Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293028 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Yalnız var ya Gomez beklentileri çok fena yükseltti kolay kolay forvet beğenemeyiz artık :D

Umarım gerek de kalmaz bizde emekli olur Kral :icool:
2 yıl daha burda rahat olun :eyes
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı RevivaL

Anlaştığımız oyuncular varmış. Muhtemelen Ben Arfa ile anlaşıldı. Sezon sonu bekleniyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Anlaştığımız oyuncular varmış. Muhtemelen Ben Arfa ile anlaşıldı. Sezon sonu bekleniyor
Topalla da anlaşıldı

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AigleBordeaux

Tore-Oguzhan yavas yavas gider yeni gurbetçi ve turkiye'deki gençleri taramak lazim
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı RevivaL

Topalla da anlaşıldı

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sürekli ilgimiz yok diyor.

Çevrimdışı onder23

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Devre arasında Mbia gelmiş Başkan ayıp olur diye yok demiş :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı RevivaL

Ahaha Ben Arfa kesin  :evillol:

Erdal Bey hiç bir şey diyemedi  :evillol:

Çevrimdışı onder23

ben arfa hayırlı olsun  :icool: boş yere duyum almaya gerek yok birinci ağızdan geldi gibi  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Ogün

Ziyech gündemimizde yok dedi. :bawling:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Beyler Ben Arfa bitmiş yayalım.

Çevrimdışı Tolga

Ziyech gündemimizde yok dedi. :bawling:
Çünkü onun yolu buralara düşmez artık :)

Çevrimdışı AigleBordeaux

Beyler Ben Arfa bitmiş yayalım.
tam tersini yapalim baska kulupler araya girmesin

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Arkadaslar sizden ricam gelmesi muhtemel veya anlasildi yazdiginiz oyuncularin hemen ardindan tahminen gonderilecek oyuncuyuda yazin

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı Yado

Başkan alınmadan önce son olarak kendi izlermiş !!!

Şuan başkanın Monacoda olduğunu biliyoruz :) Haftasonu Monaco-Marsilla Maçı var !!

Mocanonun Sol beki contrao Sezon sonu sözleşmes bitiyor Madridle !!

Marsilla'nın stoperi Nicolas Nkoulou Sözleşmesi bitiyor   yoksa yoksa  :sevinc :sevinc :sevinc :halay: :halay: :steamed: :steamed: :steamed: :ishock: :ishock: :ishock:
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı RevivaL

Gökhan Keskin maç izliyormuş şu anda. Kim acaba ?

Liverpool 0 - 2 Borussia Dortmund
Sevilla 0 - 0 Athletic Bilbao
Shakhtar Donetsk 1 - 0 Braga
Sparta Prague 0 - 1 Villarreal

Çevrimdışı Swagger

ben arfa sorusunu cevaplarken sesi kısıldı :sevinc

Çevrimdışı AigleBordeaux

Şuan başkanın Monacoda olduğunu biliyoruz :) Haftasonu Monaco-Marsilla Maçı var !!

Marsilla'nın stoperi Nicolas Nkoulou Sözleşmesi bitiyor   yoksa yoksa  :sevinc :sevinc :sevinc :halay: :halay: :steamed: :steamed: :steamed: :ishock: :ishock: :ishock:
Coentrao sakat. Nkoulou imkansiz. Ben arfa için gitmistir.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Sosa 30 yasinda ama bence fizigi 33e kadar tık demez oynatir , elimizde tutmamiz lazim takimi cok degistirmemek gerek , ozellikle sosa gomez ayrilmasin iyice alisirlarsa gozu kapali asistlerini izlemeye devam ederiz , ben en cok cenke uzuluyorum cift forvetli sistem imkansizmi yeni sezona  (napsak kiralasakmi cenki)

Çevrimdışı onder23

Ben arfa denildiğinde başkanın eli ayağı birbirine girdi ben arfa yı aldık sayıyorum artık ben  :halay: :halay:

Çevrimdışı Tolga

N'Koulou için kaç kere yazmayın diyeceğim bilmiyorum :D

Onun yolu da buralara düşmez. Büyük ihtimalle EPL'ye gidecek.

Çevrimdışı Swagger

Beşiktaşlılık duruşu dedikleri şeyler Beşiktaşa zarar vermekten başka işe yaramıyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaşlılık duruşu dedikleri şeyler Beşiktaşa zarar vermekten başka işe yaramıyor

:alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yado

Galatasaray Chedjuo'yu 26 yaşında aldı

Fenerbahçe Kjaer'i 26 yaşında aldı .          Bu iki transfer çok mu kolaydı Oyuncuyu tatmin eden bir teklifle gayet mümkün

Nicolas Nkoulou  26 yaşında .

Bence İhtimali olan bir Transfer alırsak 4 5 sene stoper aramayız . @Tolga @AigleBordeaux
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım