Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7287712 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı sozkul

İsmail kalır ama yanına mutlaka sol bek alınır. Serdar gider, bir tane de sağ bek alınır.

Elde Rhodolfo, Aleksis ve Tosiç stoper olarak kalır. Franco ve Miloseviç de gider. İki tane stoper  alınır bu durumda. Marcelo bonservisi ile alınır herhalde. Kalıyor bir tane stoper transferi.

Gomez, Fiorentina'ya dönmez, daha iyi bir takım isterse gidebilir.  Sosa zaten gidiyor. Bunlara da hemen alternatif bulmak lazım. Hazırlık döneminde önümüzdeki sezonun kadrosu hazır olmalı. Takım uyumu sağlandı mı Şampiyonlar Ligi'nde de iş yaparız. Gruptan çıkıp birkaç tur geçeriz en azından.

Sosa'nın sorunu aldığı parayı beğenmemesi gibi görünüyor, artırılırsa kalabilir.
Ama dengeleri bozacak bir ücret isterse bonservis geliri tercih edilebilir. Seneye kombine geliri yok, üç yıl boyunca loca geliri yok, finansal sıkıntının çözüldüğünü sanmıyorum, satmadan adam alamayız.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

30 Nisan Kayseri maçı ile çok yüksek ihtimal şampiyonluğumuzu ilan edebiliriz..

3 senede evrim geçirdi şu takım iyiki Beşiktaşlıyım be.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı izmirkartali

Sosa'nın ailesi Türkiye'den ayrılmak istiyor. Sezon başında zor ikna edildi. Devre arasında da "bu sezonu bitir, sezon sonunda istediğin yere gidebilirsin" diye söz verildi.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Celtic de Sol bek Tierney i izledikten sonra, ismail ile sözleşme uzatmak amiyane tabirle, kerizliktir.
Çocuk daha 18 yaşında inanılmaz bir oyun görüşü var.

Çevrimdışı Kemal

Kayseri maçını izliyorumda Kasımpaşa yla iyiki stad açıldı taraftarla yukleniriz ama zor maç olur , akhisar a puan kaybetmemeliyiz. 

Çevrimdışı RQ7_351903

Ya tamam ingilizcesi yok bu adam orda ortak görüşteyiz ama bir kalecinin tuttuğu köşeden yediği golle ingilizcenin de pek bir bağlantısı yok.

Keza her korner rakip için penaltı gibi zırt pırt hatalı çıkıyor, adamın bu handikapları Dnipro'da da vardı yediği hatalı goller burdan fizana yol olur.Öyle üst düzey bir kaleci olmadığı belliydi zaten, beklentiyi yüksek tutmamalıydık.

Alacaktık Sirigu'yu bakacaktık keyfimize, son 2-3 gün Sirigu haberleri dolaşırken sazan gibi dolaşıyodum etrafta  :evillol:

Çevrimdışı RQ7_351903

@Çağrı abi sene sonu Alisson Becker serbest, düşünülmezmi ?

Degajları hareketli oyunda'da iyi bir adam.

Çevrimdışı Çağatay

Celtic de Sol bek Tierney i izledikten sonra, ismail ile sözleşme uzatmak amiyane tabirle, kerizliktir.
Çocuk daha 18 yaşında inanılmaz bir oyun görüşü var.

Armağan sen uğrar mıydın buralara :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Akhisar'ı yeneceğiz. Tam bir Deplasman golü atıcaz o maçta.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağatay

@Çağrı abi sene sonu Alisson Becker serbest, düşünülmezmi ?

Degajları hareketli oyunda'da iyi bir adam.

sözleşmesi Kasım'da bitiyor aslında ama avrupa dan talibi çok
Arsenal ospinanın şu durumundan sonra şezni yi geri çağıracaktır
Roma da bu adama çöker

Çevrimdışı Çağatay

R.Sociedad'ın satın alma opsiyonu olmasa Geronimo Rulli diyecem ama alır Sociedad

Çevrimdışı bjklimert_

Kayseri maçı biletleri aynı anda mı çıkacak yoksa öncelik okayları var mı

Çevrimdışı RQ7_351903

Kayseri maçı biletleri aynı anda mı çıkacak yoksa öncelik okayları var mı
Öncelik var.

Çevrimdışı aşığımsana

Rıza hoca Avrupa hayalinden vazgeçmiş galiba :(
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Erdemm

Tolgay ve Veli bu sezondan önce kadroya dahil olduğu için yabancı olarak değil
yerli statüsünde oluyorlar diye biliyorum. Geçen yıl konuşulmuştu bu konu diye hatırlıyorum.

Tolgay Alman Milli Takım oyuncusu zaten. Şimdi Türkiye forması giymek istiyor ama Alman Milli takımı ile birden fazla maçta kadroya girdiği için kabul edilmiyor.

Çevrimdışı SLYKRT

Erdal Torunoğulları adamdır yavaş yavaş algı olayını çözmeye başladık.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Tolga

kaleci alacağız boşuna boyko ile devam demeyiniz :D
Keşke alsakta ben yanılsam :D

Tolga illa bozacan yani şurda iki satır keyif yapıyoduk :D
:us:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Erdemm

Son haftaların düşüşte olan ve küme düşme potasından kurtulma çabası içinde olan
Beşiktaş takımını rahat geçen son yılların yükselen takımı kasımpaşa,
Şampiyonluk mücadelesi veren yükselişte olan ve Türkiye nin en iyi takımı kayserispora direnemedi!!!
 :claps: :claps: :claps:  :tabe:

Rıza hoca Avrupa hayalinden vazgeçmiş galiba :(

Çevrimdışı can1903

Efsane Rıza Çalımbay be kardeeşiiim  :evillol: :evillol:

Neyse Skrtel gelirse formasın alırım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Efsane Rıza Çalımbay be kardeeşiiim  :evillol: :evillol:

Neyse Skrtel gelirse formasın alırım.
Skörtıl deme bak moda giriyorum sonra Gelmez bu adam diyip uzuluyorum kendi kendime :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu müziği zil sesi yapmak isteyenler vardı. Burdan indirip mp3'e çevirebilirler :ok:

http://twitter.com/tribunBesiktas/status/721679938500169729
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Skörtıl deme bak moda giriyorum sonra Gelmez bu adam diyip uzuluyorum kendi kendime :by2:
Dövmeli hırçın falan tam senın istediğin topçu.

Çevrimdışı Kemal

Akhisar forveti sarı sınırında inşallah 16 da ki maçta sarı alır

Çevrimdışı Kalyoncu

@Ahmet Kömürcüler aralarinda boyle bir konusma gectigi iddia ediliyor bu Fotomac haberi ama Boykonun 2 mactir kadro disi kalmasi bu haberi ister istemez doğruluyor :tabe:
Yanılıyosun şimdi boyko bu hataları yaptı hala kadroda olsa Günay demezmi adalet nerde diye şenol güneş hocamız yine adaletini göstermiştir hepsi bu kim ne yazarsa çizerse çizsin

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yanılıyosun şimdi boyko bu hataları yaptı hala kadroda olsa Günay demezmi adalet nerde diye şenol güneş hocamız yine adaletini göstermiştir hepsi bu kim ne yazarsa çizerse çizsin

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ozaman Tolgay arslan derim bende sana :)

Necipten daha mi az hak ediyor oynamayi ??
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık