Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285059 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

zaten sporting gibi bir takıma 3 yedik unutmayalım bunları yani bazen ucuyorlar bizimkiler ama yerimizi bilmeliyiz,, bu tip direncli takımlar bize bir attımı gerisi geliyor... cabuk çözülüyoruz  misal arsenal maclarını ismaille kaybettik ve mottayla,, bizim defans bi acayip zaten yani ayarı olmayan patlaması beklenen bombalar...

bakıyorum adamların sözlesme sürelerine tamda aslında revizyon yapılacak mevki ama yaparlarmı:)
Şampiyonluk harika olacak ama öbür taraftan da çoğu olumsuzluğun örtülmesine sebep verecek. Aşağıdaki noktaların hiç birine takviye yapılmamasına sebep olabilir:

Kaleci
Sol Bek (2 acil)
Sağ Bek
Defans (1 tane acil)
Orta saha (1 Acil)
Kanat (1 Acil)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Transfer döneminde ikişer sağ bek ikişer de sol bek birden büyük ihtimalle alınmayacağına göre Tosiç-Serdar-İsmail-Beck 4'lüsünden en az 2'si takımda kalacak gibi düşünebiliriz.

Bir başka deyişle bunlardan ikisinin alnına devlet kuşu konacak, büyük piyango isabet edecek.. bakalım talihliler kim olacak.

Ama her halükarda bir sağ bir de sol bek transferi şart oğlu şart.

bana sorarsanız stoper ve bekler yani ilk önce stoperler sonra bekler:) yanii stopere göre bekler belirlenmeli:)

Şampiyonluk harika olacak ama öbür taraftan da çoğu olumsuzluğun örtülmesine sebep verecek. Aşağıdaki noktaların hiç birine takviye yapılmamasına sebep olabilir:

Kaleci
Sol Bek (2 acil)
Sağ Bek
Defans (1 tane acil)
Orta saha (1 Acil)
Kanat (1 Acil)

evvet zaten örtülmesi gereken futbol takımı değil yönetimin hataları örtülür. ona eyv ama takımınkine eyvallahımız olamaz cnk onlarla klüp biryerlere gelecek... bazen işte hayret ediyorum taraftara   eskisi gibi fabrika ayarları sart bi resetlememiz lazım bizleri:)
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 15:26:53 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mylife1903

Ahde vefa da 1 sene 2 maç oynamadan para verdik, sözleşmesini yeniledik ücretini arttırdık daha ne ahde vefası?
Ben degil baskan diyor yahu

Bana kalsa kimsenin gozunun yasina bakmam.

Adamin gol diyor, gibi oldu  :ebebe:

Çevrimdışı yigitcan1903

zaten sporting gibi bir takıma 3 yedik unutmayalım bunları yani bazen ucuyorlar bizimkiler ama yerimizi bilmeliyiz,, bu tip direncli takımlar bize bir attımı gerisi geliyor... cabuk çözülüyoruz  misal arsenal maclarını ismaille kaybettik ve mottayla,, bizim defans bi acayip zaten yani ayarı olmayan patlaması beklenen bombalar...

bakıyorum adamların sözlesme sürelerine tamda aslında revizyon yapılacak mevki ama yaparlarmı:)
Bi anda da boşaltamıyolar kadroyu baştan hata yapınca
İlk etapta ismail ve becki yedeğe düşürüp serdar ve tosicle yollar ayrılırsa bile öpüp başıma koyarım
İsmail gidebilir de istediği paraya ve sözleşme süresine göre
Stoperler de sıkıntı,rhodolfo nasıl döner meçhul zaten  :duman:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 15:30:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İsmail konusunun özeti bu bence, fazla uzatmaya gerek yok :D https://twitter.com/bjkigdir/status/719639803470487552

Bundan 1 önceki şutu eski açığa gittiği için normaldir  :evillol:
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 15:34:05 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Ismail 1,5 milyon euro arti mac basi25bin euro verecekse kalsin o parayi canere imza parasi olarak veririz

Kiz takiminin sag beki, kiz takiminin sag beki, sampiyon kiz futbol takiminin sag beki ismailden daha iyi sol bek.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Umarım yine bir Pettemek vakası yaşamayız.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı rico_paşa

Bu defans ve kaleciyle Şampiyonlar liginde gruptan çıkmayı geç UEFA ya kalamayız. Şampiyonluk ve şampiyonlar ligi garanti olduktan sonra üst düzey takım kurmaya mecburuz.

Böyle jenerasyon ve takım uyumu kaç yılda bir yakalanır. Seneye en iyisinden bir stoper bir sol bek şart. Bir de sağ bek alırsak tadından yenmez ama üçü de kaliteli olmalı.

3 sene ligi domine etmeliyiz. Gs seneye de yok zaten. Hatırlayın Quaresma ilk geldiğinde arkasında Ekrem Dağ oynuyordu bu kadar dengesiz takım olur mu?

Yönetim paraya kıyacak 2 senedir uyguladığımız forvet transferleri stratejisini artık defansta da göreceğimizi umuyorum umarım yönetim beni yanıltmaz.

Dip not: Arası kiralık olduğu takımda izledim bence faydalı olacak çok yetenekli çok teknik Gökhan gibi patlayabilir burada benden söylemesi.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bundan 1 önceki şutu eski açığa için gittiği için normaldir  :evillol:
Skorborda gelmişti o şut  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mülkübey

Beşiktaş  Gomeze yıllık net 11 milyon Tl verebilecek kadar zengin ama İsmaile net 3 milyon tl veremeyecek kadar fakir bir kulüp olmalı bence.  :)
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş  Gomeze yıllık net 11 milyon Tl verebilecek kadar zengin ama İsmaile net 3 milyon tl veremeyecek kadar fakir bir kulüp olmalı bence.  :)
Yahudi yonetici sart, kayserili de olur.

Gomeze sampiyon olursak 10milyon pirim, ismaile 5 milyon euro borc cikartacak yonetici istiyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 15:40:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Yahudi yonetici sart, kayserili de olur.

Gomeze sampiyon olursak 10milyon pirim, ismaile 5 milyon euro borc cikartacak yonetici istiyorum.

Şişleyelim mi bir de karaciğerinden :D

Abi çok abarttınız. Bu adamın kötü olduğu zaten belliydi buna rağmen böyle kötü 3 sol bek ile yola çıkıp birini devre arası gönderenler İsmail'den daha çok suçlular.

İsmail ister tabi Pektemek 1.7 alıyorsan bana da 1.5 der. İstemek parayla değil. Vermeyeceksen hiçbirine vermeyeceksin.

Tosic, İsmail, Serdar, Quaresma, Pektemek ve Veli. Sene sonu tez elden.. Bu oyuncuların maaş yükü 7.5 milyon euro vergiler ve bonuslarla 10 milyon euro senede.

Başka deyişle locaların 1 senelik geliri.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

güzel bakış açısı:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mylife1903

Su takimda gozume batan sadece iki adam var. birisi iso oburu peltekmek.
Olcay savunurum sabaha kadat
Necip savunurum, bizim cocugumuzdur doverim de severim de
Quaresmayi sevmem bir ben savunuyorum galiba
Gomezi ve o tarz futbolculari sevmem toz kondurmam
Serdari sabaha kadar savunurum
Tosici bile savunuyorum
Alexisi zaten bir ben savunup kadroya yaziyorum
Marcelo konusunda hava toplari iyi abi, der gecerim

Ama ismail ve peltemek yok yok yok. Bunlar hasbel kader futbolcu olmus insanlar, buyuk takimin soyunma odasinda olmayi hak etmiyorlar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şişleyelim mi bir de karaciğerinden :D

Abi çok abarttınız. Bu adamın kötü olduğu zaten belliydi buna rağmen böyle kötü 3 sol bek ile yola çıkıp birini devre arası gönderenler İsmail'den daha çok suçlular.

İsmail ister tabi Pektemek 1.7 alıyorsan bana da 1.5 der. İstemek parayla değil. Vermeyeceksen hiçbirine vermeyeceksin.

Tosic, İsmail, Serdar, Quaresma, Pektemek ve Veli. Sene sonu tez elden.. Bu oyuncuların maaş yükü 7.5 milyon euro vergiler ve bonuslarla 10 milyon euro senede.

Başka deyişle locaların 1 senelik geliri.

Quaresma :) bence takımda durmalı . 30 40 dk iş yapar bu sene ben faydalı olduğunu düşünüyorum son maçında iyilerindendi çağrı.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Tolgay ve Şenol GÜNEŞ arasında bahsi geçen kavganın aslı var mıdır ? Yoksa amaç karışıklık yaratmakmıdır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 15:51:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Quaresma :) bence takımda durmalı . 30 40 dk iş yapar bu sene ben faydalı olduğunu düşünüyorum son maçında iyilerindendi çağrı.

Maça iyi başladı sonra olanlar malum. Seneye güvenip de yola çıkılmaz çünkü o 30-40 dk lık oyuncu değil kendisine göre Onurcum. Para edebilir Çin'e elden ele itelemek gerek.

Zaten hem Quaresma hem Ben Arfa intiharın futbol sahasındaki tanımı olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Maça iyi başladı sonra olanlar malum. Seneye güvenip de yola çıkılmaz çünkü o 30-40 dk lık oyuncu değil kendisine göre Onurcum. Para edebilir Çin'e elden ele itelemek gerek.

katılıyorum bu çinlilere quaresma'yı 8-10 milyon € okuturuz Quaresma gider mi orasını bilmem :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Skor 3-1 olduktan sonra iyice bencilleşti hem ben arfa hem Qauresma fazla olur doğru diyosun , ama bu sene izlediğim ben harfa zirve yaptı onu getirmek kolay olmayacak Nice gibi takımı sırtladı resmen gelirsede çok faydalı olacağını düşünüyorum Şenol Güneş bu tarz oyuncuları seviyor.

Bursada Volkan şen , Trabzonda Yattara bu senede Qauresma ' dan maksimum verim almayı başardı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tolgay ve Şenol GÜNEŞ arasında bahsi geçen kavganın aslı var mıdır ? Yoksa amaç karışıklık yaratmakmıdır.

Yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kulüpte böyle düşünüyorsa o zaman büyük takım değilsin demektir. Sadece yerel başarıları düşünen , yerel başarılarla kendini avutan  yerel bir takımsın demektir. Beşiktaş gibi bir takımı yöneticilerin böylesine dar bir vizyonla yönetme lüksü de hakkı da yok.

Stadı yeniliyoruz, şampiyonlar liginde oynamayı düşünüyoruz çıta atlamak istiyoruz, adamlardaki vizyon halen İsmail Serdar..

Yine başladı şu vizyon muhabbeti.

Yazdığımı okumuyorsunuz, ezbere cevap veriyorsunuz. Bizim gibi bir takımın yedek sağ beki, şu an itibariyle çok üst düzey olmak zorunda değil. Elimizdeki kaynaklar sınırlı, staddan senelik 200 milyon tl kazansak bile harcayabileceğimiz tutar sattığımız oyuncu bedeli kadar.

Şampiyonlar Ligi'ne kaldın diye kadroya 22 tane üst düzey adam doldurmak zorunda değilsin, iyileştirme adım adım olur.

Vizyon vizyon diyorsunuz, önerilen adamlar Osmanlı'dan N'diaye, Rizespor'dan Eren Albayrak vs. Serdar da Eren kadar oynuyordu Gaziantepspor'da, Eren'in Beşiktaş'ta vereceği katkı da 3 aşağı 5 yukarı benzer olacaktır.

Sağ bekte hocanın Beck konusundaki tercihi önemli. Eğer Beck seneye ilk 11 düşünülecekse, arkasındaki adamın kim olduğu çok mühim değil. Beck devamlılığı olan oyuncu, kolay sakatlanmıyor, malca kartlar görüp cezalı duruma düşmüyor. Serdar illa gönderilecekse, yerine genç takımdan bir adam koysan da sırıtmaz.

Sol bek konusunda bir transfer şart demişim zaten, hem de ilk 11'e. Eğer sol beke kaliteli ve 3-4 milyon euro'luk bir adam alacaksan, o adamın yedeği İsmail olabilir. Ayrıca gidip yedek sol bek için üstüne 1.5-2 milyon euro harcayacak lüksümüz yok.

Algı yönetimi falan da yapmaya çalışmıyorum, ikisi de babamın oğlu değiller. Ayrıca İsmail'in de Serdar'ın da oyununu çok beğenmem. Ama kabullenmemiz gereken gerçekler var.
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 16:04:24 tuncaboylu ]

Çevrimdışı alimm

Caner'le Topal çok iyi transferler olur. İhtiyacımız olan mevkilerde açıklarımızı kapatırlar.

Ama başıma bir şey gelmeyecekse ben Gökhan'ı istemiyorum. Sezon genelinde sağlıklı kalamıyor, kronik sorunları var. Son yıllarda maç içi fiziksel düşüşleri de sıkça yaşıyor. Gelmesi için çok ciddi bir yıllık ücret verilecektir ve tahmin ettiğimiz paralara devamlılığı olan daha kaliteli ve daha genç bir sağ bekle kolayca anlaşılabilir.

Ayrıca Gökhan gelirse önümüzdeki sezonun büyük kısmını Beck'in yedeği olarak geçirir de diyorum, iddialıyım. :)

noktasına virgülüne katılıyorum... Ve korkarım ki sadece o gelecek....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yine başladı şu vizyon muhabbeti.

Yazdığımı okumuyorsunuz, ezbere cevap veriyorsunuz. Bizim gibi bir takımın yedek sağ beki, şu an itibariyle çok üst düzey olmak zorunda değil. Elimizdeki kaynaklar sınırlı, staddan senelik 200 milyon tl kazansak bile harcayabileceğimiz tutar sattığımız oyuncu bedeli kadar.

Şampiyonlar Ligi'ne kaldın diye kadroya 22 tane üst düzey adam doldurmak zorunda değilsin, iyileştirme adım adım olur.

Vizyon vizyon diyorsunuz, önerilen adamlar Osmanlı'dan N'diaye, Rizespor'dan Eren Albayrak vs. Serdar da Eren kadar oynuyordu Gaziantepspor'da, Eren'in Beşiktaş'ta vereceği katkı da 3 aşağı 5 yukarı benzer olacaktır.

Sağ bekte hocanın Beck konusundaki tercihi önemli. Eğer Beck seneye ilk 11 düşünülecekse, arkasındaki adamın kim olduğu çok mühim değil. Beck devamlılığı olan oyuncu, kolay sakatlanmıyor, malca kartlar görüp cezalı duruma düşmüyor. Serdar illa gönderilecekse, yerine genç takımdan bir adam koysan da sırıtmaz.

Sol bek konusunda bir transfer şart demişim zaten, hem de ilk 11'e. Eğer sol beke kaliteli ve 3-4 milyon euro'luk bir adam alacaksan, o adamın yedeği İsmail olabilir. Ayrıca gidip yedek sol bek için üstüne 1.5-2 milyon euro harcayacak lüksümüz yok.

Algı yönetimi falan da yapmaya çalışmıyorum, ikisi de babamın oğlu değiller. Ayrıca İsmail'in de Serdar'ın da oyununu çok beğenmem. Ama kabullenmemiz gereken gerçekler var.
İsmail'de Beck'de devamlılığı olan oyuncular. Şimdi devamlılığı var diye bu adamları ilk 11 e mi koyacağız? Bu mudur bizim kıstasımız? Bunun gibi takıma faydası olmayan adamları yedek olabilir 18 de dursun diye beklete beklete sonra GS gibi olacağız. Kimisini ilk 11 diye aldığımız şimdi yedek diye dursun dediğimiz adamların listesi aşağıda. Bu adamlara her sene o kadar maaş vermeye değer mi? Hem bizim bu kadar lüksümüz yok diyorsunuz hem de yedek adama senelik 1-1,5 milyon euro para verelim diyorsunuz.

Serdar
Mustafa Pektemek
Milosevic
Tosic
İsmail 
Günay Güvenç
Boyko
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sene başında Şenol Güneş Şu oyuncunu performasnı artırır bunu artırır vs konuşurken en son Necip muhabbetinde kendimiz bile inanmayarak goy goy yapmıştık ve bence bu sene Necip forma giydiği maçlarda güzel oynadı onu bile geliştirdi Şenol Hocam :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İsmail'de Beck'de devamlılığı olan oyuncular. Şimdi devamlılığı var diye bu adamları ilk 11 e mi koyacağız? Bu mudur bizim kıstasımız? Bunun gibi takıma faydası olmayan adamları yedek olabilir 18 de dursun diye beklete beklete sonra GS gibi olacağız. Kimisini ilk 11 diye aldığımız şimdi yedek diye dursun dediğimiz adamların listesi aşağıda. Bu adamlara her sene o kadar maaş vermeye değer mi? Hem bizim bu kadar lüksümüz yok diyorsunuz hem de yedek adama senelik 1-1,5 milyon euro para verelim diyorsunuz.

Serdar
Mustafa Pektemek
Milosevic
Tosic
İsmail 
Günay Güvenç
Boyko

Abi Boyko nu neden gönderdin daha yeni geldi adam :)