Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281670 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Luccâ

Ne saçmalıyo la bu. ADS taraftarına giydiriyor şimdide. Birazdan yemek tarifi falan verecek galiba konu o kadar sünüyor.

Çevrimdışı onder23

lick tv ye de sallıyor aziz
tümere, şansala sallıyor ersuna giydiriyor  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı tangaz

arkadaş herif niye çıktı niye konuşuyor? söylediği tek bir cümle yok hepsi çöp. koskoca fb camiasında hiç akıl selim adam kalmadı mı bu adamı alkışlıyorlar  :alala:

büyük başkan st.thunderbolt  :D
pascalla kadir iyi gırgır şamata yapıyorlar radyoda bu azize hakkında  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bence vitor Pereira 10 numara TDFB değerini bilmiyor, şans verilmeli en az 2 yıl daha kalmalı kulüpte. İstikrar önemli.

istikrar iyidir  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı onder23

ahahaahah rasime neler diyor öyle :D
koyuyor şişeyi alta çekiyor viskiyi yorum yapıyor dedi  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

mario gomez'e içi gidiyor :D  :evillol:

Çevrimdışı raichu

evet sırada yayın hakları  :D

Çevrimdışı eaglekartal

yeminle fikret ormana bakıp şükür edelim bu adam harbi cıvataları sıyırmış iyi değil Allah sabır versin fener taraftarına  :biggrinking:  adam resmen şampiyon olmasakda olur ne ypayım gitmem ben modunda önüne gelnle kavga ediyor bol bol arsa topluyor fener emlak yatırım ortaklığı anonim şirketi :kop:

Çevrimdışı mylife1903

arkadaslar izleyemiyorum ben, havuzdan cikip mi gelmis yoksa simdi kameralar karsisinda mi cikacak havuzdan?

samet orda mi bornozu kim tutuyor, islanacak adam

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Genel Kurul'da şey yaparsınız red verirsiniz. Ulan zaten adayların çoğunun üyelik ücretini siz veriyorsunuz ne redi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı izmirkartali

Radyo Spor'da Barış Bey var. Her gün saydırıyor Azize'ye. İyi kamuoyu oluşturuyor Azize'nin aleyhinde.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Akhisar ilk maçta olduğu gibi yine sıkı savunma yapıp kontra arayacaktır.

Duran top golüyle o kilidi kırmak lazım.
o zaman sosa bir tane frikikten assın  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Luccâ

ahgsdfasdas gündem değiştirmeye çalışmanın böylesi ya :D Allah'ım gülmekten karnım ağrıdı yemin ederim :D Adam chelsea 3-0 yenildi bile dedi o derece  :kop: :kop:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bence aziz yildirim kalmali .
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı firewater

Radyo Spor'da Barış Bey var. Her gün saydırıyor Azize'ye. İyi kamuoyu oluşturuyor Azize'nin aleyhinde.

Brış bey deme şuna yaaa. Ahlaksızın yardakcının önde gelenidir Saranın yalamasıdır.

Dikkat et iki haftadan beri basket ve avrupa maçlarını konuşuyor progremının çoğunda. arayıp söyleyenede fırcasını basıyor.

Bu tip insanlar dışarıda iyi dayak yemeden geziyor valla.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mario gomez'e içi gidiyor :D  :evillol:
nasıl gitmesin 6.5 milyon euro bonservis veriyorsun + 4.5 5 milyon euro yıllık adam gomezin yarısını atamıyor biz gomezi beleşe alıyoruz ve 3.5 milyon euro yıllık  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

iyice şarlatana bağladı chelsea diyor şimdie lestev diyor 300 milyon paund diyor  :D

Çevrimdışı kartal190321

bu sene şampiyonluk çok önemli..şampiyon olursak OLACAZ da..fb şuan gs nin haline düşer hatta daha kötü duruma düşer bu renkliler..önümüz açık bu fırsatı kaçırmamalıyız..aziz ve ahalisi bitmiş durumda şu basın açıklaması herşeyi özetliyor..bunları gördükten sonra  FİKRET başkanla gurur duymalıyız..fb kadrosu dagılır bu sene sonu gs transfer yapamıyor bundan daha güzel fırsat olamaz...önümüzde ki yıllara imzamızı atmamız lazım..akhisar maçı normal koşullarda rahat geçer bizim için sivas maçında oldugu gibi rahat pas yaparak defans güvenliğini aksatmadan oynarsaken kötü 1 gol bulup kazanırız..tek korkum akhisara gidecek teşvik primleri futbolcuyu ekstra motive eder..
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı firewater

iyice şarlatana bağladı chelsea diyor şimdie lestev diyor 300 milyon paund diyor  :D

azizin balatalar fena yanmış abi  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı kyiv

Acaba diyorum Aziz Başkan durumu kabullenmiş ayaklarına yatıp bu hafta Akhisarı paraya boğar mı?

Çevrimdışı mylife1903

ahahha abi 12(kusurlu vereyimde efektif olsun) dakika dusundum lestec nedir diye.
vakif falan mi kurmus diye dusundum yahu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu fenerlilerin egoları beni benden alıyor her şeyi parayla çözeceğini sanıyorlar kendilerini kaf dağında görüyorlar  :evillol:

Çevrimdışı mülkübey

basın toplantısını izleyemiyorum , ancak burayı takip ediyorum.Yeminlen hiç birşey anlamadım . Chelsea  melsi daldan dala mı atlıyor. Ne yapıyor  :lol:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı tangaz

ahahha abi 12(kusurlu vereyimde efektif olsun) dakika dusundum lestec nedir diye.
vakif falan mi kurmus diye dusundum yahu

tam bir komedi bir cümle bitiyor insanlar ne demek istedi derken anlamsız 2.cümle başlıyor sanane leicester citynin alacığı 300 milyon paunddan bende 300 milyon isterim yoksa havuzdan çıkarım diyecekti sonra tornistan yaptı süperlig a.ş. öyle kolay kurulmaz dedi. aklısıra benden icazet eldınız mı demeye getiriyor. iyice bunadı aslında fb forumlarına girip okumak lazım ne diyorlar die  :D

Çevrimdışı panic13

Bence aziz yildirim kalmali .

Aziz Yıldırım sadece Fenerbahçe camiasına değil, Türk Futboluna da çok büyük katkılarda bulunmuş, memleketimizin yetişdirdiği en büyük değerlerdendir. Keza Vitor Pereira da Portekiz futbolunun son incilerindendir. Mutlaka ve mutlaka en az 2 yıl daha kalmalıdırlar.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari