Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288062 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Deadam

seneye muhtemelen kadromuz böyle olucak :)

Caner,gökhan,zapata,ben arfa bonservisi yok.

1 tane bonservis parası marcelo.

1 kanat ve 1 forvet eklenebilir bu kadroya.

Boyko gidiciymiş Tolga Günay düşünlüyormuş diyollaa
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı berkotistis

Marcelo duruşu fiziği kafa toplarıyla göze çok hoş gelen bi topçu ama  direk onun sayesinde kaç tane gol yedik ben sayamadım. Umarım alınmaz.  Bide oğuzhan 10 numarada iyi oynadığı daha görmedim , hele birde quaresma kerime güvenip şampiyonlar ligi olan bir seneye başlamak. Umarım kadro böyle olmaz. Sosa lazım sosa inşallah gitmez bir yerlere.

Çevrimdışı Doğuhan

murat özenin dediğine göre fabriyle anlaşılmış 3 yıllık 1.1m euro gibi bi ortalama yıllık ücret alacak. Bonservisi bilmiyorum. Piyasası varken Boykoyu iyi okutmak lazım artık Erdal başkana güveniyoruz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Marcelo duruşu fiziği kafa toplarıyla göze çok hoş gelen bi topçu ama  direk onun sayesinde kaç tane gol yedik ben sayamadım. Umarım alınmaz.  Bide oğuzhan 10 numarada iyi oynadığı daha görmedim , hele birde quaresma kerime güvenip şampiyonlar ligi olan bir seneye başlamak. Umarım kadro böyle olmaz. Sosa lazım sosa inşallah gitmez bir yerlere.
Katılıyorum , Marcelo her ne kadar hava toplarinda ve cepheden guven versede Bire birlerde ve arkaya atilan toplarda ciddi sikinti yaşıyor en az 3-4 Golu onun hatasindan yemisizdir geldiginden bu yana

Ama Milosevice karsilik direk veririlerse Marcelonun kalmasindan yanayim Iyi bir alternatif olur Alexis ile birlikte cunku 3 kulvarda yarisacagiz seneye

Ideal tandem , Skrtel - Rhodolfo altenatif Marcelo - Alexis olursa buyuk is yapmis oluruz :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fabricio haberleri cikmaya basladi yine :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Doğuhan

Ben çok izlemedim Fabri'yi 7-8 maç kadar gördüğüm şu.

Refleksleri iyi bir kaleci, hava hakimiyeti Tolga gibi çok ekstra değil ama güven veriyor.

Birebir karşılamada iyi ama çıkış zamanlaması çok iyi değil. Topu oyuna vasat üstü sokar. Pozisyon alması çok iyi değil.

Yediği gollerde çok az hata yaptığını gördüm ben ama ekstra iş yaptığını gördüğüm oldu baya.

Sözün özü Deportivo'da çok gol yedi ama bizim gibi bir takımda iyi bir kaleciye de dönüşebilir. Aynı kumarı Olimpiakos oynadı Roberto ile şuan taş gibi kalecisi var.
Döndük 5 ay öncesine :D Hayırlısı olsun bakalım ŞL yakışacak bir kaleci alınır umarım

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı worns

Yine mi Fabri :) Alsınlar artık alıyorlarsa Sambade istiyor herhalde. Bu sefer de o seçsin. Elimizdeki kalecileri de, Boyko'yu da beğenmiyor, haksız da sayılmaz.

Çevrimdışı atalay

Birkaç menajer ve sosyal medyada menajer dostu var. Oyuncularını temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. Ertan ve Özkan işin içinde yoksa geçiniz...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Fabri suan sakat, caprazbaglari kopmuş diye yaziyor transfermarkt'da. Eger dogru ise, sirf bedava diye sakin böyle bir riske girilmemeli.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Nisan 2016, 12:52:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

En gerçekçi kadroyu yazmışsın. Veli'nin yerine de bir ortasaha ekle, Quaresma'nın yerine Arfa'yı kanada yaz Quaresma'yı Çin'e yolla tamamdır, ortasaha alınacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ToNI

Avcunu yalasin o yavas gorsun quaresmayi. 15 milyon euro. Ezelden beri futbolcu sokusturup para kazaniyorlar, bir kerede iyi para verip alsinlar.

:claps:
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Nisan 2016, 12:54:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Boyko gidecek belli oldu. Küçük ihtimal de olsa aldığımızın üstüne satabiliriz belki.

Hiç düşünmeye gerek yok direk Adler'e yoğunlaşmak gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Boyko gidecek belli oldu. Küçük ihtimal de olsa aldığımızın üstüne satabiliriz belki.

Hiç düşünmeye gerek yok direk Adler'e yoğunlaşmak gerek.

Şenol hoca olduğu sürece neuer gelse, 3. hafta kaleye yine tolga geçer

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Nisan 2016, 12:59:29
  • Beşiktaş / Bodrum

Şans geldi Boyko'ya içine etti bıraktı 3 maçta da. Hocalık bir durum yok şuana dek Tolga da biraz toparlayınca ben olsam maalesef ben de Tolga'yı seçerdim..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Zapata kovalanıyor. Şayet gelirse seneye bir stoper daha ararız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Nisan 2016, 13:02:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Zapata kovalanıyor. Şayet gelirse seneye bir stoper daha ararız.

Zapata denge stoperi değil tamamlayıcı stoper. Zapata Rhodolfo oynarsak gayet iyi bir tandem çıkabilir ortaya.

Zapata Marcelo veya Alexis asla oynanmaz. Bence Zapata Marcelo'nun yerine alınıyor, Marcelo alınmayacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Nisan 2016, 13:07:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Rhodolfo'nun sakatlığı kötü oldu ancak zamanlaması bir nebze iyi. Temmuz'da dönecek 2 ay süre var önünde kampa da yetişecek gibi duruyor.

Fit hale gelebilir en geç Eylül başı. Şampiyonlar liginde özellikle dış sahada oynayacağımız maçlarda lazım bize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

sosa ve töre gidecek büyük ihtimalle. gomez de giderse seneye baştan kadro kuracağız gibi bir şey oluyor.

artık 2 tane doğru düzgün bek oyuncusu alsınlar ya her sene bek leye bek leye bir hal olduk. bir transfer sezonunda da bek lemeyelim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence ospinaya yoğunlaşalım gene yedeğe düştü sezon başında wenger bırakabilir

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Nisan 2016, 13:10:22
  • Beşiktaş / Bodrum
bence ospinaya yoğunlaşalım gene yedeğe düştü sezon başında wenger bırakabilir

8-9 maç oynadı. Ospina'nın hava topları ve yan topları gerçekten sıkıntılı sanırım boyundan ötürü.

Cordoba da çok iyi kaleciydi ama yan toplarda yüreğim ağzıma gelirdi hep nitekim çok gol yedik yan toplardan Zago ayrıldıktan sonra.

Ben kısa kaleci taraftarı değilim 1.87 ve üzeri olmalı zıplama yeteneği çok iyi değilse. Kol uzunluğu da devreye girince Ospina Adler'den en az 25 cm aşağıda kalıyor topa çıkarken.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Gomez işini Euro 2016'dan önce kesinleştirmek lazım. Şampiyonanın sonrasına kalmamalı.

Gidecekse bile kararını sezon biter bitmez vermeli ki biz de ona göre plan yapalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Nisan 2016, 13:13:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa'ın durumu ne bilmiyoruz. Kimisi diyor gitmek istiyor ama neden? Gitmek isteyen oyuncu sözleşme neden istesin.

Sosa açık açık zam istiyor görünen bu. Diego'nun aldığı maaşı görünce 2.5 filan istedi muhtemelen.

Gomez ise Şampiyonlar Ligi'ni bekliyor. Şampiyon olursa %90 kalacaktır.

Töre'ye ise 1 sene daha kimsenin güveneceğini sanmıyorum bu sene güvenenleri pişman etti sağolsun.

Kadroyu olabildiğince korumak gerek. İstikrarsız da olsa Sosa kalmalı Oğuzhan ile uyumlular. Gomez de kesinlikle kalmalı.

Ayrılacak oyuncular Serdar, Veli, Tosic, Pektemek, Quaresma ve Töre olmalı. Quaresma'nın yerine Arfa, Töre yerine Aras. Kanatlar yeterli olacaktır.
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2016, 13:15:34 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli