Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7280857 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Blackmd1

1 beraberlik hakkımız var onu son maca kadar taşımalıyız

Çevrimdışı mellfred

bu ligi sadece biz oynamıyoruz fb'de maç kaybedecek takılacak

Çevrimdışı Orhan_

Bu maç nasıl şaka gibiyse, Beşiktaş'ın da-ligde 14 şampiyonluğu olan, 100 yılı aşkın tarihi olan, bulunduğu ülkenin büyük takımı olarak anılan, İngiliz gazetelerinin "Turkish Giants" diye bahsettiği- 10 seneyi aşkın süredir çöp defanslarla top oynaması da şaka gibidir. Aslında senelerin özetini izledik bu maçta. Maçın istatistiklerine bakın o şakayı görürsünüz sizde. Artık ucuz defansla ucuz kaleciyle işimiz olmamalı. Transfer politikası çok basit. Herkes oldukça farkında bunun. Ön tarafla çok uğraşmadan geri 5 liyi 3 sınıf ileri taşı, bu takım zaten kendiliğinden şampiyon olur.

Çevrimdışı brkntcnr

Tolga ve İsmaille sözleşme uzatanlar bu taraftara ihanet eder. Yeni sezonda bu oyuncular bu kulüpten ekmek yemeyecek. Yememeli.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Nisan 2016, 21:43:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şenol Güneş iyi konuşmuş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

Bu arka Beşlinin komple degismesi lazım. Gercekten Beşiktaş tarihinin rn kötü savunma hattını izliyor olabiliriz abartmıyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Ersan Gülüm şuanda gözüme dünyanın gelmiş geçmiş en iyi stoperi gibi görünüyor. Bilgisayar masasının üstüne başımı koydum gözlerimi kapadım gözümün önüne Ersan geldi. Çılgınca vurduğu kafa topları, agresif çıkışları, yandan gelen toplara uçarak ayağıyla kornere göndermesi vs. vs. Bu şampiyonluk kaçarsa okadar basit şeylerden kaçacak ki bu taraftar akıl sağlığını kaybeder. Ne stad ne başka birşey gelmez artık gözümüze.

Şampiyonluğu verirsek muhtemelen bir kaç puan ile vereceğiz. Öyleyse:

Sadece İsmail olmasa ve yerine vasat bir sol bek olsaydı ya da,

Sadece Tolga olmasa ve yerine vasat bir kaleci olsa ya da,

Sadece Alexis olmasa ve yerine sıradan bir stoper olsa ya da,

Sadece Ersan gülüm gitmemiş olsa ya da,

Sadece Rhodolfo sakatlanmamış olsa ya da,

Sadece Beck yerine birazcık vasat üstü bir sağ bek olsa

Kesin olarak şampiyon olurduk şuan. Bakın bunların hepsi olsa demiyorum bunlardan sadece herhangi 1 tanesi olsa minimum 3-4 belki 6-7 puan fazlamız olurdu.

Çevrimdışı Ogün

Reditte Alexis i aldigimizda ne demisler diye bakayim dedim. Valencia taraftari:
"Poor Besiktas. Hope he isnt planned to play much?"

Aaah ahh...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Müsadenizle acı bir gerçeği söylemek istiyorum.

Geçen hafta maç başlığı açıldığında ölür-kalır bilmem ama bu maçı mutlaka alırız demiştim. Ege taraftarının sinerjisi, şampiyon gibi karşılamaları, hatta bu forumdaki abilerimiz gibi kalkıp saatlerce kara yolculuğu sonrası destek vermesine rağmen inanılmaz basit hatalarla maçı kaybediyorduk, son anda beraberliği koparabildik.

Diyeceğim o ki, bu takım şampiyon olacaksa kendini yırtsa da bu savunma hattı ve gerginlikle, stresle kaderi sadece kendisine ait değil. Fenerin de desteği lazım. Açık söylüyorum şu son 4 maçın tamamını kazanacak bir ortam göremedim bu akşam. Evet şampiyon olacağımıza inancım yüzde yüz ama bu son maçların tamamını kazanacağımıza inandığımdan değil, fenerin kötü oynayarak puanlar kaybedeceğine inandığımdan dolayıdır.

O yüzden bundan sonra her maçı alıcaz modunda olmayacağım. En büyük hayal kırıklığım kendi adıma buydu.

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Şu Tolga bu hataları başka bir takımda yapsa kulüpten tekme tokat gönderilirdi ama bizim yönetim sözleşme yenileyerek yeni bir Ferrari parası veriyor.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Nisan 2016, 21:46:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Reditte Alexis i aldigimizda ne demisler diye bakayim dedim. Valencia taraftari:
"Poor Besiktas. Hope he isnt planned to play much?"

Aaah ahh...

Alındığında benzerlerini yazdık zaten. Valencia'nın 13-14 yıldır izleyebildiğim her maçını izliyorum sempatim var. Gönderilme sebebi bunlar ve sakatlığıydı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Hoca'ya da bir çift sözüm var. İlk Akhisar maçının sonunda Quaresma, Oğuzhan, Kerim, Töre, Tosun; İkinci maçta, Gomez, Tosun, Töre, Kerim, Oğuzhan, Sosa, Olcay sahada.

İlk maçta oyun sakinliğimizi telaşlı oyuna bıraktık ve doğaçlama ürettik. Bugün de son bölümde golü bulmamıza rağmen yeterince üretemedik. İlk yarı Akhisar'ı orta sahaya çıkarmayan Olcay maçı sağ bek bitirdi. İki maçta da takım boyu 55-60 metreye kadar çıktı ve gole ihtiyacımız olduğu bölümlerde oyunu kontrol edemedik. Biraz daha sakin...

Çevrimdışı brkntcnr

Ayrıca kusura bakmasınlar ama bugünkü 10.000 taraftar hiç yok gibiydi. Takımı uyuttular adeta.

Çevrimdışı Çağatay

Şenol Güneş iyi konuşmuş.

Hoca ne diyor özet olarak Çağrı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı b.damatoglu

Zeki Önder Özen gittikten sonra Mario Gomez dışında alınan tüm topçular felaket.

1-Scout işini kim yapıyorsa, transfer kararını kim veriyorsa saçmalıyor.

2-Şenol Hoca bu stresi kaldıramıyor. Olabilir geçmişte travmatik şampiyonluk yarışları yaşadı. Bu noktada Futbol Şube Sorumlusu ne yapıyor? İsim Ahmet Nur Çebi

3-Yönetimin açılacak 1 stadı  daha yok. Son 10 transferden 9u fiyasko.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

1 beraberlik hakkımız var onu son maca kadar taşımalıyız

Aynen öyle. Gs maçında puan kaybedersek mahvoluruz. Bir mucize olmalı ve gs maçında defans birdenbire "iyi bir defans"a dönüşmeli...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Beraberlik hakkımızı bu maçta kullanmamalıydık.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı b.damatoglu

Müsadenizle acı bir gerçeği söylemek istiyorum.

Geçen hafta maç başlığı açıldığında ölür-kalır bilmem ama bu maçı mutlaka alırız demiştim. Ege taraftarının sinerjisi, şampiyon gibi karşılamaları, hatta bu forumdaki abilerimiz gibi kalkıp saatlerce kara yolculuğu sonrası destek vermesine rağmen inanılmaz basit hatalarla maçı kaybediyorduk, son anda beraberliği koparabildik.

Diyeceğim o ki, bu takım şampiyon olacaksa kendini yırtsa da bu savunma hattı ve gerginlikle, stresle kaderi sadece kendisine ait değil. Fenerin de desteği lazım. Açık söylüyorum şu son 4 maçın tamamını kazanacak bir ortam göremedim bu akşam. Evet şampiyon olacağımıza inancım yüzde yüz ama bu son maçların tamamını kazanacağımıza inandığımdan değil, fenerin kötü oynayarak puanlar kaybedeceğine inandığımdan dolayıdır.

O yüzden bundan sonra her maçı alıcaz modunda olmayacağım. En büyük hayal kırıklığım kendi adıma buydu.
Katılıyorum. Fener kalan maçlarını kayıpsız götürürse biz şampiyon falan olamayız.

Son 3 maçta iç saha maçları hariç bütün maçları kaybettik. Bursa maçını da taraftar aldırdı. Burası net. Deplasmanda GS ve bilhassa son maö Konya maçı beni çok ürkütüyor.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Nisan 2016, 21:49:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Resmen öyle bir şey oldu ki maç boyu forse etmemiz gerek oyunu. Top ortasaha ile defansımız arasına her düştüğünde gol oluyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Hiç riske girmeyecektin alacaktın Ospina'yı, Boyko'ya verilen 3.5 milyon euro çöpe gitti. Devre arası yapılan transferlerin hepsi hatalı.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı Samet_

Arka beşliyi koy mersine sırıtmaz aynı seviyede

Çevrimdışı Kutay

Eğer bu iş Konya'ya kalırsa taraftarın %30'unu kaybederiz kalp krizinden. Bitmez o maç ben söyleyeyim.

Trabzon yarın yenip işi bitirmeli.
abi yarın ki maç için tslilerin hiç ümidi yok valla taraftar gelmez bile maça tribünler boş kalır diye tahmin ediyorum
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağatay

Evvelden cok soyledik ama yineleyelim
Bu takimda stoper oynayabilen hic bir oyuncu bu takimda aslinda olmamasi lazim. Hicbiri hicbiri hicbiri. Rhodolfo da aslinda iyi bir yedektir o kadar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

6-7.haftadan bu yana söylüyorum "tek rakibimiz" biziz. Kırılmak, dökülmek, ağlamak yok.
HOCAM @atalay önder özenin videosunu atıyordun ya onu bulursan atarmısın bi zahmet.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..