Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7286557 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı özgür

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim anlamadığım Aras Rayo'da forma şansı bulamazken seneye bize gelip nasıl direk 11 oyuncusu olacak? :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hürriyet denen paçavra iyice kudurdu. Anasayfadan 4 tane Beşiktaş haberi geçmiş. Sizin yapacağınız haberciliği...

1-Beşiktaşa haciz geldi. http://www.hurriyet.com.tr/besiktas-idmani-sirasinda-haciz-memurlari-geldi-40092778
2-Q17 gidiyor http://www.hurriyet.com.tr/porto-quaresmayi-istiyor-40092706
3-Gomez gidiyor http://www.hurriyet.com.tr/mario-gomez-besiktasta-kalma-sartini-acikladi-40092594
4- Yönetim değişiyor http://www.hurriyet.com.tr/besiktasta-yonetim-kurulu-degisiyor-40092724
böyle bir şey imkansız erdal torunoğulları olmazsa olmaz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Benim anlamadığım Aras Rayo'da forma şansı bulamazken seneye bize gelip nasıl direk 11 oyuncusu olacak? :alala:
Her topu Şenol Güneş'e atıp sonra kayboluyoruz ortadan. Oyun stilinin ve mental yöndeki etkisiyle bir önceki takımlarından ve önceki sezonlarından çok daha ilerde olan oyuncularımızı aşağıda yazdım. Biraz da Şenol Güneş'in eline al hoca hiç uğraşmadan koy 11 e diyebilecek adamlar transfer etmemiz lazım.

Gomez (Fiorentina da neredeyse bitme noktasındaydı. Şimdi milli takıma yükseldi)
Sosa (İstatistiksel kısmını geçtim liderlik vasıfları olarak büyük yol aldı)
Oğuzhan (Hem oyun anlamında hem mental olarak büyük gelişme gösterdi)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada Töre ortalarda yok ama yine de 6 gol 8 asist yapmış.

Şu son haftalarda formda olsa herşey daha da kolay olacaktı belki. Ah ulan Faik :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı raichu

Yedirmem :busted_cop:
aha q17 nin avukatı gelmiş  :evillol:
bizim yememize gerek yok o kendi kendini bitiriyor zaten  :evillol:

Çevrimdışı Deadam

Hürriyetin haberinde dikkat çeken ayrıntı,
Hükümete yakın ne kadar iş adamı varsa yönetime yazmak.
Böylece Fikret ORMAN'a karşı seçim öncesi tepki yaratmak.

Karşısında sıcak havayla soğuk havanın yer değiştirmesinden mütevellit hava akımından başka aday olmaması nedeni ile Fikret ORMAN seçimi rahat kazanacaktır. Onun farkındalar
Kulüp içerisinde bulunan milliyetçi, sol görüşlü ve apolitik kongre üyelerini tek bir çatı altında toplamaya çalışıyorlar.

Hali hazırda malumumuz mevcut yönetim sağ tandanslı.

Ancak Beşiktaş siyasetler üstü kalmaya devam etmeli hep merkezde olmalı.

Ahmet Nur Çebi, Mete Vardar, Erdal Torunoğulları, Metin Albayrak en aktif yönetim kurulu üyeleri onların devam edeceği bence kesin gibi,
Mete Düren, İbrahim Altınsay ve Basketboldan çok iyi anlayan bilgili bir üye ile Voleybol, Hentbol gibi amatör olarak devam eden branşlar için işini bilen sponsorlarla arası iyi olacak bir yönetici şart.
Diğerleri sadece sayıyı tamamlamak için gerekli.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

aha q17 nin avukatı gelmiş  :evillol:
bizim yememize gerek yok o kendi kendini bitiriyor zaten  :evillol:
@ForzaBesiktas : Asla Pes etme Ricardo

@Quaresma : Benim Dna 'mda Pes etmek yok !

Quaresma bitmez ! Yedirmeyiz , arkasindayiz sonuna kadar burada herkes Gelmesin gelmemeli derken maclarda yerden yere vururken ben sahip ciktim sonuc ortada simdi o yerden yere vuranlarin sesi solugu kesildi Quaresma performansıyla susturdu onları !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

32'ye bölünmüyor direkt, ülke farkı da var. Real Madrid 4 milyon euro alırken Astana 15 milyon euro mu alıyor?

Galatasaray geçen sene 8 milyon euro aldı.

http://www.hurriyet.com.tr/galatasaray-95-milyondan-oldu-40090415

Yayıncı kuruluş ile alakalı... Tivibu ve TRT'nin yayın haklarını almasından sonra Türkiye'nin yeni sezonda havuz parası 15-16 milyon euro civarında, ikinci bir takım olmaz ise tek başına bu parayı alacağız. Ayrıca gelirler ligdeki gibi bir kısmı eşit (32'ye bölünüyor) diğerleri izlenme oranına göre dağıtılıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Yayıncı kuruluş ile alakalı... Tivibu ve TRT'nin yayın haklarını almasından sonra Türkiye'nin yeni sezonda havuz parası 15-16 milyon euro civarında, ikinci bir takım olmaz ise tek başına bu parayı alacağız. Ayrıca gelirler ligdeki gibi bir kısmı eşit (32'ye bölünüyor) diğerleri izlenme oranına göre dağıtılıyor.
izlenme orani para icin muhimse grup soyle olsun
Real
Juventus
Besiktas
3. torbadan da disimize gore
iyi para kazaniriz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yunusemredökmeci Boyko tolganın sadece 5 cm uzunuymuş değilmi ben hala direk üstünü çizmek istemiyorum ama benim izlediğim boykonun tolgadan ekstrası yoktu.

Mandanda gelecek diye çok sevinmiştim , Dnipronun bir çok maçını hatta bizimle görüşmeleri başladıktan sonra dnipronun youtube sayfasında bütün maçların 40 - 50 - 60 dk lık bölümleri var ordan çoğunu izlemiştim beni tatmin etmemişti peşin konuşmak istemiyorum ama sene sonu takasta kullanırız Boyko yu.

Çağrının dediği gibi adler olur veya atalay güney amerikadan söylüyordu bi kaleci o olur eğer olacaksa mandanda olur.

Şampiyonlar ligi oynayacağız , sağ beki sol beki stoperi sağlama almalıyız bence Skrtel i almamız lazım stopere.

Çevrimdışı Deniz

@ForzaBesiktas : Asla Pes etme Ricardo

@Quaresma : Benim Dna 'mda Pes etmek yok !

Quaresma bitmez ! Yedirmeyiz , arkasindayiz sonuna kadar burada herkes Gelmesin gelmemeli derken maclarda yerden yere vururken ben sahip ciktim sonuc ortada simdi o yerden yere vuranlarin sesi solugu kesildi Quaresma performansıyla susturdu onları !
Hayırdır kardesim celallenmissin yine :)

Boykoyu da sen istiyordun :)

Edit:quaresma bu sezon takimin en iyi kanat oyuncusuydu bana gore de.ama disiplinsizlikleri devam ediyor o ayri.hala takimi en cok yalnız birakan isim.
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2016, 14:30:52 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

izlenme orani para icin muhimse grup soyle olsun
Real
Juventus
Besiktas
3. torbadan da disimize gore
iyi para kazaniriz

İzlenme oranı ülkedeki yayıncı kuruluş ile alakalı olsa gerek. Yoksa sabit bir rakam olmazdı. Ayrıca daha zayıf ekipler gelsin daha fazla performans geliri + gruptan çıkıp ekstra 5,5 milyon € alalım.  :eyes 
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2016, 14:32:12 atalay ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hayırdır kardesim celallenmissin yine :)

Boykoyu da sen istiyordun :)

Edit:quaresma bu sezon takimin en iyi kanat oyuncusuydu bana gore de.ama disiplinsizlikleri devam ediyor o ayri.hala takimi en cok yalnız birakan isim.

Bencede Onun kadar katkı veren kanat oyuncusu olmadı Oyunda olduğu sürelerde rakibi hep bozdu tehlikeli ortalar vs. kimse Qauresma kötü oynadı diyemez bence bencillikte yapmadı takımıda çok fazla yavaşlatmadı tek sorunu dengesizlik oldu. gördüğü basit kartlar.

Bence akhisar maçında en büyük silahımız olacak.

@Deniz nasılsın kardeşim görüşmeyeli :)

Çevrimdışı Deniz

Bu takimin kalecisi Ospinadir gerisi hikaye.boyu kisa falan onemi yok onemli olan kalecinin boyu degil vucudunu tanimasidir.adam kendini cok iyi biliyor hangi toplara ne zaman cikacagini,nerede duracagini,nereye nasıl uzanacağıni.

Ospina gelirse uzun yillar kaleci sıkıntısı yasamayiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bencede Onun kadar katkı veren kanat oyuncusu olmadı Oyunda olduğu sürelerde rakibi hep bozdu tehlikeli ortalar vs. kimse Qauresma kötü oynadı diyemez bence bencillikte yapmadı takımıda çok fazla yavaşlatmadı tek sorunu dengesizlik oldu. gördüğü basit kartlar.

Bence akhisar maçında en büyük silahımız olacak.

@Deniz nasılsın kardeşim görüşmeyeli :)
İyiyim cok şükür seni sormalı :)

Dediklerine katiliyorum bence de sampiyonlugun en onemli aktörlerinden birisi olacak.kalan maclarda da gecmis performansini gosterirse sampiyon olacağımızı dusunuyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu takimin kalecisi Ospinadir gerisi hikaye.boyu kisa falan onemi yok onemli olan kalecinin boyu degil vucudunu tanimasidir.adam kendini cok iyi biliyor hangi toplara ne zaman cikacagini,nerede duracagini,nereye nasıl uzanacağıni.

Ospina gelirse uzun yillar kaleci sıkıntısı yasamayiz.

Bencede ospina gelse her türlü işimizi görecektir 1.83 boy çokta kısa değil..

Ben bu kayserisporun kalecisini izlemek için 3 hafta kayseri maçı izledim  ulan varya biz getirsek Tolga forma göremezdi belki o seviyede bize çok gibi geliyor ama ligin 2. yarısında adamın yediği gol sayısı o durumdaki takım için inanılmaz düşük her maç inanılmaz kurtarışlar yaparak takımını oyunun içinde tutuyor.

Ahamada gelsin bize ceza alanına komple hakim adam :)
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2016, 14:44:19 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İyiyim cok şükür seni sormalı :)

Dediklerine katiliyorum bence de sampiyonlugun en onemli aktörlerinden birisi olacak.kalan maclarda da gecmis performansini gosterirse sampiyon olacağımızı dusunuyorum.

İyiyim çok şükür kardeşim.

Çevrimdışı mylife1903

İzlenme oranı ülkedeki yayıncı kuruluş ile alakalı olsa gerek. Yoksa sabit bir rakam olmazdı. Ayrıca daha zayıf ekipler gelsin daha fazla performans geliri + gruptan çıkıp ekstra 5,5 milyon € alalım.  :eyes
biz ki 4. torbadan almanya sampiyonunu cikartmis takimiz @atalay tam kura gunu yonetmeligi degistirir uefa bize real ve barca duser, besiktas kurasi olur.
ben uefa avrupa ligini yeterli goruyorum hele bir torba atlayalim sonra bakariz gruptan cikmaya. once 3. olalim, yavas yavas sindire sindire cift dikis, once 3-4 sene devamli katilim surekliligini bir saglayalim hele
uefa bizim borclarimizi biraz azaltsin 4 sene katilim ve yayin geliri alsak borclar zaten odenebilir hale gelir, bu borc konusunu konusmak lazim aslinda kime, nereden, kac para borcumuz var, 1 milyar lira gibi bir rakam donuyor ama borlarin ayrintisini bilmiyorum

Çevrimdışı mylife1903

Hürriyet denen paçavra iyice kudurdu. Anasayfadan 4 tane Beşiktaş haberi geçmiş. Sizin yapacağınız haberciliği...

1-Beşiktaşa haciz geldi. http://www.hurriyet.com.tr/besiktas-idmani-sirasinda-haciz-memurlari-geldi-40092778
2-Q17 gidiyor http://www.hurriyet.com.tr/porto-quaresmayi-istiyor-40092706
3-Gomez gidiyor http://www.hurriyet.com.tr/mario-gomez-besiktasta-kalma-sartini-acikladi-40092594
4- Yönetim değişiyor http://www.hurriyet.com.tr/besiktasta-yonetim-kurulu-degisiyor-40092724
ne guzel iste 4 tane besiktas haberi, okumayin okutmayin bu pacavrayi yahu. hangi seneydi hatirlamiyorum bu pacavra besiktas kelimesi gecmeden cikmisti. ulan insan utanir masa basi haberi yapar, her gun yaptiginiz sey.

Çevrimdışı atalay

Bu ŞL'deki seri başı sisteminin değişmesi enteresan gruplar doğurabilir. Özellikle 4.torba takımların şansı giderek azalıyor.
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2016, 14:58:11 atalay ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu ŞL'deki seri başı sistemin değişmesi enteresan gruplar doğurabilir. Özellikle 4.torba takımların şansı giderek azalıyor.

Bize denk gelir böyle şeyler hep.