Günaydın Arkadaşlar,
Geçen sene Pektemek'in imzasına en çok karşı çıkanlardan birisi bendim. Hatta o nedenle ufak bir protesto yapmış, forumu 2-3 saat kadar terketmiş, sonra bir kaç püskevit yeyip anca saknleşmiş sonra protestomu bitirmiştim. Pektemek Beşiktaş yönetimi sayseinde dünyalığını yaptı, fenerli Serdar Kesimal gibi oldu.
İsmail'in ise Pektemek'ten en büyük farkı şu olacak; Pektemek sadece para alıyor, oynamıyor, o nedenle takımı sabote edemiyor. İsmail ise oynamaya devam edecek. Beğenmediğimiz, hücuma çıkmıyor dediğimiz Beck'in kanadından yediğimiz gol sanırım sadece 2. bunun da bitanesi Kasımpaşalı oyuncunun Allah ne verdiyese vurup hayatının golünü attığı maç. Beck'in şu ana kadarki yaptığı net pozisyon hatası sayısı 3-4 olmalı (Bakın 35-40 maçtan bahsediyorum). Bu pozisyon hatası sayısı, İsmail'in sadece 15 dakikada yaptığına eşit. Eğer İsmail ile sözleşme imzalanmazsa onun maçlara konsantre olamayacağına inanıyorsanız, hiç düşünmeden Tosic'i ilk 11'e yazarım. Yıl boyunca "sözleşme imzalamayacaksa başıma bela olacak İsmail" yüksek formu ile sadece 1 (bir) asist yapmış. Yetmemiş onun kanadından, doğrudan onun hatası ile en az 8-9 gol yenmiş. İsmail Bey oynamazsa en kötü hiç asist yapamayacak, bi de eminim ki Tosic en fazla onun kaçırdığı kadar adam kaçıracaktır. açıkçası İsmail'in oynaması ile oynamaması arasında nasıl bir kaybımız var, onu çözemiyorum. Tosic'in yapıp, İsmail'in yapamayacağı veya İsmail'in Tosic'ten ekstra fazla yaptığı işler nedir?
Ben, İsmail ile sözleşme uzatılmasında en ufak bir fayda görmüyorum. Haa uzatılsın, iyi bir yedek olabilir. Alacağı en fazla EUR 600-700 bin falan olsun en azından sinir krizine girmeyelim. ama hepimiz biliyoruz ki Beşiktaşlı olmak kolay değil, İsmail'in de hayatını Pektemek gibi kurtarmalıyız. Beşiktaş'a bu yakışır.
son söz: Ha İsmail ile sözleşme imzalanmış, ha paramızı sokağa atmışız. Teknik ve pratik olarak hiç bir fark yok.