Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7292556 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı rico_paşa

Ben Beck e bi sezon daha dayanamam alsınlar daha iyi bir sağ bek. Beck çok iyi bir yedek olur. Gökhan Gönül iyi oyuncu ama yaşlandı hakikaten değer mi bilemiyorum.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı cursedofdragon

bende paraya bakarım oğuzhan,sosa ve töreden 1 kuruş fazla para almamalı 1.4 1.5 milyon ideal  :D

yok artık sende b.kunu çıkarttın :D Adam demez mi ulan sizin pektemek 1.7 alıyor hiçbirşey oynamadan diye :D

1.7 normal primlerle 2'yi bulur böyle normal fenerdede böyle alıyor galiba :D

Çevrimdışı mylife1903

bencede gg bu saatten sonra gelmesin fazla fenerli kaçar bize birde yaşı çok birde iğnesiz oynayamıyor ee bizde de iğne yapamayacağına göre gereksiz olur. alınırsa ligde beck ile dönüşümlü oynarlar ancak...
ahaha abi ignecisini de beraberinde getirecekmis, ignesiz cikmam diyormus

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bencede gg bu saatten sonra gelmesin fazla fenerli kaçar bize birde yaşı çok birde iğnesiz oynayamıyor ee bizde de iğne yapamayacağına göre gereksiz olur. alınırsa ligde beck ile dönüşümlü oynarlar ancak...
Beck solda da oynayabiliyormuş. Belki tek transferle her iki beki de çözebiliriz @tangaz
Tek Büyük Beşiktaş

Ben Beck e bi sezon daha dayanamam alsınlar daha iyi bir sağ bek. Beck çok iyi bir yedek olur. Gökhan Gönül iyi oyuncu ama yaşlandı hakikaten değer mi bilemiyorum.

bende daha iyisini istiyorum ancak para'yı nerden bulucaz :) fair finansal zımbırtısı halen devam ediyor.

Gökhan bonservisi yok bari o şekilde yırtıyoruz zaten oyuncu satmadan alamıyoruz.

Gökhan,Beck kötü tandem olmaz gökhan olmazsa beck,serdar tandemini izlemeye devam ederiz.

Çevrimdışı mylife1903

@Hasan Tahsin abi ben atibaya bile raziyim aslinda sol bekte ama adam ortada yardiriyor bu sene. aslinda olur donusumlu oynasinlar, Quaresma 2 seneye sag beke gecer, gokhan gonulu cine satariz.

Çevrimdışı tangaz

Beck solda da oynayabiliyormuş. Belki tek transferle her iki beki de çözebiliriz @tangaz

@Hasan Tahsin abi sol deyince aklımız hemen ismaile kayıyor dengemizi kaybediyoruz :) beck sağda kalsın sola caneri getirelim gökhanı almayalım diyenlerdenim ben. hatta sola caneri alırsak 2 bekin hücumcu olmasını yanlış bulduğum için solda beck+serdarla bile dewam edebiliriz. 2 tane de sağlam stoper sağda beck solda caner. iyi bir geri dörtlümüz olur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

@Hasan Tahsin abi sol deyince aklımız hemen ismaile kayıyor dengemizi kaybediyoruz :) beck sağda kalsın sola caneri getirelim gökhanı almayalım diyenlerdenim ben. hatta sola caneri alırsak 2 bekin hücumcu olmasını yanlış bulduğum için solda beck+serdarla bile dewam edebiliriz. 2 tane de sağlam stoper sağda beck solda caner. iyi bir geri dörtlümüz olur.
ben ingiliz maksimalizmi taraftariyim hem gokhani hem caneri alalim hem de topali fener dusunsun

2 dk ciddi muhabbet edilmiyor burda ya ben gidiyorum :D

İlla bana robben'li kadroyu yazdırcaksınız buraya :D  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

2 dk ciddi muhabbet edilmiyor burda ya ben gidiyorum :D

İlla bana robben'li kadroyu yazdırcaksınız buraya :D  :evillol:
robben deme ya
tuylerim tiken tiken oldu hemen

robbenli kadro gorursem benim kadroyu yazarim haaaa hani kaleci mayerli kadromu

Çevrimdışı BavyeraKartali

ben göhkana sicak bakiyorum acikcasi caneri isteyipte gg yi istememk nasil bir mantik ... 2 bileklik takti sie özünde bjk var deniliyor ama nedense durusunda yok ! gg olursa cok ii olur beck den 2 gömlek üstün bence..
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

ben göhkana sicak bakiyorum acikcasi caneri isteyipte gg yi istememk nasil bir mantik ... 2 bileklik takti sie özünde bjk var deniliyor ama nedense durusunda yok ! gg olursa cok ii olur beck den 2 gömlek üstün bence..

gökhanın yaşı var biraz 32 yaşında seneye :)

Hafif hafif tolga gibi sürekli sakatlıklıkları var 1 maç oynuyor 2 maç yok.

Tabiki beck'ten iyidir ancak daha iyisini isterim herkes ister mesala van der wiel alabilirmiyiz alamayız fair finansal zımbırtısı var.

Aslında gökhan gönül'ü backup yapıp üstüne van der wiel olsa ne feci olurda bakma işte.

Çevrimdışı atalay

ben ingiliz maksimalizmi taraftariyim hem gokhani hem caneri alalim hem de topali fener dusunsun

Less is more... Yaşasın Minimalizm! Velhasıl üçü bir arada olmaz. Büyük ihtimalle hiçbiri olmayacak.

Çevrimdışı ahmetx

fenerde mayalanmış Gönülü almayalım , yaşı genç olan Caner iyi gider ama İsmail ve Mottadan sonra.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

fenerde mayalanmış Gönülü almayalım , yaşı genç olan Caner iyi gider ama İsmail ve Mottadan sonra.

gönül'ün ismi canerden daha çok geçiyor caner inter yolcusu gibi duruyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Hasan Tahsin abi ben atibaya bile raziyim aslinda sol bekte ama adam ortada yardiriyor bu sene. aslinda olur donusumlu oynasinlar, Quaresma 2 seneye sag beke gecer, gokhan gonulu cine satariz.

:D

Mantıklı. Muhakkak Şenol Hoca en iyisini tercih edecektir. Görüyoruz işte Caner'in pereria'nın elinde ne hallere düştüğünü.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Gönül fener ile uzatır. Caner Inter yapar. Topal avrupaya gider.

Bizim burdan sadece Canere ihtiyacımız var oda zor. Daha kaliteli ve genç zorlayalım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı rico_paşa

bende daha iyisini istiyorum ancak para'yı nerden bulucaz :) fair finansal zımbırtısı halen devam ediyor.

Gökhan bonservisi yok bari o şekilde yırtıyoruz zaten oyuncu satmadan alamıyoruz.

Gökhan,Beck kötü tandem olmaz gökhan olmazsa beck,serdar tandemini izlemeye devam ederiz.

Wiel çok iyi oyuncu sözleşmesi bitiyorsa onu alalım olmadı Gökhan gönül de olur.

Ama Beck olmasın hücumda bir bindirme, orta yap be kardeşim o da yok :ebebe: Tabi nankörlük etmeyelim serdardan iyidir o ayrı.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı mylife1903

gokhanin gonlu kabarmis be abi gelsin cocuk, yedek olacak zaten. Caner kesin lazim beles oyuncu bugun bonservis istese fb 8-10 isterdi

Çevrimdışı tangaz

gökhana karşı olanlarımız ben dahil genelde yaşını sakatlıklarını dert ediyoruz ben ilave olarak fenere aidiyetinin çok fazla olmasını da göz önünde bulunduruyorum. mesela milli maçlarda dökülen ya da sakat olan gg fenerde hep döktürmüştür...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ahmetx

Less is more... Yaşasın Minimalizm! Velhasıl üçü bir arada olmaz. Büyük ihtimalle hiçbiri olmayacak.
bence de olmayacak fenerden aldıklarının çok azına razı olmazlar bize
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

:D

Mantıklı. Muhakkak Şenol Hoca en iyisini tercih edecektir. Görüyoruz işte Caner'in pereria'nın elinde ne hallere düştüğünü.

şenol hocanın savunmacıdan yana şansı pek yaver gitmiyor bu ts ve bursada da böyleydi. inşallah seneye şansı döner.

Çevrimdışı ahmetx

Gönül fener ile uzatır. Caner Inter yapar. Topal avrupaya gider.

Bizim burdan sadece Canere ihtiyacımız var oda zor. Daha kaliteli ve genç zorlayalım.
Velinin olmadığını düşünürsek ortaya da ihtiyacımız var.

Çevrimdışı tangaz

bence de olmayacak fenerden aldıklarının çok azına razı olmazlar bize

peki fener aynı maaşları verecek mi? şimdi şampiyon olamadık ffp var yabancılara çok para saçtık şampiyon olamadınız ŞL geliride yok size ancak 1,2 veririz derlerse  :D

Çevrimdışı tangaz

Velinin olmadığını düşünürsek ortaya da ihtiyacımız var.

seneye sağlıklı bir tolgay'ımız olacak bunu da unutmayalım.

ancak yönetimin ben 3 defans 1 orta saha transferi ile transferi kapatacağını belki ileri uca genç rotasyon oyuncusu ile finishing yapacağını düşünüyorum. (gomez gitmezse tabii)