Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295421 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

@cursedofdragon Satacağımız oyuncular para edecek oyuncular değil. Ama oyuncu almak için para lazım. Senin projenin hayata geçmesi için evvela bu açmazı çözmek gerek :) Beck'i çok çok iyi ihtimalle 1 milyona satarsın, ama 1 milyona Beck'den daha iyi bir sağ bek alamazsın. İşin kötüsü 2 milyon'a da alamazsın. Bu örnek diğer oyuncuların da nerdeyse tamamı için geçerli.

Bir de şöyle birşey var. Sen ilk 11'e layık olmayan bütün futbolcuları göndermişsin. Buna gerek yokki. O listedekilerden bazıları ilk 11'e değil ama ilk 18'e layık. bazıları da 24 kişilik kadro içinde tutulabilecekler var. Bunları göndermeye gerek yok. Ütopik değil de realist bir yeniden yapılanma şöyle olur: Şuanda yedekler ve kadroya giremeyenleri gönderirsin (istisnalar ve hamle oyuncuları hariç) şuanda ilk 11de oynayan ama ilk 11'i hak etmeyenleri de yedeğe çekersin yerlerine ilk 11'e kaliteli oyuncular alırsın. Mümkün olan budur.

Benim istediğim ise şu: Seneye kimin gidip gitmeyeceği umrumda değil, zaten gitmesi garanti olan bazı isimler var. Onların gitmesi yeterli benim için. Ondan sonra ortasaha ve hücum hattının tamamiyle takımda tutulması (1 kanat gidebilir Aras gelecek) ve Onun dışında 4 tane A sınıfı transfer istiyorum. 1 tane ne oynayacağı belli olan sürprize kapalı kaleci. 1 tane ne oynayacağı belli olan sürprize kapalı stoper. 1 tane ne oynayacağı belli olan sürprize kapalı sol bek. 1 tane ne oynayacağı belli olan sürprize kapalı sağ bek. Futbolcuyu transfer ederken kimsenin kafasında soru işareti olmayacak.

Bakalım neler olacak gerçekten merak ediyorum.

Çevrimdışı MrtBlgc

Takımda bir düşüş var doğru ama Fenerbahçe de aynı düşüşü yaşıyor. Bakın şunu kabul edelim Fenerbahçe'nin kadro derinliği bizimkine oranla çok daha iyi olsa da, iki tane üst düzey uçan beki olsa da geride kalan 27 haftada bizim girdiğimiz pozisyonların yarısı kadar pozisyona giremedi. Bugün bile kötüydü diyoruz ama en az 3 çok net pozisyon yakalamışız. Dün Fb nin maçında 1 tane Rvp pozisyonu dışında adam akıllı pozisyonu yok Fenerin. Demem o ki hemen bir maçta şampiyonluk gitti kafasını yaşamaya hiç gerek yok. Önümüzde 7 hafta var ve bu 7 maçı da kazanabilecek güçte bir takımımız var. Ha kayıplar olmayacak mı?  İlla olacaktır fakat bu takım şampiyon olabilecek kapasitesiye ve oyun kalitesine sahip. Fenerbahçe kadro olarak zengin olabilir ama o oyun kalitesi yok. Bunu da idrak edelim artık. Maça gelecek olursak. Necip mecbur kalmadıkça stoper falan oynamaz. Tosici oynat daha iyi. Mecburiyetten oynattığımız adam 2 haftadır banko çıkıyor. İsmail hücuma böyle çıkacaksa beck gibi geride beklesin daha iyi. Hiç bir şekilde katkısı yok ve alanı boşalınca stoperler mevkilerini kaybediyorlar. Gomez bu maç adeta yokları oynadı. Acil toparlanması lazım. Eğer Olcaydan kanatta verim alamıyorsa Şenol hoca Cenk oynasın, daha önceden oynayıp başarılı olduğu bir bölge sırıtmaz yani. Boyko malesef ekstra oynamıyor. Yani biz bu adamı şampiyon yapsın diye transfer etti fakat böyle devam ederse önümüzdeki sezon devre arasında kiralanır bir takıma. Son olarak Gökhan ve Q17 artık bu takımı sahiplenecek. Maç alacak ya da aldıracak. Kaç haftadır Oğuzhan ve Sosanın omuzlarında gol yükü. Yine eskisi gibi ofansta paylaşımcı oynamamız gerekiyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Fikret

Yedigimiz Gollerde yapilan Hatalarin temel sorun oldugunu düsünmüyorum. Bunlar sadece göze batan seyler oldugu icin asil sorunlarin üzerini örtüyor yüzeysel bakinca.

Sadece bu Mac icin de söylemedim onu. Genel bir degerlendirmeydi. Sezon basindan beri Oyuncularin bireysel beceri + Gaz ile gidiyoruz. Teknik Direktör'ün taktiksel anlamda katkisi Sifir'a yakin. Bunu Sezon basindan beri söylüyorum isteyen acip bakabilir.
teknik direktörlüğün içine "gaz" da giriyor.
f.terim'in kariyerinin %70i "gaz"dır.

Biliç ile 4 derbide gol dahi atamayan 4ünü de yenilen, 8de 0 derbi galibiyetli biliçli takımı aldı.
2 derbiyi kazandı son fener maçında da kaç tane pozisyona girdi şans yaver gitmedi yenildi. Sırf şu derbi performansı bile KATKISININ SIFIRDAN BÜYÜK OLDUĞUNU GÖZE SOKMALI.

Şampiyon olur muyuz kesin değil ama gene her derbiyi istisnasız kaybeden müzmin 3. olmayacaz bu sene.

Çevrimdışı Kartalizm06

Geriden başlayalım. 

Boyko malesef Tolga'dan kötü hatta kaleciliği Cenk Gönen kadar bile değil.

En iyi stoperimiz Rhodolfo sakat aldıklarımız malesef şampiyonluğa giden takımın defansı olamaz ama çakma stoperlerle oynamak hata.

İsmail çok telaşlı ne hücumda ne defansta katkısı yok madem öyle Tosic oynasın daha iyi.

Beck'in sadece adı var. Serdar'ın günahı neydi.

Olcay ve Kerim iyi bir alternatif olabilir ancak Gökhan ve Quaresma kadar rakip beklere korku veremiyorlar. En azından onlar oyundayken rakip bekler çıkamıyor ve faul alabiliyorlar.

Atiba, Sosa ve Oğuzhan'ın lafım yok ama Gomez aynı geçen sene 2. yarıdaki Ba sendromuna kapıldı. Geçmiş yıllarda bu kadar maç oynamadığı için ve aklı Euro 2016da olduğu için fizik olarak güçsüz duruyor. Böyle durumlarda Cenk ile başlayıp mesaj verilmeli. İkisi kesinlikle aynı anda sahada olmamalı ne zaman böyle bir sisteme geçilse  tutmuyor.

Bursa maçında Şenol hoca çok değişiklik yapmaz ama şöyle çıksın isterdim.

Tolga
Serdar Alexis Marcelo Tosic
Atiba Tolgay
Sosa Oğuzhan Quaresma
Cenk
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı Fikret

Arkadaşlar gerçek şu ki bek ve kaleci mevkilerinde çok ama çok zayıfız. Bek mevkisi çok önemli falan demesin kimse, görece en önemsiz mevkilerden birisi. Zira belirleyici önemli olsa, fenerin beklerinin tek bacağı kadar edemeyecek beklerle bugün kesinlikle burada olamazdık. Ama bu kadar el bombası ve etkisiz beklerle bir yerde patlıyorsunuz bu maçtaki gibi.

Ancak.. ne olursa olsun şu an ligin lideriyiz ve fenerin 3 puan önündeyiz. Haftaya dünyanın en güzel stadı olan stadımızı açıyoruz ve hiçbirşey bitmiş değil!
BEK MEVKİSİ ÇOK ÇOK ÖNEMLİ.

Bakın Barcelona sol bekinin, Jordi Alba'nın hatalarından sahasında Real Madrid'e kaybetti.
Hem sol hem sağ bek lazım doğru...

Ama bakın F.Orman dönemi aldığımız sol bekler:
*uğur boral
*gökhan süzen
*ramon motta
*tosiç

ismail'in kontratı da devam ediyor  bu süreçte. 4 tane adam almış ama 1 adam etmemiş.
sağ bekte son 3 senede hilbert-s.kurtuluş-opare-beck var gene.. Evet gene adam olmadı...
kaleci desen bitmeyen dert...

Gomez tarzı, Sosa tarzı transfer lazım bek mevkine. Yani illa hem sol hem sağ bek alınsın demiyorum. Bir sağ bek alın mesela bizi 6-7 sene götürsün. Yeter yani VASAT alınmasın.

Çevrimdışı Fikret

Geriden başlayalım. 

Boyko malesef Tolga'dan kötü hatta kaleciliği Cenk Gönen kadar bile değil.

En iyi stoperimiz Rhodolfo sakat aldıklarımız malesef şampiyonluğa giden takımın defansı olamaz ama çakma stoperlerle oynamak hata.

İsmail çok telaşlı ne hücumda ne defansta katkısı yok madem öyle Tosic oynasın daha iyi.

Beck'in sadece adı var. Serdar'ın günahı neydi.

Olcay ve Kerim iyi bir alternatif olabilir ancak Gökhan ve Quaresma kadar rakip beklere korku veremiyorlar. En azından onlar oyundayken rakip bekler çıkamıyor ve faul alabiliyorlar.

Atiba, Sosa ve Oğuzhan'ın lafım yok ama Gomez aynı geçen sene 2. yarıdaki Ba sendromuna kapıldı. Geçmiş yıllarda bu kadar maç oynamadığı için ve aklı Euro 2016da olduğu için fizik olarak güçsüz duruyor. Böyle durumlarda Cenk ile başlayıp mesaj verilmeli. İkisi kesinlikle aynı anda sahada olmamalı ne zaman böyle bir sisteme geçilse  tutmuyor.

Bursa maçında Şenol hoca çok değişiklik yapmaz ama şöyle çıksın isterdim.

Tolga
Serdar Alexis Marcelo Tosic
Atiba Tolgay
Sosa Oğuzhan Quaresma
Cenk
haklısınız ama Serdar-Tosiç-Alexis bu 3ünün de nasıl saçmalayabildiğini de gördük önceden.
Beck'in alınması hata ama alındıktan sonra tabi haftada 1 maç yaparken kızağa çekmek zor.
Tosiç'le başlanabilir maça.

Ama Gomez'i kenara çekemez bence hoca. Stad açılışını istiyordur Gomez. Gene de konuşulmalı.

Açıkcası şu dönemde oyunculardaki İSTEKSİZLİK SİNİR BOZUCU.
Gomez-Olcay ruh gibi dolaştılar.. Gomez hadi durur durur gol atarda Olcay adlı yetenek sıkıntılı kardeşimiz deli dana gibi Tuncay-vari koşup her yeri kovalamadığı sürece Beşiktaş'ta işi olmaz. Olcay'da yetenek kısıtlı hatta yok. Her maç sonuna kadar zorlaması gereken bir oyuncu.
OLCAY instagramda foto atıp yorum okuyup banlama vs uğraşacağına son 2 aya konsantre olması lazım.

Allahtan Atiba-Necip her maç ölümüne oynuyor. Fizikleri iyi zaten farkı o yaratıyor.
Yaratıcı olarakta SOSA-QUARESMA hem tecrübeli hem kaliteli. Hemde en istekli 2 oyuncu bunlar. Sahada sinirleniyorlar hadi diyorlar, sorumluluk alıyorlar ikisi de.
Oğuzhan'da fizik düşüş var ama istek var arada 3-5 birşey yapıyor. Genede 45 dk boş geçirebiliyor. Ben sahaya çıktığı gibi AGRESİF TAKIM istiyorum. Son 7 hafta artık her maça CL finaliymiş gibi çıkmak son damlaya kadar oynamak lazım.

Geri kalan dediğim gibi kötü. İsmail-Beck facia. Boyko'yu ben beğenmiyordum alınırken de bu kadar tırt çıkması..

Çevrimdışı MrtBlgc

Şunu çok merak ediyorum; 1 hafta boyunca Rıza Hoca'nın üstünde yapılan baskı önümüzdeki bir hafta boyunca Aykut Kocaman'a da yapılacak mı ?
Bekleyip göreceğiz...
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 02:54:01 MrtBlgc ]

Çevrimdışı Kartalizm06

Şunu çok merak ediyorum; 1 hafta boyunca Rıza Hoca'nın üstünde yapılan baskı önümüzdeki bir hafta boyunca Aykut Kocaman'a da yapılacak mı ?
Bekleyip göreceğiz...

Normal şartlarda fb o stadda Konyayı yenemez. Aykut hoca,  Rıza Hocanın yarısı kadar motive olsa feneri yener bile. Çünkü takımı,  taraftarı stadı iyi olan bir kulüp iş artık hocasında.

Ben fbnin Konya, Gs, Başakşehir ve Trabzon deplasmanlarında 6 puan bırakacağını düşünüyorum.

Bizim de kaybımız olacak bir maçla herşey bitmez. Fb derbisinden sonra yazmıştım 6 puan kaybetme lüksümüz var ve bunun 3ünü bugün bıraktık. 81 puanı toplarsak şampiyonluk bizimdir.

İçerde 3te 3 şart dışarda son maç Konya maçına kadar kayıpsız gidersek o maça çıkmadan şampiyonluğu ilan ederiz Allah'ın izniyle.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı MUTE

Normal şartlarda fb o stadda Konyayı yenemez. Aykut hoca,  Rıza Hocanın yarısı kadar motive olsa feneri yener bile. Çünkü takımı,  taraftarı stadı iyi olan bir kulüp iş artık hocasında.

Ben fbnin Konya, Gs, Başakşehir ve Trabzon deplasmanlarında 6 puan bırakacağını düşünüyorum.

Bizim de kaybımız olacak bir maçla herşey bitmez. Fb derbisinden sonra yazmıştım 6 puan kaybetme lüksümüz var ve bunun 3ünü bugün bıraktık. 81 puanı toplarsak şampiyonluk bizimdir.

İçerde 3te 3 şart dışarda son maç Konya maçına kadar kayıpsız gidersek o maça çıkmadan şampiyonluğu ilan ederiz Allah'ın izniyle.

Bu futbollla deplasmanda Sivas ve o rezil statta Akhisar'ı ve Konya'yı deplasmanda yenmeyi nasıl düsünüyorsun acaba. Bu defansla zor arkadaşım. Diyelim ki bu takım bir yol aldı şampiyon oldu Şampiyonlar Ligi ne olacak? Bunu hic düsünende yok. Bu sene EURO 2016'da var. Turnuva bitene kadar kimse transfer yapamaz kolay kolay. Bu savunma ve bu kanatlar ile Şampiyonlar Ligi'nde bizi duman ederler. Biz öyle ballı takımızda değiliz bize Bayern Barca falan gelir biliyorum. Ya kimse kusura bakmasında bu takıma en az kaleci haric 5 sağlam adam lazım ki bu da imkansız. Cıkıp derler biz bütün parayı stada yatırdık oyuncu alamayacağız. Gördük bu takım bu sene haftada 2 maçı bile zor kaldırıyor.

Dizginler su an Fener'in elinde ama üzülerek söylüyorum sansımız cok az. Deplasman fikstürümüz berbat. Bu defansla sampiyonluk hayal ama Beşiktaş taraftarı olarak biz hep ümit besliyoruz. Acaba yönetim de bizim gibi düsünüyor mu? Bana göre hayır düsünmüyor.

Cünkü taraftarını düsünen bir yönetim kombine kazığı atmazdı!

Çevrimdışı 38life

"Bu mağlubiyet ile Beşiktaş şampiyon olmuştur!"

Çevrimdışı MrtBlgc

Aynen katılıyorum, Konya'nın defansı çok derli toplu. Kupa maçında bize karşı oynadıkları defansif futbolu oldukça taktir etmiştim. En ufak bir boş alan bırakmamışlardı ve kontralardan buldukları gollerle bizi yenmişlerdi. Şöyle bir şey var ; Fenerbahçe rakip alanda bizim kadar etkili değil ve hızlı hücum edemiyorlar. Bu durumda Konyaspor'a karşı pozisyona girmekte oldukça zornalacaklarını düşünüyorum. Tabi Aykut Kocaman faktörünü de unutmamak lazım. Nasıl bir dizilişle sahaya çıkacak, bu çok önemli. Trabzon maçı içinse pek ümitli değilim açıkçası. Bu hafta kazandıklarına falan bakmayın, çok kötü futbol oynuyorlar. Başakşehir'de de çok fazla FB menşeli futbolcu var. Semih, Emre, Bekir. Bu üçlü sahada olursa FB karşısında Başakşehir kesin kaybeder o maçı. Galatasaray maçında en azından bir beraberlik bekliyorum. Sezon biterken bir Fenerbahçe galibiyetiyle en azından taraftarla arasındaki buzların erimesini isteyecektir futbolcu ve yönetim. 6 puan olmasa da 4 puan kaybederler gibi geliyor.

Çevrimdışı mülkübey

Bu sene şampiyon yapamazlarsa 3-5 kişi kalsin digerlerini postalasınlar . Yetti artık finalde kaybetmeyi alışkanlık haline getirenler.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Lodbrok

Günaydın herkese.Öncelikle forumu uzun zamandır takip ediyorum özellikle son 1 ay her gün girip o gün yazılan yorumları tek tek okuyorum.Çok teşekkür ederim stadyum hakkında verdiğiniz bilgiler için.Sessiz olarak okudum sadece şuana kadar ama bugün yorum yapma gereği duydum.Sizden iki ricam olacak.

1)Fenerbahçe zaten puan kaybedecek kalan maçlarda biz takıma tam destek olalım özelikle sosyal medyada.Çünkü maça giden adam zaten tek başına küfür bile etse sesini duyuramaz ama sosyal medyada futbolcularımıza yoğun küfürler ediliyor.Bizim oyuncularımız malesef bu durumdan etkileniyor.Özellikle Olcay,Töre vb... Bunlara engel olalım futbolculara destek mesajları yazalım.

2)Fenerbahçe malum sitesi her maçtan önce algı peşinde Rıza Çalımbay'ı her gün yazdı yazdı basın ele aldı ve kaybettik.Aynı durumu bizim Aykut Kocaman için yapmamız şart.Bu yüzden bu olayla alakalı yorumlarınızı #KocamanYatış hastaginde yazarsanız sevinirim.

Çevrimdışı canU

Herkes kendine çeki düzen versin artk. Yönetiminden teknik adamından topçusuna kadar. Dünkü maçta ne konsantrasyon vardı ne birşey. Maçtan bir gün önce stada götürmek takımı skandal.

Ayrıca rıza hocanın da takımı bir bize böyle oynuyor birşeylere takık herhalde açıklaması olamaz. Şükrü saraçoğlunda fenere bir oyunu var sene boyunca öyle oynasa küme düşer. Bize gelince oynadığı gibi oynasa şampiyon olur. Yazıklar olsun ne diyeyim. Kimse yat et demiyor. Ama bir takıma utanmasan ölü motivasyonsuz çık. Diğerine gel kendi takımım vs diyip savaşa çıkartırmış gibi motive et. Fırat aydunus gibi. Aman beşiktaşlıyım beşiktaşa hata yaparsam yanarım. Böyle bir anlaşyış olabilir mi. Varsa fenere de böyle oyna. Bizden 5 puan almış fenere 6 puan vermiş. İki takıma eşit oynatsa 5 puan önde olucaz ama yok. Kimse de savunmasın rızayı

Çevrimdışı ebabil

takımın stoperlerine bir bakın; ersan, rodolpho, delgado, marcelo, necip, tosiç, bazen atiba.
bir takımın stoperinde 7 değişik adam oynar mı? zaten 2. lig seviyesinde bir defansımız var ve bu istikrarsızlık..
defans o kadar kötü ki, kimi koysan sırıtmıyor. normalde şampiyon olacak takımın stoperi yerine necip oynasa çok sırıtmalı ama  o bile stoperlik yapabiliyor.

kanatlara ve kaleye söyleyecek lafım yok zaten. beck, sadece adı bek. ismail; ismail işte. kaleden yana da yüzümüz gülmedi gitti.

Çevrimdışı hic2222

Fenere yattı bize yatmadı diye birşey yok.
Aramızdaki hiç birimiz Rıza hoca kadar Beşiktaşımız için çarpışmadı.
Ayrıca dün Kasımpaşa çokta iyi top oynamadı.
Bizim takım o kadar kötüydü ki dünki Beşiktaşı ligde yenemeyecek takım yok zaten.
Hakemdi, staddı, masa başıydı diye ağlarken bizler, takımın sığınacağı saklanacağı bahaneler üretmişiz.
Şenol hocayı işinin ehli, tecrübeli diye konuştuk durduk buralarda.
Dün tam bir amatördü. Dönen topları alamayan, topu ileriye taşıyamayan takıma ha bire forvet aldı. Orta sahamız berbattı.
Belki yetersizlerdi ama Kerim ve Olcayı daha fazla sahada tutmalıydı. Çünkü başka yedek kanat oyuncumuz yoktu.
Defasn kötü gözüktü ama orta saha yoktu takımda.Direnç yoktu. Belkide Veli atiba günüydü bilemiyorum ama orta sahasızdı takım
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

Geçen sene, yine bu haftalarda Bilic üzerinde büyük spekülasyon vardı. Gitsin gitmesin tartışmaları yapılıyordu. O zamanlar Şenol Güneş hakkında yaptığım birkaç yorumu paylaşmak istiyorum (bazısı şu an biraz sert gelebilir ama o günkü şartlarda yazıldı. O sebeple ana fikri değerlendirmenizi rica ederim);

-*-*-*--*-*-

Şenol hoca'nın başarıları değil, başarısızlıkları ortadadır. STSL de 3 şampiyonluğu milli takımda akıl almaz başarıları var da ben mi hatırlamıyorum? 2002 dünya kupası yarı finali dışında ne başarısı var? "Güzel futbol oynatıyor" eee? Sonuç. Kaldı ki Şenol Hoca potansiyelli bir hoca da değildir, iki defa TS'yi iki defa Milli Takımı son düzlükte geriye attı. Bundan ala referans mı olur?

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Bilic gönerilip yerine Şenol Güneş gelmesi hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Takımın zaten ölüsü ilk 3te. Zaten şu an lideriz. Bize son düzlükte ve kritik maçlarda galibiyeti getirecek hamleler yapacak adam lazım. Şenol Güneş kesinlikle o adam değil. Bunu 2 defa TS nin başında 2 defa Milli Takımın başında gösterdi. Şampiyon yapamadığı '95 kadrosu da, 2011 kadrosuda STSL'nin o dönemki en iyi kadroları idi. Keza milli takımlar da öyle. Bize dünkü gibi sıkışan oyunlarda maç aldıracak adam lazım. O (Lucescu) gelmeyecekse, Bilic yerine kim gelirse gelsin fark etmeyecek. Ha bu Bilic kalsın demek de değil, 75 puan üzeri şampiyon veya 70 puan üzeri ilk 2 yaparsa kalabilir. Onun dışında bence de başarısız olacaktır. Ama alacağımız önlem, ihtiyacımıza uygun olmalıdır. Şenol Güneş, o TD değildir.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Sadece sana demiyorum, tüm aynı görüşteki arkadaşlara söylüyorum: Bizim kulübün vizyonu Bilic'i gönderip Şenol Güneş'i almaksa hiç durmayın. Gelecek sene yine son 3-4 hafta kala kafamızı duvarlara vuracağız. Şenol Güneş aynı Biliç gibi çok iyi bir antrenördür, oyuncu geliştirir, takımı temelini atar ama STSL'de 2 defa, Milli takımda 2 defa son düzlükte şampiyonluğu kendi elleri ile vermiştir. Bilic ile Şenol Güneş tamamen aynı tarz hocalardır. Ha evet avantaj ise Şenol Güneş Türk'tür. Onun dışında 1 gram daha ileri gidemeyiz. Ne olur, Çağrı'nın dediği gibi kanser olmayız, ki ben buna da çok katılmıyorum. Bizim TD sorunumudan öte oyuncu sorunumuz var. Carvahal ve Aybaba zamanında nasıl gol yiyor isek Bilic zamanında da aynı golleri yiyoruz. Ki bana göre Bilic bu sorunu da çözdü büyük ölçüde (Ben bildiğin baya bilicciymişim yahu geçen sene :) ).

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

KAldı ki Bilic giderse adaylar,

Bielsa: Daha önce yazdığım için tekrarlamayağaım, Türkiye'de Türk oyuncularla başarılı olması mümkün değil.

Felix Magath: Türk oyuncular ve şu anki ekonomik yapı ile başarılı olması mümkün değil.

Lucescu: Beşiktaş'a gelmeyecek!

Şenol Güneş: Bilic'in Türk versiyonu, çok iyi bir TD ama büyük TD değil. Finişi göremiyor.

Sergen: Ben karşıyım, henüz erken. En azından bi Bursa veya Trabzon gibi kısmen iddialı bi takımda görmek lazım. (O günlerde takımın başına "SERGEN GELSİN!" diyenler vardı. Ne günlermiş yaa :D )

Eğer daha iyisi gelmeyecekse, Bilic'i göndermenin anlamı yok.

Son söz: AYRANIMIZ BUDUR, YARISI SUDUR, İÇSEK DE BUDUR, İÇMESEK DE BUDUR

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Bunları kesinlikle ben demiştim demek için paylaşmıyorum. Kaldı ki bu yıl Şenol hoca bize cenneti dünyada yaşattı. Uzun süredir ligde hiç bir takımın oynamadığı, herkesin kem göz ile baktığı güzel bir futbol izledik/izliyoruz. Bunu cebimize koyalım.

Diğer taraftan, taraftarımız (aslında Türk insanı) genelde reel değerlendirmeler yerine duygularına göre hareket ediyor. Şenol Hoca'nın bu karakterde olduğunu, futbolu biraz takip eden herkes biliyordu zaten. Ben, kendi adıma Beşiktaş'ın camia olarak büyüklüğü ve ağırlığı sebebi ile daha farklı olacağını düşünmüştüm ama yine bizi sinir bozucu geceler bekliyor anlaşılan. Belli ki son haftalar oldukça çetin geçecek. Bu maçı kazansa idik büyük ölçüde fişi çekecektik. Olmadı, sağlık olsun.

Takımımıza ve hocamıza güvenip önümüzdeki maçlara bakacağız.
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 09:21:35 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Kemal

Çok açık bir durum var yani bunu uzun uzadıya tartışmamak lazım ;

Beşiktaşın stoperi Necip , sol beki İsmail ve sağ beki ( Alternatifsiz - kötü oynarken bile kesilip Serdar koyulamayan ) Beck olamaz !

Bu Tosici biz yangından mal kaçırır gibi almadık mı nerde Tosic ?

Bize Kaleci lazım değildi yazın hani , neden aynı transfer bütçesiyle 15 günde youtube kaleci transferi yaptık ?

Ersan hayatımın fırsatı deyip gidebilir anlarım , neden 7 m euroya Ersanın daha iyisi stoper alınmadı ? Futbolcuların maaşı deniyor, Ersan o zaman satılmasaydı maaşlar ödenemeyecek zaten havlu mu atılacaktı ? Bu nasıl planlama o zaman ?

Şimdi gidip Tolga ve İsmail'le sözleşme uzatabilirler , Pektemekle uzattıkları gibi.

Biraz gözlerinizi açın .

Çevrimdışı eaglekartal

ne tadım var ne tuzum sabah sabah işteyim surat 5 karış.geçen sene süper başla o rezil gsyi şampiyon yap bu senede aynısı olursa çok koyacak bana.ben dün takımın görüntüsüne inanamadım.ya kazansak 6 puan fark işi bitiricez.ölü gibiydiler sahada uyuşuklar böyle ağır çekim bi haller.en azından yenilme be kardeşim ipleri fenere verme.neyse hele şu cumartesi hızlıca gelsinde konya maçını bir görelim.kaybederlerse puan motivasyon bize geçer.yok kazanırlarsa büyük motivasyon yakalarla o kesin.ama seneye ne olur şu defans hattı komple bi gitsin ya .görmek istemiyorum hiçbirini.ismailinide necibide becki bu takımın kadrosunda olamaz .bukadar kötü bekler dünyada şampiyonluğa giden hiçbir takımda yoktur.

Çevrimdışı aktuğ

şenol Güneş hakkında kötü hoca başarısı yok diyenler sanırım kendi hayatında anormal başarılara imza atmış insanlar ki;şenol güneş'in dünya 3.lüğü nü trabzonla şampiyon oluşunu( evet olmuştur ve elinden alınmıştır ,tarlalar sürülmüştür) oynattığı keyif veren futbolu,konuşmalarında ki,mafyöz olmayan biraz da felfesik yanları beğenmeyip küçümsüyorlar haklılar.Beşiktaş her sene şampiyon oluyordu şenol güneş beceremedi.Metin-ali-feyyaz lı dönem olmasa neredeyse trabzon un durumundayız sanırım kimsenin haberi yok.Ben 1967 senesinde doğmusum doğduğum sene şampiyon olmuş bir daha 1982 de olduk ben şampiyonluğu o zaman gördüm ,küme düşmemeye oynardık şampiyonluğa oynadığımız falan da yoktu o senelerde.12 yasına kadar babamla sonra tek gitmeye başladım,stad her zaman dolmazdı daha dogrusu genelde bostu cunku takım hep kötüydü.sonra bir takım yakaladık hasbel kader ilk 2 sene olamadık sonra olmaya başladık hakem faktörü falan 5 sene üstüste olabilecekken 3 sene olduk o dönem öyle geçti.şimdi öyle bir jenerasyon var,ve emin olun şenol güneş gordon milne den 10 gömlek iyi T.D. ama sanırım taraftar profilimiz fena bozulmuş.hepsini satalım diyen mi ararsın,küfür eden mi ne ararsan var.hele şu necip e yapılanlar için hiç bir şey diyemiyorum.sahip çıkın beşiktaş'a yada en azından susun.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yine taraftara giydirme seansları başlamış. Şampiyonluk kaçarsa yine suçlu taraftar ilan edilecek ve herkes mutlu olacak. Ben bu sene şampiyon olacağımıza sonuna kadar inanıyorum, Beck'e rağmen İsmail'e rağmen Boyko'yu getirten @Yunus Emre Dökmeci ye  Tosic'e rağmen Stoper oynayan Necip'e rağmen şampiyon olacağız. Şu herşeyi her olumsuzluğu taraftara yıkmayın artık, sahada taraftar oynamıyor, milyonlarca euro para alıyor bu adamlar çıkacaklar profesyonelce işlerini yapacaklar, eline geçen fırsatları ellerinin tersiyle itmeyecekler. Tek maçlada yıkılmaz bu takım, geçen seneki gibi değiliz çok daha güçlüyüz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

en azından berabere kalıp avantajı kaybetmeseydik bu kadar moral bozulmazdı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yankee

Fikstürü bir inceleyin. Çok kötü oynayıp şans veya kişisel beceri ile kazandığımız maçları.

Ardından sonra ki maçlara bakın bi'. Karşı tarafı sürklase ederek kazandığımız  maçlara bakın.

Ben de diyorum böyle oynarsak şampiyon olamayız diye ancak kritik nokta şu ki bu şekilde devam etmeyeceğimiz aşikar. Bu darbe daha da güçlendirecek ve yata yata  (bazı futbholcular için söylüyorum bunu) maç kazanamayacağımızı anlayacağız.

Dik durun, şampiyonluğa 7 maç var.

Çevrimdışı Nartallo

Fener kötü oynuyor tamam da beni korkutan bazı futbolcuların şampiyonluğa inanmaması.

Atiba on binlerce km yapıp, üzerine hastalanıp maça çıkıyor, üstüne 85. dakikada nerdeyse gol atacak pozisyona giriyor, takım için canını verecek durumda. Konsantre olmuş.

Diğer tarafa bakıyorsun Beck, daha maçın başı Del Valle seni geçmiş, sarıyla karışık adamı çekip durdurmuşsun, belli ki seni zorlayacak, uyumayacaksın, kademeli savunman lazım. Ama iki haftadır yatan, hiçbir sıkıntısı olmayan Beck, binbir emekle attığımız golün anonsu yapılmadan adamını kaçırıyor, hadi topu karşılamadın, sektirdin, kademesinde kalsan o vuruşu yapamayacak. Ama bu arkadaş her zamanki gibi paspas oluyor. Niye konsantre değil, niye hazır değil, niye inanmıyor amaca... Bu sosyal medyayı aktif kullanan futbolcudan çekinirim, çenesi çalışıp ayakları çalışmayan tiplerden bu arkadaş.

Diğer tarafta İsmail ve Marcelo. Sol defans bir maden. Marcelo topu kaptırdı, bu ikisi adama 40 metre gölge defans yaptılar, ne bastılar, ne rahasız ettiler, ne bloke edebildiler, böyle önemli bir maçta halı saha golü yedik. Şu ikinci golün açıklaması izahı yok. Fener maçında arkası dönük adama müdahale etti, golü yedirdi, yeter be İsmail, yeter artık.

Şimdiye kadar öndeki adamların, Sosa'nın, Atiba'nın, Oğuzhan'ın üstün gayretiyle geldik. Hep hücum ettik, yediğimizden fazla atmaya çalıştık ama yeter be kardeşim bir maçta da savunma öne çıksın, kale öne çıksın. Bu adamların da emeğine yazık, canına yazık.

Bu savunmayla ve inanmayan adamlarla hiçbir maçımızın garantisi yok artık. Fener ne kadar kötü oynarsa oynasın, en azından gol yemiyor, bizim gol yemememiz mucizelere ve karşı takımın yeteneksizliğine bağlı.
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 10:21:41 Nartallo ]

Çevrimdışı ahmetx

Olanla ölmüşe çare yok , bursayı yener yolumuza devam ederiz .Ama gelecek yıl Ş.L de bu kalecilerle her maça 1-0 yenik başlarız .Ara transfer döneminde burada çok yazdım Boyko Tolgadan iyi değil diye ama neyse ....Bazı arkadaşlar Beşiktaş için alacaklarından bile vazgeçti gerçek kartal falan diye gaza gelmişlerdi , sonuç ortada , iyi kazıklandık.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum