Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298454 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan valla çok enteresan şeyler okuyorum. Bizim düşmana ihtiyacımız yok be. Biz kendimize yapıyoruz ne yapıyosak.

Kendi yaptığımız yetmezmiş gibi dış düşmanlarla bir olup malzeme alışverişi de yapıyoruz, oh ne güzel.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ya nerde tepki ben goremedim gazetelere falan baktim, yandas gazetelere, muhalif gazetelere besiktas baskani okul acti
bir tane o cevizcinin haber sitesinde 3 tane baslik var hem vali hem kahvalti hem okul acilisi, ciddiye alinacak bir tepki yok. zaten turkiyenin yarisi ciddi tepki vermez  o kesin kalan yarisinin yarisi da besiktasli zaten cok buyuk tepki gelmez
Ciddi şekilde takip etsen anlardın tepkinin boyutunu, Ekşi sözlüğün görüntülenme rakamlarını bir araştır, Sosyal medayada bir kaç troll dediğin kişilerin kaç bin kişiye ve onların iletilerinin çeşitli şekilde kaç yüzbin görüntülemeye ulaştığına bir bak. Öyle basit değil göründüğü kadar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı eaglekartal

gökhan gönül haberleri var hürriyette falan inşallah doğrudur.ben isterim.caneride isterim gökhanıda hatta topalıda.fenerin ciğerini almış oluruz sittin sene yerlerini dolduramaz.10 yıldır adamlar bek sorunu çekmiyor şimdi onlar arasın birazda bekleri avrupada.inşallah 2 beklerinide alırız

Çevrimiçi Koa_lAA

ya nerde tepki ben goremedim gazetelere falan baktim, yandas gazetelere, muhalif gazetelere besiktas baskani okul acti
bir tane o cevizcinin haber sitesinde 3 tane baslik var hem vali hem kahvalti hem okul acilisi, ciddiye alinacak bir tepki yok. zaten turkiyenin yarisi ciddi tepki vermez  o kesin kalan yarisinin yarisi da besiktasli zaten cok buyuk tepki gelmez

haber sol girmiş iki tane haber.. 

http://haber.sol.org.tr/spor/fikret-ormana-buyuk-tepki-153152

http://haber.sol.org.tr/toplum/tecavuzcuyle-goruntulenip-bilgim-yok-diyen-karaman-valisine-besiktas-baskani-fikret-ormandan

Çevrimdışı worns

haber sol girmiş iki tane haber.. 

http://haber.sol.org.tr/spor/fikret-ormana-buyuk-tepki-153152

http://haber.sol.org.tr/toplum/tecavuzcuyle-goruntulenip-bilgim-yok-diyen-karaman-valisine-besiktas-baskani-fikret-ormandan

olayın yarattığı karşılığı medyayı takip ederek anlayamayız zaten. medyanın büyük kısmının hali ortada, neyi yazacaklar?

benim bahsettiğim tepki de sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla beşiktaş taraftarının tutumuyla ilgiliydi.

Çevrimiçi Koa_lAA

bencede yanlış bir hareketti yada yanlış demeyeyimde gereksizdi... bütün vali ziyaretleri gereksiz bence..

ama başkanı sevmeyen arkadaşlar öyle şeyler yazıyolarki dayanamıyor insan cevap vermek istiyor...

az daha uğraşırsanız başkanı istismarın ortağı yapacaksınız ha gayret :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bencede yanlış bir hareketti yada yanlış demeyeyimde gereksizdi... bütün vali ziyaretleri gereksiz bence..

ama başkanı sevmeyen arkadaşlar öyle şeyler yazıyolarki dayanamıyor insan cevap vermek istiyor...

az daha uğraşırsanız başkanı istismarın ortağı yapacaksınız ha gayret :D

Onu da yaptılar merak etmeyin. Bilmem kaç binlik sayfalar "biz o 45 çocuğun yanında olmalıydık :((" yazıp başkanı çoktan suçlu ilan ettiler bile..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

@Ensar kimse destek için gitmiştir demiyor sakin ol. belki bir sürü insan bilmeyebilir bugün dava olduğunu ama Beşiktaş başkanlık makamı daha dikkatli olacak hata etmiştir ziyaret kötü zamana denk gelmiştir. mealinde eleştiriler yapıyor...
eleştiri değil linç yapılıyor bu demokrasi veya özgürlük değil bu resmen linç abi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

eleştiri değil linç yapılıyor bu demokrasi veya özgürlük değil bu resmen linç abi
Bunu yapmasan bu noktaya gelmezdin, Beşiktaş başkanı umrumda değil benim umrumda olan Beşiktaş, bunu anlatamıyoruz insanlara..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Koa_lAA

Onu da yaptılar merak etmeyin. Bilmem kaç binlik sayfalar "biz o 45 çocuğun yanında olmalıydık :((" yazıp başkanı çoktan suçlu ilan ettiler bile..

yazık ne diyim...

emin olun başkana sorulsa hayırdır niye gittin o valiye diye cevap şu...

valimizde türkiyedeki 81 validen biridir... bizim siyasetle işimiz yok biz spor kulübüyüz... nezaket ziyaretimizi yaptık.. okadar...

Çevrimdışı tangaz

edilir. Beşiktaş Başkanı isen daha dikkatli olacaksın attığın her adımında...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı dkn_34

İlk ÖNCE ŞAMPİYONLUK  sonra transferler.
fenerli oyuncuların gündemi meşgul etmesi aziz yıldırımn oyunu olabılır .

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ya eleştiri nedir linç nedir bilmiyorsun, bilmeyebilirsin, yargılamam. Yada bilerek böyle bir tutum sergiliyorsun, ha bak bunu yargılarım, yadırgarım.

Başkan ne işin var karamanda, milletin ağzına sakız olmamıza gerek varmıydı deniyor. Bu ne eleştiridir, ne linç. Bu fikir beyanıdır.

Sanırım başkan da bu ensar vakfını desteklemek için orada dersen bu eleştiriye girer.

Sanırım başkan da bu ensarcılarla aynı fikirde, aynı ziynette biri dersen bak bu eleştirinin bir tık üstüne girer.

Bu üçünü de söylemek bugün için mümkündür. Söyleyenin Vicdanına kalmış meseledir.

Ben şahsen, Beşiktaş kulubü başkanı Fikret orman, Karaman da açtığı okuldan sonra, bugün davası başlayacak Ensar olayı mağduru çocuklara moral ziyareti yaparak forma hediye etti yazılarını görmek isterdim.

Buda sanırım Bir kısmın hoşuna gitmeyecekti ve bu kez onlar tarafından "eleştiri ve linç" edilecekti.

Doğrusu neydi? Karaman maraman bugün gitmeyecekti. nokta

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yazık ne diyim...

emin olun başkana sorulsa hayırdır niye gittin o valiye diye cevap şu...

valimizde türkiyedeki 81 validen biridir... bizim siyasetle işimiz yok biz spor kulübüyüz... nezaket ziyaretimizi yaptık.. okadar...

Aynen. İnsanlar o kadar ayrışmış ki birbirinden ne yaparsan yap suç oluyo. Kendi ellerimizle siyaseti biz sokuyoruz sporun içine.

Vay efendim açılışa şu geldi, ona bunu dedi, şununla görüştü..

Zamanlama çok kötü, bu bir hatadır. Uyarmayanlarda da hata vardır tamam ama sırf bunun için başkanı o pislik işe bulaştırmak, yalamaktan falan bahsetmek saçmalamaktan öte bişey değil.

Çevrimdışı dkn_34

1071: Türklere Anadolunun kapılarnın açılması
2016: Beşiktaşın oyun bozması .tüm kapıların Beşiktaşımıza açılması

Çevrimdışı Ensar

Ya eleştiri nedir linç nedir bilmiyorsun, bilmeyebilirsin, yargılamam. Yada bilerek böyle bir tutum sergiliyorsun, ha bak bunu yargılarım, yadırgarım.

Başkan ne işin var karamanda, milletin ağzına sakız olmamıza gerek varmıydı deniyor. Bu ne eleştiridir, ne linç. Bu fikir beyanıdır.

Sanırım başkan da bu ensar vakfını desteklemek için orada dersen bu eleştiriye girer.

Sanırım başkan da bu ensarcılarla aynı fikirde, aynı ziynette biri dersen bak bu eleştirinin bir tık üstüne girer.

Bu üçünü de söylemek bugün için mümkündür. Söyleyenin Vicdanına kalmış meseledir.

Ben şahsen, Beşiktaş kulubü başkanı Fikret orman, Karaman da açtığı okuldan sonra, bugün davası başlayacak Ensar olayı mağduru çocuklara moral ziyareti yaparak forma hediye etti yazılarını görmek isterdim.

Buda sanırım Bir kısmın hoşuna gitmeyecekti ve bu kez onlar tarafından "eleştiri ve linç" edilecekti.

Doğrusu neydi? Karaman maraman bugün gitmeyecekti. nokta
ben cahilim kusura bakma.

olayı kendi kendinize o kadar büyüttünüz ki dağ yaptınız dağ. siz gerçekten Fikret Orman'ın bile bile oraya gittiğine inanıyor musunuz ? sadece bunun cevabını istiyorum.

Çevrimdışı Kalyoncu

la fontaine masalından güzel bir pasaj

Açın bakın neler konuşuluyor sosyal medyada.
Ooo kimler gelmiş hala ligte beşinci olacağımızımı düşünüyorsunuz merak ettim :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı worns

olayı kendi kendinize o kadar büyüttünüz ki dağ yaptınız dağ. siz gerçekten Fikret Orman'ın bile bile oraya gittiğine inanıyor musunuz ? sadece bunun cevabını istiyorum.

Sorunun adını açıkça koymak gerekiyor. Başkanın son dönemdeki çabaları siyasal iktidara yakın bir pozisyon tutturmaya çalıştığı yönünde bir algı yaratıyor. Karaman'daki tecavüze kimin sahip çıktığına, kimin üstünü örtmeye çalıştığına, kimin "bir seferle birşey olmaz" dediğine baktığımızda Karaman ziyaretini basit bir şey olarak düşünüp üstünden geçmenin kolay olmadığını söyleyebiliriz.
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2016, 13:46:17 worns ]

Çevrimdışı RQ7_351903

Sen benim kanayan yaramsın  :by2:

Çevrimdışı tangaz

konu dışı olacak ama sanki Gomez gidecekmiş gibi bir his var içimde :(
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gitmez, gidemez, teklif dahi edilemez :D

Abi başta Gomez bırakmaz burayı. Milli takıma seçilmiş, yepyeni stat mükemmel taraftar, seviyo seviliyo, kendini bulmuş, iyi de para kazanıyo niye gitsin ki :D

Çevrimdışı Özay

Arkadaşlar çok komiksiniz. Fikret Orman'ı sevmeyen pek yoktur bu forumda ama buna rağmen onlara bir paralel demediğiniz kalmış ki eminim onu da diyeceksiniz bir kaç saat sonra.

Ortada son yılların en büyük skandalı var. Bir insan değil şaibeli vali ile görüşmek karaman il sınırlarının içine dahi girmemesi gerekiyor. Batı toplumlarında bu tip olaylar son derece hassastır. Bırakın olaylara karışmayı karışanlara selam dahi verenleri kara listeye alırlar.

Fikret Orman'ı iktidar parmağında oynatıyor. Dava günü orada olması tamamen küçük hesaplar sonucunda olmuştur. Bu ülkede hiçbir şey tesadüfen olmaz çünkü.

Karaman şu an ülkenin en sevimsiz yeri; diğer yandan Beşiktaş ise en sevimli odağı. Bu ikisini bir araya getirmek de tesadüf değil. Tıpkı herkesin milyar dolarlık saraya küfrettiği bir dönemde g.saray futbol takımını o sarayda ağırlamak gibi. Ya da cemaat operasyonlarının yapıldığı her dönemde Aziz Yıldırım'ın paralel paralel diye öttürülmesi gibi. Bu olaylar hep plan program dahilinde olmuştur ancak şu an başkanın içinde bulunduğu durum rezalette dibi görmektir.

Fikret Orman inanılmaz hatalar yapıyor. Kredisi bitmek üzere. Çok üzülüyorum kendisi adına.
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2016, 13:53:10 Özay ]

Çevrimdışı Ensar

bana da öyle geldi bugün abi :(

Çevrimdışı cursedofdragon

senin için geçmiş abi bana sor sen :D

Gomez seneye de bizle :)

Çevrimdışı berkotistis

Okul açılışında konuşmasında ki Valimizide Beşiktaşlı yaptık inşallaahhh  derken çok samimi ve içtendi. Lütfen izlemeden yorum yapmayın.