Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296043 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olanla ölmüşe çare yok , bursayı yener yolumuza devam ederiz .Ama gelecek yıl Ş.L de bu kalecilerle her maça 1-0 yenik başlarız .Ara transfer döneminde burada çok yazdım Boyko Tolgadan iyi değil diye ama neyse ....Bazı arkadaşlar Beşiktaş için alacaklarından bile vazgeçti gerçek kartal falan diye gaza gelmişlerdi , sonuç ortada , iyi kazıklandık.
Şimdi Tolga ile de sözleşme yenilenirse asıl o zaman büyük kazığı yiyeceğiz. Elimizde 2 tane her an patlamaya hazır saatli bombayla hedeflere ulaşmaya çalışacağız. Fener'de 1 tane saatli bomba adam söyleyemezsin, forvet hariç onun haricinde her bölgesi güven veriyor. Bizim sol taraf sağ taraf defans kale hepsi evlere şenlik.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Şimdi Tolga ile de sözleşme yenilenirse asıl o zaman büyük kazığı yiyeceğiz. Elimizde 2 tane her an patlamaya hazır saatli bombayla hedeflere ulaşmaya çalışacağız. Fener'de 1 tane saatli bomba adam söyleyemezsin, forvet hariç onun haricinde her bölgesi güven veriyor. Bizim sol taraf sağ taraf defans kale hepsi evlere şenlik.

Ne kadar ekmek, o kadar köfte...

Yalnız kaleci konusu resmen bile bile lades oldu haaa. Karcemaskas'ı alsak bile işimizi fazlası ile görecekti. Ki EUR 3 milyona alırdık da. Şu an en azında 3 puan ekstra vardı cebimizde.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Simdi biraz sakinlestim uykusuzluktan geberiyorum, yemekten kesildim.
Ismail falan yazdik hepsini herkes gordu ama kardesim hakem hakkinda hix konusmadik. Mete de formsuzdu bence.
Ismail ve beckin kartlarini vermedi tamam sosaya gereksiz bir kart cikardi.
Castro ve scarione midir nedir nasil mamalanmislarsa habire faul yaptilar, tamam mete kalkavan cart curt kart ceken bir hakem degil ama oyun oynatmadilar. Tolgaya falan efsane girisler vardi bizim takim hemen sindi biraz karsilik verin yahu, topla karisik girin adama falan. Cok kizdiginiz quaresma tepki veriyor en azindan kormiyor sinmiyor.

Ademin bir pozisyonu vardi kosa kosa gidip marceloyami tosladi ne yapti ben anlamadim ama kasimpasanin bu kadar sert oynamasi normal degildi.

Simdi cok kotu oynadik, cok hatali oynadik maglubiyete sebep aramiyorum ama ceza sahasinin hemen onunde gomezi bir indirisleri vardi nasil faul verilmedi anlamadim ayrica gomezin penalti bekledigi
Bir pozisyon vardi o pozisyonu cozebilen oldu mu?

Bizim takim gibi metede formsuzdu, simdi onumuzdeki maclara bakacagiz. Fb puan kaybedecek arkadaslar hic yorulmayin kesin puan kaybedecek 2 macta da en az puan kaybi olacak ama biz oynayacagimiz maclari kazanabilecek miyiz?

Çevrimdışı eaglekartal

takımda isyan edecek oyuncu eksikliği var.akşamki maçta isyan edecek ateşleyecek hır gür çıkarıp takımı kendine getirecek bir oyuncu yoktu.beck necip ismail vb ile yola çıkılmaz.şampiyonda olsak revizyon şart.bu defans bloğu ve kaleci rotasyonuyla ciddi önemli kazanmamız gereken zor maçların çoğunda hüsran yaşarız.hele bu seneyi bi şampiyon bitirelim inşallah.sonrası kolay.

Çevrimdışı ahmetx

güçlü olacaksın işi şansa bırakmayacaksın ,bu sene resmen tek tabanca Atibayla kumar oynadık , kadro olarak kesinlikle fenerden gerideydik ama Sosanın kritik golleriyle bugüne kadar geldik bence biz yine de şampiyon olacağız çünkü fenerin de hiç tadı yok bir alex bir emre gibi liderleri yok artık.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı brci

o değil de takımın ritmini bozan Quaresma dün olsaydı servis alamayan Gomez minimum 2 net kanat ortası alırdı gibime geliyor .

Çevrimdışı ahmetx

Ne kadar ekmek, o kadar köfte...

Yalnız kaleci konusu resmen bile bile lades oldu haaa. Karcemaskas'ı alsak bile işimizi fazlası ile görecekti. Ki EUR 3 milyona alırdık da. Şu an en azında 3 puan ekstra vardı cebimizde.
gs alacakmış bu arada Karce yi bence de iyi kaleci en azından bizimkilerden iyi .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı brci

Töreye zaten diyecek laf bulamıyorum 1 buçuk senedir sakat sakat iğne ile oynayan Veli Kavlak geliyor aklıma .

Çevrimdışı OrhanAker

Tolgayla yenilemeyip Türk kaleci kontenjanına Volkan babacanı zorlasak bari.Para verip iyisini alamıyoruz zaten garip bir transfer politikamız var veya altyapıdan birini gözümüzü kapatıp koyacaz artık.

Çevrimdışı panic13

gs alacakmış bu arada Karce yi bence de iyi kaleci en azından bizimkilerden iyi .

GS alıp bizimkiler alamazsa GS'yi tebrik ederim. Adamlar ne yapıyor ediyor bi şekilde çözüyor kaleyi. Bizde Cordoba'dan beri, eh biraz runje ile rüştü dışında kale Allah'a erenlere emanet.

Çevrimdışı cursedofdragon

kalan maçlar ;

(Gayet gerçekci tahminlerde bulunuyorum takım fanatikliği yapmıyorum.)

Beşiktaş'ımızın kalan maçları ;

Beşiktaş - Bursaspor +3 (Bursa'da kasımpaşa gibi ölümüne oynayacaktır ancak yeni stadımızın avantajı ile bu maç'ı kazanırız)
Sivasspor - Beşiktaş +3 (Sivasspor düşmemek için kasımpaşa gibi bursa gibi bize ölümüne oynayacaktır ayrıca fenerli başkanlarını yöneticilerini söylememe gerek bile yok)
Akhisar - Beşiktaş +1 (En korktuğum maçlardan birisi daha gerek saha zemini gerek bize karşı ölümüne oynayacak ekiplerden birisi daha)
Beşiktaş - Kayserispor +3 (Kendi evimizde rahat bir galibiyet alırız bide düşmemeyi garantilerlerse kebap)
Galatasaray - Beşiktaş +3 (Gs bize maçı versede vermesede kazanırız)
Beşiktaş - Osmanlıspor +3 (En korktuğum maçlardan birisi daha 2 tane fazla atmamız gereken maçlardan inşallah bu maçıda kazanırız)
Konyaspor - Beşiktaş +1 (Ve geldik dananın kuyruğunun koptuğu yere eğer şampiyonluk son maça kalırsa yani konyayı yenip şampiyon oluyoruz diyelim gerek hakemler gerek aykut kocaman'ın takımı ölümüne oynayıp bu maçı bize kazandırmaz.)

Biz 17 Puan toplarız ve 80 Puan'la ligi tamamlarız Şampiyon oluruz.

Fener'in kalan maçları ;

Konyaspor - Fenerbahçe +3 (Serkan kırıntılı,aykut kocaman ve beleş bir 3 puan eğer konya yatmasa "0" puan 3 aydır yenilmeyen takım konya)
Galatasaray - Fenerbahçe  +1 (2 takımda gol yememek için oynar gs kendi taraftarından peirara gol yersem atamam korkusundan beraberlik ile biter)
Fenerbahçe - Mersin İdman Yurdu +3 (Ümit Özatlı mersin idman yurdu müthiş bir yatış daha ve gelen 3 puan daha)
Trabzonspor - Fenerbahçe +1 (Fener'in takılmasını umduğum maçlardan birisi daha en azından bir beraberlik bekliyorum)
Fenerbahçe - Gaziantepspor +3 (Evinde rahat bir galibiyet alır)
Başakşehir - Fenerbahçe +3 (Emre belezoğlu,bekir irtegün,volkan babacan ve göksel gümüşdağ en kolay maçları olur şikenin kralı yazılır)
Fenerbahçe - Gençlerbirliği +1 (Eğer ilhan cav cav deneden adam üzülmez'i kovmazsa üzülmez çelme takabilir ilhan cav cav'da gs'li beraberlik bekliyorum)
Sivasspor - Fenerbahçe +3 (Fener'in yine en kolay maçlarından birisi beraber şike ile yürüdükleri takım korcan'lar mecnun otyakmazlar hele ki sivas düşmeyi garantiler büyük ihtimalle o maçta şikenin kralı yapılır)

Fener 18 puan toplar ve 78 Puan'la ligi tamamlar.

Çevrimdışı panic13

Tolgayla yenilemeyip Türk kaleci kontenjanına Volkan babacanı zorlasak bari.Para verip iyisini alamıyoruz zaten garip bir transfer politikamız var veya altyapıdan birini gözümüzü kapatıp koyacaz artık.

Volkan Babacan Tolga kadar bir kaleci. Başakşehir'in defansı (daha doğrusu takım kurugusu) iyi olduğu için sırıtmıyor. Bizim takımda kevgir olur.

Çevrimdışı mylife1903

Gunayla boyko yeter altyapidan da ucuncu kaleci cikar islem tamam hem ekonomik hem hesapli selpak gibin

Çevrimdışı Çağatay

boyko seneye bu kadar kötü olmayacaktır
tabi önünde rhodolfo-marcelo ikilisi oynarsa
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

Gunayla boyko yeter altyapidan da ucuncu kaleci cikar islem tamam hem ekonomik hem hesapli selpak gibin
Volkan Babacan Tolga kadar bir kaleci. Başakşehir'in defansı (daha doğrusu takım kurugusu) iyi olduğu için sırıtmıyor. Bizim takımda kevgir olur.
:D Mecbur bir tane Türk kaleci olacak bari kalbur üstü biri olsun diye çabalıyorum.(Günayın varlığı yokluğu bir zaten.) Boykonun üstüne yabancı kalecide alınmaz.
 :duman:

Çevrimdışı panic13

:D Mecbur bir tane Türk kaleci olacak bari kalbur üstü biri olsun diye çabalıyorum.(Günayın varlığı yokluğu bir zaten.) Boykonun üstüne yabancı kalecide alınmaz.
 :duman:

Haklısın kardeşim :( Biz de ne b.k yiyeceğimizi şaşırdık.

Çevrimdışı b.damatoglu

Başkan saray yaptık yalı yaptık lüks yaptık diye anlata anlata bitiremedi.

Topçu al başkan savunma al bek al yemişim stadın lüksünü...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Olanla ölmüşe çare yok , bursayı yener yolumuza devam ederiz .Ama gelecek yıl Ş.L de bu kalecilerle her maça 1-0 yenik başlarız .Ara transfer döneminde burada çok yazdım Boyko Tolgadan iyi değil diye ama neyse ....Bazı arkadaşlar Beşiktaş için alacaklarından bile vazgeçti gerçek kartal falan diye gaza gelmişlerdi , sonuç ortada , iyi kazıklandık.
İşte anlatamıyoruz  bazı genç arkadaşlara bazı şeyleri . Gelmeden önce Boyko'nun imajı kaleciliğinin önüne geçti . Kaleyi imaj korumuyor. Biz anlatamadık , kaleye geçti , artık anladıklarını umuyorum .
Herşey bir yana takımın defansı bu kadar aşırı geriye gömülü olduğu sürece her maç problem yaşarız . Rakip takımlar bunun farkında . Defans ile orta saha arasında büyük bir boşluk var . Defans oyuncularımız bu kadar büyük bir alanı parsellemekte sorun yaşıyor. Marcelo çok eleştirildi ama eleştirmeden önce Marcelo'nun üzerine ne kadar büyük bir yük verildiğinin farkına varın.  Geriye oldukça gömülü olan defansta Marcelo'nun görevi ileriye çıkıp Atiba'ya destek olmak , kendi sorumlukları yetmiyormuş gibi bir de sürekli ileri çıkıp geri gelmeyi unutan ismail'in(sanki hücumda çok katkısı varmış gibi) boşalttığı kanadı korumak. Defans ile orta saha arasındaki büyük boşluğu da düşündüğümüzde oyuncunun üzerine ne kadar büyük bir yük  verildiğinin farkına varmak lazım.Rakip takımlar defans ile orta saha arasındaki büyük boşluğu , ismail'in boşalttığı kanadı sürekli kullanıyor 3. bölgede pres yaparak , kontra ataklarla , ismail'in boşalttığı sol kanattan sürekli atak yaparak. Nasıl pozisyon alınacağını , nerede nasıl  müdahale edileceğini , müdahale ettikten sonra topu oyuna nasıl sokacağını bilmeyen altyapısı yetersiz  İsmail defansa gelse ne değişecek de diyebilirsiniz gerçi. Bu takımın başka sorunları da var ama canımızı yakan en önemli sorunumuz defans.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GÖRKEM

Macin Tekrarini izleyimmi diye düsünündüm ama sinirlerim dayanamaz bir daha izlemeye diye biraktim.

Göze batan Problem yine her zaman ki gibi Oyun kurma yetersizligimizdi. Tabiki isin fizik boyutu da var. Onu kenara koyalim. Bakiniz: Orta Sahada Oguzhan-Tolgay-Atiba gibi teknik anlamda güclü ve oyun kurma özelligi olan bir Üclü'ye sahibiz aslinda. Bunlara Stoperler ve Bekler'de eslik ederek Rakibi geriye itip oyunu son bölgeye yerlestirmeyi bir türlü beceremiyoruz. Neden? cünkü oyun kurmak icin cok fazla oyuncuya ihtiyac duyuyoruz. Neden? cünkü hala ikinci Bölgede kimin ne zaman nereye hareket edecegi ve ne zaman nereye pas atilacagini bilen yok. Dolayisiyla Oyun kurmaya Kanatlar ve hatta Gomez'e bile ihtiyac duyuyoruz. Bosaltilmayacak Alanlari bosaltmak zorunda kaliyoruz Rakip Sahada Top tutabilmek icin ve bu bizim Rakip kaleye yaklasmamizi engelliyor. Dün özellikle Oguzhan'in inisyatifiyle sayisiz güzel Pas kombinasyonlari yaptik ancak bunlar sadece göze hos geldi. Rakip kalede tehlike yaratmadi cünkü bu Pas Organizasyonlarini Kaleye yaklasmak icin degil yaklastiktan sonra is bitirmek icin kullanmak gerekiyor. Biz ise caresizlikten Orta Sahada basliyoruz bu gereksiz Paslasmalara.

Simdilik bu kadar.

[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 11:30:07 GÖRKEM ]

Çevrimdışı cisse557

Gençlerin kalecisi Hopf'u beğeniyorum ben

Çevrimdışı cisse557

Yapabiliyorsan Kerim-Irfancan takası da fena olmaz.

Çevrimdışı tangaz

günaydın Beşiktaş sevdalısı ruh hastaları  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Yapabiliyorsan Kerim-Irfancan takası da fena olmaz.

sıklet yükseltmekten bahsedip sonra irfancan diyoruz. hiç olacak şey mi? ligde şuan anadolu takımlarında oynayıp bizimkilerden iyi yerli oyuncu yok ki. illa bir kanat alınacaksa yerli rotasyonunda tek seçenek yusuf erdoğandır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeter kendimize gelmemiz lazım. Haftaya futbolcular şampiyonluk yolunda en büyük tokadı yiyip kendilerine gelecekler zaten.

Taraftarı görecekler, coşkuyu görecekler. O kadar düşmeye gerek yok.

Seve seve şampiyon olcaz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

mevcut oyuncu kadromuzla ileriki maçlarda ligi tamamlayacağız malum, bu noktada olcay ve kerimin yetersizliği göz önün alındığında Q17 ve töre'nin acilen takıma dönmesi ve iyi istekli güçlü takımı ileri taşıyan ruh halinde dönmesi lazım.

şenol hoca bunun üzerine çalışmalı sağlık ekibi töreyi hazırlamalı kondisyonerler gerekirse bursa maçında da oynatmayıp 2 haftalık bir yükleme ile oyuncuyu fit hale getirip son 6 maça adamı hazırlamalı bu teknik olarak mümkün. avrupa ve dünya kupaları öncesi milli takımların yaptıkları kısa süreli şok yüklemeler töreye yapılıp takıma katılması sağlanmalı, aynı şey gerekirse 1 hafta dinlendirilip gomeze de yapılabilir. bu 2 oyuncuy yapılacak bu hamle bizi şampiyon yapacaktır.

Q17 sosa ozzy mevcut formunu korusunlar töre ve gomez de bunlara eklenirse kötü defans hattına rağmen şampiyonluk gelecektir.

hoca ts maçında iyi oynadı die necipe forma veriyor ama göremediği şey necipli oyunda takım boyu çok uzuyor savunma çok geride kuruluyor. alexsis marcelo ya da marcelo tosic tandemi daha doğru olacaktır.