Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285234 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

lukac mı tıkaç mı vardı ya akhisarda, kaleci bozuntusu.. hah sakatmış  o oynamayacakmış
Bu kotu habet iste o herife golleri tikamac yapmak vardi simdi yerine oynayacak kaleci panter olur, tipik besiktas maci, puan kaybi goruyorum ufukta

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı nusretaslanturk

bu arada @atalay, monaco bildiğin geleceğini garanti altına almış, ne cevherler var öyle ellerinde..

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci boyko ile alakali demiyor ki. Senol gunes ile alakali. Hoca tolgadan iyi kaleci aldirmaz, demek istiyor cocuk. Ben de ayni sekilde dusunuyorum. Adam sene basindan beri bagiriyor nitelik degil nicelik diyor, her roportajinda. Bir adam eksigiz kalede diyor.

Keske almasalardimmundar ettiler boykoyu da. Paramiz cebimizde kalir, borc oderdik.

Yabanci kaleci konusunda biraz sikinti var hocada ama onumuzdeki sezon kesin kararimizi veririz. Yabanci sinirlamasindan dolayi belki oynatmiyordu onceleri. Simdi yonetim gidip ospinayi alsa senol gunes ben bunu istemedim, neden aldiniz, tolgayla ben devam edecegim, der mi?
Aynen onu diyorum abi sen anladin beni :ok:

Sezon basi Victor Valdesi Hava alanindan geri donduren de Mandanda yi VETO edende Senol hocaydi eldekileri gorecegim onlarla devam edeceğim diyende Senol Hocaydı ne cabuk unutuyoruz bazi şeyleri. :busted_cop: :busted_cop:

Tolgayi kesecek bir kaleci kesinlikle alinmayacak diyorum bekleyip gorelim hersey ortada..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gregory van der Wiel zu Monaco...
Tüh keşke biz alabilseydik senden bir ospina analizi alabilir miyim ?

Çevrimdışı Tolga

Ospina da iyi kaleci degil kac kez rezil oldu Ingilterede hep jeneriklik Goller yiyor , Yan toplari berbat :bandit:

Cok buyutuyorsun Ospinayi Vasat ustu bi kaleci haa bizim isimizi görür mu ? Görür kismen..
:o_o: :nerd:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Kabak Boykonun basina patladi yapacak bisey yok..

Çevrimdışı atalay

bu arada @atalay, monaco bildiğin geleceğini garanti altına almış, ne cevherler var öyle ellerinde..

5-6 tane potansiyel aralığı geniş oyuncusu var. Wiel'i aldıklarına göre onlardan biri olan Fabinho'yu iyi bi' fiyata okutacaklar.

Çevrimdışı mylife1903

Kaleci maleci iste dun ts-fb maclari vardi trtsporda. Schumacher oynuyor ne goller yedi adam boyko yemez.
Tirabzonda dobi hasan, hamdi oynuyor hami daha subyan, larva. Senol gunesin arada 1 sene calistirdigi mac vardi 0-0 bitti. Ayni besiktas gibi oynuyordu ts daha dogrusu bizim besiktas ayni o ts gibi oynuyordu, tirstim resmen. Diyorlar ya senol gunesin b plani yok, diye dogru hep ayni taktik, belki o yuzden sampiyon olamiyor adam.
O fbye kaptirdigimcok fenaydi, intiharli sampiyonluk.
Bugun nedense actim o eskisehir macina baktim abooowww ayni bizim taktik sadece gol atamadilar sampiyonluk gitti.

Fena oldum ben. Bu akhisar maci cok onemli cok

Çevrimdışı mylife1903

Ospina da iyi kaleci degil kac kez rezil oldu Ingilterede hep jeneriklik Goller yiyor , Yan toplari berbat :bandit:

Cok buyutuyorsun Ospinayi Vasat ustu bi kaleci haa bizim isimizi görür mu ? Görür kismen..

Iyi kaleci kotu gol yer, kontrasi gelirse hakem saymaya baslar senin icin

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı atalay

Tüh keşke biz alabilseydik senden bir ospina analizi alabilir miyim ?

Nacional'den yetişme. - Cordoba gibi -  Escobar'ın mahallesinde büyümüş. Reaksiyon hızı yüksek, çizgide, altı pasta başarılı. Ayakları, refleksleri ve adımlama tekniği iyi. İyi bir alan kalecisi değil. Kimi zaman timing hataları yapıyor. Yan toplarda teknik bir sıkıntısı var. Topu havuza (tehlikeli alana) doğru yumrukluyor. Kulüp kariyeri milli takım performansının çok altında...

[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2016, 20:56:36 atalay ]

Çevrimdışı murat

Boyko yedek olduğu maçta maç öncesi futbolcular şut çekerken neredeyse hiç bir topa müdahale etmedi.çok isteksiz Bir görüntüsü vardı.idmanlardada aynı görüntüyü sergikiyorsa kadroda olmaması gayet doğal.oynadığı maçlardada kaleci olduğunu gösterecek herhangi bir hareketini göremedim.ayrıca kalede endişe duyar gibi bir surat ifadesiyle durması beni çok rahatsız ediyor.takımdaki en sağlam duruş kaleci ve stoperde olmalı.o mevkilerdeki adamlar yaşı kaç olursa olsun sahanın abisi gibi olmalı.

Boyko yedek olduğu maçta maç öncesi futbolcular şut çekerken neredeyse hiç bir topa müdahale etmedi.çok isteksiz Bir görüntüsü vardı.idmanlardada aynı görüntüyü sergikiyorsa kadroda olmaması gayet doğal.oynadığı maçlardada kaleci olduğunu gösterecek herhangi bir hareketini göremedim.ayrıca kalede endişe duyar gibi bir surat ifadesiyle durması beni çok rahatsız ediyor.takımdaki en sağlam duruş kaleci ve stoperde olmalı.o mevkilerdeki adamlar yaşı kaç olursa olsun sahanın abisi gibi olmalı.
Antrenmani izledim Q17 ile iddaya girmisler Panter gibi atliyodu toplara , 6 Sutun 3 unu cok iyi refleksle çıkardı 3 unu yedi ama 1 i direk Çatala gitti :D

Çevrimdışı Mehmet57

Thomas Meunier bu gectigimiz yarim sezonu kotu gecirdi ve elestiri odagi oldu.
Piyasasi dusmusken alabiliriz. Belcikali oyuncular dogu Avrupa'ya gittigi cok oluyor. Lombaerts, Witsel gibi.

Nacional'den yetişme. - Cordoba gibi -  Escobar'ın mahallesinde büyümüş. Reaksiyon hızı yüksek, çizgide, altı pasta başarılı. Ayakları, refleksleri ve adımlama tekniği iyi. İyi bir alan kalecisi değil. Kimi zaman timing hataları yapıyor. Yan toplarda teknik bir sıkıntısı var. Topu havuza (tehlikeli alana) doğru yumrukluyor. Kulüp kariyeri milli takım performansının çok altında...
Buyrun uzmanindan dinleyin @Mehmet Ali C.  @Tolga

Çevrimdışı Tolga

Buyrun uzmanindan dinleyin @Mehmet Ali C.  @Tolga
Ben herşeyi dört dörtlük demedim ki.

Sen diyorsun ki iyi kaleci değil ben de diyorum ki Ospina iyi bir kaleci yan toplarda sıkıntıları olsa da.

Aynen onu diyorum abi sen anladin beni :ok:

Sezon basi Victor Valdesi Hava alanindan geri donduren de Mandanda yi VETO edende Senol hocaydi eldekileri gorecegim onlarla devam edeceğim diyende Senol Hocaydı ne cabuk unutuyoruz bazi şeyleri. :busted_cop: :busted_cop:

Tolgayi kesecek bir kaleci kesinlikle alinmayacak diyorum bekleyip gorelim hersey ortada..
Haksizmiyim abi @mylife1903

Ben herşeyi dört dörtlük demedim ki.

Sen diyorsun ki iyi kaleci değil ben de diyorum ki Ospina iyi bir kaleci yan toplarda sıkıntıları olsa da.
Tamam Iste bende ayni seyi söylüyorum Bizim Ligde kismen is görür ama S.l de patlar Ingilterede oldugu gibi bizim taraftarin nedense Ospinaya karsi Acayip bi Guveni var oyle anlatiyirsunuzki sanki Cok ust duzey bir kaleciymis gibi cok abartıyorsunuz ben onu anlatmaya calisiyorum

Ozetle Ospina ->>>>> Vasat ustu kaleci

Çevrimdışı Mehmet57

Siradan bir kaleci almayiz umarim. Boyko tutmadi, herhangi sebepten dolayi.

Karcemarskas'in sozlesmesi bitiyor. Adler/Costil/Ospina seviyesinde kaleci alinmayacaksa, Fabricio gibilerine Karce'yi tercih ederim.