Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285772 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

doğru  :D hepsini yaparsın ama benim oğluna bu futbolcu filan değil , ptt memuru dememi hakaret sayarsın sen mi karar veriyorsun benim oğlumun futbolcu mu ptt memurumu olduğuna dersin . :bandit: @mylife1903 .
@ahmetx daha once yazdim bir mesajda sadece sen soyluyorsan, soyleyenin fikridir, der gecerim ama butun camia senin oglun gerizekali, futbolcu degil, sahada ptt memuru gibi geziyor, besiktas kalesine gol postaliyor, derse oturup dusunurum, fikir almaya baslarim, taraftasiz gozle izlerim, guvendigim insanlarin fikrini alirim ve duzeltirim, besiktasin helal parasini da hakki degilse yedirmem kendi oglum olsa. Zaten benim oglum olsa sahada hem benim icin hem kendi icin kosar, kosacak pozisyon yoksa da oldugu yerde ziplar, bilir besiktasin ne oldugunu.

Iste bu olay turkiyenin en buyuk problemi, bir yakinimiz olursa, topragimix olursa hemen korumaya geciyoruz.

Farkindalik buyuk erdemdir. Herkes mi haksiz?

Bugun yazdim bir daha yazdim.

Sokakta cocuklar oynuyor bir cocuk basliyor
Sen salaksin
Sen de salaksin
O da salak
Bu da salak
Ordaki de salak
Bir tanesinin cikip demesi lazim belki tek salak sensin burada, diye

Biz burada elestiriyoruz, ismaili tanimam, etmem, cay icmisligim yok. Zaten cay icmisligim olsa sahada boyle avare avare dolasamaz iki laf ederim hizaya gelir.
Benim oglum besiktasta olsa encok ben elestiririm, elestirene de artislik yapmam.
Yahu 24 tane futbolcu var takimda sadece ismail elestiriliyor, bir durup dusunmek lazim.

Çevrimdışı uğur07

Ismail konusunda tek bisey soyleyecegim. Su an ismailin yedegi tosicin yilligi 900.000 euro. Motta ninda 1.1 m euro idi. Ismailin yedek olarak 1.2 falan almasi neden bu kadar uzuyor. Su anda bile 13 yabanci var takimda 3 u kiralik. Yerli olmak zorunda. Ismaili kesecek adam almazlarsa o zaman sikinti.

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx daha once yazdim bir mesajda sadece sen soyluyorsan, soyleyenin fikridir, der gecerim ama butun camia senin oglun gerizekali, futbolcu degil, sahada ptt memuru gibi geziyor, besiktas kalesine gol postaliyor, derse oturup dusunurum, fikir almaya baslarim, taraftasiz gozle izlerim, guvendigim insanlarin fikrini alirim ve duzeltirim, besiktasin helal parasini da hakki degilse yedirmem kendi oglum olsa. Zaten benim oglum olsa sahada hem benim icin hem kendi icin kosar, kosacak pozisyon yoksa da oldugu yerde ziplar, bilir besiktasin ne oldugunu.

Iste bu olay turkiyenin en buyuk problemi, bir yakinimiz olursa, topragimix olursa hemen korumaya geciyoruz.

Farkindalik buyuk erdemdir. Herkes mi haksiz?

Bugun yazdim bir daha yazdim.

Sokakta cocuklar oynuyor bir cocuk basliyor
Sen salaksin
Sen de salaksin
O da salak
Bu da salak
Ordaki de salak
Bir tanesinin cikip demesi lazim belki tek salak sensin burada, diye

Biz burada elestiriyoruz, ismaili tanimam, etmem, cay icmisligim yok. Zaten cay icmisligim olsa sahada boyle avare avare dolasamaz iki laf ederim hizaya gelir.
Benim oglum besiktasta olsa encok ben elestiririm, elestirene de artislik yapmam.
Yahu 24 tane futbolcu var takimda sadece ismail elestiriliyor, bir durup dusunmek lazim.

bende eleştiriyorum İsmaili , takım için yetersiz diyorum sadece İsmaili değil Boykoyu , Mustafayı hatta Q17 yi benim demek istediğimi anlatamadım sana @mylife1903
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mylife1903

@ahmetx ben anladim senin demek istedigini. Mesela ben boykoyu korurum burda sabaha kadar konusurum bin tane sey sayarim, iyi ailesi olmasindan girer, sempatik duzgun bir cocuk olmasindan cikarim. Quaresmayi sevmem o tarz topculari da sevmem ama en saglam koruyucusuyumdur quaresmanin, fantastik futbolcu olmasindan girer, kucuk cocuklari besiktasli yapmasindan cikarim. Tolgayi korurum, kaleciligine girmem adamligindan, iyi enerjisinden bahsederim.

Ismail ve mustafa pektemek ayri. Bunlarin tutulacak bir dali olsa, tutarim yani emin ol.

Ama takim sampiyonluga giderken menecer bozuntusun kurnaz bir adami kulube gonderen yshut haberi yoksa boyle bir menecerle calisan futbolcunun besiktasliligindan suphe ederim. Firsatcidir ve besiktastan gecinenlerdir bunlar tibbi aciklamasi suluk. Suluk gibi besiktasa yapisan ve kanini emenlerdir bunlar.

Dogru zamanda dogru tepki verilmezse riza calimbayin takima doldurduklari gibi olur takim, youla, kursat, adem.

Mustafa pektemekin yaptigi firsatciliktir, oynayamiyorsun, git kardesim. Simdi kimse demesin adama bu parayi meneceri mi yazdi, diye. Hak etmedigini almayacaksin.

Ismail ve mustafa 200bin euroya oynasinlar ki ederlerimdaha dusuktur agzimi acarsam en adi (Hakaret Yasak)₅ cocuguyum.

Biz ki halilagice fevziye kizmamis neslin besiktaslilariyiz yahu fevzi kafasini direklere vurup kirmaya calisirken aglamis besiktaslilariz ama o insanlar hak ettiklerinden fazlasini istemediler, almadilar.

Bu kulupte metinler, feyyazlar, aliler ve sifo mehmetler bos sozlesmeye imza attilar. Ismail kim ki menejerle calisiyor. O kadar besiktasli olsa gider baskanla konusur, kendimi baglarim nevzat demir tesislerine gondermeyin beni, hakkim neyse verin , menecer falan yok ben besiktasliyim der.
Simdi konu gene gelecek profesyonel futbolcu bunu yapar mi ya ben de diyecem ki adam futbolcu degil zaten ve konu basa donecek.

Benim kabul edemedigim konu boyle bir menecerin gelip kulubu karistirmasi, zamanlamasi manidar. Kim diyemezki aziz bu altiparmaki gondermistir.

Çevrimdışı cursedofdragon

bu ntvspor'a twitterden yüklenin arkadaşlar.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx ben anladim senin demek istedigini. Mesela ben boykoyu korurum burda sabaha kadar konusurum bin tane sey sayarim, iyi ailesi olmasindan girer, sempatik duzgun bir cocuk olmasindan cikarim. Quaresmayi sevmem o tarz topculari da sevmem ama en saglam koruyucusuyumdur quaresmanin, fantastik futbolcu olmasindan girer, kucuk cocuklari besiktasli yapmasindan cikarim. Tolgayi korurum, kaleciligine girmem adamligindan, iyi enerjisinden bahsederim.

Ismail ve mustafa pektemek ayri. Bunlarin tutulacak bir dali olsa, tutarim yani emin ol.

Ama takim sampiyonluga giderken menecer bozuntusun kurnaz bir adami kulube gonderen yshut haberi yoksa boyle bir menecerle calisan futbolcunun besiktasliligindan suphe ederim. Firsatcidir ve besiktastan gecinenlerdir bunlar tibbi aciklamasi suluk. Suluk gibi besiktasa yapisan ve kanini emenlerdir bunlar.

Dogru zamanda dogru tepki verilmezse riza calimbayin takima doldurduklari gibi olur takim, youla, kursat, adem.

Mustafa pektemekin yaptigi firsatciliktir, oynayamiyorsun, git kardesim. Simdi kimse demesin adama bu parayi meneceri mi yazdi, diye. Hak etmedigini almayacaksin.

Ismail ve mustafa 200bin euroya oynasinlar ki ederlerimdaha dusuktur agzimi acarsam en adi (Küfür Yasak) cocuguyum.

Biz ki halilagice fevziye kizmamis neslin besiktaslilariyiz yahu fevzi kafasini direklere vurup kirmaya calisirken aglamis besiktaslilariz ama o insanlar hak ettiklerinden fazlasini istemediler, almadilar.

Bu kulupte metinler, feyyazlar, aliler ve sifo mehmetler bos sozlesmeye imza attilar. Ismail kim ki menejerle calisiyor. O kadar besiktasli olsa gider baskanla konusur, kendimi baglarim nevzat demir tesislerine gondermeyin beni, hakkim neyse verin , menecer falan yok ben besiktasliyim der.
Simdi konu gene gelecek profesyonel futbolcu bunu yapar mi ya ben de diyecem ki adam futbolcu degil zaten ve konu basa donecek.

Benim kabul edemedigim konu boyle bir menecerin gelip kulubu karistirmasi, zamanlamasi manidar. Kim diyemezki aziz bu altiparmaki gondermistir.
Aynı şeyi düşünüyoruz ama farklı ifade ediyoruz . Şu cümlede anlaşırız diye düşünüyorum İsmail bu takımın kalibresinde futbolcu değil ama futbolcu . :friendship:  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

Stat fotoğrafı yeni mi yoksa eski bir resim mi koymuşlar.

Zemin bu fotoğrafta iyi gözüküyor.

eski foto çok kötü zeminleri.

Çevrimdışı Özay

İsmail kalırsa sol bek alınmayacak.
Serdar kalırsa sağ bek alınmayacak.

Siz hala daha neyi tartışıyorsunuz?

Bu takımın seviye atlaması için kritik olan iki mevki Beşiktaş'ın son 15 yıldır yaptığı gibi Kaş'la göz arasında halledilmeye çalışılıyor. Bunun adı tembelliktir, işini yapmamaktır.

Ayrıca şunu sorayım, siz iyi bir futbolcu olsanız menajeriniz 5 maç daha beklemeyip sürekli transfer görüşmesi yapmak ister mi? Şu an adamlar seni şampiyonluk mücadelenle tehtid ediyorlar. Biraz rasyonel düşünün be kardeşim, pısırıklığı bu takımın kaderi yapacaksınız artık.

Çevrimdışı ahmetx

Biliç sol bekini versin geçen yıldan kalan borcunu ödemiş olur .

Çevrimdışı 38life

İkinci yarıda çok fazla saçma defans hataları yaptık, özellikle son dönemde. Ve bu maçları kazandık. Bu saçma akıl almaz hatalar bizim kazandığımız maçlara denk geldi ya da kazanmamızı engelleyemedi ya da rakip değerlendiremedi vs. Umarım bu bizim için pozitif bir veriye dönüşür. Umarım artık saçma defans hataları limitimizi doldurmuşuzdur ve bu son maçlarda ders almış bir şekilde saçma hata yapmadan oynarız. Bu saçma hataların kazandığımız maçlarda olması bizim için büyük bir nimet olur, olmalı.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

eski foto çok kötü zeminleri.
Bana da eski gelmişti zaten.

Zemin oyunumuzu baya etkileyecek maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

bu ntvspor'a twitterden yüklenin arkadaşlar.
Sonra kanal zarar ediyor diye agliyorlar :)

Senin kanalin fb tv gibi calisirsa tabi zarar edersin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ogün

İsmail kalırsa sol bek alınmayacak.
Serdar kalırsa sağ bek alınmayacak.

Siz hala daha neyi tartışıyorsunuz?

Bu takımın seviye atlaması için kritik olan iki mevki Beşiktaş'ın son 15 yıldır yaptığı gibi Kaş'la göz arasında halledilmeye çalışılıyor. Bunun adı tembelliktir, işini yapmamaktır.

Ayrıca şunu sorayım, siz iyi bir futbolcu olsanız menajeriniz 5 maç daha beklemeyip sürekli transfer görüşmesi yapmak ister mi? Şu an adamlar seni şampiyonluk mücadelenle tehtid ediyorlar. Biraz rasyonel düşünün be kardeşim, pısırıklığı bu takımın kaderi yapacaksınız artık.
Yahu bunu neye dayanarak söyleyebiliyorsun? Yol geçen hanı olmuş bir kanattan bahsediyoruz. Bunu biz görebiliyoruz ama yıllardır futbolun içinde olan hoca göremiyor, binlerce dolar kazanan scout ekibi göremiyor mu? İsmail'in kadroda kalmasının tek sebebi Türk olmasıdır. Bu kadar basit.

Serdar'la imzalanırsa sağ bek alınmaz, orası doğru; çünkü Beck, ofansif olarak yetersiz olsa da, istikrarlı bir oyuncu.

Çok iyi para kaldıracaklar, mantıklı hareket açıkçası.
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 19:29:13 Ogün ]

Çevrimdışı Özay

Yahu bunu neye dayanarak söyleyebiliyorsun? Yol geçen hanı olmuş bir kanattan bahsediyoruz. Bunu biz görebiliyoruz ama yıllardır futbolun içinde olan hoca göremiyor, binlerce dolar kazanan scout ekibi göremiyor mu? İsmail'in kadroda kalmasının tek sebebi Türk olmasıdır. Bu kadar basit.

Serdar'la imzalanırsa sağ bek alınmaz, orası doğru çünkü; Beck ofansif olarak yetersiz olsa da istikrarlı bir oyuncu.Çok iyi para kaldıracaklar, mantıklı hareket açıkçası.

ya arkadaşım biz 2 kaleci ile sezona başlamış takımız ben bunları beşiktaş'ın son 10 yılına dayanarak söylüyorum sen neye dayanarak aksini iddia edebiliyorsun?

Sen sanıyor musun ki bu muhabbetler ilk defa yapılıyor. Biz her sene en az 2 bölgeyi Allah'a emanet ederek giriyoruz. Burada İsmail'i savunanlar geçen yıllarda da buradaydılar. Ben içlerinden az çok birkaçını biliyorum şimdiye kadar tek bir konuda eleştiri yönelttiklerini görmedim. İsmail burada 2 aydır tartışılan bir oyuncu ama ne zaman sözleşme yenileneceği haberi çıktıysa anında damladılar. Onlar İsmail'i değil yönetimi savunuyor.

Yahu tamam diyoruz yönetimi biz de savunuyoruz ama şu yapılanlar iş bilmezliktir. Mustafa pektemek ile sözleşme yenilenen dönemin konu başlıklarına gidin şu an ne yazılıyorsa aynıları yazılıp çizildi. Daha sonra sözleşme oldu bittiye getirilip imzalandıktan sonra ''eehh yeter artık bunu mu konuşacağız'a'' dönderdiler meseleyi.

Aklı başında hiçbir insan ligin bitimine 5 maç kala bu tip haberlere malzeme vermez ki bu dedikoduyu da geçti bütün haber kaynakları ön sözleşme yapıldı deniyor.

Bizi bu kafa yapası bitirir. Çok açık konuşuyorum 7 yıldır bu adama alternatif yaratamayan kulüp hiçbir şeyi hak etmiyordur. Geçen gün gomez olmasa ndoye ile anlaştık diye bir şeyler duydum ki ben o laftan sonra bu kulüpteki herkese güvenimi kaybettim. Adamlar hiçbri güvence yaratmadan demba ba'yı satıp ndoye ile ciddi ciddi görüşme yapmışlar. Allah yüzümüze bakmış da gomez gelmiş. Siz şu sezon gomez olmasaydı neler olacağının farkında mısınız? Değilseniz biraz trabzon forumlarını açın da o kalasın nasıl bir futbolcu olduğunu okuyun. O adama bile süper diyenler vardı her yerde.

[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 19:42:13 Özay ]

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Kamil Glik deniyor. Kim bu?

Yolu buralara düşmicek olan janti bi abimiz..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Azizi gördükçe iyiki Fikret Orman bizim başkanımız diyorum..

-Mustafa Kemal Atatürk

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağatay

Biliç sol bekini versin geçen yıldan kalan borcunu ödemiş olur .

sende ne istedin be abi :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı izmirkartali

Akhisar maçı biletleri nezaman satışa çıkar? 10500 bilet ayrıldığı söyleniyor stad zaten 16500 kişilik. Eğer doğruysa bu gitmeyi düşünüyorum istanbuldan.
İzmir'in nüfusu 4 Milyon, 2 milyonu yetişkin olsa, 1/10'u BJKli olsa, taraftarın %5'i gitse stad dolar. İstanbullu'nun işi zor. Daha Manisalı, Aydınlı, Denizlili taraftarlar var...
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...