Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291833 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

Sol bek konusunda görüşüm ismail ile anlaşılmasın tosiçide elden çıkaralım bonservissiz caneri alalım yedek olarakta schout ekibinin güvendiği potansiyeli olan canerden farklı olarak defansı kuvvetli genç bi yatırım oyuncusu alalım. Potansiyelini gösterirse caneride iter hatta şampiyonlar ligi maçlarında deplasmanda defans yapmamız gerektiğinde sağda beck solda bu eleman oynar.

Sağbek konusunda ise becki yedeğe atacak iki yönlü bi oyuncu bulabilirsek süper olur. vander wiel zorlanmalı bu kalitede bi oyuncu alamıyosak gökhan gönülde işimizi görür.
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2016, 15:39:14 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı cursedofdragon

bence de olmayacak fenerden aldıklarının çok azına razı olmazlar bize

fener aynı maaşı veremediği için gönderiyor abi zaten fener'e de vurucak bu fair finansal zımbırtısı primlerle 2 milyon € geliyor gökhan fener'e yeni sözleşmede o kadar da teklif etmezler :)

Çevrimdışı firewater

su gavur izmirin hastasiyim ulan donersem direkt izmire yerlesecem.
yok oyle olmaz ya orani yukselteceksin dusurmeyeceksin bu da once bira sonra tekila demek olur
yahut benim gibi yapip tanimlari genisleteceksin biradan yudum alip direkt tekilayi cakacaksin, toplam alkol orani dusecek, sonra hemen diger shot tekilayi cakacaksin alkol orani yukselecek. biraya limon sokmayi unutma.

Şöyle midye-bira ikilisi yapayım ozaman :) :) :)

Ama bugün muhteşem yüzyıl olduğu için rakı günü. Rakı içerek ecdadımızı yad ediyorum :) :)

Yaşasın rakı şalgamlara özgürlük  :D :D :D

Çevrimdışı rico_paşa

Dün Liverpool - Tothennam maçı vardı. Efsane maç oldu.

Lucas leiva yı kaçırmamız kötü olmuş tam aradığımız ön libero bence teknik ve mücadeleci. Önünde pasör oyuncular varken inanılmaz oynuyor dengeyi kuruyor. Belki bu sene olur iş işten geçmediyse?

Liverpool dan Skrtel ile birlikte onu da alalım ben daha başka bir şey istemem (sağ ve sol bek dışında  :D :D
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

SON DAKİKA : Yeni Kalecimiz BOYKO, Ayrılmak için Yönetimden izin istedi.

Çevrimdışı atalay

Caner profilinde sol bek isteniyorsa: Ludwig Augustinsson

Çevrimdışı Bekrakn

@Hasan Tahsin abi sol deyince aklımız hemen ismaile kayıyor dengemizi kaybediyoruz :) beck sağda kalsın sola caneri getirelim gökhanı almayalım diyenlerdenim ben. hatta sola caneri alırsak 2 bekin hücumcu olmasını yanlış bulduğum için solda beck+serdarla bile dewam edebiliriz. 2 tane de sağlam stoper sağda beck solda caner. iyi bir geri dörtlümüz olur.

@tangaz şöyle ufka bakıp biraz düşününce dediklerin baya mantıklı geliyor abi, bizim takım iki hücumcu beki kaldıramayabilir zaten haldır haldır öne oynuyo herkes geride fazladan bir adam iyi olur :)

lafı hiç geçti mi bilmiyorum ama madem ffp bonserviste sıkıntı çıkarıyor sakat da olsa başkan caceres'i bi punduna getirip alamaz mı? çok mu riskli olur hala juve onunla sözleşme yenilemedi diye biliyorum. savunma özellikli bir takımdan bir anda defansın tenhalaşacağı bir sisteme uyum sağlar mı bilemesem de o riski almaya değer gibi

Çevrimdışı Kalyoncu

Sol bek için atalayın dediği Plattenhardt gerçekten iyi bir adam bende takip etmenizi öneririm diğer alternatifte caner olabilir sağ bek için ise Van der wiel tek başına ilgileneceğimiz adam olmalı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

@tangaz şöyle ufka bakıp biraz düşününce dediklerin baya mantıklı geliyor abi, bizim takım iki hücumcu beki kaldıramayabilir zaten haldır haldır öne oynuyo herkes geride fazladan bir adam iyi olur :)

lafı hiç geçti mi bilmiyorum ama madem ffp bonserviste sıkıntı çıkarıyor sakat da olsa başkan caceres'i bi punduna getirip alamaz mı? çok mu riskli olur hala juve onunla sözleşme yenilemedi diye biliyorum. savunma özellikli bir takımdan bir anda defansın tenhalaşacağı bir sisteme uyum sağlar mı bilemesem de o riski almaya değer gibi

@Bekrakn bizim gibi hücumcu takımlarda 2 tane hücumcu bek mantıklı değil zaten beck o anlamda geride güven veriyor bence. caceres hakkında @atalay  çok alemci geceleri ist.da darmadağın olur demeye getirmişti sanırım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat baltacı

Ben böyle bişey bekliyorum zaten Şenol hoca ve yönetime kalsa göndermezlerdi ama boyko geldiği paraya giderse yazın rahat rahat sağlam bi kaleci bakabiliriz. Başkada şansımız yok boyko ve tolga ile olacak iş değil hadi tolga yerli olarak kalırda as kaleci olarak mutlaka adler,sirigu kalitesinde bi kalecimiz olmalı.

Şampiyonlar liginde ilerleme uefa kupasına talip olmak kolay işler değil bizim gibi hucum futbolu oynayan takımın defans hattında sağlam ve az hata yapan oyuncular olmalı stoperin gerektiğinde arkaya kaçan adamı orta sahadan kovalamalı kalecin gerektiğinde gollük pozisyonu çıkarmalı ki oynadığın hucum futbolunun ilerde harcadığın emeğin bi anlamı olsun bizim gibi kaleye gelen nadir ataklar gol olursa hedefe yürüyemezsin bu sene şansımıza gs bitik fb de perreira var her sene böyle olmaz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı firewater

hadi inşallah.

Kampta yükleme yapsa bile çok büyük mental eksiklikleri var.

Avrupada yılın kalecisi seçilmesi takımın defansif yönünün iyi oluşundanmış meğer.

Bize hucum anlayışı olan takımlarda oynamış tecrübeli bir kaleci lazım.

Çevrimdışı tangaz

Caner profilinde sol bek isteniyorsa: Ludwig Augustinsson

çocuk 3 maçta 1 asist ortalaması ile oynuyor çok iyi, yaşı da genç(22) bence denenebilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bekrakn

@Bekrakn bizim gibi hücumcu takımlarda 2 tane hücumcu bek mantıklı değil zaten beck o anlamda geride güven veriyor bence. caceres hakkında @atalay  çok alemci geceleri ist.da darmadağın olur demeye getirmişti sanırım.

hadi be kötüymüş o zaman. normal gelen bile istanbul da dağıtıp gidiyor.

gerçi yönetim getirse, nevzat demire yakın bir ev kiralayıp taraftara da bu adama gözünüz gibi bakın cl'de işimize çok yarayacak. tesislerden eve, evden tesislere gidip gelsin mukayyet olun dese başını bekleyecek adam illa çıkar da işte

Çevrimdışı ahmetx

işte bu , ama verdiğimiz bonservise yanarım
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

hocam kaynak
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetx

Zaten bizim taraftara hayran kendisi :naughty: :naughty:
tam bizlik kerata , siyah şort beyaz formada çok yakışıyor kendilerine  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:sevinc :sevinc :sevinc 3.5 4 milyon euroya satalım o zaman ospinaya çökeriz  :ok: :ok:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağatay

akhisar maçına cücüyü atamışlar
Hope for the Best, Plan for the Worst

:evillol: boyko gitmez

adam yedek kalmıştı daha önce tekrar yedek oturuyor istemez bidaha başına gelecekleri biliyor :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O kadar estik gürledik yine en kritik maçımıza Cüneyt Çakır atanmış.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

tam bizlik kerata , siyah şort beyaz formada çok yakışıyor kendilerine  :D

Aynen öyle
Zaten Gomez beklentiyi cok yukseltti Gomezden sonra ancak Dzeko , İbra , Falcao keser bizi :biggrinking:

Falcao bir roportaninda Telefonunda ve bilgisayarında Beisktas tarafyarinin showlari oldugunu ve bizim taraftari izlediğini söylemişti eger gercekten ilgilenirsek olur bu is :tabe:

Tabi önceliğim Gomezin kalmasından yana :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Biraz akhisar maçına odaklansak.