Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289680 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Kimse havaya girmesin bu noktadan sampiyonlugu verse verse dunya uzerinde sadece besiktas camiasi verir, temkinli olalim, tepkisiz kalmayalim fb 2 hafta pis oyunlar dondurur sonra birakir zaten, bu iki hafta cok onemli butun yonetim birlik olsun butun onlemleri alsin, takim ve senol gunes sakin olsunlar daha yolumuz uzun 4 deplasman var onumuzde biri derbi.

Fbnin 3 macta puan kaybedecegini soylemistim, kaybettiker bizim de 3 macta puan kaybi yasama ihtimaliz vardi birini yasadik kasimpasa macinda kalan 2 insallah konyaspor macinda ve osmanli macinda olur. Fb daha cok puan kaybedecek biz kendi maclarimiza bakalim.

Herseyin fazladi zarar, fazla azizsilinnboyle dagitiyor iste

Besiktasin sampiyonlugu turk futbolunda abse drenajidir, cok pislik atilir turk futbolunun bagirsaklarindan

Çevrimdışı yigitcan1903

Fener doğrulamadan vur bi tane daha,heveslendirme!
Kasımpaşa maçı öncesi "her şey bitti" havalarına döndüler yine herifler
Biz kazandıkça çorap söküğü gibi gelecek inşallah
Gevşemeyelim ama
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 08:33:48 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Hemen açsın tazminat davasını
Aldığı parayı da kartal yuvasına harcayıp Beşiktaş'a katkınızdan ötürü teşekkür ederiz mesajı yollasın

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı yigitcan1903

KONSANTRASYON
Bana konsantrasyonun paintini yapabilir misin samet  :D

Çevrimdışı worns

Önemli avantaj yakaladık. Bizim için kritik olan şampiyonluk yarışını son 3 maçlık dilime bırakmamaktı, bunun için bir şansa sahibiz. Aksi durumda Gs(d)-Osm-Kon(d) olan son üç maç stresle birleşince cehenneme dönebilir bizim için.

Bursa-Sivas-Akhisar'dan 9 puan demek bu işi bitirmek demek diyorduk. Derbiden istediğimiz sonuç çıktı. Önümüzdeki iki hafta ilk maçları biz oynayacağız, bunun da avantaj olduğunu düşünüyorum. Biz kazandıkça Fb'nin puan kaybı olasılığı artacak.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Asi Ruh 1903

Günaydın büyük BEŞİKTAŞ taraftarı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

KONSANTRASYON
Gomez, Sosa, Atiba, Alexis bunların hepsi bu tecrübeye sahip oyuncular. Takımı yönlendirip gereken motivasyonu ve soğukkanlılığı sağlayacaklardır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

Ben beklenenin aksine Sivas maçının da kayseri maçının da kolay geçeceğini düşünüyorum. Bursa maçında takımın havaya girmiş olduğu bariz görüldü, 70'e kadar yaptığımız baskıda maç 4-1 5-1 olacakken yine defans hatası yüzünden golü yedik. Sivasın bize direnmesi mümkün değil. İlk yarıda 1 tane gol attık mı o maç 5-6 olur. Biz 2 gol atıcaz, sivas bize 3 tane atacak, çok zor.

Sanıyorum bazı arkadaşlarımız Sivas'ın geçen seneki hallerine göre yorum yapıyor. Bu sene Sivas lig boyunca ligin en kötü takımlarındandı. Rahat olun, puan kaybetmeyiz.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın Arkadaşlar,

Ben beklenenin aksine Sivas maçının da kayseri maçının da kolay geçeceğini düşünüyorum. Bursa maçında takımın havaya girmiş olduğu bariz görüldü, 70'e kadar yaptığımız baskıda maç 4-1 5-1 olacakken yine defans hatası yüzünden golü yedik. Sivasın bize direnmesi mümkün değil. İlk yarıda 1 tane gol attık mı o maç 5-6 olur. Biz 2 gol atıcaz, sivas bize 3 tane atacak, çok zor.

Sanıyorum bazı arkadaşlarımız Sivas'ın geçen seneki hallerine göre yorum yapıyor. Bu sene Sivas lig boyunca ligin en kötü takımlarındandı. Rahat olun, puan kaybetmeyiz.
Kim rahat olun kazanırız dediyse puan kaybettik. Adamlar düşmeye oynuyor, deplasmandayız, zemin sevdiğimiz bir zemin değil yani bir çok olumsuz şart var. Bunu da düşünmek lazım ama şu da var, bize karşı açık oynayan takımların işi cidden çok zor, hele Sivas gibi defansı zayıf bir takımın dahada zor, iş orta sahada biter..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

caner de hayırlı uğurlu olsun  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

Kim rahat olun kazanırız dediyse puan kaybettik. Adamlar düşmeye oynuyor, deplasmandayız, zemin sevdiğimiz bir zemin değil yani bir çok olumsuz şart var. Bunu da düşünmek lazım ama şu da var, bize karşı açık oynayan takımların işi cidden çok zor, hele Sivas gibi defansı zayıf bir takımın dahada zor, iş orta sahada biter..

Bu maçlar için kısıtım şu; ne kayseri ne sivas bir 2 gol atarsak bize 2 tane atacak seviyede değil. Ligin en iyi hücum hattı bizde. Bence bizim bu süreçte en zor maçımız Bursa idi. GS maçına kadar olan maçlardan 9 puan bekliyorum. Zaten bu 9'u cebimize koyarsak Toki Arena'da şampiyonluk maçına çıkarız.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı yigitcan1903

caner de hayırlı uğurlu olsun  :bandit:
Şu transferler olsun olmasın (ki olmaz bence) fenerliler acayip tribe giriyor o yeter  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2016, 10:27:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu maçlar için kısıtım şu; ne kayseri ne sivas bir 2 gol atarsak bize 2 tane atacak seviyede değil. Ligin en iyi hücum hattı bizde. Bence bizim bu süreçte en zor maçımız Bursa idi. GS maçına kadar olan maçlardan 9 puan bekliyorum. Zaten bu 9'u cebimize koyarsak Toki Arena'da şampiyonluk maçına çıkarız.

Dün aynını yazdım Akhisar da söyle son 4 maçta evinde sadece 1 gol atmış. İyi hücum edelim iş bitecek Ortadirek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı firewater

Sivas maçı çok önemli. Çünkü Mersini her şartta yener fb biz sivasa puan bırakırsak umutlanırlar. Akhisara puan kaybetmek sıkıntı olmaz çünkü o hafta Trabzon deplasmanına gidiyorlar ve Trabzon bu iki renkliden daha derli toplu bir takım şuan.

Çevrimdışı ozan062

canerin 27 yasında oldugunu dun gece öğreniyorum ve o anda costum biliyormsuunuz ki biliyorsunuz dunden beri paso fenerlilere laf atıyorum işte ne işleri var bizde diye

fakat bu yaşta birisi cnk 27inden sonra dahada yükselen 30dan sonra da düşüş gösteren bir olgunluk dönemine girecek bu arkadaş
ve bize gelerekte yeni bir kan yeni bir heyecan olcagından suanki formsuzlugu bizde etki etmeyebilir kesinmi değil ama bize avantajı var

dolayısıyla sadece bu arkadasın gelmesine olumluyum :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2016, 10:32:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Akhisar ununu eledi eleğini astı o yüzden fena düşüşteler. Kızılderiliyi durdurursak maçı alırız zaten.

Sivas daha önemli. Bakkal'ın takımları genelde sert olmuyor Sivas ligin hücum gücü düşük takımlarına savunma yapmaya çalışarak maçlarını geçti 7 maçtır.

Ancak bize sökmez yeter ki iyi oynayalım deplasmandaki Eskişehir maçlarına benzer bir maç olacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Akhisar ununu eledi eleğini astı o yüzden fena düşüşteler. Kızılderiliyi durdurursak maçı alırız zaten.

Sivas daha önemli. Bakkal'ın takımları genelde sert olmuyor Sivas ligin hücum gücü düşük takımlarına savunma yapmaya çalışarak maçlarını geçti 7 maçtır.

Ancak bize sökmez yeter ki iyi oynayalım deplasmandaki Eskişehir maçlarına benzer bir maç olacaktır.
Akhisar saha dışı sebeplerden zorlar
Hiç sevmiyorum,inşallah düşerler önümüzdeki sene

Çevrimdışı ozan062

Akhisar saha dışı sebeplerden zorlar
Hiç sevmiyorum,inşallah düşerler önümüzdeki sene

hayırbe zaten izmire tek bu adamlar sayesinde gleiyorlar olmaz ama yakıştıramadım sana:)

düşmesinlerde bizde görelim en azından sede 1 kez dimi bizlerde bunu hakediyoruz

Çevrimdışı yigitcan1903

hayırbe zaten izmire tek bu adamlar sayesinde gleiyorlar olmaz ama yakıştıramadım sana:)

düşmesinlerde bizde görelim en azından sede 1 kez dimi bizlerde bunu hakediyoruz
Valla Beşiktaşa zararı olan takım düşsün
Geçen sene bunlar etti şampiyonluktan
Beşiktaşı görecekseniz tıpış tıpış vodafone arenaya  :D
Anne tarafı Akhisarlı bak ne kadar ona rağmen diyorum  :evillol:
Diğer taraf da Balıkesir 2-2 lik maçtan sonra bi beddua ettim çıkamıyolar şimdi  :evillol:

Çevrimdışı ozan062

Valla Beşiktaşa zararı olan takım düşsün
Geçen sene bunlar etti şampiyonluktan
Beşiktaşı görecekseniz tıpış tıpış vodafone arenaya  :D
Anne tarafı Akhisarlı bak ne kadar ona rağmen diyorum  :evillol:
Diğer taraf da Balıkesir 2-2 lik maçtan sonra bi beddua ettim çıkamıyolar şimdi  :evillol:

kesinlikle o maçta tribündeydim ve töre denen hatta oguzhan denen adamlara bu maç sebebiyle gıcıgımdır yani onlarvarsa zordur derim yarış ki suan sadece biri var buda bize yarar saglıyor:)

neyse o maçta aglayanlar vardı tvdede gorundu bir kısmı fakat maçın sonunda dahada beterdi durum millet nasıl temiz duygularla eleştirisini yapıyordu hiç unutamam o seviyeyi yakalasak zaten taraftar olarak efsane olur...

Çevrimdışı Nartallo

Geçen sene Antep - Akhisar - Konya maçlarında toplam 2 puan alabildik. Ki bu maçların ikisi içerdeydi.

Biten hiçbir şey yok daha...