taktırmazlar. Kendilerini parçaladıkları fener maçındaki oyun ortada. Bize o kadar bile oynayabileceklerini sanmıyorum açıkçası. 3 puan alırız.

Osmanlı
--> Vodafone Arena'da 3 puan yazıyorum artık.

Konya (D) --> İş bu maça kalırsa bir şekilde beraberlik çıkartırız Konya'dan. 1 puan.

Son 3 maçta 7 puan yani şampiyonluk imkansız değil. Böyle bir yol kazası belki de hayırlı oldu. Defansın epey bir kulağını çekecektir Şenol Hoca. Karalar bağlamaya inanın gerek yok.

Beni bireysel hatalardan bile çok rahatsız eden şey taraftarın ölgün tavrı. Akhisar maçında çok kötü bir tribün vardı diye düşünüyorum ya da ligtv bizimle dalga geçiyor. Umarım tribün böyle olmaz. Düğün dernek gibi olması gereken tribünden skor ne olursa olsun ses çıkmıyor doğru düzgün. En büyük sorunumuz bu.

Çevrimdışı eski inönü

Beck küçük bir düşüş ile kızağa çekiliyor ise İsmail'in haftaya oynamasının izahı yok. Oyuncu tiplemesiyle filan da açıklanamaz. Haftalardır rakip takımların 1 numaralı hücum planı İsmail'in koridoru...
İsmail'i takıntı yaptı Şenol hoca başka izahı yok bunun. Bilic-Pektemek gibi. Kimse bana mecburiyet falan demesin. Tosic 2 tane kendi kalesine gol attı yerin dibine soktular, İsmail yüzünden en az 10 gol yemişizdir. Kademe anlayışını geçtim adam rakibi karşılamıyor bile. Solumuza gelen her atakta İsmail geriden yetişmeye çalışıyor. Hücumda da bir şey yapsa gam yemeyecem. 

Çevrimdışı Efe

bu takım şampiyon olamazsa Ersan satıldığı için olamayacak.. Dua edelim de şampiyon olalım.. Nefret ediyorum yarın stresle TS-FB maçını izlemek zorunda kalacağız.. Bülent Yıldırım şovunu izleyeceğiz... Fener yenerse tek maça iniyor fark.. Biz zaten 1 puana oynamayı bilmiyoruz... fark 3 e inerse stres büyür
ersanı sattığı için değil rodolfonun yedeği olmadığı için de sen ona ersanla rodolfo çok farklı oyuncular orda karıştırılıyor bence biraz iş rodolfo marcelo bence çok iyi bi defans hattı olurdu ama olmadı son 4 artık haydi kartal :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aşığımsana

Töre de mental olarak bitmiş kimse eleştirmiyor ama. Adam koşu yapmıyor top bekliyor falan kafamda onu da sildim. Son haftalarda bilerek mi yapiyo napiyor bu çocuk anlamıyorum.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı sallapati

Adam sarı görür haftaya oynayamaz diye kritik pozisyona bile girmeyip kaçak dovusuyor ondan

aynen katılıyorum. bu sarı kart sınırındaki oyuncularımız yüzünden helva gibi takım olduk haftalardır.. Kimse rakibe sert girmiyor.. rakipler elini kolunu sallayarak geliyorlar

Çevrimdışı MrtBlgc

Kayseri inanılmaz formda geliyor karşımıza.. hem de çok rahat geliyorlar... Kalecileri Ahamada formda , Oğulcan , Sinan Bakış , Biseswar vs çok tehlikeli.. takım haftaya geriye düşerse işimiz kötü...

Hocam haftaya quaresma ile başlama Allah rızası için Gökhan Olcay yap haftaya...
Kayseri maçında puan kaybedeceksek eğer hiç şampiyonluktan falan bahsetmeyelim. Kayseri ligin en az gol atan takımlarından bir tanesi, kaç atarlarsa bir fazlasını atarız. Benim asıl korktuğum maç Osmanlı. Ne Gs den ne de Konyadan o kadar korkuyorum. Osmanlı bu ligin en formda takımı oynayacaklarımız arasında Haftalardır yenilmiyorlar, 11 hafta falan oldu sanırım. Ha diyeceksin ki Konya da istikrarlı ama Konya'nın ileri uç elemanları o kadar kaliteli değil, Osmanlı en büyük tehlike.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eski inönü

Olcay'a sallayanlar dikatli izlemişlerdir umarım maçı. Adam resmen şampiyonluğa oynadı. Kalan maçlarda da hocanın Olcay'ı kesmemesini umut ediyorum.

Çevrimdışı sallapati

İsmail bizim mağlubiyetlerde hep görünmez kahraman... maçları kaybetmemizin 1 numaralı sorumlusu hep İsmail oluyor...
bugun ;

1. ilk golde saçma sapan faul yaptı sırtı dönük oyuncuya.. frikik gol oldu..
2. 2 golde oğuzhanla birlikte zincirleme hata yaptılar gol geldi..
3. 3. golde topu tolgayla alexis arasına attı gol yedk.
4. sonerin direkten dönen topunda topu kafayla kontrol etmeye kalktı..gol yediriyordu..

Çevrimdışı sallapati

Kayseri maçında puan kaybedeceksek eğer hiç şampiyonluktan falan bahsetmeyelim. Kayseri ligin en az gol atan takımlarından bir tanesi, kaç atarlarsa bir fazlasını atarız. Benim asıl korktuğum maç Osmanlı. Ne Gs den ne de Konyadan o kadar korkuyorum. Osmanlı bu ligin en formda takımı oynayacaklarımız arasında Haftalardır yenilmiyorlar, 11 hafta falan oldu sanırım. Ha diyeceksin ki Konya da istikrarlı ama Konya'nın ileri uç elemanları o kadar kaliteli değil, Osmanlı en büyük tehlike.

osmanlı ve konya zor zaten.. ben haftaya en azından kaza yaşamayalım diyorum... bu defans kurgusuyla kayseri de bizi zorlayacak göreceksiniz...
son hafta pazar-perşembe oynanacak... FB düşmüş sivasla oynarken biz zorlu Konya deplasmanına gideceğiz... işimiz hiç de kolay değil...

Çevrimdışı MrtBlgc

Ya bir arkadaş buna benzer bir şey paylaşmıştı burda. Son 14 haftaya baktığında 1 beraberlik ardından 4 galibiyet almışız sürekli. Bu maç için de beraberlik diyordu sanırım ve o istatistik gerçekleşirse 4 galibiyet alacağız.

Çevrimdışı MrtBlgc

Ya bir arkadaş buna benzer bir şey paylaşmıştı burda. Son 14 haftaya baktığında 1 beraberlik ardından 4 galibiyet almışız sürekli. Bu maç için de beraberlik diyordu sanırım ve o istatistik gerçekleşirse 4 galibiyet alacağız.

Çevrimdışı Anıl

Hiçbir yazıyı okumadan yazıyorum direk, Allah aşkına düşmeyin, bırakmayın ve umutsuzluğa kapılmayın. Avantaj hala bizde. Şimdi 2 tanesi içeride üst üste 3 maçı vura kıra kazanıp Konya'ya şampiyon gideceğiz. Bütün eleştiriler sonra. Lütfen düşmeyin, bırakmayın ve umutsuzluğa kapılmayın.

Çevrimdışı cursedofdragon

Son 9 Sezon 30.Hafta Maçları 1 Galibiyet Bile Yok..

Çevrimdışı 38life

Defansa daha az para harcanmasının, daha az önemsenmesinin, savsaklanmasının sebebi "Biz hücum futbolu oynuyoruz" mu? Eğer öyleyse bikere bu geçerli bir bahane değil. Neden geçerli bir bahane olmadığını söylemeye bile gerek yok fakat şöyle söyleyeyim eğer böyle olacaksa hücum futbolu oynamayalım abi. İstemiyorum ben göze hoş gelen futbol falan. Dengeli oyun oynayalım, set oyunu oynayalım sıkıcı futbol oynayalım 3 puanı alalım.

Lakin buna da gerek yok. Zaten hücum sistemini oturttuktan sonra robbenlere bilmem nelere ihtiyacın yok ki. Şuanki hücum hattı hertürlü iş görür. Arkayı düzelt hücum oynamaya devam et. Ama yok işte abi. Adam akıllı bir sportif direktör olacak kalacak 3 yıl takımın başında...

Çevrimdışı sallapati

size bi senaryo vereyim...33. hafta sonunda

1.BJK  X+3 puan
2.FB    X puan

kim kesin şampiyonuz diyebilir... son hafta FB düşmüs Sivas ile biz  Aykut Kocamanlı Konya ile oynayacağız...

Çevrimdışı cursedofdragon

size bi senaryo vereyim...33. hafta sonunda

1.BJK  X+3 puan
2.FB    X puan

kim kesin şampiyonuz diyebilir... son hafta FB düşmüs Sivas ile biz  Aykut Kocamanlı Konya ile oynayacağız...

bende sana vereyim :)

33.cü hafta

1.BJK 79 puan
2.fb 72 puan

Son hafta puan farkı 7

Çevrimdışı atalay

Savunmacı kalitesi önemli lakin savunma stratejisi ve organizasyonu, oyun kurgusu daha önemli. Bu oyunda savunmacı olmak zor, kalite yükselmeli elbet fakat ligin başından bu yana söylediğim gibi asıl mesele savunma stratejisi.

Çevrimdışı Mehmet92

İsmail'in ne kadar kötü oynadığını tarif edicek bir kelime Türkçe'de mevcut değil.Bütün takımın 1 maçlık emeğini çöpe attı tek başına.

Çevrimdışı Fikret

Futbol ne kadar nankör... Özellikle de Türkiye'de...

Alexis, inanılmaz iki hata yaptı, takımı yakan adam oldu. Oysa çok kritik müdahaleler yapmıştı, çok önemli toplar kesmişti, maçın belki de en iyilerinden biriydi. Penaltıda refleksle eller havaya kalktı, topun da gidip oraya çarpası geldi, penaltı oldu... Diğer gol hepten akıllara zarar... Aynı yerden, aynı hızla bin tane top gelse bir tanesi daha o pozisyon gibi sonuçlanmazdı.

Tolga, haftalardır çok iyi oynuyordu. Birçok maçta bizi ipten aldı. Belki de bugünkü maça 5 puan önde çıkmamızın sebeplerinden biriydi. Bugün penaltıyı kurtardı, şans eseri top tekrar adamın önüne düştü. Düşmeseydi kahraman olacaktı. İkinci pozisyona yorum bile yapamıyorum. Tepeden tırnağa şanssız, anlamsız, insafsız bir pozisyon...

( Buyrun dünyanın en iyi kalecisi Manuel Neuer ve yaptığı inanılmaz hatalar: )

Şimdi Alexis '(Küfür Yasak)', Tolga 'namussuz'...

Çocukların her biri canla başla, kan ter içinde mücadele ediyorlar. Quaresma oyundan çıkmış, kenarda tırnaklarını yiyor. Son dakikada dizlerinin üzerine çökmüş, gol olsa dünyayı yakacak... Serdar ağlıyor... Gol için öl desen ölecek nerdeyse... 90 dakika yedek kalan Necip'in kalbi duracak heyecandan... Cenk, attığı golde utanmasa top çizgiyi geçmeden alıp santraya koşacak... İsmail yaka paça savaşıyor, kaybettiği topun peşinden 30 metre depar atıp topu alıyor... Olcay, haftalardır yemediği küfür kalmasa da ölümüne oynuyor...

Kimse demiyor ki 'Kardeşler... Bütün ligi deplasmanda oynayan bu takım 4 hafta kala ligin lideri... Şampiyonluğun en güçlü adayı... Ligin tartışmasız en iyi top oynayan takımı... En istekli, en hırslı, en inançlı oyuncu grubu...' Bunların hiçbiri önemli değil. Önemli olan hatayı yapana çullanmak, küfretmek...

Şu hayatta hiçbir gerçeküstü şeye inanmadım... Ama bu Beşiktaş camiası, beni bile 'pozitif enerji' olayına inandıracak sonunda! Hepimiz o kadar kötümser insanlarız ki, başımıza iyi bir şey gelmesini istemiyor gibiyiz sanki! Ve gelmiyor da kolay kolay...

Yalvarıyorum biraz sakin olalım. Şimdiden transfer konuşmayalım, oyuncularımızı yermeyelim, yıpratmayalım... 'Tolga gitsin Sirigu gelsin', 'Olcay gitsin Messi gelsin'... N'apıyoruz yahu! Biraz çapımızı bilelim, kendimize gelelim.

Bugün 95 dakika sahaya yüreklerini koyan bütün futbolcu kardeşlerimi alınlarından öpüyorum. Sonu şampiyonluk olsun!
biz bu mantık yüzünden bu haldeyiz.
"m.pektemek yazıktır bu klüp için kaç kere sakatlandı?" gibi laflarla 4 sene sözleşme yaptırdınız.
bu tolga adam gibi adamdır temalı sonuna NEUER hatalı goller klibi eklenen yazılar da sorumlu halimizden.

tolga ipten almış bizi onun sayesinde 5 puan öndeymişiz deniliyor.
Tolga Zengin'in akrabası olsa bunu iddia edemez herhalde. Bu sene en az 10 puan yedi bu adam. Uefa'dan eledi 2 senedir bizi.
Hala daha Neuer'in hataları videoları.

Neuer bunları yapıyor mantığıyla Günay-Boyko-Cenk Gönen-Hakan Arıkan ve diğer tüm Beşiktaş kalecilerini aklarım bende.
Alexis kaç maçta yaktı bizi? Kaç maçta ağır kaldı? Görende 15 senedir oynayan Beşiktaş'ın John Terry'sine 1 maçtan laf ettik sanacak.
Hepi topu 10 maç oynamış vasat yada kötü oynamış.

Hava topunda top kontrolsüzken eller havada oynamaya mı gidiyor arkadaş?
DİSKO REFLEKSİ MİDİR O?
Defans oyuncusu elini arkaya koyar.

Taç çizgisi yanında oyuncu yere atacak gibi olursa kendini elini kaldırırsın. Ortasahada ben birşey yapmıyorum dersin top yerdeyken.
Bruno Alves- KJAER-Rhodolfo vs hepsi şanslı ALEXİS şanssız ha?

Komik komik savunmayın şöyle hataları, beceriksizlikleri.
Bana göre ben Tolga'dan da Alexis'ten iyi Beşiktaşlıyım. Versinler 1.5m euro yıllık Baki Mercimek'in 1 tık altı oynarım isterlerse. Ama yeteneksizle futbol klübümüzün işi yok. Beni seni nasıl oynatmıyorlarsa yeteneksizi de tutmayacaklar.

FUTBOL NANKÖR demek için öncesinde bir başarı görmek gerekir.
Tolga 3 senedir Beşiktaşlıyı üzmek dışında ne yaptı?

Alexis'in işi eller 30 yaşına gelmiş tecrübeli stoper olarak savunmada ELLER HAVAYA oynamamasıdır. 1 hatayla dahi şampiyonluk gidebilecekken sen gelmiş kaç tane hatayı sıvamaya çalışıyorsun.

Tolga-Alexis yetersiz topçular ve takımı yaktılar.

Apple gelip Türkiyeden "tabela üniversitesi" mezunu mühendisi alır mı almaz. Uçak pilotu bir hata yapsa ne olur?
NBA'de koçun teki playoffta 7.maçta en anlamsız zamanda yedi teknik foul'ü akşamına kovmazlar mı? Kanal D anahaberde anchorman ırkçı konuştu yarın işten kovmazlar mı? Profosyonel dünya acımasız olmayı gerektirir.
Beşiktaş ki 40.000 kişilik stadına tek maç için 150tlden başlayan fiyatlarla satılan biletleri karaborsa olan bir kulüpte TOLGA-ALEXIS yetersizlerinin işi yok.

Çevrimdışı eski inönü

3-2 veya 4-2 bitse psikolojik olarak çöküntüye girecektik. Cenk'in golü sezonun en önemli gollerinden biri oldu. Gecen sezon da boyle son dakika kafa golü vardı. Efsane bi goldü. Bu adam hakketen winner karakterli.

Çevrimdışı MrtBlgc

osmanlı ve konya zor zaten.. ben haftaya en azından kaza yaşamayalım diyorum... bu defans kurgusuyla kayseri de bizi zorlayacak göreceksiniz...
son hafta pazar-perşembe oynanacak... FB düşmüş sivasla oynarken biz zorlu Konya deplasmanına gideceğiz... işimiz hiç de kolay değil...
Kayseri adam gibi kaleye gidemiyor ama futbol bu belli olmaz. Eğer şu maç 3-2 bitseydi Kayseri maçı her türlü sonuca açık olurdu ama son dakikada gelen beraberlik moral açısından çok iyi oldu. Bana göre zorlanmadan geçeriz.

Çevrimdışı sallapati

İsmail'in ne kadar kötü oynadığını tarif edicek bir kelime Türkçe'de mevcut değil.Bütün takımın 1 maçlık emeğini çöpe attı tek başına.

:claps: :claps: .. Şenol Hoca keşke dk 70 de Tosiç i alsaydı oyuna.. belki şu an 3 puanı almıştık...