arkadaslar hatayi yanlis yerde ariyorsunuz. Kaleci gelmis, alinmis, alinmasaymis iyiymis tamam ama o top o kaleye gelmeyecek, marcelo gidip artislik yapip top kaptirmayacak, ismail yerinde duracak, necip sag bekin kademesine bakacak, sonra sadece kaleci hatali ne guzel. ayni seyi size is yerinde yapsalar ortaligi ayaga kaldirirsiniz. insaata dondu, sivaci duvar yamuk, duvarci kolon egri, betoncu kalip yatmis.
Senol Gunes hatali, takimin ustuyle basiyla oynanmaz. alin size kerim frei, ismail, necip. quaresmayi elestirenler nerede simdi, takimi bozuyormus quaresma. vallahi takim dun hic bozuk degildi. Sosa ve Atiba disinda `farkinda` oyuncu yok takimda.
Bu genc arkadaslar Besiktasi real madrid falan saniyorlar kafayi yemek uzereyim. Ucuza takim kurup, hatasiz ilerleyen bir camiayiz. Benim icinde besiktas herseyden once gelir. her seyden. ama biraz gercekci bakin olaylara. burasi bir sirket, borc harc gitmeye calisiyor. hatasiz olmamiz lazim. hata baskandan basladi antalyaspor maci sonrasi ve senol gunese kadar gitti.
Elinde Alexis varsa oynar butun ispanya gerizekali bir biz akilliyiz
Elinde Quaresma varsa oynar, quaresma tartisilmaz
ismail oynamaz, tosic oynar.
Necip trabzon macinda iyi oynadi diye oynatiyor Senol Gunes, Tosic kotu mu oynadi?
tosic, ismailden kotu oynayamaz bu kadar basit.
beklerin iyi degilse cikar bekleri 3lu oyna kardesim, bir reaksiyon goster, hocam. Butun kapasitesiz turk teknik direktorler gibi son 10 dakika rakip kapaninca butun forvetleri sahaya surmek kadar caresizlestigini senol hocanin ilk defa goruyorum. Benim sinirim antalya macindan beri kendisine. burada yazilanlarda sabit kadroyu gorur gormez elestirmeye basladim ve elestirecegim. Besiktasin teknik direktoru olacaksin ve elestirilmeyecek yok yaaa
Ben kendimden cok seviyorum besiktasi be, canimizi veririz. Elestirmeyecegiz, elestiririz.
En son bilicde ayni caresizligi yasamisti mustafa pektemekler falan hepsi sahada. sonuc degismemisti. Hocalarin telasi takima yansiyor.
Simdi dunden beri bekliyorum biri yazsin, diye Oguzhanin durumu nedir? Ben baskan olsam mesela fbnin bu genc fiseklerine kiz arkadaslar ayarlardim mesela, mac oncesi morallerini bozardim, aziz yildirim da belki benim gibi dusunuyordur.
Oguzhan antalya macindan beri benim gozume batiyor, Quaresmayi macta cildirtan oguzhan olmustur aslinda. Sen kendine maestro, diyorsan guzel kardesim insan yonetimini bileceksin.
Hergun bin tane ayri insanla ugrasiyorum, hepsi ayri irktan ayri renkten ayri dinden yahu baska baska lisanlarda anlasiyorsun bunlarla birine bagirirsin, birinin sirtini sivazlarsin birine 100gr vodka doldurursun.
Quaresmayi bileceksin nasil oyuncu, sinirlendirmeyeceksin vereceksin pasini ortak payda ortak proje besiktasin sampiyonlugudur. Oguzhan efendi ikinci yarida bindi takimla beraber sosanin sirtina maestroluk yapiyor. ayni ismail gibi elestirilmiyor.
saka gibi
yurtdisinda yabancilar okusa ilginc bulurlar bizim taraftari, adamlar quaresmayi begenmiyor falan, diye.
hadi cok yazdim bir kere daha yazayim,
Senin takiminin adi Real Madrid, barcelona, bayern falan degilse elinde quaresma varsa tahtaya adini yazarsin yanina da 10 tane adam atarsin ki takim sahaya ciksin. yok diyorsan ki takimin oyununu bozuyor almayacaksin quaresmayi. Quaresma varsa oynar, oynatmayan, oynatamayan Samet Aybaba gibi tipler hatalidir.
quaresmaci olacak adim yakinda, hic sevmem sirk topcularini ama gercekci adamimdir. KErim Frei i quaresmaya tercih edenler vardi bu forumda.