Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288136 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Bu arada su konuya aciklik getirelim.

Her futbolcu kariyerinde zirve yaptigi donem yasar. Bu genel olarak 30 yaslarina yakin oldugunda olur.

Bir donem Selcuk Inan gol ustune gol, assist ustune assist yapiyordu. Demirkol gibileri Barca'da siritmaz diyorlardi. Ne oldu? Ozamanki defolari bugun daha iyi ortada. Reaksiyonlari yavas, yuksek bir tempoda futbol oynayamiyor. O donem etrafinda cok kosan, tabiri caizse kirli isi yapan futbolcular varken daha rahat oynayabiliyordu. Artik, hele Avrupa seviyesinde yetersiz oldugu cok net ortada. Galatasaray taraftari da 1,5-2 sezondur "Selcuk formsuz ama duzelecek" diyor. Hayir, duzelmeyecek. O zirve ettigi donemi gecti.

Aynisi Olcay icin gecerli. Yaz doneminde bunun ustune basarak, tartisma cikmasi pahasina savundum. Olcay zirvesini yasadi, artik defolari cok net belli oluyor. Sol kanati kullanamiyor, her topu ezip iceriye dogru yan pas yapiyor. Baski altindan cikamiyor, bu konuda teknigi ve sogukkanliligi yetersiz. Oyun gorusu dusuk, sadece Alman alt yapisinda ezbere olan ufak paslasmalar ve pozisyon almayi becerebiliyor. Olcay eksiklerini cok calisarak kapatmaya calisiyor, ama press yapmakla defans yapmak ayni degil. Her defasinda Ibe-Olcay/Motta ornegini verdim. 3-4-3 oynayan takimda sag kanadi tek basina koridor yapan Ibe ne Olcay'a futbol oynama sansi verdi, nede defansda basa cikabilmesine.

Olcay formsuz, Olcay duzelecek diyen arkadaslar. Hayir duzelmeyecek. Formsuz da degil. Olcay'in seviyesi bu.

Ve acı olan Olcay bir hamle oyuncusu da değil. Yedek kalacak bir oyuncu değil. Sonradan oyuna girdiğinde hiçbirşey katamaz. Satsan çok para da etmez. Oyüzden tekrar form tutmasını hayal etmekten başka birşey yapamıyoruz.

Çevrimdışı 38life

Şampiyonluğun bir numaralı kuralı. Evde 40+ puan yapmak ve derbileri kazanmak.

Bu sene kalan maçları kazanırsak 43 olacak zaten bunun yanına 10 deplasman galibiyeti koyunca iş bitiyor aynısı seneye de geçerli.

İçerde 15 maç kazandığımız her sene şampiyon oluruz.

Geriye dönüp Fenerin haram puanlarına bakınca sinirlerim hopluyor. Şimdiye işi bitirmiştik. Çok başarılı bir sezon geçiriyoruz. Normalde işi bitirmiştik.

Çevrimdışı tangaz

Abi Fransa'nın göbeğinde kafa kesti adamlar. Belçika'da bomba patlattı. Artık her yerde oluyor.

İstanbul ile Manchster kıyaslanırsa İstanbul baya baya önde bu arada şehir olarak :D

Tabi ki belli başlı gerçekler var Floransa gibi yerden Alman milli forvet getiriyorsan İngiltere'den de getirirsin illa ki.

Floransa'da bir ömür yaşayabilirim.

burası kabul etsek de etmesek de bir ortadoğu ülkesi olma yolunda hızla ilerliyor...

floransada yaşarmısın die sormadım hakkaride yaşarmısın die sordum  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bi pozisyon da top cezasahası dışında İsmail geldi herkes vurma lan vurma diye bağırdı çok komikti :kop:

@Ensar  :evillol:

http://twitter.com/bjkigdir/status/719841551090860033
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Ben de tam bunu paylaşacaktım :D Bir futbolcuya karşı bu denli bir refleks oluştuysa o futbolcu artık kalamaz. Şayet yönetim öyle bir hata yaparsa kendi ipini çekmiş olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 15:26:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
burası kabul etsek de etmesek de bir ortadoğu ülkesi olma yolunda hızla ilerliyor...

Manchester - İstanbul kıyasında Manchester Hakkari kalır demeye getirdim ben de :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı tangaz

Manchester - İstanbul kıyasında Manchester Hakkari kalır demeye getirdim ben de :D

hiç sanmıyorum  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Ali Ece defansa isim önermiş ansaldi ve n'koulou  :D

Çevrimdışı Tolga

Harun'u dün baya beğendim. Konsantrasyonu üst düzeydeydi.

Düşünüyorum da kalemiz de Harun olsa daha rahat maç izlerdim herhalde.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Harun'u dün baya beğendim. Konsantrasyonu üst düzeydeydi.

Düşünüyorum da kalemiz de Harun olsa daha rahat maç izlerdim herhalde.

anaaamm ciddimisin?:))

cibili her sekilde harunun 10mislisi...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi dünki 2.golde Cibili reyizin kurtarması gerekmezmiydi , kalede büyümüyor Tolga yoksa banamı öyle geliyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dün çıldırdım resmen 4 oyuncu bombosken şut çekti sanki ayağı çok duzgunmus gibi , maçı  İzlediğim mekanda en az 300-400 kişiydik hep bir ağızdan Vurmaaaa diye bagirdik ama vurdu tabi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı panic13

Dün çıldırdım resmen 4 oyuncu bombosken şut çekti sanki ayağı çok duzgunmus gibi , maçı  İzlediğim mekanda en az 300-400 kişiydik hep bir ağızdan Vurmaaaa diye bagirdik ama vurdu tabi :bandit:

İso vurnayınca yan koltuktaki adamla birbirimize bakıp sevindik :D O derece :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Tolga

Kaleye gelen her top gol oluyor bundan daha ciddi bir konu olabilir mi :D

Bir de Harun'un çıkarttıklarına bak. Ayrıca sadece dünkü maç için demiyorum Harun, geçen seneden beri üzerine koyarak gidiyor.

Yani as kaleci olarak değil ama yedek kaleci olarak isterdim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada başkanın bir an evvel kameralara küsmesi dileğiyle. Dün yine çıkıp batırdı.

Yahu sen ne diye Hamza'ya laf söylersin? Haksız duruma düşüyosun durduk yere. Sen zaten güçlü olan tarafsın, kazanansın.

Bırak elalem ne bok yiyosa yesin. Ne gerek var? Çok ama çok amatörceydi.  :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

BJK kariyerinde 3 golü yoktur toplamda bi keresinde anakaragücü mü kasımpaşa maçımı ne vurmuştu adama çarpıp girmişti ondan başka iyi şutunu bilmem ismailin.

Bununla sözleşme yapmayacaksın eğer yapacaksanda 600 bin euro ya 1 + 1 + 1 şeklinde performansına göre gidecek.

İsmail , Serdar , Tosic vb. bu kalibredeki adamlarla yolları ayıcaksın.

Sene başında Fuchs ismi çıkmıştı ne sevinmiştim.

Çevrimdışı atalay

Şunu yazmadan geçmeyeyim. Oğuzhan bu takıma karakter katıyor. Dün Hosogai ile olan diyaloğunu da beğendim.

Çevrimdışı trojan

[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2016, 19:26:51 trojan ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şunu yazmadan geçmeyeyim. Oğuzhan bu takıma karakter katıyor. Dün Hosogai ile olan diyaloğunu da beğendim.

Taraftar da futbolcuya özgüven katıyor :ok:

Çevrimdışı Yado

Stad açıyoruz belki de şamponluk maçına çıkıyoruz almışım biraları çerezleri 3'lü koltuğa oturmuşum keyifler gıcır.

Küfür yasak ama bu .. ismail bütün gecemi mahvetti. Ben bu herife sövmekten bıktım yıldım usandım. Yönetim allah aşkına , kurban olayim bu adamı yolla .

Kendimce Beşiktaşın mutlaka trasnfer yapması gerek bölgeleri tespit ettim:
 Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek Sol Bek,Solbek

Bir adet sağlam Taş , Kjaer gibi Chedjue Gibi 1 Tane stoper !!! Başkada hiç birşeye ihtiyacı yok bu takımın
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı mellfred

tolgay dün neden 18'de yoktu. baktım ama göremedim bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı mylife1903

Hizla ilerliyor ne demek @tangaz varmis bile mols falan degil son istasyon. Yurtdisindan tarafsiz gozle bakan insanlarla konusunca daha iyi anliyorsun, eskiden anlatmaya calisiyorduk, yok lan ne devesi manya misiniz, falan filan me teroru, ne bombasi simdi sahsen ben hic ugrasmiyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Şu argümanı kabul etmiyorum ben. Onu yapsa burada olur muydu.

Bunu yapacaksa da burada olmasın. Bana zarar verip kendini attıracaksa saçmasapan olmayacak. Yapmazsa Barca'da mı olurdu? Yapmasın orada oynasın ama yaparak burada oynayamaz Çin'de, Hindistan'da oynar.

Iste @cagri o noktada insan yonetimi devreye giriyor, ince oynamalar ile bu problemli oyunculardan verim aliniyor yahut baska tip teknik direktor de hemen gonderiyor. Mesela lucescu sergenden noumadan nasil verim aliyordu.
Quaresma ozelinde yapmayacagini varsayip barselonaya aldilar, sonra akillanmistir diye intere aldilar hatta chelsea bile verim alabilirim diye sansini denedi. Evet yapmasa boyle isleri a sinif takimlarda olurdu hemde cok rahat.

Biraz genis bakin quaresma meselesine, her ne olursa olsun quaresma besiktasa taraftar kazandiran bir cocuk, ayrica formasi da satiliyor camiaya uyumu da oldukca iyi. Besiktasin kotu cocugu.

Etinden sutunden tirnagindan yararlanacaksin boyle adamlarin.

Mesela bende bir tane calisiyor cocuk alkolik, kimse is vermiyordu ben yanima aldim. Elleri altin gibi biraz ictiginde elinden hersey geliyor. Haftada 2-3 gun kayboluyor ama ben ona o bana alisti 7-8 senedir bu alkolik cocuk sayesinde cebimde kalan parayla master card reklami cekilir, tadina doyum olmaz. Alkol kokusuna biraz burnumu tikiyorum, musteriyle karsilastirmiyorum arasira sirtini sivazliyorum, arasira bir iki duble koyuyorum arasira kemerle dovuyorum herkes memnun.

Çevrimdışı tangaz

Hizla ilerliyor ne demek @tangaz varmis bile mols falan degil son istasyon. Yurtdisindan tarafsiz gozle bakan insanlarla konusunca daha iyi anliyorsun, eskiden anlatmaya calisiyorduk, yok lan ne devesi manya misiniz, falan filan me teroru, ne bombasi simdi sahsen ben hic ugrasmiyorum.

özlettin kendini bugün @mylife1903 forumda bir gerilim gerginlik falan vardı enerjine muhtaç kaldım