Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7280968 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

abi yarın ki maç için tslilerin hiç ümidi yok valla taraftar gelmez bile maça tribünler boş kalır diye tahmin ediyorum
Daha iyi olur.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Bu maç nasıl şaka gibiyse, Beşiktaş'ın da-ligde 14 şampiyonluğu olan, 100 yılı aşkın tarihi olan, bulunduğu ülkenin büyük takımı olarak anılan, İngiliz gazetelerinin "Turkish Giants" diye bahsettiği- 10 seneyi aşkın süredir çöp defanslarla top oynaması da şaka gibidir. Aslında senelerin özetini izledik bu maçta. Maçın istatistiklerine bakın o şakayı görürsünüz sizde. Artık ucuz defansla ucuz kaleciyle işimiz olmamalı. Transfer politikası çok basit. Herkes oldukça farkında bunun. Ön tarafla çok uğraşmadan geri 5 liyi 3 sınıf ileri taşı, bu takım zaten kendiliğinden şampiyon olur.

Akıl alır gibi değil. Beşiktaş diyince benim aklıma saçma sapan goller yemek geliyor. Sıfırdan gol yaratmak geliyor. Ve hala kimsenin bunu değiştirmeye niyeti yok. Bak hala yönetim hücum oyuncusu arıyor taraftar hücum oyuncusu istiyor...

Çevrimdışı cursedofdragon

seneye paranın hepsinin nereye gideceği belli oldu kaleci stoper bekler.

Çevrimdışı atalay

Bu "ağlamaları" da kabul etmiyorum. Kalecisi hata yapar ağlar, yedek oyuncusu kulübede ağlar. Kimsenin, takımı o psikolojiye sokma hakkı yok. Sakin kalamaz isen elbette basit hata yaparsın.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

tolgakalpismailkalpalexis...

en ihtiraslı aşk üçgeni..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı atalay

Resmen öyle bir şey oldu ki maç boyu forse etmemiz gerek oyunu. Top ortasaha ile defansımız arasına her düştüğünde gol oluyor.

Kaç haftadır söylüyorum. Beşiktaş oyun merkezini geriye çekmeyecek.

Arkadaş şu Caner'i alın! Yeter!

Ulan Eren Albayrak oynasa bile içim daha rahat olur.

Kaleyede Bursa'dan Harun'u alın onada okeyim şu adamın yerine!

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Osmanlıdan korkuyorum

Osmanlıdan korkacaksak zaten şampiyonluğun "hayalini" bile kurmaya gerek yok. GS ve Konya deplasmanları var. Gs'yi herkes küçümsüyor ama gs bol gol atan bir takım biz de saçma sapan goller yiyen bir takımız. Gs maçı zor maç.

Çevrimdışı atalay

Herkes hata yapar ama aynı hataları aptallar yapar. Yönetim ve teknik ekip, gelecek sezonun planlamasını yaparken bu kötü tecrübelerden ders çıkarması lazım.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Osmanlıdan korkacaksak zaten şampiyonluğun "hayalini" bile kurmaya gerek yok. GS ve Konya deplasmanları var. Gs'yi herkes küçümsüyor ama gs bol gol atan bir takım biz de saçma sapan goller yiyen bir takımız. Gs maçı zor maç.

GS şu an ligin en rahat, en gamsız, hatta abartmak istemiyorum ama en zayıf takımı durumunda. O maçı alırız, yeter ki maçtan önce taraftar, başkan, yöneticiler filan çıkıp rakibi hırslandıracak işler yapmasınlar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı 38life

Aynen öyle. Taraftar ağlar, futbolcu ağlamaz. Bizimkiler ağlıyor çünkü Profesyonel değiller! Psikolojileri sağlam değil. Psikolojik olarak sıkıntısı olmayan oyuncumuz yok denecek kadar az. Ve bu şampiyonluk işinin bu noktaya gelmesindeki etkenlerden biri de bu psikolojik etkendir.

Çevrimdışı kyiv

Herşeyde bir hayır vardır diyerek kendimizi teselli edelim.Günün tek karı diyelim bu defansla seneye şampiyonlar liginde ne olacağımızın küçük bir demosu oldu. Anlayamıyorum 10 senedir Zago, Ronaldodan sonra 2 gram beyni olan savunmacı nasıl gelmez? Ferrari,diatta,dany vs. vs.Bu kadar  "beyinsiz" ve yetersiz,ağır, güçsüz adamı nereden buluyorlar?Keza kale...Bir mrmiç bulmak bu kadar zor mu?

Sadece bir kere ölücülüğü, çingene hesabını bırakıp defansa para harcamalıyız.

İstemiyorum Robben falan.

Yönetim defans oyuncularının forması satılmıyo, pek dış basında ses getirmiyo diye mi para harcamıyor defansa?

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı OrhanAker

Herkes hata yapar ama aynı hataları aptallar yapar. Yönetim ve teknik ekip, gelecek sezonun planlamasını yaparken bu kötü tecrübelerden ders çıkarması lazım.
İsmail tolga ve serdarla sözleşme uzatılırsa ilk sorumlusu teknip ekip olur gözümde sonra yönetim.
Altyapıdan gelecek 16 yaşındaki çocuklara raziyim hata yapacaksa onlar yapsın..Kaşarlanmış tiplerden gına geldi artık.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı MUTE

Bu takım bu sene şampiyon olsa ne olacak ki. Şampiyonlar Ligi'nde bu defansla her maçta 4'lük olur 6S'nin rekorunu kırarız. Akhisar'dan 3 gol yiyen Bayern'den kac yer siz düşünün.

Çevrimdışı mellfred

abi yarın ki maç için tslilerin hiç ümidi yok valla taraftar gelmez bile maça tribünler boş kalır diye tahmin ediyorum
isabet olur. en az bizim kadar (eski profilden bahsediyorum) sabote ediyorlar takımı

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Hiç abartmıyorum Türkiye'nin en kötü savunmasına sahibiz, kaleye gelen her top gol oluyor, kalecilerimiz felaket. Bu savunma hattıyla şampiyonlar ligi maçlarına hiç çıkmayalım hükmen 3-0'a razıyım ben, böyle bir şey olamaz.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rholdofo kıymetini bilemedik @ atalayın dediği gibi savunmanın beyniydi şimdiki oyuncuların hepsi sakar kısaca 5 tane iyi adam almalıyız

Türk Milli Takımı ve Alman Milli Takımı forveti bizde. Ulan kimi almaya çalışıyoruz hala forvete?

Kanatlar desen hepsi milli takıma gidiyo. Ozi gidiyo, Ati gidiyo.

Defanstan kimler gidiyo ya harbiden milli takımlarına?

Yazık.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman yönetimi çok büyük işler yaptı. Ben de genel olarak hep destekledim. Hiçbizaman "gitsinler" demedim en azından. Ama bu büyük işlerin yanında çok basit hatalar yaptı bu yönetim. Tıpkı takım gibi. Zaten birbiriyle bağlantılı. Ve bu büyük hatalar malesef bu yönetimin sonunu getirebilir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu "ağlamaları" da kabul etmiyorum. Kalecisi hata yapar ağlar, yedek oyuncusu kulübede ağlar. Kimsenin, takımı o psikolojiye sokma hakkı yok. Sakin kalamaz isen elbette basit hata yaparsın.

Aynen. Herkesin mizacı farklıdır sonuçta ama şampiyonluk kaçmış gibi ağlamayı çok garipsedim.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu kacinci Hata be adam !!

1 degil 2 degil 3 degil !!

Ama adam !! Sozlesmesini uzatiyoruz..

Kimse Tolgaya kizmasin Kapasitesi bu kadar Butun suclu sözleşmesini uzatan Yönetimde !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Türk Milli Takımı ve Alman Milli Takımı forveti bizde. Ulan kimi almaya çalışıyoruz hala forvete?

Kanatlar desen hepsi milli takıma gidiyo. Ozi gidiyo, Ati gidiyo.

Defanstan kimler gidiyo ya harbiden milli takımlarına?

Yazık.
Sol bek, 2 stoper ve ospina gibi bir kaleci fazlasıyla tatmin eder herkesi sağ bekte becke razıyım ben

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gonlum hep sizi ariyor neredesiniz siz :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık