Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293911 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Türk milli takımının sol bek havuzunda kaç tane sol bek var biliyor musunuz?

4. Yazıyla dört.

PTT ligini iyi incelemek lazım. Ben İsmailden daha iyi en az 6-7 tane bek bulunabileceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı can1903

Sunu söyleyebilirim: Mustafa Resit Akcay bizim TD olsaydi su an daha iyi durumdaydik.
Abim iyi misin?  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

Sunu söyleyebilirim: Mustafa Resit Akcay bizim TD olsaydi su an daha iyi durumdaydik.

evet uyku zamanı gelmiş demek ki.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yine karadenizde takam battı moduna girmiş millet  :money: Son sözümüzü söyledik de ben mi duymadım  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

anaaamm beyazda sunu gordum son 3 macımıza bakın

gs
osmanlı
konya

baya sakatmıs ben bunu dusunmemiştim hay aksi

Bunu anlatmaya çalışıyorum işte. Bizim şu süreçte fenerin konya, gs deplasmanlarından puan kaybıyla çıkıp bizim kazanmamız ve farkı açmamız gerekiyordu. son haftalarda bu puan farkı kapanacak ama öne geçmeye yetmeyecekti. Biz de rahatça şampiyon olacaktık. Şimdi bizim için avantajlı haftalarda avantajı kullanamıyoruz son haftalarda dezavantajlı maçlarda ekstramızı koyup kazanmamız gerekiyor. Kolayı kaybedersen zoru yenmek zorunda kalırsın. Biz şuan zoru yenmediğimiz sürece şampiyon olamayacağız. fener konyaya gsye kaybetse puan farkı 6 oluyor. ama biz son 2 haftadan 0 puanla ayrılabiliriz bunu kimse düşünmüyor. Bizim farkı açmamız lazımdı. Çok pişman olacağız gibi geliyor. İnşallah olmayız. Çok saçma yerlerde puan kaybettik.

Çevrimdışı GÖRKEM

Çevrimdışı 38life

ya arkadaş siz şunu algılayamıyormusunuz aykut kocaman fenerbahçe kongre üyesi.

Seneye peirara şampiyon yapsada yapmasada gidicek aziz yıldırım aykut kocaman'a telefon açıp hocam seni seneye takımın başında görmek istiyoruz diyecek açık ve net.

Kalede serkan kırıntılı birazda oynatmadığı oyuncuları oynatır aykut kocaman azcıkta saçma sapan taktik hop 1-0 fenere verir maç içinde mücade ediyor gibi gözükür geçmiş olsun.

Gs'nin zaten ölmüş ağlayanı yok kafasına vurup 3 puanı alırlar.

Geçen senede aynı şeyi yaptık avantaj elimizdeyken yine verdik bu senede aynı şeyi yaptık saçmalamakta üstümüze yok.

Ondan sonra fener puan kaybedicek diye bekle çok bekleriz.
Ben böyle düşünmüyorum. Böyle düşünmeye mecbur da değilim. Fenerin bu 2 maçtan çıkarabileceği maksimum puan 2.

Çevrimdışı mylife1903

PTT ligini iyi incelemek lazım. Ben İsmailden daha iyi en az 6-7 tane bek bulunabileceğini düşünüyorum.
Okadar uzaga gitmeye gerek yok, genc takimlar var, kiz takimi var. hic olmadi vodafone arena acilisina taraftardan secme yapilsin bir kisi secilsin 6 sene ismail gibi besiktasta antremana ciksin oynasin ismail kadar, daha iyi oynar

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı murat baltacı

Çok kötü oldu bu yenilgi hem kötü oynadık hem avantajı teptik hemde elimizde olan bir puanlık avantajdan olduk.

Şimdi herşey fenerin elinde konya,gs,başakşehir deplasmanlarında kayıp yaşamazlarsa zaten buyursun şampiyonluğu kutlasınlar.
Bizim şampiyon olmamız için en az 4 puan önde olmamız lazım yoksa işimiz yaş bugunkü kasımpaşayı gördük konyada böyle oynayacak son hafta dahada sert geçecek o maç o yüzden son maça şampiyon girmemiz lazım.

Bu defans hattıyla böyle maçlar kaybediliyo işte bekler vasat stoperler uyumsuz sezon başından beri hucum hattı alıyo maçları böyle bi maçta sosa golü yazmışken böyle defans hataları yapılmaz gerekirse tüm takım çekil defans yap oyunu soğut sen kasımpaşayı sinirlendir adamlar öne geçerse böyle çirkeflik yapacakları belliydi.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Kutay

Çare Töre ve Quaresma umarım ikisi de formda döner yoksa Kerimle hele hele Olcayla işimiz çok zor
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı AmaralGürses

Arkadaşlar gerçek şu ki bek ve kaleci mevkilerinde çok ama çok zayıfız. Bek mevkisi çok önemli falan demesin kimse, görece en önemsiz mevkilerden birisi. Zira belirleyici önemli olsa, fenerin beklerinin tek bacağı kadar edemeyecek beklerle bugün kesinlikle burada olamazdık. Ama bu kadar el bombası ve etkisiz beklerle bir yerde patlıyorsunuz bu maçtaki gibi.

Ancak.. ne olursa olsun şu an ligin lideriyiz ve fenerin 3 puan önündeyiz. Haftaya dünyanın en güzel stadı olan stadımızı açıyoruz ve hiçbirşey bitmiş değil!

Çevrimdışı murat baltacı

Bu saatten sonra biz şampiyon olamayız yaparsa fener yapar. Allahtan onlardada iş yok her maçı kaybedebilirler.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Kutay

Daniel Opare: "Beşiktaş için her şeyi yaparım. Gerekirse kendimi öldürürüm."

Bu adam geri gelsin beckten daha iyi oynar malatyalı reis
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı 38life

Ben Fikret Orman yönetimini genel olarak hep sevdim ve destekledim, icraatlerini beğendim. Sadece senebaşı transfer sezonunda önlibero ve kaleci alınmayınca sert ve ciddi eleştirilerim olmuştu. Şimdi biz bu şampiyonluğu bu saçma defans yüzünden kaybedersek yine de Fikret Orman gitsin diye yakınmam ama açık söylüyorum eğer giderlerse de hiç üzülmem...

Çevrimiçi Mehmet57

Bu takimda okadar cok sorun varken boyle maclarin cok zor olmasi sasirtici degil. Senin stopperlerinin, sakat olani haric, hepsi yetersiz. Iki beklerin yetersiz. Orta saha'da fizik avantajin yok, topu takimda tutmakla ustun kuruyoruz. Ofansif kanat oyuncun var bir tane, millet onun defansindan bahsediyorsa ofansindan nekadar hayir gordugumuzu dusunun.

Yaz doneminde oncelik beklerde olmali. Mumkunse defansi guclu, oyunu basit tutabilen, ofansda orta acabilen futbolcular.

Lukaku gibi uzun boylu, suratli, su an hala 2-3 milyona alabilicegimiz biri olabilir. Torino'da oynayan Avelar ondan daha zor. Bastian Oczipka hizli olmamasina ragmen isabetli ortalari ile dikkat cekiyor ve defansda etkili oyunu. Lille'de oynayan Djibril Sidibe bicilmis kaftan. Olympiaskos'lu Masuaku maddi acidan en cok zorlayani olabilir. Genel olarak ilk tercihim olmasada ve gecen sezon cok kotu gecmis olsa da Nagatomo Gokhan ve Sabrinin oynadigi ligde yardirir, ama defansi zayif. Sunderland kume duserse Patrick van Aanholt bu sezon muthis bir cikis icinde. Defansi muthis olmasada ofansif oyunu ile rakip acik oyuncusu geriye dogru iten futbolcu. Palermo'lu Lazaar cok tuzlu gelebilir. En kotu Liverpool'lu Enrique'yi koysan Ismail'e gore muthis bir ilerleme. Sagbeke Alman alacaksak bari Diekmeier'i alalim. Bizim oyunumuza daha yatkin olur. Sene basinda Nyom'u alsaydik su an cok iyi bir sagbekimiz olacakti. Debuchy'i kirayalabiliriz.

Stopper icin secenek cok. Alexis'i gonderirsek, ki gondermeliyiz veya Marcelo'yu, yerine Denayer'i kiralayabiliriz ve bu defansda kesinlikle bir lider lazim. Bonservissiz alabilecegimiz Pepe Vodafone Arena'nin hediyesi olsa muthis olur. Wolfsburg belki Naldo'yu birakmak istsyebilir ilerleyen yasindan dolayi. Sassualo'lu Acerbi bu sezon iyi bir cikis yakaladi, ustun fizigi ile defansa biraz Italyan beyni katar. Ivanovic olabilir, Chelsea sagbekte harciyor ve kotu sezon gecirdi.

On libero kesinlikle uzun boylu, hava toplarini alan, ikili mucadelerle ustunluk kuran, oyunu okuyabilen biri olmali. Wernbloom ne yazik ki sene basinda sozlesmesini yeniledi. Guilavogui'yi kiralamak en mantikli hamle olabilir. Betis'de eski Bursali Ndiaye iyi sezon geciriyor, defansi cok guclu bir oyuncuya donustu. Adimizin gectigi Hannover'li Salif Sane muthis olur. Biraz daha Atiba stiline yakin oyuncu ve diglerinden topla daha iyi olan Mario Lemina kiralanabilir Juventus'dan. Yasi biraz ilerlemis (31 veya 32 kafamdan) olsada Crystal Palace kaptani Mile Jedinak bize cok uygun gelir. En iyisi kesinlikle Cheikh Ndoye olur, 30 yasinda ligde 8 golu bulunan Angers'li on libero, 193 boyuyla hava toplarinda inanilmaz etkili. Gent'de dikkatleri ustune ceken Renato Neto'da bu profile uygun oyuncu.

Ve Ben Arfa. Yildizmi istiyorsun mac kazandiracak? Acacaksin kesenin agzini.

Çevrimdışı 38life

Fizik kalitesi yüksek oyuncu istiyorum!

Çevrimiçi Mehmet57

Bizim taraftar gibi on yargili insan yoktur. Senelerdir oyle oyunculara burun kivirdilar ki. Diego Costa Vallecano'da kiralik oynarken, Lima Braga'da patlama yapmadan. Bazen denk gelir Sevilla'yi izlerim. Her defasinda gozume klasi, sakinligi ile en cok carpan hangi oyuncu olur? Jose Antonio Reyes.

Çevrimiçi Mehmet57

Ek olarak Tiago. Yemin ederim 4 sene ust uste bize yazdilar, her defasinda taraftar yerden yere vuru, her sezon adam muthis oynadi. Atleti'nin son senelerdeki cikisin bas mimarlarindan biri olarak.

Bu sezon senin burun kivirdigin Nyom sagbekin olsa, orta sahanda Tiago olsa, kanadinda Reyes olsaydi su an Fener'e 10 puan fark atmistin.

Seneye gitmesi gerekenler uzun bir liste olacak kendi fikrimdir isteyen katılsın isteyen katılmasın yeniden yapılanmaya girmek gerek ;

Tolga Zengin
Denys Boyko
Günay Güvenç
İsmail Köybaşı
Marcelo (Bonservisi alınmasın)
Serdar Kurtuluş
Pedro Franco
Milosevic
Dusko Tosic
Alexis Delgado
Andreas Beck
Necip Uysal
Veli Kavlak
Olcay Şahan
Kerim Frei
Gökhan Töre
Jose Sosa (İyi para verilirse)
Ricardo Quaresma (İyi para verilirse)
Mustafa Pektemek

Takımda kalması gerekenler ;

Luiz Rhodolfo
Oğuzhan Özyakup
Atiba
Cenk Tosun
Jose Sosa (Satılmazsa)
Ricardo Quaresma (Satılmazsa)
Mario Gomez
Aras Özbiliz

Kimse ha hö demesin.Seneye yapılanma önceliğimiz defans ağırlıklı olmalı.Serdar,ismail ile sözleşmemiz bitiyor sözleşme uzatandan şüphe duyarım.Eren Albayrak'ın sözleşmesi bitiyor yedek olarak o gelsin.Andreas Beck malasef hiç beklediğim gibi değil gözlerim hilbert'i arıyor savunma yapmasını bilmeyen opare daha iyiydi beck'te savunma var dedik oda yok hızda yok hücum yok vasat serdar ile beraber seneye gönderilmeli.Milosevic,franco zaten Beşiktaş'ın oyuncusu değil marcelo'yu hem beğeniyorum hem beğenmiyorum özellikle bu maç'ta zaaflarını gördüm onuda almasınlar alexis stoper değil.Tek beğendiğim stoper Luiz Rhodolfo 3 tane daha kaliteli stoper lazım.Boyko'yu iyi kitlediler bize tolga'nın yabancı versiyonu seneye hemen para ederse satmak lazım tolga ile birlikte aynı şekilde günay'ı da.Ön libero'da atiba,oğuzhan,tolgay var veli ve necip Beşiktaş'a ayarında oyuncular değil.1 tane ön libero alınmalı.En çok parayı beklediğim oyuncu töre 20-30 milyon €'lardan bahsederken 15-10 milyon € fitim.Kerim'de ingiltereye satılabilir.Olcay'ı alan çıkarmı sanmıyorum ama gönderilmeli bu kadar Beşiktaş kariyeri yeter.Quaresma iyi para verilirse çinden yollanabilir korkum o ki töre'den daha fazla fiyata bile gidebilir Quaresma.Elimizde tek aras var olarak görüyorum 3 tane daha kanat lazım.Oyun kurucu en önemli eksikliğimiz "10 numara" Oğuzhan,sosa oynuyor ancak bir ben bu takımın 10 numarasıyım havası yok sosa satılırsa 1 tane oyun kurucu almalıyız kaliteli.2 tane forvet var elimizde Gomez,Cenk tosun gomez satılmazsa gitmek istemezse.Gomez satılırsada iyi para alabiliriz EURO2016 performansı etkili olabilir satmadık varsıyıyorum 2 tane daha forvet lazım 1 tane genç forvet olabilir 1 tane daha kaliteli forvet lazım.

Şimdi burdaki arkadaşlar diyebilir hersene yeniden yapılanmaya mı gireceğiz böyle başarı gelir mi diye adam akıllı oyuncular alıp adam akıllı teknik trektor ile hersene yapılanmaya gerek yok böyle çıkma stoperler çıkma kaleciler alırsak 1 milyon € diye hücum hattının yerini bilmeyen bekler alırsak daha çok dövünürüz.

Uzun bir yazı oldu ancak bu şekilde bir yapılanma şart bu kadar paramız varmı demeyin inşallah şampiyon olup oyuncuları satarsak yaparız :)

neyse moral bozmaya gerek yok mutsuz bir gece...

Çevrimdışı laoban

artik stadta bitti. bu saatten sonra baskan bana beck, ismail ve kenarimin kalecisi boyko gibilerini bu takima katmanin aciklamasini yapamaz.

bu ve bunun gibi YETERSIZ oyuncularla sampiyonlugu sana vermezlerse sen alamazsin.

Çevrimdışı aktuğ

ne kötü bir takımmış bu beşiktaş be arkadaş.hepsini satalım sıfırdan takım kuralım en iyisi.İfrat ile tefrit arasında gidiyoruz,hiç makul arayışı yok maalesef.herkes her şeyi mükemmelen biliyor.hele konu futbol olunca bilmeyen yok.sadece teknik direktörler bilmiyor sanırım cünkü herkes onları eleştiriyor ha bir de futbolcular bilmiyor.Sene başında Barselona bir kaç maç kötü gidince onlar için bitti bunlar artık bütün takımlar çözdü deniyordu.cok zevkli eleştirmek gerçekten,hem de kolay ve sorumluluk gerektirmiyor.2 sene uefa ya gidememişsin,icralık rezil olmussun batma aşamasını geçmiş resmen batmışsın adamlar hala sat hepsini diyor yahu şaka gibi.Ya siz hiç gördünüz mü güle oynaya şampiyonluk,elbette kötü maçlar olacak.siz dua edin dün fener yenmedi yoksa işimiz o zaman zordu.şimdi hala favori biziz.sanki her sene şampiyonluğu güle oynaya alıyoruzda bu sene böyle zor oluyor.ne kadar cok gamlı baykuş varmış aramızda.sadece basarıya odaklı en ufak tökezlemede hemen asmaya kesmeye futbolcu teknik direktör yönetici göndermeye hazır. Ama sorsan iyi günde kötü günde falan filan.arsenal taraftarı bundan 20 sene önce acık ara en cok şampiyon olan eb büyük ingiliz takımıydı.hala şampiyonluklar yeni eşitlendi manu ile.adamlar hala her maç full hala aynı teknik direktör.biz ise başakşehiri bile dolduramayan, takım geri düşünce ya da yenilince hemen ıslıga falan başlayan ama lafa gelince iyi günde kötü günde.geciniz kardesim.görüyoruz işte bir mağlubiyette halinizi.

Çevrimdışı Ogün

@cursedofdragon İmkansız. Bakınız: Yerli oyuncu kuralı.
Necip'in gitmesini unutun. 18'de altyapıdan yetişmiş en az bir(1) oyuncu ve en az yedi(7) yerli bulunmalı.
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 02:43:24 Ogün ]

Çevrimdışı Fikret

Senol gunesin hatalari bir mac ozelinde degil ki sadece kazandigimiz icin dillendirilmiyordu tabelaci taraftar tarafindan.

Necip olayi fiyasko
Necip iyi oynamismis la ligadan gelen oyuncuyu kesmismis

Tosic kotu mu oynadi ismaili kesemiyor, ismaili yahu ismaili, ismaili u18in yedek sag beki keser.

Sonra takimda ikinci yariyla beraber bir telas, bir acele, durun az basin topa yok, aslinda antalyaspor macinda bu sonuc cikacaktimama sansimiz yaver gitti.

Necipe cart penaltiyi calsaydi huseyin gocek, son saniyede o top girseydi iceri sonuc ayniydi. Bugun ne necip ne ismail ne frei oynayamazdi.

Kalan haftalarda yapilmasi gereken dengeli oyun 1-0galibiyetler ve fotofinish
la liga'dan gelen topçu demek iyi topçu demek değil. hatta genelde ligimizde iş yapamaması ünlü. Alexis'in de hatalarını gördük. VASAT bir stoper. Escude vol 2.
Necip oynadığı maçlarda rekor top çalıp galibiyete götürdü mü götürdü. Bu maçta da hata onda değil bence. ismail-beck-boyko ağır hatalar yaptı bütün maç. boyko çok kötü değildiyse de iyi değildi.
Şenol Güneş Ersan'ı satın 3 stopere düşelim mi dedi sizce? Klübün ihtiyacı varsa satın dedi.

Tosiç'in kendi kalemize attığı goller, kaçırdığı adamlar, hücumdaki dan-dun hali ortadaydı. Bence de bu maç Tosiç oynabilirdi ama bunu İsmail'in kötülüğünden söylüyorum. Hangisi bir Caner eder? Yada Hasan Ali gibi potansiyelli adamı Şenol Güneş mi almadı? Tosiç kimdir zaten, fb-gs asla böyle adamı almaz.
TOSİÇ dediğimiz adam 24-27 yaşlarını Kızılyıldız'da yani bizim ligin küme düşmemeye çalışan Mersin ayarı takımında geçirdi. 27-30 yaşlarında da Gençlerbirliğinde oynadı genelde stoper. 3 sene süper ligte bir wederson-cicinho gibi anadoludan sivrilen bir bek olamadı. DAHA ŞENOL GÜNEŞ GELMEDEN MENAJERLER aldırdı Beşiktaş'a..

Takım iyi oynamadı eyvallah, telaşta oldu. Ama bu tip maçlar arada olacak. Tek sorumlu Şenol Güneş mi? Adamı asıp kesmek hoş değil.
Beck adlı Almanların S.Kurtuluş'u, kazmalık etmese golü atar atmaz bize yedirmeseydi yada Boyko azıcık iyi kaleci olsaydı topu çıkarsaydı;

Bugün BJK 4-1 K.Paşa maçını konuşuyor olurduk. Geçen hafta Bursadan 4 yedi bunlar, dağılacaklardı hemen.
Bjk 4-1 K.paşa olsa herkes ŞENOL GÜNEŞ dahi diyecekti. O yüzden Şenol Hocayı harcamayın derim ben.