Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293239 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı can1903

Sivas kazanmak için kapanmadan oynayamak zorunda, bu ayrıntıyı unutmayın.
açıldıkları denizde boğulurlar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sivas kazanmak için kapanmadan oynayamak zorunda, bu ayrıntıyı unutmayın.
aynen abi savunmada yapamıyorlar her türlü 2 gol atarız bunlara

Çevrimiçi Mehmet57

Van der Wiel-Rhodolfo-Skrtel-Caner

Muthis olur acikcasi.

Çevrimdışı celiker1

1 saattir Ben Arfa videoları izliyorum.Roket gibi sol ayağı,sürekli kaleyi düşünen dikine oyunu,duran top kullanma becerisi(frikik,korner) ile bu adam Dolmabahçe'ye çıkmalı.Çok yakışır o atmosfere çok👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı nusretaslanturk

1 saattir Ben Arfa videoları izliyorum.Roket gibi sol ayağı,sürekli kaleyi düşünen dikine oyunu,duran top kullanma becerisi(frikik,korner) ile bu adam Dolmabahçe'ye çıkmalı.Çok yakışır o atmosfere çok👍🏻
çok alıştırma gene sen kendini :) böyle izliyoruz 3-4 ay senin futbolcunmuş gibi oluyor artık, sezon sonu başkası kapınca kötü oluyor :D

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı can1903

Skrtel'i düşünüyorum da çok iyi olur be abi. Kafa topu. Savunma yerleşimi uff... Dertleri skörtllll
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

Sivas maçı nasıl 3 puandan fazlasıysa, bu sezonki şampiyonluk bir şampiyonluktan fazlasiysa,stadın açılması nasıl bir dönüşümse (cem dizdar vb... bir kaç kişiden de duydum stadın kapasitesinin 10 bin kişi arttırmak içinmi yıktılar diyorlar) bu sezon canerin bize gelmesi savunma oyuncularımızın kalitesinin artması çok şey ifade ediyor.Ben öndeki oyuncularımızın uefa kupasını kazanabilcek kalitede olduğunu düşünüyorum ve 2 sezondur uefa kupasını alacağımıza inanmiştım.takımdaki  bazı gereksizler buna engel oldu.Bu sezon bu gereksizlerin yerlerine kaliteli oyuncular almak yeni hayaller demek.
Takım içindeki dengeler ücretler iyi durumda evet ama bu yeni dönüşümde seviye atlamanın tam zamanı önümüzdeki dönemlerde başarıya dayalı ücretler arttırılabilinir(şampiyonlukta 250bin şampiyonlar ligi yarı final 500bin gibi) yani 1.4 -1.5-1.6 gibi ücret alan oyuncular için güzel hedefler konulur.Canerede bir şekilde primlerle yada el altından istediğini verip almak gerekiyor.
Tolganın eline bavulunu verip  göndereceksin ligin en kötü kaleci performasına sahip kendisi diğer 17 takımın kalecilerinden biri bizim kalemizde olsa çok farklı olurdu.cenk göneni gönderdik ne güzel bunuda göndermek lazım. Boykonun performasi kötü oldu yan topları çok sıkıntili ama iyi kaleci olduğunu düşünüyorum.tolga'ya iyi çocuk dicekler göndermicekler ve yeni sezondada kalede soru işaretleriyle geçirecez.
Futbol zaten serdarı bu yaşı da bırakmiş
Necip kaç senedir oynuyor hala baskı altında eli ayağına dolanıyor.

Ama bunların hepsi iyi çocuklar....
Görmeyen kalmadı sanırım mesajınızı :D
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 22:49:46 mhmt_bjk_1998 ]
O SENE BU SENE !

Çevrimdışı onurturan

Gomez bi ara kimse bizden Fener 'e 10 puan atmamızı beklemesin demişti :D artık bekliyo muyuz neyiz  :ishock: :ishock:
bu arda emeğine sağlık hemşerim @cursedofdragon ..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2016, 23:00:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Cem Dizdar kapasiteyi 10.000 arttırmak için yıktılar mı dedi? Bunu da mı dedi hain?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Sivas maçı nasıl 3 puandan fazlasıysa, bu sezonki şampiyonluk bir şampiyonluktan fazlasiysa,stadın açılması nasıl bir dönüşümse (cem dizdar vb... bir kaç kişiden de duydum stadın kapasitesinin 10 bin kişi arttırmak içinmi yıktılar diyorlar) bu sezon canerin bize gelmesi savunma oyuncularımızın kalitesinin artması çok şey ifade ediyor.Ben öndeki oyuncularımızın uefa kupasını kazanabilcek kalitede olduğunu düşünüyorum ve 2 sezondur uefa kupasını alacağımıza inanmiştım.takımdaki  bazı gereksizler buna engel oldu.Bu sezon bu gereksizlerin yerlerine kaliteli oyuncular almak yeni hayaller demek.
Takım içindeki dengeler ücretler iyi durumda evet ama bu yeni dönüşümde seviye atlamanın tam zamanı önümüzdeki dönemlerde başarıya dayalı ücretler arttırılabilinir(şampiyonlukta 250bin şampiyonlar ligi yarı final 500bin gibi) yani 1.4 -1.5-1.6 gibi ücret alan oyuncular için güzel hedefler konulur.Canerede bir şekilde primlerle yada el altından istediğini verip almak gerekiyor.
Tolganın eline bavulunu verip  göndereceksin ligin en kötü kaleci performasına sahip kendisi diğer 17 takımın kalecilerinden biri bizim kalemizde olsa çok farklı olurdu.cenk göneni gönderdik ne güzel bunuda göndermek lazım. Boykonun performasi kötü oldu yan topları çok sıkıntili ama iyi kaleci olduğunu düşünüyorum.tolga'ya iyi çocuk dicekler göndermicekler ve yeni sezondada kalede soru işaretleriyle geçirecez.
Futbol zaten serdarı bu yaşı da bırakmiş
Necip kaç senedir oynuyor hala baskı altında eli ayağına dolanıyor.

Ama bunların hepsi iyi çocuklar....
bu yerden yere vurduğun adamlarla gelecek bu şampiyonluk bununda farkındasındır umarım

Çevrimdışı cursedofdragon

Cem Dizdar kapasiteyi 10.000 arttırmak için yıktılar mı dedi? Bunu da mı dedi hain?

cem dizdar :

:D

Çevrimdışı MUSTAFA_

O Beşiktaş düşmanı söylemiştir  :money: Azizin yalakalığını yapıyor anca   :argue:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Beyler biraz kendinize gelin bu takım bu oyuncularla şampiyonluğa gidiyor.
sizin yaptığınız şu anda şampiyonluğu sabote etmektir. oyuncuları kötülemek demoralize etmek
şampiyonluğa giderken nasıl bir mantık. Bunu yapması için insanın ya renkli olması yada aptal olması lazım.
oyuncular buraları okumuyormu sanıyorsunuz oyunculara sallayarak kendi ayağımıza sıkmış olmuyormuyuz.
Bu forumda çabuk unutuluyor sanırım bazı şeyler şampiyonluğa giden takıma destek olunur. En azından burada zarar veren
konuşmalar yapılmaz. Bundan sonra oyunculara sallayanı şampiyonluğa kadar dinlendiririm :bandit:
haberiniz olsun. Transfer transfer başlığında konuşulur. Burda yapacağımız şey şampiyonluğa giden takımımıza
destek olmaktır.

Çevrimdışı celiker1

Al yarın şu maçı bitir işi KARTALIM👍🏻Bir maç be bir maç hadi çocuklar
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Katılıyorum, bence şampiyonluk yolunda çok kritik 2 maç oynayacağız üst üste. Sivas ve Akhisar. Eğer 2 maçı da alırsak;

:super:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Skrtel benim adamımdır. :D Umarım sezon sonu bu transfer gerçekleşir.
süper olur bir de kaleye iyi kaleci aldık mı bizi yıldızlar bile tutamaz  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

süper olur bir de kaleye iyi kaleci aldık mı bizi yıldızlar bile tutamaz  :biggrinking: :biggrinking:
Skrtel'in yanına sağ bek ve sol bek gelsin başka birşey istemem :icool:

Çevrimiçi Mehmet57

sizin yaptığınız şu anda şampiyonluğu sabote etmektir. oyuncuları kötülemek demoralize etmek
şampiyonluğa giderken nasıl bir mantık. Bunu yapması için insanın ya renkli olması yada aptal olması lazım.
oyuncular buraları okumuyormu sanıyorsunuz oyunculara sallayarak kendi ayağımıza sıkmış olmuyormuyuz.
Bu forumda çabuk unutuluyor sanırım bazı şeyler şampiyonluğa giden takıma destek olunur. En azından burada zarar veren
konuşmalar yapılmaz. Bundan sonra oyunculara sallayanı şampiyonluğa kadar dinlendiririm :bandit:
haberiniz olsun. Transfer transfer başlığında konuşulur. Burda yapacağımız şey şampiyonluğa giden takımımıza
destek olmaktır.

Bu mantik ile hareket edemeyiz ki. Bir spor kulubu ve spor adami kendini her daim gelistirmeli. Bu mantik ile Bayern taraftari, Barca taraftari, PSG taraftari, Juve taraftari kulublerini elestiremez olmalilar. Elestiri taraftarin en dogal hakkidir, ozellikle sampiyonluk yolunda Besiktas'in seviyesine aykiri bir sekilde sahada, tabiri caizse gezinip arkasaslarinin emeklerine hakaret eden futbolculara karsi.

Bir oyuncu "Taraftar benim yerime transfer dusunuyor" deyip demoralize oynuyorsa stadi terk edip kumda oynasin. Boyle mantikmi olur? Profesyonellige aykiri bir dusunce. Insan neden sporcu oluyor? Ilk hedefin kendini gelistirmek olmali. Bir oyunch boyle bir durumda havluyu ring'e atiyorsa zaten Besiktas formasini hak etmiyor demektir.

Çevrimdışı Özay

Skrtel'ı pek onaylamamıştık sanki önceki sezonlarda son fikirleriniz nedir şimdi karar verin?  :D

Çevrimdışı Özay

destek olmaktır.

Abi bırak Allahını seversen burada yerden yere vurulan bir İsmail var. Ondan gelecek hayır da Allah'tan gelsin. Bu adamla sözleşme yenilenirse asıl o zaman görürsün kendi toğuğuna sıkmak nedir

Çevrimdışı Anıl

Şahsi düşüncem tam da bu.

H.A.K. ‏@hakasikci 9 sa.9 saat önce

Serdar Tolga ve İsmail ile sözleşme uzatan her yönetici/idareci haindir. Şampiyon da olsak stad da yapsalar bu yapılan ihanettir.

Çevrimdışı Deniz

İşi ileri götürmek gerekirse ,değil şampiyon olmak Şampiyonlar ligi şampiyonu da olsak ismail ve serdar bu takımdan yeni kontrat alamaz.
O kontratı veren yönetici de Pektemek (20 m€) dahil olmak üzere bu iki sözleşmenin vebalini boynunda taşır.
Takım şampiyonluk yolunda gidiyor diye menajerleri bunu fırsata çevirip sessizlikten faydalanıp 3 senelik korkunç rakamlara sözleşme alamaz artık.O devir geçti.

Hani Başkanın lafı var ya,yeni stadla birlikte beleş bilet bitti o devir geçti,ha işte yeni stadla birlikte "iyi çocuk" adı altında yapılan ,oynamadan ,verim vermeden milyonları cebine koyan oyuncu devri de bitti.
Sene sonunda inşallah şampiyon oluruz bu arkadaşlar da kutlamalara katılır ellerini sıkarız yollarına giderler ,şampiyonluktan gelen para ile de bu arkadaşlardan çok daha iyilerini takıma kazandırırız.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba