Futbol ne kadar nankör... Özellikle de Türkiye'de...
Alexis, inanılmaz iki hata yaptı, takımı yakan adam oldu. Oysa çok kritik müdahaleler yapmıştı, çok önemli toplar kesmişti, maçın belki de en iyilerinden biriydi. Penaltıda refleksle eller havaya kalktı, topun da gidip oraya çarpası geldi, penaltı oldu... Diğer gol hepten akıllara zarar... Aynı yerden, aynı hızla bin tane top gelse bir tanesi daha o pozisyon gibi sonuçlanmazdı.
Tolga, haftalardır çok iyi oynuyordu. Birçok maçta bizi ipten aldı. Belki de bugünkü maça 5 puan önde çıkmamızın sebeplerinden biriydi. Bugün penaltıyı kurtardı, şans eseri top tekrar adamın önüne düştü. Düşmeseydi kahraman olacaktı. İkinci pozisyona yorum bile yapamıyorum. Tepeden tırnağa şanssız, anlamsız, insafsız bir pozisyon...
( Buyrun dünyanın en iyi kalecisi Manuel Neuer ve yaptığı inanılmaz hatalar: )
Şimdi Alexis '(Küfür Yasak)', Tolga 'namussuz'...
Çocukların her biri canla başla, kan ter içinde mücadele ediyorlar. Quaresma oyundan çıkmış, kenarda tırnaklarını yiyor. Son dakikada dizlerinin üzerine çökmüş, gol olsa dünyayı yakacak... Serdar ağlıyor... Gol için öl desen ölecek nerdeyse... 90 dakika yedek kalan Necip'in kalbi duracak heyecandan... Cenk, attığı golde utanmasa top çizgiyi geçmeden alıp santraya koşacak... İsmail yaka paça savaşıyor, kaybettiği topun peşinden 30 metre depar atıp topu alıyor... Olcay, haftalardır yemediği küfür kalmasa da ölümüne oynuyor...
Kimse demiyor ki 'Kardeşler... Bütün ligi deplasmanda oynayan bu takım 4 hafta kala ligin lideri... Şampiyonluğun en güçlü adayı... Ligin tartışmasız en iyi top oynayan takımı... En istekli, en hırslı, en inançlı oyuncu grubu...' Bunların hiçbiri önemli değil. Önemli olan hatayı yapana çullanmak, küfretmek...
Şu hayatta hiçbir gerçeküstü şeye inanmadım... Ama bu Beşiktaş camiası, beni bile 'pozitif enerji' olayına inandıracak sonunda! Hepimiz o kadar kötümser insanlarız ki, başımıza iyi bir şey gelmesini istemiyor gibiyiz sanki! Ve gelmiyor da kolay kolay...
Yalvarıyorum biraz sakin olalım. Şimdiden transfer konuşmayalım, oyuncularımızı yermeyelim, yıpratmayalım... 'Tolga gitsin Sirigu gelsin', 'Olcay gitsin Messi gelsin'... N'apıyoruz yahu! Biraz çapımızı bilelim, kendimize gelelim.
Bugün 95 dakika sahaya yüreklerini koyan bütün futbolcu kardeşlerimi alınlarından öpüyorum. Sonu şampiyonluk olsun!
biz bu mantık yüzünden bu haldeyiz.
"m.pektemek yazıktır bu klüp için kaç kere sakatlandı?" gibi laflarla 4 sene sözleşme yaptırdınız.
bu tolga adam gibi adamdır temalı sonuna NEUER hatalı goller klibi eklenen yazılar da sorumlu halimizden.tolga ipten almış bizi onun sayesinde 5 puan öndeymişiz deniliyor.
Tolga Zengin'in akrabası olsa bunu iddia edemez herhalde. Bu sene en az 10 puan yedi bu adam.
Uefa'dan eledi 2 senedir bizi.Hala daha Neuer'in hataları videoları.
Neuer bunları yapıyor mantığıyla Günay-Boyko-Cenk Gönen-Hakan Arıkan ve diğer tüm Beşiktaş kalecilerini aklarım bende.
Alexis kaç maçta yaktı bizi? Kaç maçta ağır kaldı? Görende 15 senedir oynayan Beşiktaş'ın John Terry'sine 1 maçtan laf ettik sanacak.
Hepi topu 10 maç oynamış vasat yada kötü oynamış. Hava topunda top kontrolsüzken eller havada oynamaya mı gidiyor arkadaş?
DİSKO REFLEKSİ MİDİR O?
Defans oyuncusu elini arkaya koyar.Taç çizgisi yanında oyuncu yere atacak gibi olursa kendini elini kaldırırsın. Ortasahada ben birşey yapmıyorum dersin top yerdeyken.
Bruno Alves- KJAER-Rhodolfo vs hepsi şanslı ALEXİS şanssız ha?Komik komik savunmayın şöyle hataları, beceriksizlikleri.
Bana göre ben Tolga'dan da Alexis'ten iyi Beşiktaşlıyım. Versinler 1.5m euro yıllık Baki Mercimek'in 1 tık altı oynarım isterlerse. Ama yeteneksizle futbol klübümüzün işi yok. Beni seni nasıl oynatmıyorlarsa yeteneksizi de tutmayacaklar.
FUTBOL NANKÖR demek için öncesinde bir başarı görmek gerekir.
Tolga 3 senedir Beşiktaşlıyı üzmek dışında ne yaptı?
Alexis'in işi eller 30 yaşına gelmiş tecrübeli stoper olarak savunmada ELLER HAVAYA oynamamasıdır. 1 hatayla dahi şampiyonluk gidebilecekken sen gelmiş kaç tane hatayı sıvamaya çalışıyorsun.
Tolga-Alexis yetersiz topçular ve takımı yaktılar.
Apple gelip Türkiyeden "tabela üniversitesi" mezunu mühendisi alır mı almaz. Uçak pilotu bir hata yapsa ne olur?
NBA'de koçun teki playoffta 7.maçta en anlamsız zamanda yedi teknik foul'ü akşamına kovmazlar mı? Kanal D anahaberde anchorman ırkçı konuştu yarın işten kovmazlar mı? Profosyonel dünya acımasız olmayı gerektirir.
Beşiktaş ki 40.000 kişilik stadına tek maç için 150tlden başlayan fiyatlarla satılan biletleri karaborsa olan bir kulüpte TOLGA-ALEXIS yetersizlerinin işi yok.