Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7286675 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

8-9 maç oynadı. Ospina'nın hava topları ve yan topları gerçekten sıkıntılı sanırım boyundan ötürü.

Cordoba da çok iyi kaleciydi ama yan toplarda yüreğim ağzıma gelirdi hep nitekim çok gol yedik yan toplardan Zago ayrıldıktan sonra.

Ben kısa kaleci taraftarı değilim 1.87 ve üzeri olmalı zıplama yeteneği çok iyi değilse. Kol uzunluğu da devreye girince Ospina Adler'den en az 25 cm aşağıda kalıyor topa çıkarken.
haklısın yan toplarda sorunu var tolganın sanırım en güven verdiği yer yan topları ciddi iyi gibi görünüyor bana Ruffier nasıl olur bizim için 6 7 milyona bitirebilirsek iyi kaleci sahibi oluruz bence fazlasıyla değer o adama

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sosa'ın durumu ne bilmiyoruz. Kimisi diyor gitmek istiyor ama neden? Gitmek isteyen oyuncu sözleşme neden istesin.

Sosa açık açık zam istiyor görünen bu. Diego'nun aldığı maaşı görünce 2.5 filan istedi muhtemelen.

Gomez ise Şampiyonlar Ligi'ni bekliyor. Şampiyon olursa %90 kalacaktır.

Töre'ye ise 1 sene daha kimsenin güveneceğini sanmıyorum bu sene güvenenleri pişman etti sağolsun.

Töre için yanlış 1 değil 11 oldu. sezon başı gönderilmeli dedik durduk. Devre arası gönderilmeli dedik durduk. Sezon arası 10+ teklif varsa bu şuanda 6-7 den fazla değildir. ama bu yanlışı sadece töre de yapsaydık keşke, hemen her topçuda yapabiliyoruz. Töre bunlardan ayrı olarak, epey isteyeni vardı.

Çevrimdışı mülkübey

sosa ve töre gidecek büyük ihtimalle. gomez de giderse seneye baştan kadro kuracağız gibi bir şey oluyor.

artık 2 tane doğru düzgün bek oyuncusu alsınlar ya her sene bek leye bek leye bir hal olduk. bir transfer sezonunda da bek lemeyelim.

sosa töre ve gomez giderse 3-4 sene önceki takıma dönüşürüz yine ,defans zaten yok hucumu da teslim ederiz , yaşasın kanserojen Beşiktaş.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Nisan 2016, 13:16:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
haklısın yan toplarda sorunu var tolganın sanırım en güven verdiği yer yan topları ciddi iyi gibi görünüyor bana Ruffier nasıl olur bizim için 6 7 milyona bitirebilirsek iyi kaleci sahibi oluruz bence fazlasıyla değer o adama

Tolga iyi yan toplarında çok iyi olmasa da nadir hata yapıyor. Elleri de büyük topu sektirmiyor çıkıp alıyor direk.

Ruffier süper olurdu..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben bjk'ın yöneticisi olsam töreyi 10 12 bandına direkt yollarım hiç güvenim kalmadı o fiyatlara ondan çok daha asist gol katkısı veren daha istikrarlı bir oyuncu buluurz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Nisan 2016, 13:18:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Töre için yanlış 1 değil 11 oldu. sezon başı gönderilmeli dedik durduk. Devre arası gönderilmeli dedik durduk. Sezon arası 10+ teklif varsa bu şuanda 6-7 den fazla değildir. ama bu yanlışı sadece töre de yapsaydık keşke, hemen her topçuda yapabiliyoruz. Töre bunlardan ayrı olarak, epey isteyeni vardı.

Premier ligdeki rakamlardan sonra 10 milyon altına gitmez. Yeter ki İngiltere'den çıksın alıcı 10-12 bonuslarla 13-14'ü bile bulabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Sosa'ın durumu ne bilmiyoruz. Kimisi diyor gitmek istiyor ama neden? Gitmek isteyen oyuncu sözleşme neden istesin.

Sosa açık açık zam istiyor görünen bu. Diego'nun aldığı maaşı görünce 2.5 filan istedi muhtemelen.

Gomez ise Şampiyonlar Ligi'ni bekliyor. Şampiyon olursa %90 kalacaktır.

Töre'ye ise 1 sene daha kimsenin güveneceğini sanmıyorum bu sene güvenenleri pişman etti sağolsun.

Kadroyu olabildiğince korumak gerek. İstikrarsız da olsa Sosa kalmalı Oğuzhan ile uyumlular. Gomez de kesinlikle kalmalı.

Ayrılacak oyuncular Serdar, Veli, Tosic, Pektemek, Quaresma ve Töre olmalı. Quaresma'nın yerine Arfa, Töre yerine Aras. Kanatlar yeterli olacaktır.

Milosevic,franco'yu da unutmayalım :)

Marcelo yerine zapata düşünülüyorsa Rhodolfo,Zapata,Alexis 1 stoper daha alıcaz o zaman.

1 Sağ bek 1 sol bek 1 kaleci 2 stoper (zapata dahil) Veli gidicek diyoruz 1 tane de orta saha.

6 tane sadece defans ön libero :)

Quaresma,töre onlarda gidiyor aras bizim oyuncumuz bide ben arfa'yı aldık diyelim 8 oldu 1 tanesi bizim oyuncumuz.

1 tane de forvet alınır büyük ihtimalle 9 tane yeni oyuncu :)

Çevrimdışı Tolga

ben bjk'ın yöneticisi olsam töreyi 10 12 bandına direkt yollarım hiç güvenim kalmadı o fiyatlara ondan çok daha asist gol katkısı veren daha istikrarlı bir oyuncu buluurz
Bu fiyatlara gider zaten.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

8-9 maç oynadı. Ospina'nın hava topları ve yan topları gerçekten sıkıntılı sanırım boyundan ötürü.

Cordoba da çok iyi kaleciydi ama yan toplarda yüreğim ağzıma gelirdi hep nitekim çok gol yedik yan toplardan Zago ayrıldıktan sonra.

Ben kısa kaleci taraftarı değilim 1.87 ve üzeri olmalı zıplama yeteneği çok iyi değilse. Kol uzunluğu da devreye girince Ospina Adler'den en az 25 cm aşağıda kalıyor topa çıkarken.
Casillas da görece kısa bir kaleci ama hava topu hakimiyeti mükemmele yakındı, ki o olmasa bile inanılmaz reflekslere sahipti. 
Korku akıl katilidir.

Premier ligdeki rakamlardan sonra 10 milyon altına gitmez. Yeter ki İngiltere'den çıksın alıcı 10-12 bonuslarla 13-14'ü bile bulabilir.

Premier lig de de törenin alıcısı tahminimce olsa olsa west ham olur(du)
Biliç şimdi paranın gücünü gördü, gider çok daha iyisini rahatlıkla alır, bunu gördü. Sanmıyorum artık orası olsun. Açıkcası Töre için benim düşüncem, son bir şansı kaldı, başaramazsa serdar özkan 2 olur çıkar. O kadar da iddialıyım. umarım başarır ve yanıltır beni.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Herkes rhodolfoyu yazıyor da onun dönüşü gelecek sene 2.yarıyı bulur. Tolgay gibi fiziği yok, ağır adam kütle olarak da öyle yeti olarak da öyle. İyileşmesi, form tutması falan rahat kasım aralık.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Nisan 2016, 13:23:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Casillas da görece kısa bir kaleci ama hava topu hakimiyeti mükemmele yakındı, ki o olmasa bile inanılmaz reflekslere sahipti. 

Casillas Dünya çapında bir çizgi kalecisiydi. Belirttim zaten zıplama yeteneği önemli. Casillas çok iyi çıkıyordu topa Ospina öyle değil.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Nisan 2016, 13:25:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Premier lig de de törenin alıcısı tahminimce olsa olsa west ham olur(du)
Biliç şimdi paranın gücünü gördü, gider çok daha iyisini rahatlıkla alır, bunu gördü. Sanmıyorum artık orası olsun. Açıkcası Töre için benim düşüncem, son bir şansı kaldı, başaramazsa serdar özkan 2 olur çıkar. O kadar da iddialıyım. umarım başarır ve yanıltır beni.

Alacak takım çıkar. O lige çok uygun bir oyun yapısı var. Hızlı, kalçasını koyup top saklayabiliyor. Dribblingi var. Şu 3 özellik bile en az 8 takıma atar onu. 10-20 sıralama arasına oynayan her takım çökebilir umutlu olmak gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı alimm

Haydaaa...
Bi daha baştan...
Boyko yu gönderip fabri'yi almak çok mantıklı gelmiyor... Şöyle az biraz paraya kıyıp tartışılmaz kaleci alsak... #Costil...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Nisan 2016, 13:27:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Milosevic,franco'yu da unutmayalım :)

Marcelo yerine zapata düşünülüyorsa Rhodolfo,Zapata,Alexis 1 stoper daha alıcaz o zaman.

1 Sağ bek 1 sol bek 1 kaleci 2 stoper (zapata dahil) Veli gidicek diyoruz 1 tane de orta saha.

6 tane sadece defans ön libero :)

Quaresma,töre onlarda gidiyor aras bizim oyuncumuz bide ben arfa'yı aldık diyelim 8 oldu 1 tanesi bizim oyuncumuz.

1 tane de forvet alınır büyük ihtimalle 9 tane yeni oyuncu :)

Oyuncu sayısı doğrudan 11'e 4 veya 5'i geçmediği sürece 10 bile olsa sıkıntı değil. İlk 11 hemen hızlı değişmemeli bu çok etkiliyor.

Arka 5'liden 4'ü direk değişecek. Atiba, Oğuzhan, Sosa, Gomez sabit kaldığı sürece kanatlar da değişse problem değil. Bizim oyunumuz bu 4 oyuncu üzerine kurulu bunlar oynamamalı yerinden.

Bunlara ek olarak Beck, Rhodolfo ve Tolga da sabir kalırsa çok sarsılmadan 4 kaliteli oyuncu eklemiş oluruz 11'e bu sene yaptığımız gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Haydaaa...
Bi daha baştan...
Boyko yu gönderip fabri'yi almak çok mantıklı gelmiyor... Şöyle az biraz paraya kıyıp tartışılmaz kaleci alsak... #Costil...
Konu kaleci ve defans olunca neden hep ucuza, gündelik veya kısa vadeli çözümlere kaçıyoruz ki?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

gitsin yolu açık olsun  :D
Aslında daha fazla da eder ama şuanki haliyle taş çatlasa 10-12 eder maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı Yado

seneye muhtemelen kadromuz böyle olucak :)

Caner,gökhan,zapata,ben arfa bonservisi yok.

1 tane bonservis parası marcelo.

1 kanat ve 1 forvet eklenebilir bu kadroya.

Aras soru işaretlerine olumlu cevaplar verirse benim bugüne kadar forumda gördüğüm en mantıklı en içime sinen en olması gereken kadrodur. önliberoya +1 takviye olabilir ekstra
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı alimm

Konu kaleci ve defans olunca neden hep ucuza, gündelik veya kısa vadeli çözümlere kaçıyoruz ki?

Böylece daha fazla para harcayıp daha az verim alıyoruz...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı aoguzd

Rhodolfo 7 şubat günü sakatlanmış, takımla birlikte hazırlık kampına katılması zor görünüyor. ağustos'ta çalışmalara başlar eylül ayı sonuna doğru da oynamaya başlar sanırım. stoper transferi kesin yapılacak fakat keşke mehmet topal'ı da alabilsek. stoper ekibi yeni stoper, alexis, marcelo, rhodolfo ve ihtiyaç halinde mehmet topal olurdu. CL'de zorluk derecesi yüksek maçlara da ortasahayı mehmet topal-atiba yapardık.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Böylece daha fazla para harcayıp daha az verim alıyoruz...
Yani ucuz etin yahnisi diye bir şeyi de mi duymadı bizim yönetim anlamıyorum. Geçenlerde yazdım devamlı da yazıyorum sağ beke sol beke alınan kiralanan oyunculara ödediğimiz paralara üst düzey 2 tane adam alınsa şimdi biz bunları konuşuyor olmazdık, durum böyleyken defans hattında kaleci de yine aynı şeyleri yapmamız can sıkıyor, 2 tane takımın olduğu ligde idare ediyorsun ama Avrupa'da ve kupada hiç bir yere varamıyorsun. Beşiktaş isek hedefimiz her noktada başarı olmalı bu da gündelik değil uzun vadeli ve ayakları yere basan transferlerle olmalı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

En gerçekçi kadroyu yazmışsın. Veli'nin yerine de bir ortasaha ekle, Quaresma'nın yerine Arfa'yı kanada yaz Quaresma'yı Çin'e yolla tamamdır, ortasaha alınacaktır.
Yedirmem :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

ŞL yayın gelirleri 482 milyon € bölü 32... Bu da 15 milyon € yapar. Tek takım pastanın tamamını alır.

32'ye bölünmüyor direkt, ülke farkı da var. Real Madrid 4 milyon euro alırken Astana 15 milyon euro mu alıyor?

Galatasaray geçen sene 8 milyon euro aldı.

http://www.hurriyet.com.tr/galatasaray-95-milyondan-oldu-40090415