Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288804 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı raichu

siz hiç gözlerinde uyku olan bir beşiktaşlı gördünüz mü :evillol: :evillol: @raichu
uyku mu o da ne  :evillol:

Çevrimdışı furkankaya1903

Selâmün aleyküm Değerli Beşiktaş taraftarı, hayırlı pazarlar... Bu akşam fener kaybederse, biz üst üste 3 maçı (akhisar, kayseri, gs) kazanırsak şampiyonluğu ilan edebiliriz. osmanlı maçında Arena'ya şampiyon olarak çıkarız. İnşallah

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

uyku mu o da ne  :evillol:
Yattım kalktım sen hala burdamısın :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı raichu

Yattım kalktım sen hala burdamısın :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tabiki yarışı bekliyorum  :icool:

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı KAP

Dunku macta ilk yariyi begenen fazla kisi olmamis da bence saglam top oynadik. Deplasmanda kontrolu bu kadar ele alip maci icerde oynuyoruz rahatligiyla top cevirdik. Atak yaptigimiz anlarda donen toplar hic tehlikeli olmadi cunku gene bize geliyordu. Tek kale mac yaptik daha ne olsun darisi diger maclara.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı mylife1903

Belli olmaz orası kırmızı etekli sarı kız ile lacivert etekli sarı kız aslında iyi arkadaştır ve kara çocuğu sevmezler o yüzden biz o maça kadar 5 puanlık farkı korumalıyiz .

@Kemal harika yazmis. Bunlar dusman gozukurler ama aslinda bir birine asiktirlar, aralarinda bir rekabet falan da yoktur. Zaten devamli sarisin lacivert tokali kiz kazanir, nasil rekabetse.
Gslilerin tecrubeli yoneticileri fb sampiyon olsun diye telli babada aglarlar yahu

Bunlar ikimiz kalalim kalanlari yansin havasindadirlar.

Fatih altayliyi acin okuyun, kasar gslilerin hepsi bu havadadir.

Çevrimdışı mylife1903

Fenere ne ka teşekkür etsek azdir :claps:

Diegoyu aliyorduk daha fazla maas + Imza parasi vererek elimizden aldilar bizde Gidip yari maliyetine SOSA yi aldik

Rvp yi BEDAVAya aliyorduk gidip Bonservis verip aldilar elllerinde patladi bizde Gidip 1000 € ya Gercek bir Gol makinasi Gomezi aldik :busted_cop:

Evet evet gol makinesi diye aldik camasir makinesi fiyatina gol makinesi cikti. Gol makinesi diye alinip bulasik makinesi cikanlari gordu bu gozler.

Çevrimdışı mylife1903

Alexis'te ben acayip bir sağ bek potansiyeli görüyorum ya:S yanılıyor muyum acaba
@nusretaslanturk alexis iyi futbolcudur. Bugun ispanyada ardayi yerden yere vuruyor adamlar, yazin daha iyi bilgiler veririm halk ne dusunuyor, diye ama bana gelen bilgiler ic acici degil. Alexis fazla elestiri almadan 10 yil bu ligde devamli oynamis kalbuustu bir futbolcu.

Kendimizi dev aynasinda gormeye bayiliyoruz. Besiktas icin iyi bir futbolcudur alexis. Tek topu oynar, iyi yer tutar, sert, hamleli, oyle gerizekali medyanin dedigi gibi agir bir oyuncu da degildir. Iyi transfer.

Ismail mesela ispanyada hali sahada oynamayaz, la ligayi falan gectim, biz alexisi begenmiyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

Fb bugun ilk yirmi dakika basar, mersininde temposu yeter bir yirmi dakika oynamaya essek degiller ya. Fb gol bulamazsa strese girer, homurdanmalar baslar ama buyuk takim ust uste uc mac puan kaybetmez bence. Bu mac puan kaybederlerse tatile cikmislar demektir.
30 nisanda insallah sampiyon oluruz, futbolcular hemen tatile ciksin, dinlensinler kalan maclari paf takimi oynasin hem ligtvyendarbe vururuz, haddini bilirler hem de mac basilardan tasarruf ederiz. Canerin parasini kurtaralim yahu

Çevrimdışı mylife1903

Fb ile gsyi bitirmenin bir diger yontemi ise truva ati metodudur. Bakin bu sene cenk goneni gonderdik gsye, adamlarin iki yakasi bir araya gelmedi. Simdi ismaili de gonderirsek gsye adamlar 10 sene toparlanamaz. Pektemek ise fbye. Fb zaten pektemeksiz iyi sakat veriyor, pektemek ile beraber belini dogrultamaz fb bir 5 sene. Ne cekmisiz arkadas, ne bitmez belaymis.

Ismail zu gs
Pektemek zu fb

Baskan ustune para versin hatta. Mesela ben baskan olsam vitor efendiyi cekerim koseye derim ki bak sen al bu mustafayi 1.5 milyon euro bonservisle ben sana ustune 2 milyon euro vereyim 10 mac ilk 11 oynarsa bir 2 milyon daha veririm.
Sonra cekersin gsnin teknik direktorunu bak kardesim x al bu ismaili bedava, ben sana 1milyon verecem 20 mac oynat iki milyon daha verecem, dersin

Çevrimdışı Ersoy

Fb ile gsyi bitirmenin bir diger yontemi ise truva ati metodudur. Bakin bu sene cenk goneni gonderdik gsye, adamlarin iki yakasi bir araya gelmedi. Simdi ismaili de gonderirsek gsye adamlar 10 sene toparlanamaz. Pektemek ise fbye. Fb zaten pektemeksiz iyi sakat veriyor, pektemek ile beraber belini dogrultamaz fb bir 5 sene. Ne cekmisiz arkadas, ne bitmez belaymis.

Ismail zu gs
Pektemek zu fb

Baskan ustune para versin hatta. Mesela ben baskan olsam vitor efendiyi cekerim koseye derim ki bak sen al bu mustafayi 1.5 milyon euro bonservisle ben sana ustune 2 milyon euro vereyim 10 mac ilk 11 oynarsa bir 2 milyon daha veririm.
Sonra cekersin gsnin teknik direktorunu bak kardesim x al bu ismaili bedava, ben sana 1milyon verecem 20 mac oynat iki milyon daha verecem, dersin
Helal olsun abi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı enderersoy15

Aziz Yıldırımın Pazartesi Konuşmasına Dikkat Etmeliyiz Çok Büyük Algı Operasyonu Döndürebilir  :money:
Bizim baskanda cikip o gin statla ilgili kamera sistemi ile ilgili bir aciklama yapsa gundem degisse bir anda

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Scout

Rakibinin Sahasında Kupa Kaldırmak Bize Yakışmaz  :money:
Pika Pika

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rakibinin Sahasında Kupa Kaldırmak Bize Yakışmaz  :money:
bakarsın ona kalmaz  :evillol: 30 nisanda kendi sahamızda kaldırabiliriz  :ok: :ok:

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Scout

bakarsın ona kalmaz  :evillol: 30 nisanda kendi sahamızda kaldırabiliriz  :ok: :ok:
Şampiyon Olduğumuzda Şöyle Bir Manzarayla Karşılaşabiliriz  :kop: :kop: :kop:
Pika Pika

Çevrimdışı Tolga

Şu Akhisar maçını atlatalım baya rahatlarız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

paşayı yensek şimdi 11 puandı  :bandit:... fb mersini yener.. fark 5 e iner.. haftaya akhisara takılmamak lazım.. FB , TS maçına umutsuz çıkmalı...

Çevrimdışı Anıl

Kupayı sezonun tamamı bitmeden (garantilense bile) vermiyor TFF

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@nusretaslanturk alexis iyi futbolcudur. Bugun ispanyada ardayi yerden yere vuruyor adamlar, yazin daha iyi bilgiler veririm halk ne dusunuyor, diye ama bana gelen bilgiler ic acici degil. Alexis fazla elestiri almadan 10 yil bu ligde devamli oynamis kalbuustu bir futbolcu.

Kendimizi dev aynasinda gormeye bayiliyoruz. Besiktas icin iyi bir futbolcudur alexis. Tek topu oynar, iyi yer tutar, sert, hamleli, oyle gerizekali medyanin dedigi gibi agir bir oyuncu da degildir. Iyi transfer.

Ismail mesela ispanyada hali sahada oynamayaz, la ligayi falan gectim, biz alexisi begenmiyoruz.
Alexis mi yavaşmış :kop: :kop:

Alexis bencede iyi stoper biraz fazla sert ama mudahaleleri ve hamleleri cok yerinde ve zamaninda tek handikapi rakip sut atarken ellerini arkaya baglayip küçülmesi yani eğilmesi onun haricinde Boy dezavantajina ragmen topa da iyi sıçrıyor ben Alexisten memnunum :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Nisan 2016, 12:06:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş - Liecester City - Dortmund - Sporting Lizbon gibi bir grup hayal ediyorum gözlerim kapalı..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş - Liecester City - Dortmund - Sporting Lizbon gibi bir grup hayal ediyorum gözlerim kapalı..
3.cu olup Uefa ya gidelim diyorsun yani :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık