Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7286093 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Scout

Hayır bilader ne alakası var niye öyle bir şey yazayım durduk yere? Nasıl benim adıma karar verebiliyosun pes gerçekten.
Önemli Olan Beşiktaşın Öyle Yada Böyle Akhisar Maçını KAZANMASI Gerekiyor
Pika Pika

Çevrimdışı cursedofdragon

Hayır bilader ne alakası var niye öyle bir şey yazayım durduk yere? Nasıl benim adıma karar verebiliyosun pes gerçekten.

Akhisar'dan zerre korkmuyorum çünkü Cihat Arslan'ın Galatasaray'ı şampiyon yapma şansı yok şuan. Fenerle değil Galatasaray'la çekişseydik Cihat Arslan o zaman futbolcularını sezonun en önemli maçı olarak hazırlardı bu maça. Ah ah...

senin kurduğun cümleler ?

Çevrimdışı ALDENYX

"galatasaray Şenol Güneş'in Trabzonspor kadrosunu aldı. fenerbahçe Şenol Güneş'in bursaspor kadrosunu aldı. Beşiktaş ise Şenol Güneş'i aldı."

- Mehmet Demirkol
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Viviano

Akhisar'dan zerre korkmuyorum çünkü Cihat Arslan'ın Galatasaray'ı şampiyon yapma şansı yok şuan. Fenerle değil Galatasaray'la çekişseydik Cihat Arslan o zaman futbolcularını sezonun en önemli maçı olarak hazırlardı bu maça. Ah ah...

senin kurduğun cümleler ?
Kardeşim şuan böyle düşünmenden dolayı ciddi hayal kırıklığı yaşıyorum. Ayıp ya. Cihat Arslan bugüne kadar hep bize ters oynattı takımı sırf Galatasaraya avantaj sağlamak için. Ben onu belirttim. Neleri nasıl bu kadar derin düşünüyosunuz gerçekten pes bravo!!

Çevrimdışı mellfred

Akhisar-Beşiktaş             Trabzon-Fenerbahçe
Beşiktaş-Kayseri             Fenerbahçe-Antep
Galatasaray-Beşiktaş       Başakşehir-Fenerbahçe
Beşiktaş-Osmanlı            Fenerbahçe-Gençlerbirliği
Konya-Beşiktaş               Sivas-Fenerbahçe
[/quote]
fener 11 biz 13 puan alacağız.biz bir beraberlik alırız ama akhisar ama osmanlı olur, emin değilim. umarım akhisar olmaz. hem kişisel olarak akhisarı sevmiyorum hem de stres olduğumuz dillendirilir. bu da bizi strese sokar.

Çevrimdışı LuceGel

Şu Barcada ligin sonunu bir türlü getiremiyor demiştim demek istemiyorum  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

Kardeşim şuan böyle düşünmenden dolayı ciddi hayal kırıklığı yaşıyorum. Ayıp ya. Cihat Arslan bugüne kadar hep bize ters oynattı takımı sırf Galatasaraya avantaj sağlamak için. Ben onu belirttim. Neleri nasıl bu kadar derin düşünüyosunuz gerçekten pes bravo!!
halen söylüyorsun bak cihat arslan gs'ye avantaj sağlamak için bize yatacak diyorsun asıl sana pes.

Bende ne zaman yattı cihat arslan bize diyorum yenmedi mi bizi 2-0. Kalecileri panter kesilmedi mi ?

Fener maçında yattı akhisar kaleciler kedi kesildi en formda forvetleri rodellaga sebepsiz yere oynatılmadı.

Çevrimdışı nusretaslanturk

KONU DIŞI
 kongre kartallarına soruyorum.. abi şimdi fikret başkan iki dönem seçildi, ama birisi olaganüstü kongreydi ve kısa bir dönemdi,tüzük gereği üç dönem kuralı var, şimdi bu mayıstaki kongre başkanın aday olabileceği son kongre mi yoksa ilk seçim olağan üstü kongre olduğu için bir dönem daha aday olabiliyor mu?
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2016, 22:55:43 nusretaslanturk ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Marcelo : " Biraz Aci icinde oynadim ama onemli degil , Aci cekerek de oynarim yeterki Beşiktaş kazansin !!

Iste takim ruhu , Iste fedakarlık, iste Inanc , Iste karakter !!

Bu Takim Sampiyon !!

Zafer inananlarindir !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan mansız

Erman Toroglu Erdal Torunogullarini tanimam ama bu soylediklerimin kaydini saklayin 5 sene  kalirsa ortada ne Galatasaray ne Fenerbahce kalir dedi.
bunu erman toroğlu nun söylemesinden önce bizim söylememzi gerek, biz söyleyebilsek zaten iş bitecek. Ayrıca erman toroğlu yine basit bir açıklama yaparak konuyu bir kişiye bağlamış. İşin aslı bu iş yönetim, teknik kadro ve taraftar ekseninde bir bütündür işin başı ise yönetimdir ve Beşiktaş bir bütün olarak gerçekten diğer rakiplerle kıyaslanmayacak kadar iyi yönetiliyor. Bu yolun sonu inşallah çok büyük başarılar getirecek.

Çevrimdışı Çağatay

ewt inanmak istemiyordum ama şimdi haberlerde de gördüm

ismail ve tolga ile 3 er yıllık yeniden anlaşılacak

tek söyleyeceğim şey şudur

Yazıklar olsun...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı raichu

tolga ve ismaille 3 yıl anlaşılmış  :bawling:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

ismail tolga 3'er yıllık yeni sözleşme

Çevrimdışı RQ7_351903

Ya eğer İsmail'i 11 oyuncusu olarak uzatıyorsak yazık.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ewt inanmak istemiyordum ama şimdi haberlerde de gördüm

ismail ve tolga ile 3 er yıllık yeniden anlaşılacak

tek söyleyeceğim şey şudur

Yazıklar olsun...
oturup ağlayacağım sinirden..tolgayı tutarsın 40 yaşına kadar takımda tutup oturtursun hatta anlarımda, ismail ya :S

Çevrimdışı RQ7_351903

Herşeyi geçtim hala sezon ortasında sözleşme uzuyor.Bu adam bizi bir şampiyon yapsın sonra, İsmail'in şu anki hali buyken rahat halini düşünemiyorum.

Çevrimdışı ilhan mansız

Tamam abi vurmayin :D @MURAT @ilhan mansız

Sizin görüşlerinize saygi duyuyorum lakin ben tam tersini düşünüyorum Podolski bize inanilmaz katki verir , Hem q17 hemde Olcaydan daha cok fayda saglar..

Olcayla ayni ozellillere sahip tek pas oyununa ayak uydurabilen ve Tipki Olcay gibi surekli içe kat eden ama Olcayin en az 3 kati daha bitirici olan versiyonu
Bizde saygı duyuyoruz ama açıklaman gerek konuyu, çok katkı sağlar da neye göre sağlar, hangi oyun planına göre sağlar. Beşiktaşın attığı gollere dikkat edersen bunlarda çok iyi tek paslar, nadiren çalım ve çok hızlı hücum görürsün. Burada Olcay, Kerim, Sosa, Oğuzhan katkısı çok büyük. Dolayısıyla Kerim gibi bir adamı verip Podolski yi almanın bize gomez-podolski romantizmi dışında maalesef bir katkısı olmaz. Yukarıda bir arkadaş Kerim in aldığı süre ve verdiği katkıyı yazmış ve çok başarılı görünüyor. Böyle bir adam batmak üzere olan bir takıma verilmez.

Çevrimdışı RevivaL

Beşiktaş, Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı ile yeniden anlaştı

Bu ne şimdi  :s20:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bunlar şimdi sözleşmeyi imzalayıp hepten yatarlarsa o zaman görürüm sezon sonuna kadar bekleyemedilermi elimizdenmi alacaklardı..  :s20:

600-700 bin bandından fazla değildir umarım ismail'in söleşmesi

Çevrimdışı Çağatay

ismail e hiç artış olmayan yıllık 750 bin euro bile önersen 3 yıllık
şu an için 2 milyon tl eder bir senesi
eski para ile 2 trilyon

yazıktır yazık..
ayıptır
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

Yönetim kendi fişini çekti...