Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281109 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Senin puan durumunda bu maç beraberlik değilmiydi bulamadım şimdi hepsini tutturmuştun galiba.şampiyonuz hiç şüphem yok benim

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet aynen öyle. Ve altına da şunu ifade eden birşey yazmıştım: "Fener'in diğer puan kayıplarından eminim. Çünkü oyun olarak o maçları kazanmaları imkansız ama Trabzon maçında ise favori fenerdir fakat o maçta bir sürpriz yaşanacağına dair bir his var içimde"

Ve bu his o tahmini yazdığım günden beri giderek azalıyor. Çünkü trabzon gittikçe kötüleşiyor ve üstüne bizim bugünki puan kaybımız sonrasında fener ekstra motive çıkacak. Açıkçası fener için zor bir maç değil yarın ki maç.

Çevrimdışı Kemal

Aklıma geldikçe deliriyorum ya ilk penaltida 3.dk top dönüyor bizim ceza sahasında o topu nasıl cikaramazsin arkadaş

Çevrimdışı Efe

Efe millet Karalar bagliyosa bu defans hattı için bağlıyor

Bursayi yendik adamlar geldiği gol oldu
Sivas maçı öyle
Kasımpaşa öyle yenildik
Bu mac aynı şekilde

Boyko niye apar topar alındı kale sıkıntısı

Millet şimdi doğal olarak diyorki ulan bu ligin en iyi takımları kim bizden sonra konya ve Osmanlı , 2 siylede oynayacaz ve gs ne kadar kötü de olsa deplasmanda  derbisidir.  Bu maçlardan nasıl 7 puan çıkaracak bu defans diyorlar.
bu zamana kadar nasıl çıkardıysa şimdide o şekilde çıkaracak  :D 4 maç kaldı sanki önümüzde 20 maç var lig bitti adamlara güvenmekten başka çare bu savunmayla 29 puan aldık 2.yarı daha 12 puan var önümüzde ilk yarıyı 41 puanla kapattık 4 maçıda aldığımız takdirde yine 41 oluyor yani biz ilk yarıda da  buna benzer goller yiyorduk 4 maç kenetlenme zamanı futbolcu konuşup karalar bağlama zamanı değil 29 puanı aldıysa 12 yide alır dememiz lazım ki takım gayet diri ve pozisyon buluyor her maç bu umut verici geçen sene 2 pozisyon bulamıyorduk son maçlar  yine golu yiyorduk şimdi öyle bişeey yok herkes inansın artık şu takıma az kaldı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 38life

Senin puan durumunda bu maç beraberlik değilmiydi bulamadım şimdi hepsini tutturmuştun galiba.şampiyonuz hiç şüphem yok benim

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bahsettiğin tahmin buydu

Çevrimdışı 38life

savunmaya en az 2 oyuncu alınacak rodolfo haziranda takıma dönecek

Alınacak savunmacılar marcelo - alexis seviyesinde olursa yandık. Ben 2 stoper istemiyorum 1 tane stoper alsınlar ama sağlam adam alsınlar

Çevrimdışı halvetifarazi

herkes karalar bağlıyor ama çok uzun zaman sonra daha 4 hafta bitime varken 70 puanı gördük bu bir milattır takımın oynadığı oyunda problem yok basit bireysel hatalar var bunlar vodafone arenadaki maçlarda olmayacak bize şampiyonluğu getirecek maç galatasaray maçı o maçta alınacak galibiyet osmanlı maçında bizi şampiyon yapacak o hafta fenerin galibiyet şansı çok düşük bence belediye avrupa ligi için oynayacak o maçı fb ilk yarın ki maçı kazansın şuan fark 6 arayı açtık kapatsınlarda görelim yarın :icool:

bu nasıl ruh hali anlamıyorum. takım 2 puan bırakmış. şampiyonluk sallantıya girmiş. gülücükler geyikler falan. keşke hayatta senin gibi rahat olabilsem.

Çevrimdışı cursedofdragon

seneye komple değişecek inşallah savunma kaleci.

Çevrimdışı cessolupus

başkan stresten maçların son 15 dakikasını izleyemiyor ona rağmen tolgayla isoyla sözleşme imzalanırsa bilmiyorum artık ne denir bu işe

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu sene milat olmalı şampiyon olursak her şey güzel olacak olamazsak bitmesin dertler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İlk yarıda şurdan 12 puan çıkarmıştık.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı canergiray77

şampiyon olmak istiyorsak avrupada başarı istiyorsak devamlı şampiyonluğa ambargo koymak istiyorsak kaleci şarttır kaleci dediğin muslera tarzı olmalı volkan demirel gibi olmalı beşiktaşa kurtarışlarıyla maç kazandırmalı şimdi bazı arkadaşlar diyecekler ki muslera bu sezon kac gol yedi geleni yiyor vs musleranin geçmiş sezonlarda ki takıma yaptıkları katkılara bakalım volkanın yaptıklarına bakalım adamlar fener ligde 22 gol yemiş başarı istiyorsak kaleci almalıyız tolga efendiyle bu işler yürümez
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Efe

bu nasıl ruh hali anlamıyorum. takım 2 puan bırakmış. şampiyonluk sallantıya girmiş. gülücükler geyikler falan. keşke hayatta senin gibi rahat olabilsem.
bence ol çünkü karalar bağlayarak bi yere varılmıyor sanki 6 puan geride olan biziz fenerliler yarınki maçtan it gibi korkuyorlar sanki fenerbahçe çıkıp her maçını kazanıyor biz kazanamıyoruz gibi konuşmalar oluyor her puan kaybından sonra bu 1 puana sevinelim şampiyonluklar bu şekilde geliyor rahat ol biraz takım gayet rahat ve emin kendinden bişey daha stad açılmasın diyenlere sözüm takım nediyor evimizde 2 maç deplasmanda 2 maç var stadlarına taraftarına güveniyorlar sarılacak bi dalları var artık büyük bi psikolojik artı burdan şampiyonluk falan verilmez rahat olun osmanlı maçında şampiyonluğumuzu ilan edip kupayı vodafone arenada kaldıracağız :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

İlk yarıda şurdan 12 puan çıkarmıştık.
yine 12 puan alacağız 82 puanla şampiyon olacağız hee osmanlı maçında iş bitecek belki konya maçı formalite olur orda puan kaybedebiliriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canergiray77

bence ol çünkü karalar bağlayarak bi yere varılmıyor sanki 6 puan geride olan biziz fenerliler yarınki maçtan it gibi korkuyorlar sanki fenerbahçe çıkıp her maçını kazanıyor biz kazanamıyoruz gibi konuşmalar oluyor her puan kaybından sonra bu 1 puana sevinelim şampiyonluklar bu şekilde geliyor rahat ol biraz takım gayet rahat ve emin kendinden bişey daha stad açılmasın diyenlere sözüm takım nediyor evimizde 2 maç deplasmanda 2 maç var stadlarına taraftarına güveniyorlar sarılacak bi dalları var artık büyük bi psikolojik artı burdan şampiyonluk falan verilmez rahat olun osmanlı maçında şampiyonluğumuzu ilan edip kupayı vodafone arenada kaldıracağız :icool:
fener yarın trabzonu yenecek galibiyeti oyuncuları ile alamazsa hakemler ile alacaklardır öyle yada böyle alacaklardır ss alıyorum bu yorumumu @Efe
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alınacak savunmacılar marcelo - alexis seviyesinde olursa yandık. Ben 2 stoper istemiyorum 1 tane stoper alsınlar ama sağlam adam alsınlar
Skörtıl lazim bize :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MrtBlgc

Yönetim takımın uç kısmına nasıl kaliteli transferler yaptıysa aynı şekilde artık defans hattını da güçlendirmeli. Ne Marcelo ne de Alexis o kalitede oyuncular değiller. 2-3 milyon euroluk oyuncular bu kadar oluyor işte. Paraya kıyıp Kjear gibi topçu getireceksin. Yahu şu takıma İngiltere championship'in şampiyon takımının beklerini alsan yine ismail'den falan çok daha iyi iş yapar. Trabzon Fenerbahçe maçına kazanmak için çıkarsa yenilir ama Fenerbahçe'ye puan kaybettirmek için oynarsa ben şanslarının olduğunu düşünüyorum. Bugün Akhisar'ın bize oynadığı gibi uyuta uyuta top oynamalılar. Geçen hafta Bursa deplasmanında da aynı şekilde oynayıp 3 puan kazanmışlardı.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haftaya kayseri maçında

Tolga (Mecburen)
Beck
Tosic
Marcelo
İsmail (Mecburen)
Atiba
Oğuzhan
Sosa
Töre
Cenk
Gomez

Çevrimdışı Tolga

4 sezondur deplasmanda şu Akhisar'ı yenemiyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

başkan stresten maçların son 15 dakikasını izleyemiyor ona rağmen tolgayla isoyla sözleşme imzalanırsa bilmiyorum artık ne denir bu işe

Başkan yarın ümraniyeye gidip "bağğzı" futbolculara "Ya bu takımı şampiyon yaparsınız, ya da gidersiniz" desin geri gelsin.

Çevrimdışı Efe

fener yarın trabzonu yenecek galibiyeti oyuncuları ile alamazsa hakemler ile alacaklardır öyle yada böyle alacaklardır ss alıyorum bu yorumumu @Efe
yarın ts o stadı başlarına yıkacak onların hiç ses seda yok dimi şuana kadar bak yarın o trabzon takımı nasıl koşuyor mücadele ediyor taraftar nasıl baskı kuruyor yarın maç bitimi bizim lehimize olacak inşallah  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canergiray77

haftaya kayseri maçında

Tolga (Mecburen)
Beck
Tosic
Marcelo
İsmail (Mecburen)
Atiba
Oğuzhan
Sosa
Töre
Cenk
Gomez
töre'de formsuz kerim denenmeli derim ben ama şenol güneş olcay'dan vazgeçmeyecek bugün güzelde oynadı hakkını yemeyelim evet yeteneksiz ama oynadığı zaman patronunu etkiliyor ve formayı alıyor  :eyes
Twitter @CanerGiray77

töre'de formsuz kerim denenmeli derim ben ama şenol güneş olcay'dan vazgeçmeyecek bugün güzelde oynadı hakkını yemeyelim evet yeteneksiz ama oynadığı zaman patronunu etkiliyor ve formayı alıyor  :eyes

olcay-kerim yapsın o zaman.

Çevrimdışı MrtBlgc

Kimse Quaresma'dan bahsetmemiş ama en az İsmail kadar kızıyorum ona da. Arkadaş sen 2 hafta evvel maç bitmişken lüzumsuz bir şekilde kırmızı görüyorsan o zaman çıkıp bu maçta varını yoğunu ortaya koyacaksın. Bakıyorum ruh gibi dolaşıyor sahada. 60 dk 10 kişi oynadık onun yüzünden.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

O golü y3meseydik fb den bari 1 mağlubiyet hakkımız olurdu

Çevrimdışı canergiray77

http://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/723974678394576896

bu adamı zerre kadar sevmem ama hayatının en mantıklı konuşmasını yapmış  :steamed: :steamed:
Twitter @CanerGiray77