Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293317 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yado

Geldi mi Caner? :evillol:

Hayır .
Ben arfa , skertel , sissokho, roben, kamil ve daha nice yabancı futbolcuları getirecez . caner felan bidaha sakın Türk futbolcu geldi mi felan diye sorma lütfen
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimiçi Necmi

Yönetim ve oyuncu planlamalarını, Şampiyona öncesi ve sonrası gelecek teklifleri, kimi oyuncular özelinde yapılacak olan sözleşme iyileştirmeleri bir tarafa bırakırsak transfer konusu ile ilgili biraz afaki ve farazi birkaç şey söyleyeyim.

Birlikte oynama alışkanlığı ve takım kimyası yüksek bir oyuncu grubuna; bu ligin dinamiklerine fazlasıyla uygun bir oyun şekline ve antrenöre sahibiz. Bu oyunu güçlü kılan başta Atiba - Gomez - Sosa ve Oğuzhan olmak üzere kritik oyuncular var.

Öncelikle oyunu korumak ve üzerine koymak istiyorsak; önce kadroyu olabildiğince muhafaza edip kaliteyi yükseltmemiz gerekecek. Bunun için elzem pozisyonlara birkaç doğru hamle yapmak yeterli olacaktır. Bunu yaparken takımın ücret skalasını korumak ve kontratları ilerleyen yıllarda maddi külfet yaratmamak adına doğru düzenlemek gerekecek.

Bu yıl Avrupa Şampiyonası var. Free oyuncular dahil birçok futbolcuyu kadroya katmak bi' hayli zor olacaktır. Şampiyonluk ve ŞL bileti sonrası transferde birkaç parametreye çok önem veriyorum. Birincisi; iş ahlakı yüksek, her daim başarı kovalayan, winner karakterli oyuncular... İkincisi; atletik, dinamik, pas ve oyun temposu (+fizik kalitesi) yüksek, pas oyununa yatkın, multiposition özellikli oyuncular...

Bu kriterlere ve Beşiktaş'ın oyun mantığına uygun, eksik pozisyonlardaki kaliteyi yükseltecek 5-6 transfer yeterli olacaktır.

6 transfer :alala:
takımı komple yeniledin :D

Çevrimdışı atalay

6 transfer :alala:
takımı komple yeniledin :D

Nasıl komple yeniledim? Backup oyuncular ve gidenler ile beraber 5-6 transfer gayet normal.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

canerle ilgili bir gelişme mi var herkes caner yazmış  :)

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ben caner, topal, gökhan için okeyim. Ligi bilen bize birşeyler katabilecek oyuncular, ayrıca direk rakibine kan kaybı yaşatıyorsun..

Sadece sağ bek için önce Wiel düşünülmeli, olmuyorsa gökhan gönül'de çok tatlı olur..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

canerle ilgili bir gelişme mi var herkes caner yazmış  :)

Mehmet Ali Hocam konuşa konuşa getirecez bence :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yado

bende 5 transfer bekliyorum. bunlardan 2si aras ve marcelo olacak büyük ihtimal. ön taraftan giden olmadığını farz ederek diğer transfer beklediğim bölgeler : 1.sol bek ,stoper , sağ bek, (tolgay ve velinin durumuna göre ) ön libero
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Yado

.@firatgunayer #Periscope'ta: Beşiktaş antrenmanındayız..Gelin, gündemi konuşalım..

Meraklısına ..
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben caner, topal, gökhan için okeyim. Ligi bilen bize birşeyler katabilecek oyuncular, ayrıca direk rakibine kan kaybı yaşatıyorsun..

Sadece sağ bek için önce Wiel düşünülmeli, olmuyorsa gökhan gönül'de çok tatlı olur..

süper olur bu kadro wiel bayağı fark yaratır özellikle gönül 31 yaşına geldi sakatlık sorunları da var bence iyi hamle olmaz

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Nasıl komple yeniledim? Backup oyuncular ve gidenler ile beraber 5-6 transfer gayet normal.
@atalay , İsmail Köybaş'ıdan back up oyuncusu olur mu? İsmail back up oyuncusu olabilecek karakteri bünyesinde barındırıyor mu?

Çevrimdışı Zafer55

Ya ben bu canere ısınamadım gitti.Tam ısınacam yedeğim diye hocaya atarlanıyor.Neyse diyorum öyle hocaya bende atarlanırım diyorum.Tutuyor 2-3 gün sonra özür diliyor.Yok ya olmuyor.La madem özür dileyecen neyin artisliğini yapıyon

Gençler hergün yarım saat renkli forumu okuyorum, gülüyorum eğleniyorum günün yorgunluğunu atıyorum resmen :evillol:

Tavsiye ederim :biggrinking:

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Jukebox

Gençler hergün yarım saat renkli forumu okuyorum, gülüyorum eğleniyorum günün yorgunluğunu atıyorum resmen :evillol:

Tavsiye ederim :biggrinking:
Abi forum okumaya da gerek yok aslında.
Okul,sokak vs.'da konuştukları bile güldürmeye yetiyor.
Eskiden herkese bir şeyler açıklamaya falan çalışıyordum artık bıraktım ben.Gülüp geçiyorum. :lol:

Çevrimdışı berkotistis

bu adamların gelecek olması çok sinirime dokunuyor. Ya tamam çirkef olursun karakterindir söver geçeriz ama bu adamların hep dilinde adamlık var ya işte o beni deli ediyor gökhan gönül kaç kere bi maçta haksız penaltı vb şey yapıp maçın ardından mikrofona  bana yakışmadı dedi ve herkes ooo gökhan gönül adamlığı dedi gerçekten sayamadım. Vallahi Caner gelsin de şu adamlar gelmesin be.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2016, 20:22:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şampiyon olamazsak olası transfer sayısı 4'tür.

Olursak 5-6 civarı olur ve tabi ki transferde de kalite artar. Önce şampiyonluk.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Librarius

Abi adam gelmeden besiktasli olmus daha sakatlanmaz bence. Ben olsam sirf mendesi madara etmek icin zorlardim bedavaya bu adami bedava olmuyorsa mario gomez bonservisine.

Coentrao gibi adamlar zaten bir bahane olmasa bize dusmez. Gomez mesela hem sakatlik gecirdi hemde kotu bir performans sergiledi Fiorentina'da. Bunu firsat bilip aldik ve cok sukur tuttu. Hem Besiktas genel itibariyle oyuncu parlatiyor son yillarda.  Coentrao'nun sakat hali bile Ismail'den daha faydali olur.

Ayrica kanatlara mutlaka ama mutlaka golcu bir oyuncu almaliyiz. Bu da kaliteli olmali.  Eger kadro muhendisligini rasyonel ve akilci kararlarla basarabilirsek Besiktas onumuzde ki sezonlarin mutlak favorisidir Allah'in izniyle...

Harami Turk futbol yapilanmasini alt ust edebilecegimiz kritik bir esige ulastik. Bundan sonrasi yonetimin kalitesine ve akilciligina kalmis. Basarirsak ki insallah basaracagiz, Turk futboluna damga vuracagimiz yillar geliyor...

Onemli not: Serdar, Pektemek, Ismail, Veli, Pedro Franco, Milosevic ve Tosic gibi oyunculari mutlaka ama mutlaka elden cikarmaliyiz. Bazilarindan para bile kazanabiliriz. Bunlarin yerine kaliteli ve gelecek vadeden oyuncular almaliyiz.

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı atalay

@atalay , İsmail Köybaş'ıdan back up oyuncusu olur mu? İsmail back up oyuncusu olabilecek karakteri bünyesinde barındırıyor mu?

İsmail'in oyun kurgusu zayıf, temel becerileri yetersiz. Keza repütasyonu da kötü. Bahsi geçen meblağlar doğru ise sözleşme imzalanması hata olur. İsmail'in eksileri, artılarından çok fazla...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2016, 20:25:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Gelişme oldu mu bugün transferde?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Librarius

Cissokho Porto ve L'OL doneminde cok iyiydi ama ondan sonra dusus yasadi. Fizik ustun olsa da zekasi ustun degil. Ismailden iyimi? Her daim, ama Caner'i 100 kez tercih ederim.

Bir futbolcuda zeka yoksa ondan uzak durmali Besiktas... Bakin sadece futbol zekasi ile onca yeteneksizligiyle Olcay Besiktas'ta oynuyor. Ama yetenekli ama zekasi olmayan oyunculardan istikrarli bir sekilde verim elde edemezsiniz. Bahsedilen oyuncuyu bilmiyorum ama dediginiz gibi zeki degilse kalsin...

Çevrimdışı Librarius

8 9 yabancılı kadrolu 11'ler kuran arkadaşları gördükçe dehşete düşüyorum açıkçası . Bu takım 3 sezondur en iyi yerli oyuncu havuzuna sahip takımdır Türkiyede.
Bu kadar çok yabancı alıp Türk futbolunu katletmeye teşebbüs etmek neresinden tutsan ihanet hıyanet gaflet dalalet olur.
Heleki takımın başında Şenol Güneş gibi milli değerleri yüksek bir adam varken !

Tolgayı boykoya tercih etmesi , ismaili motta ve tosiçe tercih etmesi , necip israrı daha önceki takımlarında elinden tutup parlattığı risk aldığı ozanları emreler unutulmamalı ..

Ben Şenol hocadan Beşiktaşda bu tür reaksiyonlar bekliyorum. Sizde Türk sporcusununun potansiyelini ve geleceğimizi bukdar küçük düşürmekten vazgeçin artık.

Bakis aciniza saygi duymakla birlikte cok sacma buldum. Besiktas'in birincil onceligi Turk futbolunu gelistirmek degildir. Besiktas bir futbol kulubu olarak kendi basarisini onceler. Bu amaca giden yol kaliteli yabancidan geciyorsa yabanci oyuncu alinir. Sirf Turk futbolunu dusunerek Ismail gibi futbol zekasi gelismemis oyunculari tercih etmek afedersiniz ama kerizlikten ote bir anlam ifade etmez.

Ihanet kelimesini de boyle kolay kullanmamanizi tavsiye ederim. Alti ustu bir eglence ve temasa oyunudur futbol. Ne ihaneti?

Bence sen milli takimlar forumu varsa oraya git, Turk futbolcusunun o buyuk potansiyeline olan guclu imanini tazele... Ama burda bizim icin temel oncelik Besiktas'in basarisi...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2016, 20:34:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Cissokho balonlardan biri. Fazla uzağa bakmanıza gerek yok Opare'nin sol bek versiyonu.

Fiziği iyi ve gençken potansiyel vaadediyordu ancak yaşı geçtikçe defolar çıktı. Bursaspor ayarında sol bek onlar alsın iyi hamle olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Ya ben bu canere ısınamadım gitti.Tam ısınacam yedeğim diye hocaya atarlanıyor.Neyse diyorum öyle hocaya bende atarlanırım diyorum.Tutuyor 2-3 gün sonra özür diliyor.Yok ya olmuyor.La madem özür dileyecen neyin artisliğini yapıyon
Ya sorma nerden tutsan elinde kaliyor, meneceri yazdirmistir, azizden korktugu icin. Turkiyede yalakalikmson donemde cok moda. Kimse oturdugu koltuga hakkiyla oturmadigi icin herkesde bir korku.

Baba aku yok
Nasil bitmis mi aku
Baba aku komple yok calmislar
.????????
Kaputu acmislar birde akuyu calmislar
Ee kaputu acmisin bari akuyu calma
Akuyu calmamis olsalar kaputu da acmayacaklar

Ulan nereden geldiyse simdi aklima

Yok arkadas anlamiyorum. Simdi bundan 25 yil once oha yaslanmisim, antremanda bir itlik yaptim, hoca cagirdi;
Gel soyle gel
Ne oldu, dedi
Ben hemen anladim, dedim ki ozur dilerim hocam
O da dedi ki
Sonunda ozur dileyecegini bildigin seyleri bastan yapmayacaksin
Settir git simdi, dedi

Aha spor hayatimiz bitti ama kucucuk cocukken aldigimiz bu terbiye hayat felsefemiz oldu, ozur dileyecegim seyi yapmam, ozur falanda dilemem kimseden.

Çevrimdışı Türkay

Robben Skörtıl Gönül Hatem.

+ Sosa mutlaka takımda kalmalı
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı mylife1903

Bakis aciniza saygi duymakla birlikte cok sacma buldum. Besiktas'in birincil onceligi Turk futbolunu gelistirmek degildir. Besiktas bir futbol kulubu olarak kendi basarisini onceler. Bu amaca giden yol kaliteli yabancidan geciyorsa yabanci oyuncu alinir. Sirf Turk futbolunu dusunerek Ismail gibi futbol zekasi gelismemis oyunculari tercih etmek afedersiniz ama kerizlikten ote bir anlam ifade etmez.

Ihanet kelimesini de boyle kolay kullanmamanizi tavsiye ederim. Alti ustu bir eglence ve temasa oyunudur futbol. Ne ihaneti?

Bence sen milli takimlar forumu varsa oraya git, Turk futbolcusunun o buyuk potansiyeline olan guclu imanini tazele... Ama burda bizim icin temel oncelik Besiktas'in basarisi...
Bizim hangi hocaydi o "milli takimi da dusunmemiz lazim o yuzden stoperler turk olacak, gokhan zanla oynayacagiz" demisti kimdi o kimdi hangisiydi o

Çevrimdışı mylife1903

Robben Skörtıl Gönül Hatem.

+ Sosa mutlaka takımda kalmalı
Hatem tamam ismailden daha iyi oynar sol bekte, gokhan gonulunmstoper oynamisligi var hatta bizim macti, skortil tamam, tandemde sikinti olur gokhanla ama neyse. Robben okadarda yasli degil yahu sag bek oynasin.