Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285048 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Yeni hedefmiz Mehmet Topal  :evillol:

gökhan gönül'ü unutmayalım daha onuda alıcaz :D

Çevrimdışı celiker1

Hayır Türkiye'de de geçerli uluslararası kural bu kimseden izin almadık Cenk için de Antep başkanı ondan kudurdu. Sadece etik değil deniyor ki o da yanlış kural serbest diyorsa etiktir.
Menejeri Ogün Altıparmak öyle bir açıklama yapmış.Arkadaşlar ona dayanarak söylüyor
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 19:12:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kibir tüm inanışlarda büyük zaafiyettir arkadaşlar. Bir taraftar topluluğu kibrine yenik düşerse çok şey kaybeder.

Son 10 yıldaki durumundan ötürü Beşiktaş'ı güçsüz zanneden Fenerbahçe'ye en büyük tokat olacaktır bu transfer(ler).

Hala Beşiktaş gibi takıma kaptırmak diye twitler atıyor yeni nesil Fener taraftarı. O Beşiktaş'ın gelirleri an itibariyle Fenerbahçe'yi geride bıraktı önümüzdeki sene ise ciddi bir fark oluşacak.

Fenerbahçe gelir olarak şuan 3. takım Türkiye'de. Cehalet ve kibir bir araya gelirse sonucu bu olur daha yeni başlıyor her şey.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

şimdi caner kadro dışı kaldı, istediğimiz şey oldu. sene sonu gelir gelmez ayrı konu.

gg konusu çok dillendirildi zaten yakında onu da kadro dışı bırakırlar.

bence biz topal'a yoğunlaşalım. :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rıdvan Dilmen: "Caner ciddi bir hata yapmıştır ama 'ihanet' demek çok ağır olur. Bundan sonra Caner'le devam edeceklerini sanmıyorum."

Caner cepte  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ergin1903

Gokhan , Topal ve Caner üclüsünden 1'ine bile raziyim :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 19:14:58
  • Beşiktaş / Bodrum
şimdi caner kadro dışı kaldı, istediğimiz şey oldu. sene sonu gelir gelmez ayrı konu.

gg konusu çok dillendirildi zaten yakında onu da kadro dışı bırakırlar.

bence biz topal'a yoğunlaşalım. :evillol:

Transfer olarak en yakın Topal onunla sene başından beri görüşüyoruz Caner ve Gökhan ile 2 aydır :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BelekKartaLı

Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gokhan , Topal ve Caner üclüsünden 1'i bile raziyim :)
İkisi cepte  :ebebe: Mehmet Topal a odaklanın  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Evet seneye 2 bek'imiz belli oldu :D

Gökhan-Caner :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 19:16:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Menejeri Ogün Altıparmak öyle bir açıklama yapmış.Arkadaşlar ona dayanarak söylüyor

Ogün Altıparmak babasıydı vefat etti sanırım. Batur diyecektin herhalde :D

O söyler dinlemeyin siz onu  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Transfer olarak en yakın Topal onunla sene başından beri görüşüyoruz Caner ve Gökhan ile 2 aydır :D

2 aydır görüştüğümüz caner cepte :D

Yağlı bir yere kapak atıcak olmasa sözleşmesi bitiyor böyle atar gider yapabilirmi :D  :evillol:

Caner Erkin H.O :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 19:18:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenerbahçe ‏@snszmzfnrbhce  8 dk.8 dakika önce
Caner Erkin beşiktaş ile anlaştigi icin kadrodisi birakildi. Hasan ali candir! #derbidekazanan kim bilmem ama kaybeden Caner Erkin!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

o zaman hayırlı olsun diyelim mi? :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 19:20:46
  • Beşiktaş / Bodrum
o zaman hayırlı olsun diyelim mi? :evillol:

Afiyet olsun da diyelim Aziz Yıldırım'a su verin  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Fenerbahçe ‏@snszmzfnrbhce  8 dk.8 dakika önce
Caner Erkin beşiktaş ile anlaştigi icin kadrodisi birakildi. Hasan ali candir! #derbidekazanan kim bilmem ama kaybeden Caner Erkin!

Jesus Christ  :evillol: :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yado

Aslında caner açısından düşününce ; Kötü giden bir evliliği bitirmiş sürekli spekülatif haberlerle yıpratılmış yurtiçinde !

Yeter artık yazıp çizdikleri uğraştığım, giderim milanoya aslanlar gibi 3 sene geçiririm daha da dönmem kafam rahat olur parasının da pulununda ... diyebilir ki adam asenaya 6m dolarlık villayı lanet girsin düş yakamdan diyerek hibe etmiştir.

Adam kafasının rahat olmasını istiyorsa gider milanoya ! MİLANO yani boru da değil ben olsam Milanoya giderdim .
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı mylife1903

Cenkle gs yi sabote ettik. Ismail ve pekthemek ile fb yi bitirelim.

Abi yapmayin yazik adamlara onlarin bunyesi ikisini kaldirmaz, rakipsiz kaliriz bu alemde.

Çevrimdışı brkntcnr

Vitor Pereira  :evillol:
Abi bugün canerin menajeri söyledi sabah adılazım olmayan site özel haberi olarak paylaşmıştı batur altıparmak la görüştük falan diye ondan söyledim bende. Bildiğim kadarıyla Cenk te zorla o izin belgesini aldı kulübünden başkanı ona kızmıştı.
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 19:29:03 brkntcnr ]

Çevrimdışı Ergin1903

Bence siz bu üclünün bize gelmesi konusunda fazla iyimsersiniz :)  olursa sadece 1'i olur gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 19:28:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi bugün canerin menajeri söyledi sabah

Uefa kuralları açık kardeşim Bosman Uefa organizasyonunda yer alan tüm ülke liglerinde geçerli. Hatta sanırım Güney Amerika'da da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Kapkarakartal

Caner ERKİN

İlişki Durumu :Bekar
Takımı : Siyahlardan biri olarak değiştirdi. Ülke genelinde bu takımın siyah mavimi yoksa siyah beyazmı olduğu tartışılmaya devam ediliyor.

:ishock: :ishock:

Çevrimdışı mylife1903

Gomezin bonservisinin iki katini verecem caner icin kulube, hemen sozlesme imzalansin koca alamanya mulli dakiminim samtaforu be adam fbye hibe edelim iki gomez parasi bu caner isi huzur icinde cozulsun.

Ayrica oraya bir gokhan gonul yazmanizi da afiyetle rici ediciim