Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291997 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ayrica fb sampiyonlugu dusunmesin konyaya gecilmemeye calissin cunku erken ilan edecegimiz sampiyonluk konyanin son macta 3 puan almasi demek  o zamana kadar arayi kapatir konya
Konya başkanı " eğer Beşiktaş şampiyonluğu garanti ederse son maçımızı Vodafone Arena da oynayabiliriz " diye demeç vermişti. Uyanık adam en az bir on milyonu kasalarına koymak istiyor. Bu dediğin olursa Konya başkanı hemen vazgeçer  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Gomez ligi 27 gol ve üzeri bitirirse gelecek sene forum üyesi bir öğrenci kardeşime yeni sezon forması hediye edeceğim.

Beşiktaş Şampiyon olursa yine 2 öğrenci kardeşime, gelecek sezonda ilk yarıda uygun bir maçta maç bileti hediye edeceğim.

@Necmi @Çağrı @Altuğ @ZEKI @MURAT @ahmetx
Okulamı başlayalım :D

Çevrimdışı mylife1903

stoperler yine bi sekil halleder de bekler sıkıntı cnk kontra cıkacaklar bizimkiler kovalayabilirmi zor
Kimse aptal degil zaten, herkes maclari izliyor bu macin eslesmeleri dehset verici
Sesu vs iso
Burhan vs iso
Ouuvvvv

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Kimse aptal degil zaten, herkes maclari izliyor bu macin eslesmeleri dehset verici
Sesu vs iso
Burhan vs iso
Ouuvvvv
   burhani cok begeniyorum , 3 buyuklerde oynayacak kapasitede degil ama anadolu takimlari icin mukemmel bir oyuncu bence

Çevrimiçi Kapkarakartal

Erdal Torunoğulları bu akşam 21:00'da ASpor'da  :ok:

Çevrimdışı ozan062

Sesu vs iso
Burhan vs iso
Ouuvvvv

bence ortasahayı dolu tutarsak yani sayısal olarak orada cogalırsak sivası durdururuz mac boyunca bir kere bile gelemezler bize
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mylife1903

burhani cok begeniyorum , 3 buyuklerde oynayacak kapasitede degil ama anadolu takimlari icin mukemmel bir oyuncu bence
Ben hep anadoludan bazi futbolculara sans verilmesi taraftari olmusumdur boyle kasarlanmis futbolcular, ligi taniyan, rakipleri bilen, deplasmanlari bilen oyuncular is gorur.

Burhan olur, ahmet ilhan olur ama benim en sevdigim hurriyettir. Son 10-15 dakikada salacaksin hurriyeti sahaya, vuracaksin kirbaci kovalasin rakibin etkili silahlarini. Mesela gs macinda wesley artizlik mi yapiyor hop hurriyet sahaya, wesleynin sol bacak revirlik, ayman vardi offf cok severdim.
Ama benim en begendigim kasar topcu rizesporlu umit ozan kazmazdi.

Burhan formda oldugu zaman olcay kadar katki verir bence ama tipten kaybediyor

Çevrimdışı mylife1903

bence ortasahayı dolu tutarsak yani sayısal olarak orada cogalırsak sivası durdururuz mac boyunca bir kere bile gelemezler bize
Insallah ozan ama bence mesut bakkal bu maca tahataya sifir puan yazmistir, rahat rahat cikartabilir takimi sahaya, rakibi degiliz sonucta.
Beraberlige baglamaya da calisabilirler.

Mac baslasin hele anlasilir

Çevrimdışı Yado

Adanademirspor'daki Attamah'ı izleyen varmı ?

21 yaşında henüz , Atiba'nın slimfiti sanki çok anımsatıyor bana koşu stili top çalma tekniği , pas yüzdesi oyun içinde duruşu .

Yatırım yapılmaya değer bi çocuk 2 sezonda 1. Lig de 69 maça çıkmış 63'ü ilk 11 .  Ads'nin de sürekli süper Lige oynadığını göz ardı etmemek lazım.

Aras da yaptığımız gibi alıp Süper ligde bi takıma kiraya verilebilir ben gelişmeye açık, değerli bi oyuncu olduğunu düşünüyorum.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Çağatay

stoperler yine bi sekil halleder de bekler sıkıntı cnk kontra cıkacaklar bizimkiler kovalayabilirmi zor

Gobekten ziyade kenarlara inerek gelmek isteyeceklerdir kontralarda
Onlarda ismail kanadinin durumunun farkinda
Oradan geleceklerdir.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı celiker1

Sivasspor'un son oynadığı maçlardaki kadrosuna baktım.Orta sahada sürekli oynattığı Yiğit İncedemir cezalı bizim maçta.Ziya Erdal,Erkan Kaş sakat.Hasan Kabze ve Taouil yetiştirilmeye çalışıyor.Benim baktığım son 3 maçında Taouil stoper ikilisinden birisi Sivas'ın.Umarım o da oynamaz.Haydi KARTALIM evsiz geçen şu 3 senede tecrübelendiğin deplasman oyununu yap bir kere daha bitir şu işi :tabe:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

Insallah ozan ama bence mesut bakkal bu maca tahataya sifir puan yazmistir, rahat rahat cikartabilir takimi sahaya, rakibi degiliz sonucta.
Beraberlige baglamaya da calisabilirler.

Mac baslasin hele anlasilir

Gobekten ziyade kenarlara inerek gelmek isteyeceklerdir kontralarda
Onlarda ismail kanadinin durumunun farkinda
Oradan geleceklerdir.

işte ben bu tip şeylere takılıyorum biz birkaç senedir bütün eksiklerimizi cümle aleme ilan ediyoruz yani diyelimki konya bizi yeniyor bi maça bakıyorlar su taktik işe yaramış sonra herkes onu takıma adapte ediyor basarabilen puanı koparıyor basaramayan beraberlik yada kaybediyor..

fakat bu kadar cabuk cozulen ve kolayca kendini rakibe anlatan bir takım olmamız beni rahatsız etmiştir,, sadece bu sene değil 3 senedir bu böyle,, onceleri zaten taktik diye birsey yoktu hurra yapıyorduk:)

çözülmesi zor yani üstünde uğrasılması gereken bir takım olmalıyız.. yani atibayı durdur taktiğini iyi uygulatırsan oyuncularına biz ayvayı yiyoruz:)

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

işte ben bu tip şeylere takılıyorum biz birkaç senedir bütün eksiklerimizi cümle aleme ilan ediyoruz yani diyelimki konya bizi yeniyor bi maça bakıyorlar su taktik işe yaramış sonra herkes onu takıma adapte ediyor basarabilen puanı koparıyor basaramayan beraberlik yada kaybediyor..

fakat bu kadar cabuk cozulen ve kolayca kendini rakibe anlatan bir takım olmamız beni rahatsız etmiştir,, sadece bu sene değil 3 senedir bu böyle,, onceleri zaten taktik diye birsey yoktu hurra yapıyorduk:)

çözülmesi zor yani üstünde uğrasılması gereken bir takım olmalıyız.. yani atibayı durdur taktiğini iyi uygulatırsan oyuncularına biz ayvayı yiyoruz:)

Gordon Milne döneminde biz hep sağ kanattan akın yapıyorduk ve bunu herkes bilmesine rağmen önlem alamıyordu. Çünkü sağ tarafta Recep - Rıza ve Metin vardı . Bunu da düşünmek lazım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağatay

Iste beklerden bir tanesi bile hucumda fark yaratabilse atibayi durdurmaya calistiklarinda sana b plani olur
Sag taraf standart
Sol taraf facia olunca mac ici planlarda hızlı degisiklige gidilemiyor sosa ve ozzi den yani yine ortadan ekstra katkı gerekiyor.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı AmaralGürses

Ben hep anadoludan bazi futbolculara sans verilmesi taraftari olmusumdur boyle kasarlanmis futbolcular, ligi taniyan, rakipleri bilen, deplasmanlari bilen oyuncular is gorur.

Burhan olur, ahmet ilhan olur ama benim en sevdigim hurriyettir. Son 10-15 dakikada salacaksin hurriyeti sahaya, vuracaksin kirbaci kovalasin rakibin etkili silahlarini. Mesela gs macinda wesley artizlik mi yapiyor hop hurriyet sahaya, wesleynin sol bacak revirlik, ayman vardi offf cok severdim.
Ama benim en begendigim kasar topcu rizesporlu umit ozan kazmazdi.

Burhan formda oldugu zaman olcay kadar katki verir bence ama tipten kaybediyor

Abi sana bi doz Mehmet Nas verelim  :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

De Ceglie olmazmi ? Marsilya almayacak seneye
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı onder23

erdal torunoğulları gomez den önce ts deki ndoye ile anlaştık son kez gomezle konuştuk oldu dedi
Allah korumuş valla bizi  :D

Çevrimdışı onder23

Gomez transferinde öyle bir sözleşme  yapmışız ki düşmana yapılmaz  :evillol: :evillol:
Bonservis 1000 Euro
Sene sonu yalnızca fiorentina ya gidebilir
Fiorentina ya gittiği zaman fio satarsa %50 pay bizde
Biz 1000 euro verip bonservisini alıp biz satarsak %60 pay bizde
arkadaş bu nasıl sözleşme  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı ekrembaser

Ama gerçekten müthiş bi adammış Torunoğulları Allah razı olsun adamdan

Çevrimdışı Tolga

erdal torunoğulları gomez den önce ts deki ndoye ile anlaştık son kez gomezle konuştuk oldu dedi
Allah korumuş valla bizi  :D
NTV Spor son dakika olarak o haberi verdiğinde büyük bir hayal kırıklığına uğramıştım ama neyse ki sonra vazgeçildi :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Erdal Torunoğulları'nın, "Atiba'nın yerine başka bir oyuncuyla anlaşmıştık sonra ondan vazgeçtip Atiba ile sözleşme uzattık" dediği oyuncu yanılmıyorsam Mavuba olmalı.

Çevrimdışı Tolga

İmza attırılmış oyuncular varmış :bandit:

Çevrimdışı Ogün

Bilic bizdeyken hic ceza almis miydi pdfkdan?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onder23

Bilic bizdeyken hic ceza almis miydi pdfkdan?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 maçlık bir cezası vardı almıştı yani

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

NTV Spor son dakika olarak o haberi verdiğinde büyük bir hayal kırıklığına uğramıştım ama neyse ki sonra vazgeçildi :D

Yalnız var ya Gomez beklentileri çok fena yükseltti kolay kolay forvet beğenemeyiz artık :D

Umarım gerek de kalmaz bizde emekli olur Kral :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."