Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291319 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

Fenere ne ka teşekkür etsek azdir :claps:

Diegoyu aliyorduk daha fazla maas + Imza parasi vererek elimizden aldilar bizde Gidip yari maliyetine SOSA yi aldik

Rvp yi BEDAVAya aliyorduk gidip Bonservis verip aldilar elllerinde patladi bizde Gidip 1000 € ya Gercek bir Gol makinasi Gomezi aldik :busted_cop:
+ fener bu adamlara o paraları verince bizle sidik yarışına girmek için..FFP potasına girdi artık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Marcelo da Opsiyonumuz var diye biliyorum

Marcelo S.L icin yetersiz keza ilk 11 içinde zor yer bulur kendisine..

Marceloyu Miloya karsilik alirsak iyi İs yapmis oluruz...

Zapata + Skörtıl Alternatifleri Marcelo - Alexis 10 numara 5 yildiz olur valla :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı raichu

Zapata + Skörtıl Alternatifleri Marcelo - Alexis 10 numara 5 yildiz olur valla :icool:
o değilde yunus nolacak bu boyko nun hali  :evillol:

Çevrimdışı ozgursum

yalnız abi ne şans varmış bizde ya..
diegoyu fener kaptı sosa'yı aldık
rvp'ti fener kaptı  gomez'i aldık
ozan'ı almaktan fener sayesinde yırttık
marcelo'ya 5m çektiler diye rhodolfo geldi..
Hocam bu takimda rvp de olsa 20 atardi sezon boyunca bence. Ozan bence bir balon , hep boyle dusunuyordum. Cok sukur Senol Hoca kurtardi bizi konusmasiyla  :D

+ fener bu adamlara o paraları verince bizle sidik yarışına girmek için..FFP potasına girdi artık
Bu sezonki transferlerin sadece Bonservis maliyetleri : 41.7 milyon € :o_o:

Bu transferlerin Yilllik toplam maasi ise 47 milyon €

Yani toplam Maliyet : 89 milyon €..

Bir kac yil icinde Fb yi Gs den daha zor gunler bekliyor olacak :super:

Alexis'te ben acayip bir sağ bek potansiyeli görüyorum ya:S yanılıyor muyum acaba

Hocam bu takimda rvp de olsa 20 atardi sezon boyunca bence. Ozan bence bir balon , hep boyle dusunuyordum. Cok sukur Senol Hoca kurtardi bizi konusmasiyla  :D
sanmıyorum ya rpv'de bir sıkıntı var, cidden bir sıkıntı var daha 20.dakika'da soluk alışverişi falan değişiyor adamın.

Katılmıyorum atamazdi Rvp nin butun yaptigi sey ayni zamanda en iyi yaptığı sey : On direk koşusu :biggrinking:

Bak Eto ' o yapardi ama Rvp bizde de olmazdi çünkü afam kafasinda Futbolu bitirmiş emekli olmuş , Rvp Once Egosunu bir kenara biraksin Eto ve Gomezi ornek alsin biraz..

Çevrimdışı Scout

Aziz Yıldırımın Pazartesi Konuşmasına Dikkat Etmeliyiz Çok Büyük Algı Operasyonu Döndürebilir  :money:
Pika Pika

Alexis'te ben acayip bir sağ bek potansiyeli görüyorum ya:S yanılıyor muyum acaba
Evet Alexis Bek oynayabiliyor daha once baya oynadı..

Ben o yüzden Akhisar maçında Alexisi sagbeke cekip Göbeği Marcelo - Necip yapmamizdan yanayim..

Bu sezonki transferlerin sadece Bonservis maliyetleri : 41.7 milyon € :o_o:

Bu transferlerin Yilllik toplam maasi ise 47 milyon €

Yani toplam Maliyet : 89 milyon €..

Bir kac yil icinde Fb yi Gs den daha zor gunler bekliyor olacak :super:
sezon başında hesaba katmadı çakallar bizi, gs batmışken 90m harcadılar,çanta'da keklik gördüler ş.ligi+şampiyonluk gelirini
çok fena hesap kitap bozacağız bu yıl.

Çevrimdışı raichu

Aziz Yıldırımın Pazartesi Konuşmasına Dikkat Etmeliyiz Çok Büyük Algı Operasyonu Döndürebilir  :money:
yarın mersini yenemezlerse sen gör o zaman algı operasyonunu  :evillol:

Çevrimdışı Scout

Çarşı ve Twitterdan Hakem Resimleri Paylaşıp Gündeme Oturtmalıyız Yapılan Hakem Hatalarını
Pika Pika

Çarşı ve Twitterdan Hakem Resimleri Paylaşıp Gündeme Oturtmalıyız Yapılan Hakem Hatalarını
o yönden bu yıl çok işe yaradılar zaten.. penaltı üstüne penaltı alırken fener, şu açıklama çok işe yaradı  'onlar futbolu sahadan masa başına alırlarsa bizde tribünlerden sokaklara taşırız''
kirli hesaplar vardı sezon başından beri ama taraftarı,yönetimi,takımı, o planları yıkmak üzere..
çok açık ve net söylüyorum, şampiyon olursak bu yıl,bu sadece şampiyonluk değil ayrıca bir devrimdir..

Çevrimdışı Özay

Sivas maçında leş gibi bir savunma karşılayacak bizi. Bunu muhtemelen 60. dk'da aşıp 2-0 gibi bir skorla bitireceğiz.

Akhisar maçının ilk 20 dk'sı her şeyi belirleyecek. Burada gol bulursak maç 2-0 ya da 3-0 olur. Yok eğer bulamazsak berbat bir orta saha mücadelesine dönüşecek oyun ve bizi de bayağı yıpratacak. Oradaki rus ruletinden her sonuç çıkabilir.

Kayseri'yi rahat geçeriz.

G.saray maçı çok net söylüyorum fark olur.

Osmanlı maçı klasik oyunu kontrol edip tempoyu kafamıza göre arttırıp azalttığımız maçlara benzeyecek. Skor tahminim 2-0

Konya maçına bir şey kalamaz. Bu maç formalite maçı olur ancak diyelim ki hala daha yarış sürüyor; o vakit biz konya'yı bursa maçındaki gibi bir oyunla geçeriz.

Beyler tüyleriniz ürperdi mi?  :biggrinking:

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı ozgursum

Katılmıyorum atamazdi Rvp nin butun yaptigi sey ayni zamanda en iyi yaptığı sey : On direk koşusu :biggrinking:

Bak Eto ' o yapardi ama Rvp bizde de olmazdi çünkü afam kafasinda Futbolu bitirmiş emekli olmuş , Rvp Once Egosunu bir kenara biraksin Eto ve Gomezi ornek alsin biraz..
Bu tamamen hoca ve takimla alakali. Bu rezil hoca ve bu rezil orta sahayla 10 gol atti. Bir oynuyor bir oynatilmiyor. Adam da kustu birakti son haftalarda. Bizde olsaydi hoca kusturmezdi , ayrica Sosa ve Ozzy nin paslariyla zaten ekstra yapardi. 2 senedir takima dususteki forvetlerin gelip kendi toparlamasi tesaduf degil. Tamamen orta saha ve kanatlardaki oyuncularin becerisi.

Çevrimdışı Scout

Rvp Değilde Eto'o Gibi Bulduğunu Atan Forvetler Lazım Bize  :bandit:
Pika Pika

Çevrimiçi Necmi

Rvp Değilde Eto'o Gibi Bulduğunu Atan Forvetler Lazım Bize  :bandit:
Gomez yetmiyormu  :bandit:
elinde dünyanın en iyi forvetlerinden biri var daha ne istiyorsun belanımı :akuma:

Çevrimdışı Scout

elinde dünyanın en iyi forvetlerinden biri var daha ne istiyorsun belanımı :akuma:
Rvp Bu Takımda İş Yapan Diyenlere Dedim @Necmi  :)
Pika Pika

:evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

:D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

bu sene  başında kaç maç kaçırdı sonra takıma uyum süreci yaşadı
genede büyük ihtimal gol kıralı olacak. seneye bizde kalırsa düşünemiyorum
Türkiye rekorunu zorlar geçme ihtimali kuvvetli birde vodafone arena gerçeği olacak
ilk yarı daha rahat ortam varken 11 gol attı ikinci yarı çok daha çetin ortamda şimdilik 11 gol
attı birde seneyi düşünün ilk yarı 20 yi geçer

bu sene  başında kaç maç kaçırdı sonra takıma uyum süreci yaşadı
genede büyük ihtimal gol kıralı olacak. seneye bizde kalırsa düşünemiyorum
Türkiye rekorunu zorlar geçme ihtimali kuvvetli birde vodafone arena gerçeği olacak
ilk yarı daha rahat ortam varken 11 gol attı ikinci yarı çok daha çetin ortamda şimdilik 11 gol
attı birde seneyi düşünün ilk yarı 20 yi geçer
kafasına dünya kupasını'da koyarsa bu adam yapamayacağı birşey yok :)