@ahmetx ben anladim senin demek istedigini. Mesela ben boykoyu korurum burda sabaha kadar konusurum bin tane sey sayarim, iyi ailesi olmasindan girer, sempatik duzgun bir cocuk olmasindan cikarim. Quaresmayi sevmem o tarz topculari da sevmem ama en saglam koruyucusuyumdur quaresmanin, fantastik futbolcu olmasindan girer, kucuk cocuklari besiktasli yapmasindan cikarim. Tolgayi korurum, kaleciligine girmem adamligindan, iyi enerjisinden bahsederim.
Ismail ve mustafa pektemek ayri. Bunlarin tutulacak bir dali olsa, tutarim yani emin ol.
Ama takim sampiyonluga giderken menecer bozuntusun kurnaz bir adami kulube gonderen yshut haberi yoksa boyle bir menecerle calisan futbolcunun besiktasliligindan suphe ederim. Firsatcidir ve besiktastan gecinenlerdir bunlar tibbi aciklamasi suluk. Suluk gibi besiktasa yapisan ve kanini emenlerdir bunlar.
Dogru zamanda dogru tepki verilmezse riza calimbayin takima doldurduklari gibi olur takim, youla, kursat, adem.
Mustafa pektemekin yaptigi firsatciliktir, oynayamiyorsun, git kardesim. Simdi kimse demesin adama bu parayi meneceri mi yazdi, diye. Hak etmedigini almayacaksin.
Ismail ve mustafa 200bin euroya oynasinlar ki ederlerimdaha dusuktur agzimi acarsam en adi (
Hakaret Yasak)₅ cocuguyum.
Biz ki halilagice fevziye kizmamis neslin besiktaslilariyiz yahu fevzi kafasini direklere vurup kirmaya calisirken aglamis besiktaslilariz ama o insanlar hak ettiklerinden fazlasini istemediler, almadilar.
Bu kulupte metinler, feyyazlar, aliler ve sifo mehmetler bos sozlesmeye imza attilar. Ismail kim ki menejerle calisiyor. O kadar besiktasli olsa gider baskanla konusur, kendimi baglarim nevzat demir tesislerine gondermeyin beni, hakkim neyse verin , menecer falan yok ben besiktasliyim der.
Simdi konu gene gelecek profesyonel futbolcu bunu yapar mi ya ben de diyecem ki adam futbolcu degil zaten ve konu basa donecek.
Benim kabul edemedigim konu boyle bir menecerin gelip kulubu karistirmasi, zamanlamasi manidar. Kim diyemezki aziz bu altiparmaki gondermistir.