Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7302917 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı celiker1

O zaman 4g ye bağlarsak ya Gönül yada İnler
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

O zaman 4g ye bağlarsak ya Gönül yada İnler

ikisini de istemiyorum. biri fanatik fenerli ve iğnesiz oynayamıyor diğeri ise belki stopere devşirilirse kabul edebilirim çünkü bence gökhan inler inanılmaz düzgün stoper oynar geriden oyun kurma konusunda çığır açar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı nusretaslanturk

ikisini de istemiyorum. biri fanatik fenerli ve iğnesiz oynayamıyor diğeri ise belki stopere devşirilirse kabul edebilirim çünkü bence gökhan inler inanılmaz düzgün stoper oynar geriden oyun kurma konusunda çığır açar...
valla abi ben gökhan inler yaşıyor mu hala onu merak ediyordum aslında, baktım yaşıyormuş :)

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

serdar tolga ve özellikle ismail kardeşi ile yola devam edecekmismis

Daha sabah yazmıştım İsmail Bey ile sözleşme yenilenir şaşırmayın diye..

Sağolsunlar daha dumanı tütüyordu..

Helal.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Caceres 6 ay yok, halbuki çok isterdim bize be..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı atalay

Caceres yılın 6 ayını sakat olduğu için salonda, diğer 6 ayını gece kulübünde geçiriyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 00:08:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Caceres yılın 6 ayını sakat olduğu için salonda, diğer 6 ayını gece kulübünde geçiriyor.

La dolce vita  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

La dolce vita  :icool:

Filmin yeni versiyonunda Marcello rolünü Caceres oynayacakmış.  :eyes

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 00:23:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Filmin yeni versiyonunda Marcello rolünü Caceres oynayacakmış.  :eyes

Sylvia'yı kimin oynayacağını daha çok merak ederim  :naughty:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Arkadaşlar gereksiz panik ve karamsarlık yapmayın. Sezon devam ederken kendi futbolcuları için "gönderecez" diyen bir profesyonel yönetici yeryüzünde bulamazsınız. Ben olsam ben de "devam edeceğiz" derim. Hiç de devam falan edemezler. Eğer o futbolcular kalırsa kendileri giderler. Bunu en iyi kendileri biliyor. Oyüzden bu politik ifadeyi umursamayın.

Çevrimdışı ozan062

yayını izleyemedim

benim gibilere tekrarı

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

Sylvia'yı kimin oynayacağını daha çok merak ederim  :naughty:

Margot Robbie diyorum. 👍

Çevrimdışı MUSTAFA_

Margot Robbie diyorum. 👍
Önce bir Harley Quinn i düzgün oynasın sonra bunu da oynar

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

Önce bir Harley Quinn i düzgün oynasın sonra bunu da oynar

Zaten konu oyunculuk yeteneği değil. Anita Ekberg de iyi oyuncu değildi.  :eyes

Çevrimdışı Özay

Aksini söyleyemezdi zaten ama bu üç oyuncu da kalacaktır. Yönetimin bu tip bir strateji izlediği görülmemiştir zaten.

serdar kalırsa sağ bek alınmaz.

tolga kalırsa kaleci alınmaz.

ismail kalırsa büyük ihtimal tolga'da olduğu gibi aynı seviyede bir sağ bek alınır.

Bu yönetim adına bir başarıdan söz edeceksek, ki ortada somut bir başarı yok hala daha, yaptıkları bütün işlerde yeterince şanslılardı. Geçen yıl öyle aman aman bir izleme çalışması yapılmadı. Bütün seçenekler tek tek tükenince malum menajer gomez'i önerdi ve tuttu.

Papaz her zaman pilav yemez ve ne yalan söyleyeyim şampiyonlar ligine bu zihniyetle gitmekten de korkuyorum. Serdar tolga ve İsmail'in her birisi basbayağı avrupa'da tura mal olmuş oyuncular. Yani öyle bariz hatalarla yaptılar ki 2 sene üst üste boyumuzun ölçüsünü aldık ve geri döndük.

Şimdi bu arkadaşlarla öpüşüp bol bol para kazandıracaklar ve Beşiktaş geleceğe umutla bakacak öyle mi?

Ben yavaş yavaş her şeyden soğuyorum.
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 02:03:17 Özay ]

Çevrimdışı Özay

serdar tolga ismail

Bu oyuncular çok mu iyi oynamışlar? Harikalar mı yaratmışlar? Sana bunlarla sözleşme uzatılacak mı diye sorulunca ligin kalanındaki performanslarına bakacağız deyip çıkarsın aradan.

Ya f.bahçe'nin 3 tane banko oyuncusunun sözleşmesi bitiyor. Yönetimlerinin söylediği tek şey; ''sene sonunda görüşeceğiz''.

Şu duruşun zerresini gösteremiyorlar. Sonra neden öyle oldu böyle oldu

Çevrimiçi murat baltacı

Kayserispor kalecisi Ali Ahamada bile bizdeki bütün kalecilerden 4-5 gömlek daha üstün. Trabzon'daki Esteban yine aynı şekil. Ve üsteşik bu adamların maliyeti yok! Biz gidip Boyko gibi 5.sınıf bir kaleciye .5 milyon verdik ya çıldırmamak elde değil.
Ahamada yı çok tuttum ben fener maçında izledim adamı o performansı bizim kalede sergilesin muslerayı gölgede bırakır. Burdada yazdım bazı arkadaşlar kariyerinde yediği gollere bak falan dedi ama futbol konusunda gözlemim iyidir fener maçında öyle oynayan bi kalecinin traş bi kaleci olma ihtimali yok şans faktörü falan olur elbette ama adamda belli özellikler var zaten refleksleri iyi oyunu eliylede ayağıylada çok iyi kuruyo soğukkanlı,çıktığı toplarda başarılı kurtarışları kaliteli bi kalecide başka ne aranırki.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat baltacı

Yazın tranfer dönemi çok yoğun geçmeli bizim için artık acemilik bitti stadımız açılıyo seneye kaliteli bir takım olmalı orda ismail,serdar,alexis,beck,olcay gibi kalitesiz oyuncularla hüsran yaşarız. Kale,stoper,sağ sol bek,orta saha,kanat bölelerine ciddi takviyeler yapılmalı elbette kulübümüzün durumunun farkındayız fener gibi basıp parayı takım kuralım demiyoruz ama üçn beşin hesabını yaparken adler yerine boyko gibi bi kaleciyide almamak lazım.

Hiç bişey yapamıyolarsa avrupada gs nin durumunda olan yani kaliteli oyuncuları olup takım olarak kötü sezon geçirdiği için performansı düşen oyunculara çökmemiz lazım mesela bi avrupa takım gelse şuan chedjou ya 3-4 verse alır podolskiyi alır zorlasa snajderi bile alır. fenere yanaşsa caner,gökhan,topal dan birini ikna edebilir. Bizde böyle yapabiliriz.

van der wiel,nokoulou,arfa,feghouli,voleso,cacares gibi kaliteli sözleşmesi bitecek yabancılar ve bunlar gibi bir sürü takımında mutlu olmayan oyuncular var.
Elimizde dünyanın en iyi stadyumu,şampiyonlar ligi vitrini,takımdaki arkadaşlık ortamı gelen oyuncunun hem parlayıp hem mutlu olası gibi faktörler var iyi çalışılırsa üç dört seneye damga vuracak bi kadro kurulabilir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar Bursa spor maçı buluşması için gelecek olan arkadaşları sayfaya davet ediyorum
Burdan planlama yapalım.

http://besiktasarena.com/etkinliklerimiz/bursa-spor-maci-vodafone-arena-bulusmasi/new/#new

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abiyi gene uyku tutmamis. Ahmet nur cebiyi biraz izleyebildim sonra sizip kalmisim, birazdan butun yayinin tekrarini izleyecegim. Ben de fark ettim cok akici ve duzgun konusuyor. Adam zaten benim bildigim kadariyla cok zengin bir ailenin ikinci nesil yoneticisi. Iyi sayilacak bir egitimi ve ogretimi vardir. Baskan bizim cok iiii iiii yapiyor ve nedense surekli burnunu cekiyor, ahmet nur cebi ise daha rahat ve kendine daha cok guvenen bir profil gosterdi.
Ben kendisini tanimam etmem hatta besiktasa yonetici olmadan once adini da duymamistim, guzel reklamini yapti adam, reklamini yaparken elini de cebine atiyormus, oturakli ve iyi bir adam bence.

Ismail ve serdar konusunda hakli, gonderecegiz, oldurecegiz, yagmurlu havada su vermeyecegiz diyemez dogrusu bu.
Baskan ilk geldiginde cok hatalar yapmisti bu konuda. Quaresma yok tesislerde onun bunun ustune cisini yapmis falan, sonra satamadik tabii
Serdari bilmem cocuk problemli degil, benim bildigim iyi bir besiktasliymis kulube vefa gostersin kalmak istiyors 250bin euro odesin asgari ucret ve akbil karsiligi sozlesme yenilensin.
Ismail ise direkt futbolu biraksin. Kazanacagini kazandi zaten yeter. Ismail ile sozlesme yenilenmesi durumunda toplu intiharlar olur yahu. Vodafone arenada hadi numarali neyse kapalinin onunde oynayamaz ismail, bitirirler onu orada.

EssiLor

• Ziyaretçi

Aziz Yıldırım: Rıza Hocam Teşekkürler
Rıza Çalımbay: Rica ederim Aziz Abi Verdiğin Paranın Hakkını Verdik az Çok
Aziz Yıldırım: Az değil Çok verdin Rızacım Saol
Rıza Çalımbay: Beşiktaş Bursa maçı için planlarınız nedir ?
Aziz Yıldırım: Bursa'yla görüşüp bakacağız Rızacım şimdi benim Aykut Kocaman'la görüşmem lazım dikkat et kendine

Aziz Yıldırım: Alo Aykutcum Nasılsın
Aykut Kocaman: İyiyim başkanım Fenerbahçe'de görev yaparken az mı desteğinizi gördüm Takımıma yatması için gereken talimatı vereceğim
Aziz Yıldırım: Leb demeden leblebiyi anlayan yapına hayranım görüşürüz Aykutcum.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Aziz Yıldırım: Rıza Hocam Teşekkürler
Rıza Çalımbay: Rica ederim Aziz Abi Verdiğin Paranın Hakkını Verdik az Çok
Aziz Yıldırım: Az değil Çok verdin Rızacım Saol
Rıza Çalımbay: Beşiktaş Bursa maçı için planlarınız nedir ?
Aziz Yıldırım: Bursa'yla görüşüp bakacağız Rızacım şimdi benim Aykut Kocaman'la görüşmem lazım dikkat et kendine

Aziz Yıldırım: Alo Aykutcum Nasılsın
Aykut Kocaman: İyiyim başkanım Fenerbahçe'de görev yaparken az mı desteğinizi gördüm Takımıma yatması için gereken talimatı vereceğim
Aziz Yıldırım: Leb demeden leblebiyi anlayan yapına hayranım görüşürüz Aykutcum.

İnsanların günahına girmeyi ne çok seviyorsunuz...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

EssiLor

• Ziyaretçi

İnsanların günahına girmeyi ne çok seviyorsunuz...
Abi gözünü seveyim
Fenerbahçe maçında oynadıkları futbola bak bide bizim maçta oynadıkları futbola bak bize gelince aslan kesiliyorlar
Beşiktaşlı olarak Zoruma gidiyor abi ben demiyorum ki Rıza hoca bize yatsın
Bize oynadığı gibi fenere oynamadılar
Eren yoktu bize ikinci golü atan Scarione ile birlikte 6 önemli oyuncu yoktu bunların hepsi mi sakat abi ? Fener maçından bir hafta önce oynadılar
Fener maçı gelince 6-7 kişi sakat oluyor abi geçen hafta oynayan 7 kişinin birden Fener maçında sakat olması komik çok komik
Hepside oynadı bizim maç'da.
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 08:20:44 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı laoban

Abi gözünü seveyim
Fenerbahçe maçında oynadıkları futbola bak bide bizim maçta oynadıkları futbola bak bize gelince aslan kesiliyorlar
Eren yoktu bize ikinci golü atan Scarione ile birlikte 6 önemli oyuncu yoktu bunların hepsi mi sakat abi ? Fener maçından bir hafta önce oynadılar
Fener maçı gelince 6-7 kişi sakat oluyor abi geçen hafta oynayan 7 kişinin birden Fener maçında sakat olması komik çok komik

cok yanlis konusuyorsun.
sen kasimpasaya yada rizaya kizacagina, yetenek fakiri kalecin, futboldan haberi olmayan beklerine, vurdumduymaz oyuncularina kiz. riza bize yatsaydi bence ayip ederdi. nerede kaldi onur haysiyet?

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Abi gözünü seveyim

Bu saydıklarının hiçbirinin Rıza hoca ile bir ilgisi yok onu da biliyorsun değil mi?
Rıza hoca çıkıp oynamadı maçı futbolcular oynadı. Futbolcular kime nasıl oynamak isterse öyle oynar, bize hırslı oynadılar, fenere rahat. Burada hocanın yapabileceği pek bir şey yok.

Ayrıca rakibe kızmak yerine iğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batıracaksın. Bizim defansımız ve kalecimiz o maçta ne durumdalardı? Rezalet ötesi bir performans sergilediler.
Rakibine umut vermek yapılabilecek en büyük hatadır. Gol attıktan 1 dk sonra gol yiyorsak eğer o rakip motivasyonunu 2 kat artırır.

Uzun lafın kısası Rıza hoca ve Beşiktaş'ın diğer önemli isimleri sayesinde şu an Beşiktaş büyük bir takım. Bunu hiçbir zaman unutmamalıyız.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…