Simdi biraz sakinlestim uykusuzluktan geberiyorum, yemekten kesildim.
Ismail falan yazdik hepsini herkes gordu ama kardesim hakem hakkinda hix konusmadik. Mete de formsuzdu bence.
Ismail ve beckin kartlarini vermedi tamam sosaya gereksiz bir kart cikardi.
Castro ve scarione midir nedir nasil mamalanmislarsa habire faul yaptilar, tamam mete kalkavan cart curt kart ceken bir hakem degil ama oyun oynatmadilar. Tolgaya falan efsane girisler vardi bizim takim hemen sindi biraz karsilik verin yahu, topla karisik girin adama falan. Cok kizdiginiz quaresma tepki veriyor en azindan kormiyor sinmiyor.
Ademin bir pozisyonu vardi kosa kosa gidip marceloyami tosladi ne yapti ben anlamadim ama kasimpasanin bu kadar sert oynamasi normal degildi.
Simdi cok kotu oynadik, cok hatali oynadik maglubiyete sebep aramiyorum ama ceza sahasinin hemen onunde gomezi bir indirisleri vardi nasil faul verilmedi anlamadim ayrica gomezin penalti bekledigi
Bir pozisyon vardi o pozisyonu cozebilen oldu mu?
Bizim takim gibi metede formsuzdu, simdi onumuzdeki maclara bakacagiz. Fb puan kaybedecek arkadaslar hic yorulmayin kesin puan kaybedecek 2 macta da en az puan kaybi olacak ama biz oynayacagimiz maclari kazanabilecek miyiz?