dediklerinizden şunu anlıyorum. ismail futbolcu değil. ismaili oynattıgı için şenol güneşte teknik direktör değil..bunlar futboldan anlamıyorlar.o çok begendiğiniz gökhan canerin takımına şuan 5 puan fark atmışız..ve statlarında 90 dakika yuhalandılar... 5 hafta kaldı 5 puanla lideriz..akhisarı yendik mi bitiriyoruz bu işi..siz hala kalkmışsınız ismail şöle ismail böle diyorsunuz...ismaili eleştirmekle ismaili oynatan lider takımın teknik direktörünü de eleştirmiş oluyorsunuz.farkındamısınız 
İsmail'i eleştirenlerin bunu düşündüklerini sanmıyorum, ama artık negatif yorum okumaktan gına gelmeye başladı bana.
Beşiktaş taraftarının geneli mutsuzluğu o kadar içselleştirmiş ki, hiç bir olayın iyi tarafını göremez olmuşlar. Bir nevi mazoşizmi gibi.
Stad yapılır, orası neden böyle, burası neden öyle?
Stad biter, biletler neden öyle, fiyatlar neden böyle?
Gomez golleri sıralar, sene sonunda gider mi, Fiorentina'ya döner mi?
Şampiyonluk yolunda en önemli deplasman geçilirken rakibin sahasında yuhalanır, İsmail neden öyle, sözleşme neden böyle?
Takıma olumlu bakın biraz, valla diyorum.
100. yıl şampiyonluğuna giderken takım sürekli Galatasaray odaklı medyanın komplo ve saldırıların uğruyordu. Ama taraftar takımın arkasında kaya gibi duruyordu. Takımın sol açığı Üzülmez'di, sağ açığı santrafordan bozmaydı, Cordoba ve Giunti kiralıktı. Kimse Üzülmez ne öyle, Kaan Dobra ne böyle, Giunti ve cordoba kalır mı diye düşünmüyordu, herkes şampiyonluğa odaklanmıştı.
Artık şampiyonluğa odaklanmamız lazım. Kulüp odaklandı, oyuncular odaklandı, milletin derdi hala İsmail, sözleşme, transfer.