Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7286299 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar kombinesi olupta kayseri maçına gelemeyecek olanlar diğer forum üyesi arkadaşlara öncelik alımlarında yardımcı olursa güzel olur.

Çevrimdışı Anıl

Normalde Türkiye şartlarına gore Rakamlar cok cok yuksek abi ama saglikli düşününce bu kadar Bilet talebi varken ve sampiyonluga kosarken Yonetimde bunu firsata donusturuyor dogal karşılıyorum

Cunku Tt ve Ulker stadlarinda dahi kale arkasi fiyatlari DERBIlerde dahi bu kadar yuksek degil

Seneye bu rakamlar olmayacaktır olursada Ciddi tepki olur hakli olarak :tabe:
Seneye kale arkaları normal maçlarda 80-90, derbilerde 110-120, Şampiyonlar Ligi'nde 140-150 olur

Çevrimdışı Nartallo

Bu seneki fiyatlar seneye de referans olacak.

150 lira eski ve yeni açıklar için çok çok fazla bir rakam. Öğrenci'nin, asgari ücretlinin gidebilmesi mümkün değil bu rakamlarla.

Yanlış yapılıyor...

Çevrimdışı mylife1903

Simdi kombinesi olup maca gelmeyenlerin koltuklarini satma hakki var mi kulupte?

Yoksa yeni sozlesmelere madde koysunlar, kombine sahipleri macin baslamasina 1 saat kala stada girismyapmazlarsa, goltuhlarini satarim haaa gibisinden ama boyle avukat agziyla arapca kelimelerle falan suslesinler ayrica gucuk harflerle en alta yazsinlar.
Parayi da fifty/fifty kombine sahibiyle kirisiriz da yazabilirler muhim olan stad bos kalmasin, parasinda degilim

Çevrimdışı nusretaslanturk

Normalde Türkiye şartlarına gore Rakamlar cok cok yuksek abi ama saglikli düşününce bu kadar Bilet talebi varken ve sampiyonluga kosarken Yonetimde bunu firsata donusturuyor dogal karşılıyorum

Cunku Tt ve Ulker stadlarinda dahi kale arkasi fiyatlari DERBIlerde dahi bu kadar yuksek degil

Seneye bu rakamlar olmayacaktır olursada Ciddi tepki olur hakli olarak :tabe:
2-3 maç dener vazgeçerler seneye bu fiyatlar olursa, kombinelilerden başka kimse gitmez maça yoksa
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2016, 18:28:55 nusretaslanturk ]

Çevrimdışı aşığımsana

Bu seneki fiyatlar seneye de referans olacak.

150 lira eski ve yeni açıklar için çok çok fazla bir rakam. Öğrenci'nin, asgari ücretlinin gidebilmesi mümkün değil bu rakamlarla.

Yanlış yapılıyor...
Nesi yanlış ki? Talep çoksa fiyat artar kardeşim iktisaden bu normal bir şey. Öğrenci de dişini sıkıp gelecek sezonu bekleyecektir ben de gidemiycem öğrenciyim ama yapacak bir şey yok. 100 lira da yapsalar zaten sistem kitleniyor anlamıyorum bari kulüp para kazansın bence fiyatlar normal zaten bitecek hepsi.
Ömrümsün Beşiktaş!

Nesi yanlış ki? Talep çoksa fiyat artar kardeşim iktisaden bu normal bir şey. Öğrenci de dişini sıkıp gelecek sezonu bekleyecektir ben de gidemiycem öğrenciyim ama yapacak bir şey yok. 100 lira da yapsalar zaten sistem kitleniyor anlamıyorum bari kulüp para kazansın bence fiyatlar normal zaten bitecek hepsi.
öğrenci olmana gerek yok ki gidememek için. ayda iki iç saha maçına gitmeye kalksan salt bilet fiyatı 300 zaten minimum..

Boyko gene kamp kadrosunda yok bu arada

Çevrimdışı mylife1903

Boyle para basmaya baslarsa vodafone arena baskan ronaldoyu falan getirir

Çevrimdışı aşığımsana

öğrenci olmana gerek yok ki gidememek için. ayda iki iç saha maçına gitmeye kalksan salt bilet fiyatı 300 zaten minimum..
seneye bir kaç maç aynı olur yoksa bilet fiyatları 100tl barajını derbiler hariç aşmaz eğer talep bu şekilde devam etmezse.öğrenci dediğin bir çok kişi içtiği sigaraya nasıl para buluyorsa bilete de bulur kardeşim.ayda iki maça gitmez de iki ayda bir maça gider yani iş böyle yürüyecek gibi duruyor.
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2016, 18:41:10 aşığımsana ]
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı RevivaL

İnşallah kazasız atlatacağız.

Çevrimdışı eaglekartal

bende yalovadan gelmeyi düşünüyordum ama hesap yapmam lazım sanırım.ama klüp iyi para kazanacak o kesin

Çevrimdışı eaglekartal

boyko gene kadroda yok hocada umudu kesmiş anlaşılan

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar akhisar maci.
Simdi bir gazeteye baktim ismi gereksiz.

Bu bulent yildirim varya tam 8 tane ts-fb maci yonetmis oha dedim sanki baska hakem yokmhabire bunu vermisler. Sene de bir ts-fb maci cepte bulent hocanin. Bu maclarda ts sadece 1 kere berabere kalabilmis tam 7 sefer yenilmis, biri hukmen. O hukmen olan maci izledim temiz macti, bulent hoca hatasiz bitirdi maci, kosamiyor ya hemen tatil etti, gitti.

Çevrimdışı cursedofdragon

boyko gene kadroda yok hocada umudu kesmiş anlaşılan

olabilir 1 maç olsa ceza amaçlı derdim ama bende 3 oldu galiba kadroya alınmayışı.

Çevrimdışı mylife1903

Belki gunay formdadir arkadaslar o cocuga haksizlik edilmiyor mu boyle yazinca. Uc tane iyi kalecimiz var biri oynayacak iste. Keske aynisi sol bek icin de olsa.

Ismail kadroya alinmamis, mesela

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko gene kamp kadrosunda yok bu arada
Hoca Boyko nun uzerini cizmis bu bariz

Senol Güneş yabanci kaleci istemedigi haberlerini dogrular sekilde hareket ediyor

Tamam anladik motive olamadi konsantre eksikligi var ama kadroya al adami Yedek kalecin Gunay sonucta !!

Tolga zaten Cit kirildim bi adam degaj yaparken bile sakatlaniyor ondan sonra ugras dur !

Bazen diyorumki Manda da gelse Ospina da gelse yine Tolga oynar Senol hoca oldugu surece...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Senol Güneş yabanci kaleci istemedigi haberlerini dogrular sekilde hareket ediyor

Tamam anladik motive olamadi konsantre eksikligi var ama kadroya al adami Yedek kalecin Gunay sonucta !!

Tolga zaten Cit kirildim bi adam degaj yaparken bile sakatlaniyor ondan sonra ugras dur !

Bazen diyorumki Manda da gelse Ospina da gelse yine Tolga oynar Senol hoca oldugu surece...
Tolgayi kesecek kaleci pahali, kesin alamayiz oyle bir kaleci, ben boykonun kalmasini o yuzden istiyorum, en azindan duzgun cocuk.

şu yabancı kaleci olayıda iyi salça oldu adamın üstüne..6 veya 5 yabancı kuralı olduğu dönemde yabancı kaleciyi tercih etmemesi defalarca konuşuldu zaten..boyko tolgayı kesecek birşey yapmadı ki oynasın, ayrıca klüpten ''boyko ayrılmak istiyor'' haberlerine yalanlama da gelmedi.. kadroya alınmamasını hoca'ya bağlamak ağır saçmalık olur bence.

Çevrimdışı Ogün

Mevcut hallerini düşününce Günay Boyko'dan iyi bir seçenek bence.

Tolgayi kesecek kaleci pahali, kesin alamayiz oyle bir kaleci, ben boykonun kalmasini o yuzden istiyorum, en azindan duzgun cocuk.
Ospina Arsenalde forma giyemediği icin gitmek istiyor , Mandanda ve Ospina , Adler hepsi FORMA garantisi isteyecektir.

Senol hoca tutup Tolgayi oynatirsa ciddi sikinti olur Sanırım Senol hoca oldugu surece Tolga oynar kaleci de transfer etmeyiz edersekte Yerli kaleci aliriz Tolganin arkasinda beklemeyi sorun etmeyecegi icin..

şu yabancı kaleci olayıda iyi salça oldu adamın üstüne..6 veya 5 yabancı kuralı olduğu dönemde yabancı kaleciyi tercih etmemesi defalarca konuşuldu zaten..boyko tolgayı kesecek birşey yapmadı ki oynasın, ayrıca klüpten ''boyko ayrılmak istiyor'' haberlerine yalanlama da gelmedi.. kadroya alınmamasını hoca'ya bağlamak ağır saçmalık olur bence.
Ayrilmak istiyor diye Kadroya almamak doğru bir secenek mi sence ? :alala:

Ayrilmak istiyor diye Kadroya almamak doğru bir secenek mi sence ? :alala:
valla bunu sorman bile hata,, takımdan ayrılmak isteyen oyuncuyu sen hoca olsan ligin son 5 haftasında kadroya alır  mısın, şampiyonluğa giderken ?
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2016, 19:12:07 nusretaslanturk ]

Çevrimdışı mylife1903

Ospina Arsenalde forma giyemediği icin gitmek istiyor , Mandanda ve Ospina , Adler hepsi FORMA garantisi isteyecektir.

Senol hoca tutup Tolgayi oynatirsa ciddi sikinti olur Sanırım Senol hoca oldugu surece Tolga oynar kaleci de transfer etmeyiz edersekte Yerli kaleci aliriz Tolganin arkasinda beklemeyi sorun etmeyecegi icin..
Hucum futbolunda butun iyi hucumculari yabanci oldugu icin kaleciye onem vermemis olabilir, senol gunes. Eskisehir macinda sahada yattara alanzinho jaja umut burak 3 adam direk kullaniyor. Simdi yabanci sinirlamasi da yokken yabanci kaleciyi almamasi sikinti, eski aliskanliklar belki kolay birakilmiyor

valla bunu sorman bile hata,, takımdan ayrılmak isteyen oyuncuyu sen hoca alsan ligin son 5 haftasında kadroya alır  mısın, şampiyonluğa giderken ?
Sosa defalrca gitmek istedi onuda kadroya almasaydi ozaman :bandit: :busted_cop: