Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285607 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı can1903

Aras elimizde patlayacak. İspanya'da süre alamıyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

Aras elimizde patlayacak. İspanya'da süre alamıyor.

isponyollar değerini bilmiyorlar :)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AhmetY

Fener 10 dk.da 2-0 yapmış.
Gazetelerde, spor kanallarında algılara hazır olun hatta Aspor işin ucunu kaçırıp feneri şampiyon bile ilan edebilir  :D :D

Çevrimdışı eski inönü

yazılarına guvendigim WalterZenga twitter hesabı Gokhan Gonul, Martin Skertel isimlerini yazmış. Önemli mesafe katedildi diyor. Ayrıca sol bek de alacagız diyor. Kalede de Tolga-Boyko devam diyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Zapatayi alıyormuşuz.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Özay

aly cissokho nereden çıktı yahu. kötü bir transfer

Çevrimdışı eski inönü

Kerim Frei ligde aldıgı 612 dakikalık sürede 4 gol 3 asist yapmış. Baya iyi rakamlar. Mevcut kanat oyuncuları arasında dakika başına en iyi istatistigi yakalamış.

Çevrimdışı eski inönü

yönetimin yerinde olsam sezon sonu Töre'yle Quaresma'yı okutup yerlerine çok saglam 1 tane kanat forvet alırdım.

Çevrimdışı Deniz

Transfer söylentilerinin zamanı değil arkadaşlar.
Şampiyonluk daha gelmedi rehavete gerek yok şu an herkes şampiyonluğa odaklanmalı.
101. yılda kaçan şampiyonluğu kimse unutmasın.Masa başında çok şey dönüyor.Bizim bunlara karşı takımın yanında olmamız lazım.
Tek hedef şampiyonluk.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı DenizAnt

mp3 e çeviren olursa banada göndersin :bandit:

al benden de o kadar  :D benim bilgisayara indirip mp3'e çevirme imkanım yok.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yönetimin yerinde olsam sezon sonu Töre'yle Quaresma'yı okutup yerlerine çok saglam 1 tane kanat forvet alırdım.
Podolski tam istedigimiz , aradigimiz , ihtiyacimiz olan kanat oyuncusu daha doğrusu Kanat forvet

Olcayin yetenekli ve bitirici versiyonu , Gs ye Kerimi verip Poldiyi alsak ne ka guzel olur :D

Poldi de Gomezle oynamak icin CAN atar :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı murat

Podolski tam istedigimiz , aradigimiz , ihtiyacimiz olan kanat oyuncusu daha doğrusu Kanat forvet

Olcayin yetenekli ve bitirici versiyonu , Gs ye Kerimi verip Poldiyi alsak ne ka guzel olur :D

Podolski hiç aramadığımız tarzda bir oyuncu bence.tamam temiz gol vuruşları var ama maç içinde çok az tıpla buluşuyor.takım oyununa katkısı çok yetersiz.bizim biraz daha paslaşabilen ,dribling yapabilen ortasaha özellikli asist yapabilen ve tabi golde atabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var.podolski çoğu özelliği kapsamıyor.ne olcayı ne  kerimi ne q7 yi bu podolskiye değişmem.

Çevrimdışı ilhan mansız

Yunus yadığının gomez ve podolskiyi yanyana oynatma romantizmi dışında mevcut Beşiktaş oyun anlayışıyla uzaktan yakından ilgisi yok. Hele ki Kerim gibi gelecek vaadeden ve yetenekli bir oyuncuyu geseye vermek inanılmaz bir hata olur.

Çevrimdışı murat

Boykonun ilk geldiği ve yedek olarak başladığı maçın önü kaleciler ısınıyordu.tolga atlayıp zıplıyor ama yedek boyko
Kaleye geçtiğinde üstüne gelen toplar hariç hiç bir topa
Müdahale etmiyordu.ilk defa böyle bir kaleci çalışması görmüştüm.yalandanda olsa bir iki atlayış yapmamıştı.tamam belki orada o çalışma kaleciler için değildi ama kaleye gelen bütün toplarıda yemişti.antrenmanlardada aynı tavrı sürdürüyorsa kadro dışında kalması normal.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Boykonun ilk geldiği ve yedek olarak başladığı maçın önü kaleciler ısınıyordu.tolga atlayıp zıplıyor ama yedek boyko
Kaleye geçtiğinde üstüne gelen toplar hariç hiç bir topa
Müdahale etmiyordu.ilk defa böyle bir kaleci çalışması görmüştüm.yalandanda olsa bir iki atlayış yapmamıştı.tamam belki orada o çalışma kaleciler için değildi ama kaleye gelen bütün toplarıda yemişti.antrenmanlardada aynı tavrı sürdürüyorsa kadro dışında kalması normal.
Tolga ile rekabet etsin diye kaleci alınması stratejisi  zaten baştan aşağı bir yanlıştı . Bunun büyük ihtimalle sürdürülemeyeceği zaten belliydi. Alınması gereken kaleci öncelikli olarak Tolga'yı yedek bırakacak ve Tolga'nın sesini çıkaramayacak , kabullenmesini sağlayacak derecede bir kariyere sahip, bu mümkün olmayacaksa   potansiyeli yüksek bir kaleci olması gerekiyordu . Yapılan iş daha baştan yanlıştı. Ben Beşiktaş yönetiminin bunu nasıl öngöremediğini anlayamıyorum . Bu yapılan hatalardan muhakkak ders çıkarıyorlardır ve önümüzdeki transfer sezonuyla beraber doğrularının yanlışlarına oranı daha fazla olacaktır.

Tamam abi vurmayin :D @MURAT @ilhan mansız

Sizin görüşlerinize saygi duyuyorum lakin ben tam tersini düşünüyorum Podolski bize inanilmaz katki verir , Hem q17 hemde Olcaydan daha cok fayda saglar..

Olcayla ayni ozellillere sahip tek pas oyununa ayak uydurabilen ve Tipki Olcay gibi surekli içe kat eden ama Olcayin en az 3 kati daha bitirici olan versiyonu
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2016, 21:07:06 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı mylife1903

Tolga ile rekabet etsin diye kaleci alınması stratejisi  zaten baştan aşağı bir yanlıştı . Bunun büyük ihtimalle sürdürülemeyeceği zaten belliydi. Alınması gereken kaleci öncelikli olarak Tolga'yı yedek bırakacak ve Tolga'nın sesini çıkaramayacak , kabullenmesini sağlayacak derecede bir kariyere sahip, bu mümkün olmayacaksa   potansiyeli yüksek bir kaleci olması gerekiyordu . Yapılan iş daha baştan yanlıştı. Ben Beşiktaş yönetiminin bunu nasıl öngöremediğini anlayamıyorum . Bu yapılan hatalardan muhakkak ders çıkarıyorlardır ve önümüzdeki transfer sezonuyla beraber doğrularının yanlışlarına oranı daha fazla olacaktır.
Yapilan hatalardan ders cikarsalar ismail ile sozlesme yenilemezler. Ismaili bugun biraksan mersinde bile forma bulamaz. Vederson var. belki gsde hakan balta stoper oynayacaksa forma bulabilir ismail okadar. 3-5 sonra sarbi gecer sol beke. Pektemek keza ayni. Fb istiyormus hesabi meneceri sokusturdu bu pektemeki boru gibi kazik

Çevrimdışı Kemal

Akhisar çok tehlikeli takım 3 puan almamız gerek çok stresliyim

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı ddc1979

Bu sene tam bir deplasman Takım'ı olduk... Akhisar maçından gram şüphem yok şükür... Inanmayan Gölge etmesin :)
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı OrhanAker

Akhisar çok tehlikeli takım 3 puan almamız gerek çok stresliyim
Daha maça 1 hafta var :D
Stres iyi bir şey değil :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan

Erman Toroglu Erdal Torunogullarini tanimam ama bu soylediklerimin kaydini saklayin 5 sene  kalirsa ortada ne Galatasaray ne Fenerbahce kalir dedi.

Çevrimdışı Viviano

Akhisar'dan zerre korkmuyorum çünkü Cihat Arslan'ın Galatasaray'ı şampiyon yapma şansı yok şuan. Fenerle değil Galatasaray'la çekişseydik Cihat Arslan o zaman futbolcularını sezonun en önemli maçı olarak hazırlardı bu maça. Ah ah...