Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281461 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Orhan

Alexis'in ikinci bombasi bu!! Nerden bulduk bunu arkadas ya!

Çevrimdışı EMİR EMRE

İsmail ile olmayacağı aşikar kontrat yenilersek çok üzülürüm ve kesinlikle yanlış bir şey yapmış oluruz.

Şu ligdeki diğer 17 takımın kaç tanesinden yararlı ve akıllı oynuyor ki. Gerçekten yazık olur.

Çevrimdışı Tolga

Akhisar maçından korkuyordum öyle de oldu.

Tabi bu sefer Akhisar birşey yapmadı biz 2 puanı kaybettik.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Nisan 2016, 21:03:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şu 3 hafta bir takımın kaderini belirleyecek tam 5 yıl için.

Şampiyon olamazsan buradan bu travma yaratır. Ne Gomez kalır, ne alacaklarını alabilirsin.

Buradan şampiyonluğu verirsen kurduğun her şey çatır çatır yıkılır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bu 1 puan bizi şampiyon yapacak. Kasımpaşa, Başakşehir ve Akhisar...

Çevrimdışı Tolga

Valla bu savunmayla kalan 4 haftada işimiz gerçekten zor özellikle Osmanlı maçı için konuşuyorum.

Çevrimdışı OrhanAker

Bu 1 puan bizi şampiyon yapacak. Kasımpaşa, Başakşehir ve Akhisar...
Şampiyonluk için güzel hikayeler lazım bugün biri yazıldı.. :)

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Yine söylüyorum buradan şampiyonluğu verirsek kulüpte çok ciddi radikal kararlar alınmalıdır.

Çevrimdışı 38life

Yönetim hala İsmail ve Tolga ile sözleşme yenilesin, hala hücum hattına futbolcu bakmaya devam etsin. Taraftarlar da ağızları açık hayran hayran hücumcu transfer haberlerini okuyorlar.

50 bin kere söyledim söylemeye devam edicem. Bu takımın hücum hattı elde tutulsun hiçbir transfere ihtiyacımız yok. Kaleci + Stoper + Sol bek + Sağ bek. Parayı basıp ŞL seviyesinde garanti oyuncu alcaksın 4 adet. 4 adet ya!!! 4 tane futbolcu al transfer sezonunu kapat başka birşeye gerek yok...

Çevrimdışı 38life

İsmail ile sözleşme uzatılmaz. Bir sezonda minumum 10 gol yediren bir savunmacı için ekstra bir parametreye gerek yok...

Daha önce yazdım yine yazıyorum. İsmail ile sözleşme uzatılırsa Kartal yuvasına forma almak için bile uğramıcam ve kombinemi iptal edicem...

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

2 beraberlik hakkımız vardı, ben birini bu maça, diğerini Konya maçına yazardım zaten.

Ama bu şekilde puan kaybetmek kötü oldu, Akhisar deplasmanında 3 gol atıyorsan maçı alacaksın. Yediğimiz 3 gol de skandal, zorla vereceğiz şampiyonluğu.

2-2'yken Olcay'ı beke, Cenk'i kanada almak stratejik hata mıydı diye düşündüm maç esnasında. Beraberlik bizim için çok kötü sonuç değildi ama hoca çok büyük risk aldı nedense. Kerim'i de alınca orta saha falan kalmadı, neyseki maç bitti.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı atalay

Şampiyonluk için güzel hikayeler lazım bugün biri yazıldı.. :)

Bugünkü maçın hikayesini film yapsak ne kadar egzajere etmişler diye izlenmez.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bugün çok ağır darbe yedik arkadaşlar. Ama rakipten değil.

Şu İSMAİL, TOLGA ve ALEXIS ile yollar ne olur ayrılsın. Gerekirse gidip alnının çatısından pat pat vurucam adamları kontrat yenilenirse. Ben yatarım 50 sene yeter ki Beşiktaş rahat etsin.

Çevrimdışı OrhanAker

Bugünkü maçın hikayesini film yapsak ne kadar egzajere etmişler diye izlenmez.
İsmail vardı deriz :D

Çevrimdışı atalay

6-7.haftadan bu yana söylüyorum "tek rakibimiz" biziz. Kırılmak, dökülmek, ağlamak yok.

Çevrimdışı Viviano

Alexis sezon sonuna kadar kadro dışı bırakılıp sezon sonu yollanmalı. 1.2 milyon euro buhar olup uçtu.
Marcelo'nun falan bonservisini almaya çalışırlarsa kan çıkar.
Beck yedeğe çekilecek.
İsmail ve Tolga ikilisine yorum bile yapmıyorum. Bir dahaki sezon bu takımda yerleri yok. Bunlarla sözleşme yenileyen Beşiktaş'a ihanet eder.

Sağ bek
Sol bek
2 tane stoper
Kaleci

Alınacak!
PARA HARCANACAK!
Artık ölücülük yapılmayacak. Parası neyse verilip kaliteli isimler alınacak bütün bölgelere.
Allah muhafaza sene sonunda yine şampiyonluk yalan olursa.
4 te 0 olur.
Bu da hepinize güle güle demek.
Siz çok iyi anladınız!

Çevrimdışı Tolga

Şimdiden söyleyeyim Gs ve Osmanlı maçları bol gollü olur.

Çevrimdışı EMİR EMRE

6-7.haftadan bu yana söylüyorum "tek rakibimiz" biziz. Kırılmak, dökülmek, ağlamak yok.

@atalay şu savunma hattı benim izlediğim en çok hata yapan futbolcu grubu. Böyle goller ben hayatımda görmedim.

En son ben çocukken Fevzi'de görmüştüm babamın  ömrünü yedi şimdi aynı misyonu Tolga almış.

Çevrimdışı Çağatay

Yine söylüyorum buradan şampiyonluğu verirsek kulüpte çok ciddi radikal kararlar alınmalıdır.

Bu radikal kararlari bu yonetim mi alacak Tolga.
Yoksa radikal karar verileceklerden biri de yonetim midir.
Sahsen bu kadar yil cok guzel isler yaptilar lakin tek eksikleri sportif basarinin olmamasi onlari da köşeye sıkıştırıyor.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

"Bu kazanılan 1 puan bizi şampiyon yapar" diyebilirdim eğer gelecek maçlara da İsmail, Tolga ve Alexis ile değil de "normal futbolcular" ile çıksaydık. yapar değil de yapabilir diyorum buyüzden sadece. Malesef karamsarım ben şampiyonluk adına... Galatasaray maçından umutsuzum. Ligin en kötü defansı bizde Gs ligin en çok gol atan takımı. Son maça kalırsa zaten Konya deplasmanında o baskıyı bizim takım nasıl kaldırabilir düşünemiyorum bile...

Yarın fener bu moralle trabzonu garanti yener fark 3 puan olur.Gs ve konya deplasmanlarında puan kaybedersek şampiyonluk uçar gider. Ve bu defans ile bu amatörlük bu paronayaklık ile nasıl o deplasmanlardan 3 puan çıkarırız hiç fikrim yok.

Çevrimdışı fatih e.

devre arası transferlerin neredeyse tamamı fos çıkar mı arkadaş.

tvlere çıkıp transferleri öve öve bitiremeyen yönetim 2. transfer döneminde bir tane iyi transfer tutturamaz mı aklım almıyor. hani ekibimiz sürekli çalışıyordu, bir çok alternatif vardı.

boyko tolga nın yedeği, alexis francodan milo dan kötü, marcelo eh işte.

diego, ndoye transferlerinde araya ts ve fener girmese halimiz ne olurdu düşünemiyorum.

Çevrimdışı Tolga

Bu radikal kararlari bu yonetim mi alacak Tolga.
Yoksa radikal karar verileceklerden biri de yonetim midir.
Sahsen bu kadar yil cok guzel isler yaptilar lakin tek eksikleri sportif basarinin olmamasi onlari da köşeye sıkıştırıyor.
Valla ben reçeteyi söylüyorum.

Bunu bu yönetim mi yapar yoksa başkası gelir o mu yapar bilemem ama şampiyonluk kaybedilirse çözüm budur.

Çevrimdışı atalay

@atalay şu savunma hattı benim izlediğim en çok hata yapan futbolcu grubu. Böyle goller ben hayatımda görmedim.

En son ben çocukken Fevzi'de görmüştüm babamın  ömrünü yedi şimdi aynı misyonu Tolga almış.

Hep söylüyorum. Savunmadaki oyuncular ve kalecilerin tamamı basit hataya çok müsait.

Çevrimdışı Orhan

Yönetim hala İsmail ve Tolga ile sözleşme yenilesin, hala hücum hattına futbolcu bakmaya devam etsin. Taraftarlar da ağızları açık hayran hayran hücumcu transfer haberlerini okuyorlar.

50 bin kere söyledim söylemeye devam edicem. Bu takımın hücum hattı elde tutulsun hiçbir transfere ihtiyacımız yok. Kaleci + Stoper + Sol bek + Sağ bek. Parayı basıp ŞL seviyesinde garanti oyuncu alcaksın 4 adet. 4 adet ya!!! 4 tane futbolcu al transfer sezonunu kapat başka birşeye gerek yok...
:claps: :claps:

Çevrimdışı Çağatay

Nasil ki her puan kaybettiklerinden sonra pereira Beşiktaş'ta puan kaybedecek diyor.
Kendileri de 5 te 5 yapamayacaklar telaş yapmayın.
Hope for the Best, Plan for the Worst