Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7297412 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

fikret orman konusu beni çok şaşırtı..... çok şaşırttınız beni arkadaşlar, böyle giderse bu forumun işi biter, armağan bozkurtta geri dönmüş tam olmuş , iyi günler diliyorum hepinize , "sağlıklı" hayatlar diliyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2016, 15:28:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alma ihtimaliniz olsa;

Caner - Mayke - Veloso - Arfa 2 sınıf atlatır kadroya. Ve sadece biri bonservisli.

Töre satılırsa tüm bu transferleri finanse edebiliriz Arfa'yı da zaman zaman Töre'nin yerinde zaman zaman Sosa'nın yerinde kullanırız.

Sosa ayrılmak isterse veya uçuk teklif gelirse bir de kanat bakarız. Kaliteli stoper iyi para demek oyuncu satmadan o topa girmek mümkün değil pek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ironi yaptığımın farkındasın değil mi?
Biliyorum abi yapmayanlar için yazdım ben :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Koa_lAA

Çok eksikleri var fiziksel olarak. Ancak oyun görüşü iyi ve yetenekli potansiyel aralığı yüksek.

İyi işlenirse 2 yıl içinde çok iyi bir sol bek olabilir.

umarım senin dediğin gibi olur... ben pek beğenemedim o arkadaşı... bence rize nin eren i bundan daha iyi bir tercih olur gibi.. hayırlısı alsınlarda birini..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Zeminde son durum buymuş sanırım.

Yok zemin baya duzeltilmis gibi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı rico_paşa

Fikret Orman yanlış yapmıştır. Hepimizi olmasa da (bu olayı tesadüfe bağlayanlarda var sonuçta) çoğu Beşiktaşlıyı utandırmıştır. Beşiktaş formasını siyasete bulaştırmaktadır.

Artıları eksileri de büyük Beşiktaş taraftarınca zaten değerlendirilir. Umarım kendisine çeki düzen verir ama bir değil iki değil.
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2016, 15:41:47 rico_paşa ]
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı sallapati

Beşiktaş başkanına nacizane tavsiyem.. Şampiyon olduktan sonra tamamen apolitik olmaya başlamasıdır... Çünkü iktidar her zaman daha fazlasını isteyecektir.. Bir çok hükümete yakın yerleşin açılışlarına , davetlerine vs davet edeceklerdir başkanı...
Hükümetin politikasıdır bu.. Nüfuzu olan insana imtiyaz sağlayıp , sonra yıllarca o kişinin etinden sütünden faydalanırlar..

Takım zaten çatır çatır futbolunu oynuyor.. Stad yapıldı.. Bu tip konularla gündeme gelme...
Yol yakınken geri dön başkan...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat şimdi oyuncuyla sözleşme yapılacak , bunu eleştiririz sonra 'Sen başkandan, yönetimden , hocadan daha mı iyi biliyorsun' denir , üstü kapalı bizim zekamız , aklımız küçümsenir .  Bazı şeylerin gerçekleşmeyeceği 2 x 2= 4 kadar basit bir durum . Pektemekle sözleşme yenilenmesi durumu böyle. Köybaşı ile sözleşme yenilenme durumu keza böyle .Köybaşı şampiyonluk yolunda desteklense de desteklenmese de o hatalı golleri yemeye devam edecek.Bu da 2 x2=4 kadar basit bir durum. Boyko ile anlaşma yapılırken de olacaklar belli . Ne yapalım o zaman? Susalım mı?
Yok tam itaat olmalı her zaman. Yaşasın kralımız diye bağırmalıyız, biz Başkan'dan Şenol Güneş'ten daha mı iyi bileceğiz? Yabancı kuralından girip, dünyada sol bek mi var doğru düzgüne kadar gideceğiz ama yanlışları söylemek her zaman muhalefet olarak algılanacak. Eleştiri nasıl yapılır gitsinler Avrupa basınını, forumları takip etsinler burada yapılan eleştiriler çok ama çok naif..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2016, 15:33:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Eleştirene hiçbir zaman nefret tohumu ekmeyin ama ''eleştirene''. Önceden düşmanlık besleyip eleştirenlerin arasında gömmeye çalışanlar oluyor bu arkadaşları aramızda tutmuyoruz burada.

Takım şampiyonluğa gidiyor, müthiş bir stat yapılmış dün bakıyorum twitterde ergenler kendi  aralarında hala aday yok mu diye soruyorlar bazı ''ağabey''lerine.

Üzgün bir şekilde o ağabeyleri stadı yaptı şampiyonluk var Rüzgar'dan başka kimse çıkmaz diyor. İyi giden bir şey varken aday çıkmayacak biri devirmeyecek diye korkanlar var bunlara izin vermeyin. Ortada durmayı öğrenecek herkes.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Biliyorum abi yapmayanlar için yazdım ben :)

malesef öyle bir profil var. eğer o profile mensup isek sezer öztürke de hiç birşey söylememeliydik. mesela sezer transferi ilginçtir. başkan kendisi açıkladı ben çok güveniyordum ama biliç istemedi o nedenle oynatmadı sonra yedek kalınca şöle böle oldu dedi. yaa bu işler böyle basit mi? hocanın ısrarla istemediği adamı al dünya parayı çöpe at + rakibini rahatlat. bunları yapmak için akıl tutulması gerekiyor. kulüp başkanlığı da işte böyle. acaba bu başkanlar kendi şirketlerinde böyle milyon dolarlık hata yapan bir yöneticiyi kaç dakika daha işte tutarlar???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı firewater

Zeminde son durum buymuş sanırım.

bumuymuş 10numara zemin dedikleri aman tanrımmmmm  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı sallapati

Başkan ; elini verirsen kolunu kaptırırsın bunlara.. SEni heryere davet ederler bundan sonra.. Gitmesen olmaz , gitsen olmaz... Politika ve Siyasetçilerle arana mesafe koy artık.. Vali , Belediye Başkanı ziyaretlerini bırak artık...

Çevrimdışı sallapati

zemin bu durumda.. sahanın kenarları kötü.. ortalar fena değil... ortadan hücum etmeliyiz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

zemin bu durumda.. sahanın kenarları kötü.. ortalar fena değil... ortadan hücum etmeliyiz
Quaresma bunu begenmedi :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hakan Bilgin

fikret orman konusu beni çok şaşırtı..... çok şaşırttınız beni arkadaşlar, böyle giderse bu forumun işi biter, armağan bozkurtta geri dönmüş tam olmuş , iyi günler diliyorum hepinize , "sağlıklı" hayatlar diliyorum
+1903
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı sallapati

Quaresma bunu begenmedi :evillol:

onu dicektim.. bu sahada olcay , q7 , töre , kerim çok top kaybı yapar... topu ortadan ozzie  ve atiba ile getirip daha sonra kanatlara yaymalıyız  :)...  akhisarın kalecisi Fatih Öztürk çok kötüydü ilk maçlarında..daha sonra toparladı son haftalarda.. Trabzondan gelmişti o kaleci.. Konyadaki 3-0 lık BJK-TS maçında kaledeydi... 

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hiç lafı dolandırmaya gerek yok. Fikret Orman'ın özellikle davanın görüldüğü gün Karaman Vali'sini ziyareti siyasi bir harekettir, siyasi iktidara açık destektir. Fikret Orman şahsı adına istedigini yapabilir ama Beşiktaş başkanı olarak yaptığı her hareket bütün Beşiktaşlıları bağlar. Kimse Beşiktaş makamını siyasete alet edemez.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı can1903

Ben şike yaptıysam, fenerbahçe için yaptım diyen. şikeyi itiraf eden, tapeleri çıkan adama sahip çıktılar.

Ama FİKRET ORMAN'a sahip çıkılmıyor. Bu camia..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mylife1903

Olay mustafada bitiyor. Bir sekil fbye sokusturmaliyiz. Bakin cenki gonderdik gsye adamlar bir 10 sene toparlanamazlar.
Biz hala bir dinamo karambolu yasamadik.

Simdi pektemek fbye ustune 3 milyon euro

Ismaili cozemedim yunan ligi desem onlara bile aciyorum. Liverpoolami sokustursak ismaili

Çevrimiçi murat

Ben Fikret Orman'ı sevmediğimi ve istifa etmesi gerektiğini kaç kere dile getirdiğim de ya mesajlarım silindi ya engellendim. Baktım bugün herkes Fikret Orman'ı eleştiri yağmuruna tutmuş gidiyor.

BesiktasArena yöneticileri ve adminleri burada ben haksızlığa uğramış olmuyor muyum? Hani burada adalet vardı? Sizin adaletten kastınız buysa eğer söyleyecek söz bulamıyorum. Bu son mesajım benim. Artık bu forumda yokum. Burada adaletin olmadığını bugün öğrendim.

Hani sizin deyiminizle kimse Beşiktaş başkanı hakkında eleştiri de bulunamazdı. Siz kendi kuralınızı çiğniyorsunuz. Önce siz kendi içinizde adaleti sağlayın sonra adalet dağıtın.

Herkese elveda Beşiktaşlı kardeşlerim ve BesiktasArena yönetici ve adminleri. Her zaman TEK BÜYÜK BEŞİKTAŞ.
Aldığın karara saygı duyoyoruz.biz limsenin eleştirilmez olduğunu söylemiyoruz.eleştirinizin seviyesini ayarlayabilirseniz hiç bir sorun olmaz.@MUTE

Çevrimdışı mylife1903

onu dicektim.. bu sahada olcay , q7 , töre , kerim çok top kaybı yapar... topu ortadan ozzie  ve atiba ile getirip daha sonra kanatlara yaymalıyız  :)...  akhisarın kalecisi Fatih Öztürk çok kötüydü ilk maçlarında..daha sonra toparladı son haftalarda.. Trabzondan gelmişti o kaleci.. Konyadaki 3-0 lık BJK-TS maçında kaledeydi...
Cift forvet cikilabilir aslinda doldur bosalt oynariz

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaş başkanı Peygamber değildir.
Beşiktaş Başkanlık makamı Peygamber makamı değildir.

O yüzden eleştirilir, İsteyen de hakaret eder. Hukuk vardır, hakaret edeni dava ederler, mahkemeler haklı bulursa cezasını keser.

Muhalifler şöyle muhalifler böyle. Başkana hata yaptı denilince, muhalifsiniz, işte muhalif cenah, muhalifler bu, bunlar ceviz eksin biçsin falan tarzı aşağılayıcı tutum sergilemek kimsenin haddi olmamalı.
Ha yukarıda da dediğim gibi, isteyen aşağılasın, isteyen eleştirsin, isteyen de hakaret edip küfür etsin, hepsinin bir karşılığı vardır hukukta.

Bana, başkanı eleştirdim diye hakaret de edebilirsiniz, küfür de edebilirsiniz. Ne mahkemeye veririm ne başka bir şey, eğlenirim üstüne, güler geçerim. Başkası adına utanma duygusu yoğundur bende, Ben birini eleştirince, alakası olmayan bir başkası o işe dahil olursa bu bence sonuna kadar komik bir olaydır.  :ok:
madem peygamber ile lafa girdin bende sana bir peygamber olayı anlatayım. hz.musa denizi ikiye yarıp israiloğullarını firavunun elinden kurtarmıştı. Bu apaçık bir mucizeydi ve halkı innamıştı daha sonra hz. musa tur dağına çıktıgında israiloğulları musanın yoklugundan fırsat bilip bir buzağıyı tanrı kabul etmiş ve buzağıya tapmaya başlamışlardı. bu kıssada fikret ormana gelecek olursak stadı bitirmiş 5 hafta sonra inşallah takım şampiyon olacak  iflasın eşiğine gelmiş bir takımı türkiyenin şu anda en popüler kulubü haine getirmişken bu apaçık ufak bir mucize iken senin yaptıgın buzağı aramaktır bu arada ligi 6. bitirecektik ne oldu o iş?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben şike yaptıysam, fenerbahçe için yaptım diyen. şikeyi itiraf eden, tapeleri çıkan adama sahip çıktılar.

Ama FİKRET ORMAN'a sahip çıkılmıyor. Bu camia..
Çocuk tecavüzcülerine ideolojik sebeplerden dolayı destek çıkan bir kurumu ziyaret ettiği için mi sahip çıkmamız gerekiyor? Sen Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı karıştırdın sanırım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı can1903

Çocuk tecavüzcülerine ideolojik sebeplerden dolayı destek çıkan bir kurumu ziyaret ettiği için mi sahip çıkmamız gerekiyor? Sen Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı karıştırdın sanırım.
Yoo. Gidip Ensar Vakfını mı ziyaret etti? Bir gün bu valinin yanına gidersin bir gün diğer valinin yanına gider adam. Okul açmaya gitmiş oraya hayırlı bir iş için ama siz vurun.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Yoo. Gidip Ensar Vakfını mı ziyaret etti? Bir gün bu valinin yanına gidersin bir gün diğer valinin yanına gider adam. Okul açmaya gitmiş oraya hayırlı bir iş için ama siz vurun.
+1