Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285868 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Sag taraf normal, serdar gidecekse genc bir cocuk monte edilir oraya
Sol tarafa caner lazim, caner tosic goturur orayi
Topal konusunda kararsizim, Atibanin yerini dolduracak oyuncu cok pahali olacak, topal atibanin yerini dolduramaz ama yok velinin yerine alinacaksa olabilir.
Su 3 transferi yaparsa yonetim sezon basi iyi bir hava yakalanir, ayrica fbnin pahali transferler yapmasi saglanir, iyice batarlar bilemiyorum cok cok kararsizim.

Dusunseniz gg kadikoyde fbye takiyor ve sevinmiyor, direkt aforoz ederim, helal olsun vefali cocukmus falan filan denilebilir ama ben kendimi biliyorum.

Caner konusunda sikinti yasanmaz gsde de oynadi.

Çevrimdışı Kemal

Şampiyon olursak çok şey değişecek seviye atlayacağız bu belli. Bu yüzden bu akşamki kırmızı etekli kıza sinerji yapında lacivert etekli kızı tokatlasın .  Bizde Sivas maçıyla seriye başlayalım .

Ne zamandır şöyle arkamıza dayanıp maç izleyemiyoruz Sivas maçında 2-3 gol erken bulup rahat rahat maç izleriz inşallah .

Biz Sivası yendiğimiz an Mersin kendini düşme potasında kurtarma pozisyonuna sokmak için FB den puan alabilir. Allahın işi bu belli olmaz. Es-Es de Konya ile oynuyor çünkü.
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 09:35:38 Kemal ]

Çevrimdışı worns

Caner'le Topal çok iyi transferler olur. İhtiyacımız olan mevkilerde açıklarımızı kapatırlar.

Ama başıma bir şey gelmeyecekse ben Gökhan'ı istemiyorum. Sezon genelinde sağlıklı kalamıyor, kronik sorunları var. Son yıllarda maç içi fiziksel düşüşleri de sıkça yaşıyor. Gelmesi için çok ciddi bir yıllık ücret verilecektir ve tahmin ettiğimiz paralara devamlılığı olan daha kaliteli ve daha genç bir sağ bekle kolayca anlaşılabilir.

Ayrıca Gökhan gelirse önümüzdeki sezonun büyük kısmını Beck'in yedeği olarak geçirir de diyorum, iddialıyım. :)

Çevrimdışı tangaz

Günaydın,

yapılması gereken transferleri açıklıyorum. ismaylll gitsin yerine sen, ben, o, biz, siz, onlar gelsin sorun çözülür. tai gibi ŞL seviyesinde takım oluruz.

ÖZEL NOT: giderken pettemeide götürsün, gurbet ellerde can yoldaşına ihtiyaç duyabilir  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet K

Günaydın ahali. Allahın izniyle bu sene şampiyonuz rahat olun.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Gokhan her yıl biraz daha geriye gidiyor
Uğur boraldan bir farkı olur mu bilmiyorum

Bize caner lazım caner

Bu arada sanki üçü  de elimizde gibi konuşuyoruz  :D
Bana göre topal ve gokhanla yenilerler, caner de avrupaya gider

Çevrimdışı 38life

SON DAKİKA:
HSYK, 'Şike Davası'na bakan hakim ve savcılar için inceleme başlattı.

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın,

yapılması gereken transferleri açıklıyorum. ismaylll gitsin yerine sen, ben, o, biz, siz, onlar gelsin sorun çözülür. tai gibi ŞL seviyesinde takım oluruz.

ÖZEL NOT: giderken pettemeide götürsün, gurbet ellerde can yoldaşına ihtiyaç duyabilir  :kop:

Abi yetti bu ismail israri, resmen basimizi yakacak, basin gormuyor ben onu anlamiyorum. Ismailin futbolunun ustune her mac iki sayfa yazi dosenir.
Cok kiriginim bu konuda senol gunese. Ismail takimin dikeni resmen, kanserli hucre kes at, bitsin bu cile bu ismail karaciger degil ki beck gibi bir mac kesince obur maca buyuyerek gelsin.

Ben beynimden gecenleri sansurlemesem bu ismail hakkinda degil forumdan atilmak rtuk bu forumu kapatir yahu

Pektemekin faydasi zaten yok ama bu sene zarari yok allahtan. Maddi olarak zarari buyuk fikret ormanin en buyuk hatalarindan biri bu mustafa olayi.

Ismail ise hepten basli basina bir olay. Futbolcu olmasi muciZe. 6 sezon iki gol iki asist. Motta yarim sezonda yapiyordu bu istatistigi.

Aldiracam bunu ustat ben bunu, volkan demirele soyleyecem Aldirsin evinden, benim cocuklar gidip becki almislar gecen sefer.

Çevrimdışı kyiv

Tarih boyunca bize gelen renklilerin çoğundan hayır gelmedi. Bir tek Galatasaraydan Ayhan ile takas edilen Ahmet faydalı oldu biraz da Emre. Onun haricinde Tayfun, Ali Güneş, Aurelio,Rüştü,Nobre,Berkant, aklıma ilk gelenler.

Kendi adıma ne Caner ne Mehmet Topal ne de Gökhan Gönülü istemem. Geçmişte ne oynadıkları değil bize ne verecekleri önemli. Faydalı olacaklarını sanmıyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga ve İsmail'le sözleşme yenileme haberleri çıkmaya başlamış. Keşke yönetimimiz stat yaparken ulaştığı zihniyete futbol takımını da yönetirken ulaşabilse. Tolga İsmail ve Serdar'la sözleşme yenilenirse büyük sıkıntılar çekmeye devam ederiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tarih boyunca bize gelen renklilerin çoğundan hayır gelmedi. Bir tek Galatasaraydan Ayhan ile takas edilen Ahmet faydalı oldu biraz da Emre. Onun haricinde Tayfun, Ali Güneş, Aurelio,Rüştü,Nobre,Berkant, aklıma ilk gelenler.

Kendi adıma ne Caner ne Mehmet Topal ne de Gökhan Gönülü istemem. Geçmişte ne oynadıkları değil bize ne verecekleri önemli. Faydalı olacaklarını sanmıyorum.
Tolga İsmail ve Serdar'a evet diyorsan onlarla sözleşme yenileyelim ne dersiniz? :) Ben de bu üçünün alınacağını sanmıyorum ama bizdeki oyuncularla sözleşme yenilenirken bunları belki önlerine sunuyorlar. Ama bir insanın İsmail'le sözleşme yenileyebilmesi için bence akli melaikelerini yerine getirme konusunda sıkıntılar olması gerekir. Bekleyip göreceğiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Yine mi gelmiş üç fenerli bize  :D

Çevrimdışı tangaz

Abi yetti bu ismail israri, resmen basimizi yakacak, basin gormuyor ben onu anlamiyorum. Ismailin futbolunun ustune her mac iki sayfa yazi dosenir.
Cok kiriginim bu konuda senol gunese. Ismail takimin dikeni resmen, kanserli hucre kes at, bitsin bu cile bu ismail karaciger degil ki beck gibi bir mac kesince obur maca buyuyerek gelsin.

Ben beynimden gecenleri sansurlemesem bu ismail hakkinda degil forumdan atilmak rtuk bu forumu kapatir yahu

Pektemekin faydasi zaten yok ama bu sene zarari yok allahtan. Maddi olarak zarari buyuk fikret ormanin en buyuk hatalarindan biri bu mustafa olayi.

Ismail ise hepten basli basina bir olay. Futbolcu olmasi muciZe. 6 sezon iki gol iki asist. Motta yarim sezonda yapiyordu bu istatistigi.

Aldiracam bunu ustat ben bunu, volkan demirele soyleyecem Aldirsin evinden, benim cocuklar gidip becki almislar gecen sefer.

sizinkileri etkili gördüm işin ehli çocuklar belli ki, Beck oyuna girdi bir baktım yerden havadan taş gibiydi hatta bir iki hücuma çıktı Sosaya asistin asistini yaptı. sezon öncesi kamp kadrosuna aldıralım sizinkileri...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı uğur07

Onumuzdeki yil icin
As kadro
                           Boyko
Transfer.   rhodolfo.     transfer.    transfer
               Oguzhan.     Transfer   
        Transfer.     Sosa.    Transfer
                         Gomez

Yedek kadro
                           Tolga
  Beck.     Alexis.        Transfer.      tosic
                   Atiba.     Necip
     Aras.          Tolgay.       Olcay
                       Cenk

3. Kaleci ve forvet olarak ta veysel sapan ve hamza yi tutarsak yerli olarak

Pektemek
Veli k.
Gunay. Yurt icinde ne verirlerse bonservis

Tore. 17
Kerim 3
Quaresma 5
Milosevic 1
Franco1
toplam 27 m.  Euro bonservis yurt disina transfer desek

Serdar
Ismail
Marcelo serbest kalsa

7 transferle harika kadro kurariz. Yalniz en fazla 5i yabanci olacak.
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 11:51:11 Kairos07 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Onumuzdeki yil icin
As kadro
                           Boyko
Transfer.   rhodolfo.     transfer.    transfer
               Oguzhan.     Transfer   
        Transfer.     Sosa.    Transfer
                         Gomez

Yedek kadro
                           Tolga
  Beck.     Alexis.        Transfer.      tosic
                   Atiba.     Necip
     Aras.          Tolgay.       Olcay
                       Cenk

3. Kaleci ve forvet olarak ta veysel sapan ve hamza yi tutarsak yerli olarak

Pektemek
Veli k.
Gunay. Yurt icinde ne verirlerse bonservis

Tore. 17
Kerim 3
Quaresma 5
Milosevic 1
Franco1
toplam 27 m.  Euro bonservis yurt disina transfer desek

Serdar
Ismail
Marcelo serbest kalsa

7 transferle harika kadro kurariz. Yalniz en fazla 5i yabanci olacak.

İlk 11'e 6 transfer yapılacağını sanıyorsanız, bu yönetimi hiç tanımamış ve hala Demirören tarafından yönetiliyoruz sanıyorsunuz demektir.

Ayrıca İlk 11'e direkt oynayacak bu kadar fazla adam alıp takımın ahengini bozmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Ufak dokunuşlarla çok iyi bir takım olacağız.

Bence 1 sağ bek, 1 sol bek, 1 stoper ve bir de Atiba'ya alternatif yeterli. Abartmaya gerek yok.

Çevrimdışı uğur07

Yok tabiki ideali yazdim. Gercekler farkli olacak. Yasim geregi bunu idrak ediyorum. Ama şablonu oturtmak lazim. En azindan

Çevrimdışı cursedofdragon

İlk 11'e 6 transfer yapılacağını sanıyorsanız, bu yönetimi hiç tanımamış ve hala Demirören tarafından yönetiliyoruz sanıyorsunuz demektir.

Ayrıca İlk 11'e direkt oynayacak bu kadar fazla adam alıp takımın ahengini bozmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Ufak dokunuşlarla çok iyi bir takım olacağız.

Bence 1 sağ bek, 1 sol bek, 1 stoper ve bir de Atiba'ya alternatif yeterli. Abartmaya gerek yok.

Şöyle düşünelim o zaman :)

Franco,milosevic düşünülmediği için kiralandı :) Alexis aldık ama istediğimiz düzeyde değil.

Hoca marcelo'yu beğenirse elimizde 2 tane stoper var diyebiliriz rhodolfo,marcelo 2 tane stoper alacağız :)

Ben yönetimin tolga'dan memnun olduğunu düşünmüyorum ki boyko'yu aldılar ama boyko'da kötü 1 tane kalecide görücez seneye kesin :)

Serdar kötü beck'i bile kesemiyor muhtemelen serdar ile yollar ayrılıp 1 tane sağ bek alınacak beck'i yedeklicek :) Sol bek'te ismail ile sözleşme imzalarlar ancak tosic ile devam edilmez 1 tane de sol bek lazım :)

Sadece defans'da 5 oyuncu aldık bile :) 1 kaleci,1 sol bek,1 sağ bek,2 tane stoper.

Orta saha forvet'e kanatlara girmedim daha :)

Çevrimdışı OrhanAker

Şimdi yaza ismail ve serdarın sözleşmeler pert  :D (Caner gelirse ismail yedek durabilir sıkıntı yok)
Gökhan Gönül büyük ihtimal tamam çıkan haberler duyumlar vs.
Caneride ekleyebilirsek bir anda sorunlu 2 bölgeyi bedelsiz kapatmış oluyoruz ki seneyede sat-al devri devam edecek. :bandit:
Şans kapımızda :D

Çevrimdışı Kartalizm06

Kesinlikle katılıyorum. Renklilerden topçu almak bize yaramıyor bence Dany transferiyle son buldu o iş. Yönetim bir daha böyle bir politika izlemez umarım.

Caner'i karakter olarak bizim takıma yakışıramam. Gökhan Gönül'de düşüş var. Mehmet Topal bizim sisteme uygun değil bence hazır bir Tolgay, Topal'dan kat kat iyi.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Şimdi yaza ismail ve serdarın sözleşmeler pert  :D (Caner gelirse ismail yedek durabilir sıkıntı yok)
Gökhan Gönül büyük ihtimal tamam çıkan haberler duyumlar vs.
Caneride ekleyebilirsek bir anda sorunlu 2 bölgeyi bedelsiz kapatmış oluyoruz ki seneyede sat-al devri devam edecek. :bandit:
Şans kapımızda :D

caner gökhan topal gelmiş olsa.

Sağ bek'te :Beck,Gökhan orda sıkıntı kalmıyor.
Sol bek'te : İsmail,Caner orda'da sıkıntı kalmıyor.
Ön libero :  Atiba,Topal,Tolgay,Oğuzhan,Necip,Veli Burda'da sıkıntı kalmıyor hatta fazlalık oluyor :D

Ancak ben yönetimin fenerden en azından 3 oyuncu alacağını düşünmüyorum :) Topal'ı düşünmezler Bizde Atiba,Necip,Veli,Tolgay,Oğuzhan var derler.Caner'i düşünebilirler ancak caner inter'i düşünüyor gibi.Tek alacağımız oyuncu gökhan gönül'dür oda olursa :)

Çevrimdışı tangaz

İĞNESİZ!!! GG'nin ne halde olduğunu görüp de hala GG'yi istemek  :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı OrhanAker

Ancak ben yönetimin fenerden en azından 3 oyuncu alacağını düşünmüyorum :) Topal'ı düşünmezler Bizde Atiba,Necip,Veli,Tolgay,Oğuzhan var derler.Caner'i düşünebilirler ancak caner inter'i düşünüyor gibi.Tek alacağımız oyuncu gökhan gönül'dür oda olursa :)

Gökhan ile caner de avantajımız var diye düşünüyorum şöyleki; :D
Gökhanın yaş ilerledi fener teklif vermiyecek büyük ihtimal versede bizim teklif gibi olacağını zannetmiyorum.Yıllık olarak.

Caner de avrupa yapsa bile orda kazanacağı paranın belki 2 katını bizde alabilir ,malum vergi var avrupada :D
Topal olursada hayır demem çünkü necip ve veli görüntü olarak var sadece.

Çevrimdışı tangaz

Fransa ve Portekiz liginden savunmacılar kovalanmalı, stoperler için Fransa bekler için Portekiz ligi kovalanmalı  :bandit:

Gökhan ile caner de avantajımız var diye düşünüyorum şöyleki; :D
Gökhanın yaş ilerledi fener teklif vermiyecek büyük ihtimal versede bizim teklif gibi olacağını zannetmiyorum.Yıllık olarak.

Caner de avrupa yapsa bile orda kazanacağı paranın belki 2 katını bizde alabilir ,malum vergi var avrupada :D
Topal olursada hayır demem çünkü necip ve veli görüntü olarak var sadece.

gökhan gönül bugün kadroya alınmamış hayıdır inşallah hey neler oluyor bu hayatta :D

Caner'i 3-5 dk oynatıyor :)

Topal'ı ben de isterim ancak yönetim alıcak olsa sene başında alırdı bi ön libero 2 tane ön libero ile yola cıktık atiba-necip oğuzhan Allah'tan oraya adapte oldu :D