Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7299144 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

U-16'ya kadar sıkıntı yok. Orada yetenek ön planda çünkü genelde başarılı oluyoruz. U-17'den sonra eziliyoruz.

Hooijdonk demişti Türkiye 17 yaş takımlarına kadar Hollanda'yı ezer 17'den sonra Hollanda.

doğru, şu meşhur doğu almanyayı 3-1 yendiğimiz bir milli maç vardır.  bizde rıdvan tanju feyyaz metin falan adamları ezdik. rakipde bir genç vardı kırmızı kafalı  :D 19-20 yaşlarında biraz ön plana çıkıyordu ama bizimkilerin yanında kazma gibi duruyordu. sonra duvar yıkıldı o genç alman milli oldu ardından inter falan sonra fifa altın top.... matthias sammer  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

doğru, şu meşhur doğu almanyayı 3-1 yendiğimiz bir milli maç vardır.  bizde rıdvan tanju feyyaz metin falan adamları ezdik. rakipde bir genç vardı kırmızı kafalı  :D 19-20 yaşlarında biraz ön plana çıkıyordu ama bizimkilerin yanında kazma gibi duruyordu. sonra duvar yıkıldı o genç alman milli oldu ardından inter falan sonra fifa altın top.... matthias sammer  :icool:
Abi o takimda juveden moller vardi galiba.

Çevrimdışı 38life

Fizik, fizik ve yine fizik diyorum. Makas iyice açılıyor 21 yaş üstü hiçbir platformda doğuştan iyi vücut yoksa bizim sporcularımız Avrupa ile mücadele edemezler.

Aynen öyle. Geöen yine haykırmıştım "Fizik kalitesi yüksek futbolcu istiyorum!" diye. Bakıyoruz bizim 11'e iki bekimiz resmen cılız.Ortasahanın nerdeyse tamamı cılız. kadronun çoğu cılız futbolculardan oluşuyor. Ben bunun çok büyük sorun olduğunu düşünüyorum. Kadro yapılandırması yapılırken mutlaka bunun düşünülmesi gerek.

Çevrimdışı tangaz

Abi o takimda juveden moller vardi galiba.

andreas moller batı almanya takımında değilmiydi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

andreas moller batı almanya takımında değilmiydi?
Googledan baktim moller ile sammer obur almanya olunca beraber oynamislar. Gominist alamanyasinda doll oynamis abi. Sammerin omuz genisligine hastaydim herif sanki futbol oynamamis yuzmus devamli.

Çevrimdışı LuceGel

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Beko reklamı efsaneymiş. :claps:
Reklam guzel ama beni aglatmadi, vodafoneun reklamlari aglatiyor. Bence vodafoneun ekibi daha iyi.
Bekonun mangalci abi reklami ilk gordugumde cok gulmustum superdi.

Sureyya abi reklamini ne zaman aglamaya ihtiyacim olsa acar izler ve aglarim.

Çevrimiçi COB

Reklam güzel. Toki arena reklamlari Cem Yilmaz yüzünden komik idi ama Vodafone bu işi okadar ciddiye almiş ki Beyaz'i hiç kullanmadi :D

Beşiktaş hakikatten ağir taştir, Vodafone bunu çok iyi idrak etmiş durumda.

Çevrimdışı Ogün

https://twitter.com/altipastanauta/status/718480249248432129

Bu adamın şuradaki soğukkanlığı nereye gitti anlamak mümkün değil.

Çevrimdışı mylife1903

Konu disi yapacam:
Stadyum basliginda karambole gidiyor bu 3 sezondur satilan kombine biletler hakkinda fazla bir bilgim yok. Yaklasik 25000 kombine satilmis, bu arkadaslar 3 sene boyunca kombineleriyle arenada mac seyredemediler dogru tabirle stada topraktan girdiler. Onumuzdeki sezon butun maclari seyredecekler varsin seyretsinler benim istedigim kulubun bu vefali arkadaslari unutmamasi stadin icinde bu arkadaslarim adi teker teker bir duvara yazilmalidir ve bu insanlar onurlandirilmalidir. Bu arkadaslarimiz sayesinde kulubumuz bu stadi ayaga kaldirmistir.
Vodafone buyuk yatirim yapti yardim etti ama onlar karsiligini aliyor.
Bu arkadaslarimizin haklarinin karsiligi sadece mac izlemek olmamali.

Ayrica stadini bize acan ibb, konyaspor ve osmanlispor camialari da onore edilmelidir. Acilis macina barselonoyu falan cagiracagimiza bu takimlari cagiralim. Ibbye bile eskisi kadar gicik kapmiyorum artik.
Ayrica trabzonspor camiasi da unutulmamalidir. Adamlar diger iki buyuk gibi kaypaklik yapmamistir ve konyada oynamayi kabul etmislerdir. Kasimpasa icin kararsizim. Besiktaslilik buyukluk demektir affetmek demektir ama stadi verip sonradan vermemeleri dansoz gibi kivirmalari falan ustune bu insanlar besiktas kongre uyesi.
Kasimpasa cagrilmali mi?

Çevrimdışı tangaz

Konu disi yapacam:
Stadyum basliginda karambole gidiyor bu 3 sezondur satilan kombine biletler hakkinda fazla bir bilgim yok. Yaklasik 25000 kombine satilmis, bu arkadaslar 3 sene boyunca kombineleriyle arenada mac seyredemediler dogru tabirle stada topraktan girdiler. Onumuzdeki sezon butun maclari seyredecekler varsin seyretsinler benim istedigim kulubun bu vefali arkadaslari unutmamasi stadin icinde bu arkadaslarim adi teker teker bir duvara yazilmalidir ve bu insanlar onurlandirilmalidir. Bu arkadaslarimiz sayesinde kulubumuz bu stadi ayaga kaldirmistir.
Vodafone buyuk yatirim yapti yardim etti ama onlar karsiligini aliyor.
Bu arkadaslarimizin haklarinin karsiligi sadece mac izlemek olmamali.

Ayrica stadini bize acan ibb, konyaspor ve osmanlispor camialari da onore edilmelidir. Acilis macina barselonoyu falan cagiracagimiza bu takimlari cagiralim. Ibbye bile eskisi kadar gicik kapmiyorum artik.
Ayrica trabzonspor camiasi da unutulmamalidir. Adamlar diger iki buyuk gibi kaypaklik yapmamistir ve konyada oynamayi kabul etmislerdir. Kasimpasa icin kararsizim. Besiktaslilik buyukluk demektir affetmek demektir ama stadi verip sonradan vermemeleri dansoz gibi kivirmalari falan ustune bu insanlar besiktas kongre uyesi.
Kasimpasa cagrilmali mi?

çağırılmamalı kasımpaşa düşmandır. kasımpaşalının biride geçen sene elini ayağını öpenleri şampiyon yaparken bizimkisini çalmıştır...

Çevrimdışı tangaz

Reklam güzel. Toki arena reklamlari Cem Yilmaz yüzünden komik idi ama Vodafone bu işi okadar ciddiye almiş ki Beyaz'i hiç kullanmadi :D

Beşiktaş hakikatten ağir taştir, Vodafone bunu çok iyi idrak etmiş durumda.

ne güzel ifade etmişsin. bravo  :claps:

Çevrimdışı tangaz

sivas kazanmış 2 hafta sonra sivas deplasmanındayız kümede kalma ümitleri sürdükçe her maç daha çok asılacaklardır, bence kötü oldu...

Çevrimdışı OrhanAker

Marko pjaca kimdir bu çocuk nedir ne değildir bilen varmı.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2016, 22:41:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sivas'ın kazanması hiç iyi olmadı haftaya çok zor bir maç bekliyor bizi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2016, 22:43:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Marko pjaca kimdir bu çocuk nedir ne değildir bilen varmı.

Çok potansiyelli yolu buralardan geçmeyecek Hırvat genç kanattır. Perisic'ten de daha büyük olması olasıdır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

Sivas'ın kazanması hiç iyi olmadı haftaya çok zor bir maç bekliyor bizi.
Bence kazanmamış olması bizim için kötü olurdu ya tamam ya devam maçı haline bürünürdü şimdi imkanları var bize yenilmiş olsalarda ümitlerini korurlar.ben mesut bakkalın çalıştırdığı takımlardan çekinmiyorum inşallah ben haklı çıkarım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Çok potansiyelli yolu buralardan geçmeyecek Hırvat genç kanattır. Perisic'ten de daha büyük olması olasıdır.
Tüh be bi sakatlansa felan olmazmi :D .
Hazır bulmuşken breel embelo yu sorsam birde. :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

thought to be next Mandzukic   :icool:

Çevrimdışı Efe

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/66115/bursaspor_maci_icin_sinirli_sayida_bilet_kaldi.html

bilet bitti diye üzülenler için vip ve 1903 tribünü 825 tl karşılığında satışa açıldı bilginize  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alper1903

https://twitter.com/altipastanauta/status/718480249248432129

Bu adamın şuradaki soğukkanlığı nereye gitti anlamak mümkün değil.

Takımda kanat oyuncuları arasında rekabet arttı, senenin başından beri çok hata yaptı ve doğru yaptığı işlerin sayısı çok az, bir de doğruya doğru çok yetenekli değil toparlayamadı. Haliyle sonuç bu.

Çevrimdışı mellfred

AykutYatar CüneytTapar  tag'ına yüklenelim beyler. 7. sıradayız twitterda

EssiLor

• Ziyaretçi

Umarım olcayı göndeririz sene sonu
Pektemek,Tosic,Alexis,Olcay giderse iyi olur
Alexis bekleneni veremedi hızlı fakat defansif anlamda verim alamıyoruz
Rhodolfo Ersan
Marcelo Alexis kıyası yaptığımızda fark ortada Ersan ağırdı mağırdı ama iyidi geçit vermiyordu vurduğunu indiriyordu Bide Rhodolfo da olunca daha iyi olmuştu
Defansa en az 2 takviye yapılması lazım
Alexis transfer olsun diye yapılmış bi transfer bana göre ersanın boşluğunu doldurmak amaçlı fakat Ersanın verdiği katkının yüzde 10 unu bile veremedi
Töre Quaresma Sosa Oğuzhan Gomez Mutlaka kalmalı.
Kimin kalıp kimin gideceğini düşünmek içinde erken önümüzde Bursa maçı var onu düşünmeliyiz
Bu akşam Fener Konya maçı var muhtemelen Kocaman yatış olacak.

Çevrimdışı underworld

Çağlar mevzusu daha önce söylediğim gibi.. Yeni bir şey yok.
Ihs alınmaz

Çevrimdışı mylife1903

Umarım olcayı göndeririz sene sonu
Pektemek,Tosic,Alexis,Olcay giderse iyi olur
Alexis bekleneni veremedi hızlı fakat defansif anlamda verim alamıyoruz
Rhodolfo Ersan
Marcelo Alexis kıyası yaptığımızda fark ortada Ersan ağırdı mağırdı ama iyidi geçit vermiyordu vurduğunu indiriyordu Bide Rhodolfo da olunca daha iyi olmuştu
Defansa en az 2 takviye yapılması lazım
Alexis transfer olsun diye yapılmış bi transfer bana göre ersanın boşluğunu doldurmak amaçlı fakat Ersanın verdiği katkının yüzde 10 unu bile veremedi
Töre Quaresma Sosa Oğuzhan Gomez Mutlaka kalmalı.
Kimin kalıp kimin gideceğini düşünmek içinde erken önümüzde Bursa maçı var onu düşünmeliyiz
Bu akşam Fener Konya maçı var muhtemelen Kocaman yatış olacak.
Olcay ve alexis gitsin ama ismail kalsin.  :bawling: