Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285046 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Sivas maçındaki golü herhangi bir avrupa takımında yese İsmail, süresiz kadro dışı kalırdı iş ahlakına uygun davranmadığı için.
Yahu hangi sivasspor maci avrupa takimi olsa, ilk antremandan sonra takimin, yedek takimin, genc takimin basina bir is gelmedikce anca serdar kurtulus kadar sure bulur.

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

haberi alan gelmiş  :evillol:
Bunun haberini almaya gerek yok ki. İkisinle de sözleşme yenileneceğinden adım gibi emindim ama yeri ve zamanı bu değil, şartları da bilmiyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

Geçen sene Pektemek'in imzasına en çok karşı çıkanlardan birisi bendim. Hatta o nedenle ufak bir protesto yapmış, forumu 2-3 saat kadar terketmiş, sonra bir kaç püskevit yeyip anca saknleşmiş sonra protestomu bitirmiştim. Pektemek Beşiktaş yönetimi sayseinde dünyalığını yaptı, fenerli Serdar Kesimal gibi oldu.

İsmail'in ise Pektemek'ten en büyük farkı şu olacak; Pektemek sadece para alıyor, oynamıyor, o nedenle takımı sabote edemiyor. İsmail ise oynamaya devam edecek. Beğenmediğimiz, hücuma çıkmıyor dediğimiz Beck'in kanadından yediğimiz gol sanırım sadece 2. bunun da bitanesi Kasımpaşalı oyuncunun Allah ne verdiyese vurup hayatının golünü attığı maç. Beck'in şu ana kadarki yaptığı net pozisyon hatası sayısı 3-4 olmalı (Bakın 35-40 maçtan bahsediyorum). Bu pozisyon hatası sayısı, İsmail'in sadece 15 dakikada yaptığına eşit. Eğer İsmail ile sözleşme imzalanmazsa onun maçlara konsantre olamayacağına inanıyorsanız, hiç düşünmeden Tosic'i ilk 11'e yazarım. Yıl boyunca "sözleşme imzalamayacaksa başıma bela olacak İsmail" yüksek formu ile sadece 1 (bir) asist yapmış. Yetmemiş onun kanadından, doğrudan onun hatası ile en az 8-9 gol yenmiş. İsmail Bey oynamazsa en kötü hiç asist yapamayacak, bi de eminim ki Tosic en fazla onun kaçırdığı kadar adam kaçıracaktır. açıkçası İsmail'in oynaması ile oynamaması arasında nasıl bir kaybımız var, onu çözemiyorum. Tosic'in yapıp, İsmail'in yapamayacağı veya İsmail'in Tosic'ten ekstra fazla yaptığı işler nedir?

Ben, İsmail ile sözleşme uzatılmasında en ufak bir fayda görmüyorum. Haa uzatılsın, iyi bir yedek olabilir. Alacağı en fazla EUR 600-700 bin falan olsun en azından sinir krizine girmeyelim. ama hepimiz biliyoruz ki Beşiktaşlı olmak kolay değil, İsmail'in de hayatını Pektemek gibi kurtarmalıyız. Beşiktaş'a bu yakışır.

son söz: Ha İsmail ile sözleşme imzalanmış, ha paramızı sokağa atmışız. Teknik ve pratik olarak hiç bir fark yok.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı RevivaL

Caner'e para verileceğine İsmail'e verilmesine razıyım fakat makul ücret karşılığı. Ayrıca sözleşmenin yenilenme zamanı yanlış. En önemli nokta bu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın Arkadaşlar,

Geçen sene Pektemek'in imzasına en çok karşı çıkanlardan birisi bendim. Hatta o nedenle ufak bir protesto yapmış, forumu 2-3 saat kadar terketmiş, sonra bir kaç püskevit yeyip anca saknleşmiş sonra protestomu bitirmiştim. Pektemek Beşiktaş yönetimi sayseinde dünyalığını yaptı, fenerli Serdar Kesimal gibi oldu.

İsmail'in ise Pektemek'ten en büyük farkı şu olacak; Pektemek sadece para alıyor, oynamıyor, o nedenle takımı sabote edemiyor. İsmail ise oynamaya devam edecek. Beğenmediğimiz, hücuma çıkmıyor dediğimiz Beck'in kanadından yediğimiz gol sanırım sadece 2. bunun da bitanesi Kasımpaşalı oyuncunun Allah ne verdiyese vurup hayatının golünü attığı maç. Beck'in şu ana kadarki yaptığı net pozisyon hatası sayısı 3-4 olmalı (Bakın 35-40 maçtan bahsediyorum). Bu pozisyon hatası sayısı, İsmail'in sadece 15 dakikada yaptığına eşit. Eğer İsmail ile sözleşme imzalanmazsa onun maçlara konsantre olamayacağına inanıyorsanız, hiç düşünmeden Tosic'i ilk 11'e yazarım. Yıl boyunca "sözleşme imzalamayacaksa başıma bela olacak İsmail" yüksek formu ile sadece 1 (bir) asist yapmış. Yetmemiş onun kanadından, doğrudan onun hatası ile en az 8-9 gol yenmiş. İsmail Bey oynamazsa en kötü hiç asist yapamayacak, bi de eminim ki Tosic en fazla onun kaçırdığı kadar adam kaçıracaktır. açıkçası İsmail'in oynaması ile oynamaması arasında nasıl bir kaybımız var, onu çözemiyorum. Tosic'in yapıp, İsmail'in yapamayacağı veya İsmail'in Tosic'ten ekstra fazla yaptığı işler nedir?

Ben, İsmail ile sözleşme uzatılmasında en ufak bir fayda görmüyorum. Haa uzatılsın, iyi bir yedek olabilir. Alacağı en fazla EUR 600-700 bin falan olsun en azından sinir krizine girmeyelim. ama hepimiz biliyoruz ki Beşiktaşlı olmak kolay değil, İsmail'in de hayatını Pektemek gibi kurtarmalıyız. Beşiktaş'a bu yakışır.

son söz: Ha İsmail ile sözleşme imzalanmış, ha paramızı sokağa atmışız. Teknik ve pratik olarak hiç bir fark yok.
1,5 milyon eurodan 3 sene 4,5 milyon euro bonuslar hariç. 16 milyon tl parayı hayır kurumuna bağışlasak tüm insanlığa daha büyük fayda sağlarız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mülkübey

Uefadan haber gelmesi lazim bizim yonetimin bu yanlislardan donmesi icin

Uefa derseki bak kardesim siz manyak misiniz, pektemek ve ismaile bu para verilir mi, ffp 3 sene daha uzatiyorum, akillanin oyle gelin. Ancak o zaman bizim yonetimin akli basina gelir.

evet ya hatta uefa şart koşsun pektemek , ismaille maks. yarım sezonluk anlaşın o da en pahalı loca fiyatının yarısını geçmesin  desin. :lol:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı sametbagan

Asıl soru şu ne fazlası var? Hep eksiğine bakıyorsunuz. İsmail ile aynı seviyede adama 2 milyon euro bonservis ödeyip en az 900 binden sözleşme yapacaksın ne anladım ben bu işten?
valla adanasporlu canberk ismailden en az 2 gömlek üstün ismailin üç senelik maliyetine hem bonservis ödenir hem maaş verilir

Çevrimdışı Serhat Akkaya

evet ya hatta uefa şart koşsun pektemek , ismaille maks. yarım sezonluk anlaşın o da en pahalı loca fiyatının yarısını geçmesin  desin. :lol:
Uefa Pektemek'in sözleşmesine ve son 4-5 sezonki performansına baksa siz kara para mı aklıyorsunuz diye bize dava açar  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Evet yangından mal kaçırıyoruz tolga ile ismaile bizden başka kim bu paraları verebilir bekleyemezmiydik neyin acelesi bu.bu arada haber Ntvspor haberi doğru olma ihtimali %30 dur

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı panic13

1,5 milyon eurodan 3 sene 4,5 milyon euro bonuslar hariç. 16 milyon tl parayı hayır kurumuna bağışlasak tüm insanlığa daha büyük fayda sağlarız.

Bilmiyorum Serhat Akkaya... bilemiyorum...

Bir de ben imzalamayalım da demiyorum. Sezon sonunu neden beklemiyoruz? Şu aşamada ilk 11'de Tosic'in olması ile İsmail'in olması arasında fark yok. Şimdi bu acele neden? Her sene aynı hata neden yapılır ki?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir de ben imzalamayalım da demiyorum. Sezon sonunu neden beklemiyoruz? Şu aşamada ilk 11'de Tosic'in olması ile İsmail'in olması arasında fark yok. Şimdi bu acele neden? Her sene aynı hata neden yapılır ki?
Tek bir soru soracam önümüzdeki sene bu takımda Tolga ile İsmail olmasa ne kaybederiz? 2 sine verilecek toplam yıllık 3 milyon euroya bir tane yedek sol bek alınır diye düşünüyorum. Şimdi çıkıp Tolga'yı gönderirsek kaleye kim geçecek diyen olacaktır, Boyko'yu niye aldık o zaman? Yedek dursun diye 3,5 milyon euro bonservis mi verdik biz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı nusretaslanturk

azize bu gün kaçta yapacak basın toplantısını?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

azize bu gün kaçta yapacak basın toplantısını?
konuşsun dursun ne konuştuğunu okumaya bile gerek yok  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Çağatay

Aslında şu da mantıklı
ismail e vereceğin paranın üstüne koy git canerle imzala
bir de avrupadan filan genç sol bek kirala
yine her türlü iki tane sol bekin olacak

şu anda ismail ile imzalayıp yabancı sol bek alsan ismail klübede oturacak
canerle anlaşıp yabancı genç sol bek alsan o da klübede oturacak
yani ikisi de fazla forma şansı bulamayacaklar
hemde benim dediğim yolda bonservis ödemiş olmayacaksın

win-win
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

Cl'de geri beşli Tolga-İsmail-Rhodolfo-Alexis-Beck ile oynarsak şansımız sıfır. Ben hücum hattını düşünmüyorum orada bir şekilde bir şeyler yapabiliyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Günaydın arkadaşlar :)

haftasonu pek giremedim foruma şimdi geriden okuyarak geldim.

ya yazıktır günahtır bu taraftara ismaylll yüzünden millet heder olmuş 15-20 sayfa yazmış. insanların en kıymetli unsuru olan zamanı çalmaya hiç bir yönetimin hakkı yok. sayfalar dolusu ismaylll ne bu yahu yazık taraftara. adamın sadece sivasın attığı goldeki aval aval sağlık koşusu yaparak ortaya eşlik etmesi dahi bırakın Beşiktaşı süper ligden aforoz edilmesi için yeterli.

biz şimdi ismaylll efendiye yıllık 4-5 TRİLYON maaş ödensin die mi gidip forma alıyoruz  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Aziz bornozla cikacakmis basin toplantisinansu siralarda havuzdan cikmakla mesgulmus.

Çevrimdışı maluMechul

Arkadaslar ismaile asil tepki alacagi para yuzunden bunu unutmayalim.
Takimdaki yerliler bu neslin en iyileri yuksek maas almalari normal.
Bugun oguzhan fbye gitse 2.5-3milyon euro alir gokhan tore 3-4 arasi alir yoksa bu cocuklarin menecerleri masaya oturmaz fb ile

Ismail futbolcu falan degil hasbel kader lisans cikartilmis yeni turkiyenin 6 milyon lisansli sporcusundan bir tanesi

Bugun ismaili serbest biraksak en cok ama en cok 300-400 bin lira euro degil liraya bir anadolu takimi ile sozlesme imzalar. Pektemek anca 500bin liraya imzalar. Takimin toplam kalitesi cok yuksek, ismail burada arkadaslarinin sirtindan nemalanirsa benim keyfim kacar. Sakayla karisik asgari ucret, akbil, sigortadir ismailin ederi.

Boyle bir sacmalik duymadim ben, sirket yonetiyorsunuz iyi pazarlamacilariniz var kor insanlara numarali gozluk satiyorlar, iyi para kazaniyorsunuz bunlarin maaslarini yukseltiyorsunuz bu arada sirketin caycisi greve gidiyor, caya mushil katiyor ben de para istiyorum, diyor. Hadi laaan ordan der kovarsiniz

17 takim var bu takimlardan hic biri ismaili almaz, belki yeni yukselen takimlardan birine buyuk takim topcusu havasiyla transfer olur belki gsye gidebilir o kadar. Simdi bu adama cikip milyon euro vermenin mantigi nedir.

Forum karismis, sabah kalktigimda 1 sayfa yazi olurdu olmazdimbugun 10'sayfa okuya okuya geldim, ise gec kalicam, ne ismailmis arkadas.

Ismailden yedek bek falan da olmaz. Bir arkadas yazmis burasi besiktas ismail kalirsa yeni roberto carlosu bulup getirsek adamin imza toreninde capraz bagi kopar ismail oynar. Takimin butun sikintisi ismail suan. 10 kisi cabaliyor bir kisi daglara taslara ediyor. Cikartsinlar paf takimindan bir cocuk, otursun kulubede, cocuk cok hata yaparsa tosic var cikar oynar.

Ben yazmaktan biktim, futbolcu falan degil bu cocuk, topcu degil yahu, sagliklimyasam icin spor yapan birisi. Iyi bir cocuga benziyor, cok sempatik degil kalbini kirmak istemem ama ne hakki var bana sigara ustune sigara yaktirmaya.

Ben gidip einstein olsun demiyorum, 6 senedir durdugu yeri bilmeyen, ofsaytten kacamayan bir bekimiz var. sahaya alman kurdu koysan 6 senede ogrenir ofsayti, ofsayt pozisyonunda havlar bu adam lisansli futbolcu, ust seviyede futbol oynuyor ogrenemedi.

Senol hoca cok seviyorsa 150-200 bin euroya sozlesme imzalasinlar. 1 milyon euro nedir yahu. Alexis kazaniyor o parayi. Koy alexisi sol beke on kat daha iyi oynar.

Tek pas yapamiyor, tac atamiyor bu cocuk, yerde yatan adama calim atamiyor, etrafindan dolas be

Hahahaha etrafindan dolas be cocuk. Iyi guldum sagolasin.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın arkadaşlar :)

haftasonu pek giremedim foruma şimdi geriden okuyarak geldim.

ya yazıktır günahtır bu taraftara ismaylll yüzünden millet heder olmuş 15-20 sayfa yazmış. insanların en kıymetli unsuru olan zamanı çalmaya hiç bir yönetimin hakkı yok. sayfalar dolusu ismaylll ne bu yahu yazık taraftara. adamın sadece sivasın attığı goldeki aval aval sağlık koşusu yaparak ortaya eşlik etmesi dahi bırakın Beşiktaşı süper ligden aforoz edilmesi için yeterli.

biz şimdi ismaylll efendiye yıllık 4-5 TRİLYON maaş ödensin die mi gidip forma alıyoruz  :alala:
Bir şampiyonluk bütün günahları örtüyor maalesef. Burada ve dışarıda bunu destekleyen arkadaşlar olduğunu görmek ise durumu daha da vahim hale getiriyor. Şunu anlamamız lazım biz İsmail'le şampiyon olmayacağız İsmail'e rağmen şampiyon olacağız. Yarın şampiyon olduğumuzda biz İsmail'le şampiyon olduk ondan iyi adam mı bulacağız bu fiyat Türkiye ligi şartlarında çok iyi diye elli tane yazı göreceğiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı worns

İsmail'in ilk 11 için yeterli olacağını savunmuyorum. Pozisyon bilgisi sorunu ve defansif zafiyeti bu noktadan sonra gelişemeyecek. Bu sene sakatlık sonrası en fazla süre aldığı sezonu geçirdi öncesinde yedek kulübede daha fazla kalırdı. İlk yarının ortalarından ikinci yarının ilk dilimini kapsayan süreçte gördüğüm en iyi form durumunu yakalamıştı. Maçın adamı İsmail dediğimiz maçlar bile vardı. O dönemde fiziksel olarak en iyi durumuna çıkmıştı. İleri çıkışlarını tolere edebiliyordu. Ancak son dönemde yaşadığı fiziksel düşüş oyun tarzıyla birleşince ekstra defansif problemlere dönüştü.

Bence yedek kaldığında katkısı düşecek bir oyuncu değil. Bilic döneminde Serdar düştüğünde sağ bekte bile oynamıştı ve fiziksel olarak diri olduğundan o sıralar beğenilmişti. Eren Albayrak vs. oyuncuları dikkatli izlerseniz oyun bilgisi anlamında İsmail'den bir farkı olmadığını görürsünüz, Türkiye'de komple bek diye tabir edilebilecek oyuncu hemen hemen hiç yok. Belki Hasan Ali Kaldırım'ın en dengeli bek oyuncusu olduğu söylenebilir.

Sivas maçında İsmail yerine Tosic'in denenmesi gerektiğini düşünen biri olarak tüm bu şartlarda İsmail'in iyi bir yedek bek oyuncusu olacağını düşünüyorum. Kalacağından da emindim ancak bu iyi bir sol beke ihtiyacımız olduğu gerçeğini değiştirmiyor elbette.

Pek olumlu bakılacağını sanmam ama sağ bek alternatifi olarak gelecek sene için önerim sevgili Roberto Jan Hilberttir. Zaten hiç gitmemeliydi.

Çevrimdışı Zafer55

Ben sezon öncesinde Bu takım 3. Olur Fener bizden iyi gs bizden iyi falan desem.Şimdi utanır futbol adına hiç bişey yazmazdım buralara.Derdim ki ben futboldan çokta anlamıyormuşum...Ha sevincimi üzüntümü endişemi umudumu falan paylaşırdım onlar ayrı onlar Beşiktaşlılık ile ilgili.Ama öyle çok bilmiş yorumlar analizler falan yapamazdım utanırdım...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hahahaha etrafindan dolas be cocuk. Iyi guldum sagolasin.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İsmail insanların içindeki yaratıcı kişiyi açığa çıkartıyor  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Ismail konusu cok basit. Bugun sozlesmesini fesh edeceksin herkes rahatlayacak, ben cok kazma futbolcu gordum bu takimda hicbirinin ismail kadar elestirildigini gormedim. Mesela baki mercimek ben cok severdim cocugu olumlu bakar bir iki tutulacak yerini bulup savurum, ibrahim toraman savunurum sabahlara kadar, ibrahim uzulmez kaptan o da besiktasin futbolcusu degildi aslinda ama savunuruZ buluruz bir dal, tutunuruz ama bu ismail olayi farkli kimse savunamaz ismaili.

Ben tosici savunuyorum bu forumda, hoc savunacak seyi kalmasa cok guzel karisi var iyi reklamimizi yapiyor orta avrupa derim.
Olcay icin besiktasin kalbi diyorum.

Ismail ne be. Futbolcu degil adam.

Yerine kimi koyacakmisiz ben arkadaslar onumuzdeki sene tosic ile oynamaya raziyim. Ismailden 10'kat iyi futbolcudur tosic. Milli futbolcudan bahsediyoruz top5 life transfer olmus bir futbolcu tosic.

Bugun ismaili biraksan kimse almaz. Besiktasin parasini cope attirmayalim

Çevrimdışı tangaz

İsmail'in ilk 11 için yeterli olacağını savunmuyorum. Pozisyon bilgisi sorunu ve defansif zafiyeti bu noktadan sonra gelişemeyecek. Bu sene sakatlık sonrası en fazla süre aldığı sezonu geçirdi öncesinde yedek kulübede daha fazla kalırdı. İlk yarının ortalarından ikinci yarının ilk dilimini kapsayan süreçte gördüğüm en iyi form durumunu yakalamıştı. Maçın adamı İsmail dediğimiz maçlar bile vardı. O dönemde fiziksel olarak en iyi durumuna çıkmıştı. İleri çıkışlarını tolere edebiliyordu. Ancak son dönemde yaşadığı fiziksel düşüş oyun tarzıyla birleşince ekstra defansif problemlere dönüştü.

Bence yedek kaldığında katkısı düşecek bir oyuncu değil. Bilic döneminde Serdar düştüğünde sağ bekte bile oynamıştı ve fiziksel olarak diri olduğundan o sıralar beğenilmişti. Eren Albayrak vs. oyuncuları dikkatli izlerseniz oyun bilgisi anlamında İsmail'den bir farkı olmadığını görürsünüz, Türkiye'de komple bek diye tabir edilebilecek oyuncu hemen hemen hiç yok. Belki Hasan Ali Kaldırım'ın en dengeli bek oyuncusu olduğu söylenebilir.

Sivas maçında İsmail yerine Tosic'in denenmesi gerektiğini düşünen biri olarak tüm bu şartlarda İsmail'in iyi bir yedek bek oyuncusu olacağını düşünüyorum. Kalacağından da emindim ancak bu iyi bir sol beke ihtiyacımız olduğu gerçeğini değiştirmiyor elbette.

Pek olumlu bakılacağını sanmam ama sağ bek alternatifi olarak gelecek sene için önerim sevgili Roberto Jan Hilberttir. Zaten hiç gitmemeliydi.

ismail eren hilbert al birini vur ötekine hepsi sıradan dahi değiller.
hilbert koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi denmesinden ibarettir. bundesligada geçen sezon penaltı yapma rekortmeni olan biridir. eren deseniz ts.de dahi oynayamamış biri. ismaylll konusu tek kelime ile ayıptır günahtır taraftara da takıma da ihanettir. bugün ismaylll yerinde vasat dediğimiz beck'in sol ayaklısı olsaydı muhtemelen haftaya şampiyonluk turunu atardık takımın yediği gollerin yarısı bunun hatası.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona