Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281056 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Gonlum hep sizi ariyor neredesiniz siz :bawling:
ersan yarın ntvspor da izleyebilirsin
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

kılı 40 yarıp gol atıyoruz sonra aptalca bi gol yiyoruz.  şaka gibi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Baskan eger Gercekten Iyi bir Besiktasliysa gercekten Besiktasi seviyor ve menfaatini düşünüyorsa Tolga ve Ismailin sozlesmesini uzatmaz !!

Yoksa bu 2 adam Baskanin ve Yonetiminin sonu olur
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Tolga, İsmail, Serdar, Alexis, Pedro, Milo, Tosic arkadaş hiçbiri ucundan bile kurtarmıyo.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Bundan daha iyi anlatılamaz heralde :tabe:

Çevrimdışı halvetifarazi

bu sene şampiyon olacağız diyenlere gerçekten şaşırıyorum. şu defansla şampiyon olmamız için mucize lazım. burdan bırakmaz fener. adamlar gol atamıyor ama attı mı yemiyor. biz  tolga ile ismail'e yeni sözleşme imzalatalım en iyisi..

Çevrimdışı cursedofdragon

Baskan eger Gercekten Iyi bir Besiktasliysa gercekten Besiktasi seviyor ve menfaatini düşünüyorsa Tolga ve Ismailin sozlesmesini uzatmaz !!

Yoksa bu 2 adam Baskanin ve Yonetiminin sonu olur

malasef şimdiye kadar herşeyde yönetimin arkasında durdum ancak bu 2 adamlar sözleşme uzatırlarsa tepkimi koyarım.

Tolga, İsmail, Serdar, Alexis, Pedro, Milo, Tosic arkadaş hiçbiri ucundan bile kurtarmıyo.
Bir tek Marceloyu tutarim bu takimda o da yedek olarak

Milosevicin bonservisine karsilik Marcelonun bonservisi

Çevrimdışı EMİR EMRE

bu sene şampiyon olacağız diyenlere gerçekten şaşırıyorum. şu defansla şampiyon olmamız için mucize lazım. burdan bırakmaz fener. adamlar gol atamıyor ama attı mı yemiyor. biz  tolga ile ismail'e yeni sözleşme imzalatalım en iyisi..

acını anlıyorum ama sölediğin sözler güzel değil. bu olumsuz düşünceyi bırak, yarın ve bundan sonra fenerin kaybedeceği puanları seyret  :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

malasef şimdiye kadar herşeyde yönetimin arkasında durdum ancak bu 2 adamlar sözleşme uzatırlarsa tepkimi koyarım.
Bende arkasında durdum ama Sampiyonluk gelse dahi bu imi adamla sozlesme uzatilirsa butun destegimi çekeceğim..

Sol bek, 2 stoper ve ospina gibi bir kaleci fazlasıyla tatmin eder herkesi sağ bekte becke razıyım ben

Hocam sağ bekede bonservis falan vermicez Gökhan Gönül'ü alıcaz gelicez. Bu kadar basit. Solada Caner'i alıcaz. BEDAVA!

Umarım yönetim bazı şeyleri halleder ivedi bir şekilde..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Ekşi'de birisi çok güzel yorum yazmış: Öndeki oyuncularının kaşıkla doldurduğunu savunmadakiler kepçeyle boşaltıyor.

3'er gol atıp Akhisar'ı, Kasımpaşa'yı yenememek tarifsiz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı MaDJeR

Allah'ın izniyle yarın fb puan kaybedecek.. yalnız şu maç bize ismail ve tolgayla sözleşme uzatmamamız gerektiğini..  bu defans 4 lüsünü de şutlamamız gerektiğini gösteriyor..  Akılcı hamleler yapmalıyız.. öyle şampiyon takımda katkıları vardı vs diyerek olmuyor bu işler..

Bir tek Marceloyu tutarim bu takimda o da yedek olarak

Milosevicin bonservisine karsilik Marcelonun bonservisi

Yunus Hocam, Milo Marcelo'dan daha fazla para eder. Ama dediğin gibi değiş-tokuş olabilir. Win-win.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ensar

bi takımın ;

forveti Gomez kalecisi Tolga
sağ açığı Quaresma sağ beki Serdar
sol açığı Töre sol beki İsmail

olur mu ya olur mu hiç , olmaz olmuyor , sakın imzalamayın bunlarla.

Çevrimdışı Ensar

Yunus Hocam, Milo Marcelo'dan daha fazla para eder. Ama dediğin gibi değiş-tokuş olabilir. Win-win.
abartmayın o kadar da değil

Ersan Gülüm bugünkü maçı izledi ya da izlicek özetini. Yediğimiz golleri görünce içi yanmıcak mı? Ya da sakat olan Rhodo'nun?

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ensar

şunu anlayalım ve kabul edelim Ersan kendi gitti , satılmadı ! GİTTİ !

Çevrimdışı MrtBlgc

Eren Albayrak'la anlaşmışız doğru mı acaba ?

Çevrimdışı Ensar

Ahmet NC ''Ersan Adem Gülüm ile ilgili söyleyeceğim bir şey var, kendisi buradadır, çağırın, bulun, telefonla bağlattırın. Gece yarısı beni arayıp, başkanım ben artık kafamda Beşiktaş'ta futbol oynamayı bıraktım , ne olur bana yardım edin, müsaade edin ben gideyim diyen bir futbolcuya; ben hayır, asla sen burada oturacaksın deyip de ondan ne verim alabilirim?''

6 Nisan aspor

ersanı çok seviyorum ama gitmesinde yönetimin suçu yok

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İsmail ve Tolga'nın son dakikalarda el birliğiyle şaaptığı anı şimdi gördüm. İyi ki görmemişim o pozisyonu bi yerlerimi kırardım yoksa.

Böyle bişey yok yok.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Biz ŞAMPİYON olacagiz !

Tarih sayfalarina sigmayacak , Cocuklarimiza , Torunlarimiza analtacagimiz Hikayesini yazsan Roman olacak bir Sampiyonluk Geliyor !!

Çevrimdışı 38life

Defansın sadece sol tarafı iptaldi. Şuan defans hattının tamamı iptal...

Çevrimdışı 38life

şunu anlayalım ve kabul edelim Ersan kendi gitti , satılmadı ! GİTTİ !

Kulüp bırakmazsa nereye gidecek? Kendi gitti değil kendi gitmek istedi ve inan isteksiz bir Ersan istekli alexisten çok daha iyi oynardı. Ayrıca kulüp Ersan'ı bırakmasaydı Ersan en fazla bi kaç hafta moral bozukluğu yaşardı sonra tam gaz şampiyonluk için o hırslı karakterini koymaya devam ederdi. Yönetim sıcak para istedi, Oyuncuların maaşını Ersanın bonservisiyle ödedi. Mesele bu.